Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

20χρονη βρεθηκε στην φυλακη γιατι τολμησε να βρiσει τον βιαστn λαθρoμεταvαστn...

Διαβαστε και αν εχετε μυαλο θα καταλαβετε τι ερχεται απ την ΝΤΠ....



Μια 20χρονη στο Αμβούργο της Γερμανίας οδηγήθηκε στη φυλακή αφού έκανε δηλώσεις «μίσους» προς έναν μετανάστη που συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό ενός παιδιού. Η γυναίκα είναι μόνο ένα από τα 140 άτομα που ερευνώνται για «επιβλαβή σχόλια» προς τους βιαστές.

Η φρικτή επίθεση έλαβε χώρα το 2020 και περιελάμβανε πολλές ομάδες μεταναστών που επιτέθηκαν σε ένα 14χρονο κορίτσι στο Stadtpark του Αμβούργου κατά τη διάρκεια μιας νύχτας. Το πάρκο είχε γίνει ένα δημοφιλές στέκι για τη νεολαία κατά τη διάρκεια του lockdown για τον COVID-19 και η κοπέλα ήταν εκεί πίνοντας με τις φίλες της. Όμως αφού η αστυνομία τους έδιωξε απο το πάρκο και διέλυσε ομάδες για τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Ταραγμένο και μόνο, το κορίτσι ήταν ανυπεράσπιστο απέναντι στον πρώτο όχλο των τεσσάρων αρπακτικών. Οι άνδρες εναλλάσσονταν εναντίον της κοπέλας, βιάζοντάς την επανειλημμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Της έκλεψαν το πορτοφόλι και το κινητό της πριν την αφήσουν. Τραυματισμένη να αιμοραγεί, αφού η κοπέλα ζητούσε βοήθεια την πλησίασαν ακόμη δύο μετανάστες και την ξαναβίασαν.

Οι δράστες της είχαν αρχίσει να προσκαλούν κι άλλους συμπατριώτες τους να τη βιάσουν μέσω των ομάδων συνομιλίας τους, μοιράζοντας μάλιστα το υλικό που τραβούσαν με το τηλέφωνο.

Το αποτέλεσμα ήταν το παιδί δεχθεί επίθεση για τρίτη και στη τέταρτη φορά από τρεις ακόμη άνδρες, οι οποίοι την έσυραν σε έναν θάμνο και την βίασαν.

Τελικά, το παιδί κατάφερε να ξεφύγει και έτρεξε, αν και το καταδίωξαν οι βιαστές του. Τελικά, συνάντησε κάποια άτομα που αναγνώρισαν την τραυματισμένη της κατάσταση και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Συνολικά 11 άνδρες κατηγορήθηκαν αρχικά, αλλά οι δύο αθωώθηκαν (όχι επειδή δεν συμμετείχαν) αλλα λόγω έλλειψης στοιχείων DNA… Το σπέρμα εννέα από τους άνδρες, ωστόσο, είχε ανακτηθεί με επιτυχία από το σώμα του κοριτσιού.

Πέντε από τους άνδρες είχαν γερμανικά διαβατήρια, ενώ οι υπόλοιποι δεν ήταν Γερμανοί πολίτες. Μεταξύ των κατηγορουμένων, κανένας δεν ήταν γερμανικής καταγωγής . Οι βιαστές ταυτοποιήθηκαν αλλά είχαν την υπεράσπιση μιας ομάδας 20 δικηγόρων κατά της ρατσιστικής βίας που υποστήριξαν την αθωότητά τους κι ότι η 14χρονη κοπέλα πήγε με την θέληση της!!!

Ωστόσο, υπήρχαν μέχρι και  βίντεο του πρώτου και του τρίτου βιασμού που είχαν καταγραφεί και κοινοποιηθεί από τους δράστες στις επαφές τους μέσω του WhatsApp, αλλά τα  βίντεο διαγράφηκαν πριν εκδικαστεί η υπόθεση στο δικαστήριο. Μάρτυρες που είδαν το βίντεο πριν τη διαγραφή κατέθεσαν ότι απεικόνιζε ξεκάθαρη σεξουαλική βία, με τον έναν να σημειώνει ότι η κοπέλα κρατούσε τα χέρια της πάνω από το κεφάλι της σε προστατευτική θέση.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, το θύμα, το οποίο τώρα πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD) ως αποτέλεσμα της νυχτερινής κακοποίησης, κλήθηκε να μιλήσει για το τι της συνέβη. Ενώ εξιστόρησε τη φρικτή δοκιμασία της, οι άνδρες δεν έδειξαν «ίχνη μεταμέλειας» και γελούσαν, τουλάχιστον ένας λέγεται ότι είχε σχεδόν αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας .

Ωστόσο, παρά τα στοιχεία DNA και  βίντεο WhatsApp, οκτώ από τους εννέα άνδρες που καταδικάστηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι με αναστολή και δεν πέρασαν καθόλου χρόνο στη φυλακή.

Αυτό που πραγματικά προκαλεί οργή ειναι το παρακάτω!

Η υπόθεση προκάλεσε σάλο στη Γερμανία, τόσο για τη βαρβαρότητα του ίδιου του βιασμού όσο και για τις ποινές που επιβλήθηκαν στους βιαστές. Ένας από τους άνδρες κυκλοφόρησε την ταυτότητα του και τον αριθμό τηλεφώνου του στο Snapchat.

Εξοργισμένη με τα νέα της υπόθεσης, μια 20χρονη γυναίκα από το Αμβούργο έστειλε μήνυμα στον αριθμό μέσω WhatsApp. Η ανώνυμη γυναίκα τον αποκάλεσε «άτιμο γουρούνι βιαστή» και «αηδιαστική αποβολή». Και πρόσθεσε: «Δεν ντρέπεσαι όταν κοιτάς στον καθρέφτη;»

Στη συνέχεια, ο βιαστής κατήγγειλε τη γυναίκα στην αστυνομία για ρατσιστικό μίσος και έδειξε τα προσβλητικά μηνύματα.

Η γυναίκα έχει πλέον καταδικαστεί και έμεινε δύο μέρες φυλακή για τα σχόλιά της — που σημαίνει ότι έχει περάσει περισσότερο χρόνο στη φυλακή από ό,τι οι 8 από τους 9 βιαστές. Στο δικαστήριο, η γυναίκα ζήτησε συγγνώμη για τα σχόλιά της , λέγοντας ότι ενήργησε «αυθόρμητα» όταν άκουσε τις οδυνηρές λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Όμως, σύμφωνα με το Hamburger Abendblatt , αυτή η γυναίκα δεν είναι το μόνο άτομο που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει καταδίκη για προσβολή των βιαστών.

Οι αρχές στο Αμβούργο φέρονται να ερευνούν αλλα 140 άτομα που έγραψαν σχόλια στον βιαστή της 14χρονης.

Αν αυτό δεν είναι ικανό φίλε να σε ταρακουνίσει για το τι μέλλον μας προετοιμάζουν, τότε δεν είναι τίποτα ικανό!


πηγη