Σελίδες

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Αφησαν ελεύθερους Αφγανούς, λόγω κουλτούρας, που βίασαν με μαχαίρι 13χρονη...

Δεν παμε καλα, καθολου καλα....

Θα χυθει αιμα πολυ στην Ευρωπη....



Ελεύθεροι αφέθηκαν δύο Αφγανοί μετανάστες που βίασαν με μαχαίρι μια 13χρονη στη Σουηδία και την κατέγραψαν σε βίντεο! Αν και η αστυνομία συνέλαβε τους Irshad και τον Elham και παρουσίασε άφθονα στοιχεία εναντίον τους, όπως δείγματα DNA και σπέρματος από τη σκηνή, ακόμη και μια καταγραφή βιασμού, το σουηδικό δικαστικό σύστημα απελευθέρωσε και τους δύο υπόπτους.

Ο λόγος… αυτή είναι η κουλτούρα τους! Κι αναρωτιέται κανείς ποια είναι η κουλτούρα των Αφγανών σύμφωνα με το δικαστήριο να βιάζουν ανήλικα; Αυτό δεν είναι ρατσιστικό και δεν προσβάλει όλους τους Αφγανούς συλλήβδην; Το πράγμα έχει ξεφύγει εντελώς, χώρες όπως η Σουηδία, η Γερμανία και πρόσφατα η Ισπανία και η Αγγλία που είχαν παρόμοια περιστατικά, δεν ανήκουν σε καμια Ευρώπη αξιών γιατί αυτές δεν είναι αξίες αλλα μεσαίωνας!

Άλλο παρόμοιο περιστατικό είναι όταν 14χρονη στη Γερμανία βιάστηκε πολλές φορές απο διάφορες ομάδες μεταναστών αλλα αφέθηκαν όλοι ελέυθεροι παρά το ότι κατέγραφαν και αυτοί το βίντεο! Το ακόμα πιο παράλογο σε αυτή την περίπτωση είναι πως πήγε φυλακή μια γυναίκα η οποία καταφέρθηκε “ρατσιστικά” εναντίον τους.

Δικαστής στην Ισπανία αθώωσε για τον ίδιο λόγο (λόγω κουλτούρας) Τσιγγάνο που βίασε 12χρονη επειδή το «σεξ ενηλίκων-παιδιών» είναι «μέρος της κουλτούρας τους, όπως επικαλέστηκε η δικαστής»!

Το πρόβλημα αυτό έχει αρχίσει και παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις και δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές τέτοιες δικαστικές αποφάσεις!


πηγη