Σελίδες

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Γιατι ο Aμερικανικoς Eρυθρoς Σταυρoς ρωτά τους αιμoδoτες εάv έκαvαv το εμβoλιo;;;;

Αρχισαν να βγαινουν οι βρωμες...

Αλλα καποιοι ακομn μας λενε ψεκια...



Εάν έχετε λάβει εμβόλιο κατά του COVID-19, θα πρέπει να δώσετε το όνομα του κατασκευαστή όταν έρθετε να κάνετε δωρεά αίματος

Αίφνης Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός-American Red Cross ρωτά τώρα τους αιμοδότες εάν έλαβαν ποτέ το εμβόλιο κατά του Covid-19!

Εάν απαντήσουν Ναι, ζητούν να καλέσετε εκ των προτέρων για να δείτε εάν εξακολουθείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις αιμοδοσίας

-Νόμιζα ότι το vax ήταν “ασφαλές και αποτελεσματικό”;

Τι πληροφορίες μας κρύβουν;

Ο ίδιος ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός επιχειρεί να δικαιολογήσει κάπως την οδηγία η οποία έχει προκαλέσει νέο κύμα τρόμου στους εμβολιασθέντες πολίτες των ΗΠΑ με τα εμβόλιας ευθανσίας COVID-19.

“Ο Ερυθρός Σταυρός ακολουθεί τις οδηγίες καταλληλότητας για αιμοδοσία του FDA για όσους λαμβάνουν εμβόλιο κατά του COVID-19 και οι χρόνοι αναβολής μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του εμβολίου που λαμβάνει ένα άτομο. 

Εάν έχετε λάβει εμβόλιο κατά του COVID-19, θα πρέπει να δώσετε το όνομα του κατασκευαστή όταν έρθετε να κάνετε δωρεά αίματος. Κατά τον εμβολιασμό, θα πρέπει να λάβετε μια κάρτα ή μια εκτύπωση που να δείχνει το εμβόλιο κατά του COVID-19 και σας ενθαρρύνουμε να φέρετε αυτήν την κάρτα μαζί σας στην επόμενη δωρεά σας. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν υπάρχει χρόνος αναβολής για άτομα που έλαβαν εμβόλιο COVID-19, εφόσον δεν έχουν συμπτώματα και αισθάνονται καλά (!) τη στιγμή της δωρεάς.


πηγη