Σελίδες

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Μελετn για τα μπoλια που...λογοκρiθnκε ! ! !

Η μελέτη, με τίτλο « Μια συστηματική ανασκόπηση των ευρημάτων αυτοψίας στους θανάτους μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 », ανέλυσε 325 περιπτώσεις αυτοψίας και διαπίστωσε ότι τουλάχιστον το 73,9% των θανάτων οφείλονταν σε μια παρενέργεια των πειραματικών εμβόλων mRNA....



Σύμφωνα με το The Daily Skeptic , η δικαιολογία που δόθηκε απο το Lancet ήταν αντιεπιστημονική: “Αυτή η προεκτύπωση αφαιρέθηκε από την Preprints with the Lancet επειδή τα συμπεράσματα της μελέτης δεν υποστηρίζονται από τη μεθοδολογία της μελέτης…”

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο πρόσθεσε:

«Χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες το  προσωπικό της Lancet αφαίρεσε μελέτη αξιολογημένη απο ομότιμους, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιος ο λόγος του ισχυρισμού τους, ότι τα συμπεράσματα δεν υποστηρίζονται από τη μεθοδολογία. Ορισμένοι από τους συγγραφείς της εργασίας βρίσκονται στην κορυφή της επιστήμης τους, επομένως είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η μεθοδολογία της ανασκόπησής τους ήταν πραγματικά τόσο κακή που δικαιολογούσε την απομάκρυνση κατά την αρχική εξέταση αντί να υπόκειται σε πλήρη κριτική αξιολόγηση. Μυρίζει ωμή λογοκρισία μιας μελέτης που δεν κατάφερε να αγγίξει την επίσημη γραμμή. Λάβετε υπόψη ότι το CDC δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει ούτε έναν θάνατο που προκλήθηκε από τα εμβόλια mRNA του Covid. Τα στοιχεία της αυτοψίας που αποδεικνύουν το αντίθετο σαφώς δεν είναι αυτό που θέλει να ακούσει το ίδρυμα δημόσιας υγείας των ΗΠΑ».

Σύμφωνα με τη  μελέτη οι συγγραφείς αναφέρουν:

Αναζητήσαμε στο PubMed και στο ScienceDirect όλες τις δημοσιευμένες αναφορές νεκροψίας και νεκροτομής που σχετίζονται με τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 έως τις 18 Μαΐου 2023. Συμπεριλήφθηκαν όλες οι μελέτες νεκροψίας και νεκροτομής που περιλάμβαναν τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 ως προγενέστερη έκθεση.

Επειδή η κατάσταση των γνώσεων έχει προχωρήσει από την εποχή των αρχικών δημοσιεύσεων, τρεις γιατροί εξέτασαν ανεξάρτητα την κάθε περίπτωση για να κρίνουν εάν η αιτία θανάτου, ήταν ο εμβολιασμός κατά του COVID-19.

Αποτελέσματα

Αρχικά εντοπίσαμε 678 μελέτες και, μετά τον έλεγχο για τα κριτήρια ένταξής μας, συμπεριλάβαμε 44 εργασίες που περιείχαν 325 περιπτώσεις νεκροψίας. Η μέση ηλικία θανάτου ήταν 70,4 έτη.

Το πιο εμπλεκόμενο σύστημα οργάνων μεταξύ των περιπτώσεων ήταν το καρδιαγγειακό (49%), ακολουθούμενο από το αιματολογικό (17%), το αναπνευστικό (11%) και τα πολλαπλά όργανα (7%). Τρία ή περισσότερα συστήματα οργάνων επηρεάστηκαν σε 21 περιπτώσεις.

Ο μέσος χρόνος από τον εμβολιασμό μέχρι το θάνατο ήταν 14,3 ημέρες. Οι περισσότεροι θάνατοι σημειώθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα από την τελευταία χορήγηση του εμβολίου.

Συνολικά 240 θάνατοι (73,9%) κρίθηκαν ανεξάρτητα ότι οφείλονται άμεσα ή συνέβαλε σημαντικά ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 , εκ των οποίων οι κύριες αιτίες θανάτου περιλαμβάνουν αιφνίδιο καρδιακό θάνατο (35%), πνευμονική εμβολή (12,5%), μυοκαρδιακό έμφραγμα (12%), VITT (7,9%), μυοκαρδίτιδα (7,1%), πολυσυστημικό φλεγμονώδες σύνδρομο (4,6%) και εγκεφαλική αιμορραγία (3,8%).

Σύμφωνα με τις  Αναφορές Ανεπιθύμητων Συμβάντων VAERS για τον COVID-19  που παρακολουθούν όλους τους θανάτους και τις επιπλοκές που έχουν αναφερθεί από το εμβόλιο, 37.647 άνθρωποι έχουν πεθάνει από το εμβόλιο COVID-19 – έως τις 31 Μαΐου 2024.

Αυτή είναι η πρώτη μελέτη που παραδέχεται ανοιχτά πως οι περισσότεροι θάνατοι που σημείωθηκαν μετά το εμβόλιο, οφείλονται όντως στο εμβόλιο κι όχι στις πολλές δικαιολογίες που ακούγαμε μέχρι σήμερα. Αυτό καταμαρτυρά και τον λόγο που απαγόρευσαν τις νεκροψίες κατα την διάρκεια όχι μόνο των εμβολιασμών αλλα και των θανάτων απο Covid – εκεί βρίσκεται ένα ακόμα πιο μεγάλο σκάνδαλο – που αφορά τα περίφημα πρωτόκολλα Covid!

Ακόμα και σήμερα, οι γιατροί πιέζουν τους ασθενείς τους να κάνουν το εμβόλιο! Τα λεφτά πρέπει να είναι πάρα πολύ καλά!

Το Vigilant Fox μοιράστηκε αυτό το κλιπ από τον Jimmy Dore σε αυτό το εκρηκτικό ρεπορτάζ:

Μια άλλη «θεωρία συνωμοσίας» για τον COVID γίνεται πραγματικότητα καθώς μια μελέτη-βόμβα που λογοκρίθηκε από το The Lancet έχει πλέον αξιολογηθεί από ομοτίμους.

Τι προσπαθούσαν να κρύψουν, ρωτάτε;

Πολλοί και πολλοί θάνατοι από εμβόλια.

Another COVID "conspiracy theory" becomes reality as a bombshell study CENSORED by The Lancet has now been peer-reviewed.

What were they trying to hide, you ask?

Lots and lots of vaccine deaths.

After analyzing 325 COVID vaccine autopsy cases, the now peer-reviewed study found… pic.twitter.com/PUPbzzBire— The Vigilant Fox (@VigilantFox) June 21, 2024


πηγη