Σελίδες

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Το μαθατε ; Ο υπουργος Γιαννης Τσιρωνης, ειπε οτι «Με τους Σκοπιανούς πολεμούσε ο Παύλος Μελάς ενάντια στους Βούλγαρους»

Δεν μπορω να πιστεψω οτι τοσο ανιστορητοι ειναι.....
Απλως προσπαθουν να σβησουν οτι εχει σχεση με Ελλαδα και να επιβαλουν την Ανθελληνικη ιδεολογια τους....Ολα αυτα ομως θα αποτελεσουν την δικογραφια τους ! 







Ανιστόρητες ασυναρτησίες από Υπουργό της Κυβέρνησης:
«
Με τους Σκοπιανούς πολεμούσε ο Παύλος Μελάς ενάντια στους Βούλγαρους»- «Δίνουν το όνομα Μακεδονία με αντάλλαγμα το χρέος»;

Στο Μακεδονικό αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αναφορικά με το Σκοπιανό και το θέμα της ονομασίας.

Ο κ. Τσιρώνης σχολιάζοντας τους «Σλαβομακεδόνες», αφού πρώτα ανέφερε ότι η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει αναγνωρίσει τη «μακεδονική γλώσσα», είπε ότι:

«Ο Παύλος Μελάς με αυτούς που σήμερα βαφτίζονται εχθροί, πολεμούσαν μαζί ενάντια στους Βούλγαρους».

Αναφερόμενος στη στάση του ελληνικού κράτους τότε, λέει ότι:

«δίναμε μάχη να μην αποκαλούνται Βούλγαροι», οι σλαβόφωνοι.

Στη συνέχεια, μιλώντας σχετικά με τα επικείμενα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, ο κ. Τσιρώνης είπε ότι η Νέα Δημοκρατία κατεβάζει τους ανθρώπους στο δρόμο για διαδηλώσεις, αποκαλώντας τους διαδηλωτές υπερπατριώτες.

Μετά το Ν.Καρανίκα έρχεται δηλαδή ακόμη ένα κυβερνητικό στέλεχος για να εκστομίσει ανιστόρητες ασυναρτησίες σύμφωνα με τις οποίες ο Π.Μελάς πολεμούσε με τους… Σκοπιανούς εναντίον των Βουλγάρων!

H χθεσινή ανάρτηση του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα άφησε πάντως… εποχή διότι εκφράζει το γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού Α.Τσίπρα και εν ολίγοις λέει ότι οι κάτοικοι της σημερινής Μακεδονίας δεν είναι… Μακεδόνες αλλά πρόσφυγες από την Μικρά Ασία και άρα «φιλοξενούμενοι» στην Μακεδονία!

Μάλιστα αναφερόμενος ειδικά στους συγχωριανούς του στην Ημαθία λέει ότι η περιοχή δεν υπήρχε καν! Ήταν μια λίμνη που αποξηράνθηκε!

«Έγιναν και οι συγχωριανοί μου εθνικια ενώ είναι όλοι μα ολοι και ολες....
Η συνεχεια ΕΔΩ