Σελίδες

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Χλέυαζε όσους ήταν διστακτικοί στα εμβόλια και τωρα...παραπονιέται πως η υγεία του καταστράφηκε ! ! !



Ο πρώην παρουσιαστής του CNN, Chris Cuomo, δήλωσε πρόσφατα ότι υγεία του δεν είναι καλά αφότου έλαβε το εμβόλιο για τον COVID-19.Ο κ. Κουόμο έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του προγράμματος του NewsNation όταν έπαιρνε συνέντευξη από έναν νοσηλευτή, τον Shaun Barcavage, έναν επαγγελματία νοσηλευτή που είπε ότι υπέστη κι αυτός απο παρενέργειες και ότι είχε λάβει μικρή βοήθεια ή αναγνώριση.


«Γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια μπορεί να έχουν ακούσιες συνέπειες, παρενέργειες, αλλά κανείς δεν μιλάει για αυτό επειδή φοβάται πολύ την ευθύνη και θέλει απλώς να φύγει απο πάνω του», είπε ο κ. Κουόμο. “Αλλά το πρόβλημα είναι ότι άνθρωποι όπως ο Shaun – και εγώ – και εκατομμύρια άλλοι που εξακολουθούν να έχουν περίεργες παρενέργειες με το αίμα τους, τη ζωή και τα συναισθήματά τους – ξέρετε, αυτά – δεν θα φύγουν ποτέ”, πρόσθεσε.

Ο Κουόμο είναι ένας δημοσιογράφος υψηλού προφίλ (αυτό που λέμε συστημικός) και φανατικός υποστηρικτής των εμβολίων κατά τη διάρκεια της ψευτοπανδημίας ο οποίος δεν δίσταζε να χλευάζει τους καλεσμένους της εκπομπής όταν ήταν «διστακτικοί με τα εμβόλια».

Ο Κουόμο τώρα παραδέχτηκε ότι το ανοσοποιητικό του σύστημα έχει πια καταστραφεί κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον νοσηλευτή-επαγγελματία Σον Μπάρκαβατζ, στην εκπομπή του Κουόμο για το NewsNation. Μάλιστα έκανε και παράπονα που κανείς δεν τους δίνει σημασία… Έτσι γρήγορα ξεχνούν κάποιοι τις ευθύνες τους.

Ο Κουόμο, περιέγραψε τις επιπτώσεις του εμβολίου κατά του COVID

«Μόλις τραυματίστηκα – 15, 20 λεπτά μετά την πρώτη μου δόση – ένιωσα μούδιασμα και μυρμήγκιασμα πάνω-κάτω στο χέρι μου στο οποίο έγινε η ένεση, το οποίο εξαπλώθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας στο πρόσωπό μου και μετά στα μάτια μου», εξήγησε.

«Συμβουλεύτηκα έναν νευρολόγο που έκανε κάποιες εξετάσεις και παρατήρησε: «Λοιπόν, όλα αυτά είναι καινούργια. Δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτό του είπαν και ακολούθησε το εξής παράδοξο που ζήσαμε και στη χώρα μας. Θα πρέπει να κάνετε και μια δεύτερη δόση», του είπαν στο νοσοκομέιο. Τα πάντα μέσα μου, το μυαλό και τα κόκκαλά μου μου έλεγαν «Όχι, μην το ξανακάνεις».

Ωστόσο, όπως είπε η πίεση ήταν τεράστια. Στη συνέχεια, τρεις εβδομάδες αργότερα, έλαβα μια δεύτερη δόση, και μετά από αυτή, ο οργανισμός μου κατέρευσε. Από 100% υγιής, πλήρως λειτουργικός πέρασα σε μια πλήρη καθοδική πορεία της υγείας μου. Ανέπτυξα πάρα πολλά συμπτώματα», πρόσθεσε.

Να επαναλάβουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Κουόμο όχι μόνο ήταν υπερ της υποχρεωτικότητας αλλα και χλέυαζε όλους όσους ήταν διστακτικοί!


πηγη