Σελίδες

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Οθωμανικη αυτοκρατορια ονειρευεται ο Σαλεμενος και πολεμους εξαγγελει...

Και μολις κερδισε τις εκλογες παλι τα δια λεει....
Αλλο να λες ομως και αλλο να κανεις.... 
Σαλεμενος Σουλτανος ειναι αλλωστε και με την βουλα τωρα !





Πόλεμος ήταν η πρώτη εξαγγελία Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος έσπευσε αμέσως στις δηλώσεις του να μιλήσει για την εκπλήρωση του Ιερού Όρκου των Τούρκων (Misaki Milli) κάτι που προμηνύει κανονιοβολισμούς σε Αιγαίο-Α.Μεσόγειο, Συρία-Ιράκ. Η «γκρίζα» αυτή νίκη του Ρ.Τ.Ερντογάν, η σύμπραξη του δηλαδή με τους Γκρίζους Λύκους γεννά πλήθος επιθετικών επιδιώξεων και κατά της χώρας μας.

Πρόκειται για την ειδοποιό διαφορά αυτών των τουρκικών εκλογών. Η χώρα μας θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια ξέφρενη, και φανατική Τουρκία. Ερντογάν μαζί με Γκρίζους Λύκους στο τιμόνι της χώρας…

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν θα κινηθεί προς την εκπλήρωση του Ιερού Όρκου που δόθηκε στην τουρκική Εθνοσυνέλευση το 1920. Ο Ιερός Όρκος των Τούρκων προβλέπει την επίλυση του ζητήματος της Δ.Θράκης με δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί σε εύθετο χρόνο.

Για να φτάσει όμως ο Ρ.Τ.Ερντογάν στο σημείο αυτό, μετατρέπει την Τουρκία σε Σουλτανάτο. Το πρώτο βήμα ήταν το δημοψήφισμα που διεξήχθη τον περασμένο Απρίλιο με το οποίο οι Τούρκοι αποφάσισαν, με ποσοστό 51%, να αλλάξουν το πολίτευμα της χώρας και από Προεδρευομένη να μετατρέψουν τη «δημοκρατία» τους σε Προεδρική. Ο Ερντογάν πλέον είναι εκτελεστικός πρόεδρος και συγκεντρώσει όλες τις εξουσίες.

Πρωθυπουργός δεν υπάρχει και το υπουργικό συμβούλιο θα συντίθεται από προσωπικότητες τις οποίες θα επιλέγει ο πρόεδρος. Η θητεία του προέδρου θα διαρκεί πέντε έτη με δυνατότητα ανανέωσης άλλα πέντε έτη.

Με την νέα νίκη του κ. Ερντογάν, η Τουρκία ολοκληρώνει....
Η συνεχεια ΕΔΩ