Σελίδες

Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Ραμα ξεφτιλιζει Αφορισμενο...



Όταν σπειρεις ανέμους (Μπελερης υποψήφιος ευρωβουλευτης) θερίζεις θυελλες (Εντι Ραμα ομιλία στην Αθήνα 28 μέρες πριν τις ευρωεκλογές)....

Κάπως έτσι ότι γκολ πήγε να βάλει ο Μητσοτάκης με την άκρως αμφισβητουμενη υποψηφιότητα του Μπελερη, με την "αχρειαστη κίνηση" Ραμα που θα μιλήσει μέρα μεσημέρι στην καρδιά της Ελλάδας, την πρωτεύουσα, όχι μόνον γκολ δεν έβαλε αλλά εφαγε κιόλας.

Δεν ξέρω ποιος από το εγχωριο σύστημα του την έφερε τόσο καλά - υποπτεύομαι τον γνωστό παχυσαρκο - αλλά αυτό που του έστησαν ήταν από τις πολιτικές κινήσεις που θα μείνουν στην ιστορία. 

Και θα μείνουν στην ιστορία γιατί ο Ραμα δεν έρχεται μόνος. Η Αθήνα και όλη η Ελλάδα μέσω των κοινωνικών δικτύων δεν θα δει έναν πρωθυπουργό με 5 οχημηματα πομπη στην κατεχομενη Βόρεια Ήπειρο λες και πάει σαν κλέφτης, αλλά έναν αρχηγό κράτους με 10αδες άτομα συνοδεία, να τον πλαισιώνουν πολλοί υπουργοί, να τον φυλάει όχι η Ελληνικη ΕΚΑΜ αλλά η Αλβανικη ΡΕΝΕΑ (στο Τικ τοκ ήδη κυκλοφορεί βιντεακι που πέρασαν χθες τα σύνορα).

Δλδ ο Ραμα δίνει μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση. 

Εγώ είμαι εδώ και είμαι ισχυρός... Και ανά πάσα στιγμή σου δημιουργω πρόβλημα... 

Και αυτό το μήνυμα το λαμβάνει όλος ο Ελληνικός Λαός ο οποίος αντιλαμβάνεται πλέον μετά και τις υποκλισεις στον Τούρκο Πρόεδρο και τις επαναλαμβανομενες ασκήσεις στο μέσο του Αιγαίου μόλις 1 εβδομάδα πριν τη συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο ότι ζούμε έναν ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ που στο όνομα της "ησυχίας" ξεπουλουνται  τα πάντα σε τιμή ευκαιρίας. 

Στη φωτογραφία ή συνήθης ομάδα προστασίας  του Εντι Ραμα. 13 εκ των οποίων της ΡΕΝΕΑ (συνήθως είναι οι ίδιοι) η οποια έχει λάβει εκπαίδευση από την γερμανική αντιτρομοκρατική μονάδα GSG-9, την Αμερικανική  Green Berets, ενώ κατά καιρούς έχει ακουστεί -χωρίς να έχει ποτέ αποδειχθεί ή ανακοινωθεί  - η συνεργασία με την τουρκική Sadat.

Nikos Papagiannis