Σελίδες

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Λ@θρομετ@ναστες ετοιμαστε τις βαλιτσες σας, ειπαν οι Ιταλοι.....

Οι Ιταλοι κανουν την αρχη.....
Λαθρομεταναστες τελος ειπαν....
Θα ακολουθησουν κι αλλοι.....
Αλλαζει ο ρους της Ιστοριας .....






Σικελία,Τοσκάνη, Λιγουρία. Πανζουρλισμός για την νέα ιταλική Κυβέρνηση και ήδη έπεσαν οι πρώτες φάπες στην ΝΤΠ και το Βερολίνο. Ο νόμος για τα εργασιακά που πέρασε ο Ρέντσι καθ’ υπόδειξη του Βερολίνου αποτελεί σύντομα παρελθόν ενώ ο Σαλβίνι τόνισε χτες:

«ο καλός καιρός για τους παράνομους μετανάστες έχει περάσει: ετοιμάστε τις βαλίτσες σας» . Το αξιοσημείωτο είναι πως και ο Λουίτζι ντι Μάιο, επικεφαλής του Κινήματος των 5 Αστέρων, χαρακτήρισε τις ΜΚΟ «θαλάσσια ταξί»!

Ολα αλλάζουν πλέον στο μεταναστευτικό στην ΕΕ και η σύγκρουση με την Γερμανία θα είναι μέχρι τέλους σε όλα τα επίπεδα.

Ο Σαλβίνι θα συμμετάσχει την Τρίτη στο Λουξεμβούργο σε μια σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ. Στην ατζέντα: η αναθεώρηση της συνθήκης του Δουβλίνου που αναγκάζει τους μετανάστες να καταθέτουν αίτηση για την παροχή ασύλου στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που φτάνουν. Μια συνθήκη που επιβαρύνει ιδιαίτερα την Ιταλία, όπου από το 2013 έχουν φτάσει περισσότεροι από 700.000 μετανάστες.

Ο Σαλβίνι είπε ήδη σχετικά με αυτό χτες:

«Θέλουμε την Rosolini (Συρακούσες) πίσω. Θέλουμε μια φυσιολογική ζωή, θέλουμε τη χώρα πίσω. Θα πούμε ΟΧΙ στην αναθεώρηση της Συνθήκης του Δουβλίνου γιατί καταδικάζει της χώρες της Μεσογείου».

Συνεπώς, σε συγκρουσιακή πορεία βρίσκεται ήδη η Γερμανία με την Ιταλία, αν κρίνουμε απο τις πρώτες δηλώσεις της Αγκέλας Μέρκελ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κυριακάτικη έκδοση της Frankfurter Allgemeine, η Αγκελα Μέρκελ δηλώνει ότι η αρχή της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του δεν πρέπει να μετατρέψει το ενιαίο νόμισμα σε μία «ένωση κοινού χρέους».

«Θα προσεγγίσω ανοικτά τη νέα ιταλική κυβέρνηση και....
Η συνεχεια ΕΔΩ