Σελίδες

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Aλnθευει;;;;;;



Ρωτω....
Αληθευει;;;;;
Κι αν αληθευει, γιατι κυκλοφορουν ακομη, ελευθεροι καποιοι;;;;

Εiπε αλnθειες καi οi Noυδoυλoι....τov διεγpαψαv ! ! !



Μετά την κατακραυγή για τις δηλώσεις μίσους και τους ισχυρισμούς ότι οι νεκροί πρόσφυγες στην Πύλο, εάν είχαν επιζήσει «θα έκλεβαν, δεν θα δούλευαν και θα τριγύριζαν στην Ομόνοια», αλλά και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπου έκανε λόγο για ρεσιτάλ απανθρωπιάς, η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον υποψήφιο βουλευτή, Σπήλιο Κρικέτο.

«Απόψεις, όπως αυτές που εξέφρασε ο Σπ. Κρικέτος, δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας. Η κυβέρνηση της ΝΔ εφάρμοσε μια αυστηρή, αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, με φύλαξη των συνόρων, αλλά με προστασία της ανθρώπινης ζωής, διασώζοντας χιλιάδες ανθρώπους που κινδύνευαν στη θάλασσα και δίνοντας τέλος σε κολαστήρια όπως αυτό της Μόριας. Δηλώσεις μίσους και ρατσισμού είναι εκτός του αξιακού πλαισίου της ΝΔ», αναφέρει στην ανακοίνωση της η Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπήλιος Κρικέτος, επιδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε ένα κρεσέντο μισαλλοδοξίας και απανθρωπιάς στην εκπομπή του Kontra «Επί του Πιεστηρίου», όπου ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε πως αν δεν πνίγονταν οι πρόσφυγες και μετανάστες ανοιχτά της Πύλου, τότε θα έκλεβαν, δεν θα δούλευαν και θα στοιβάζονταν κατά δεκάδες σε γκαρσονιέρες.

«Αυτοί οι άνθρωποι που πνίγηκαν ανοιχτά της Πύλου, αν έφταναν ανοιχτά στη χώρα μας, θα έκλεβαν, δεν θα δούλευαν, θα εμεναν 15 σε μία γκαρσονιέρα;» ρώτησε ο παρουσιαστής, Φοίβος Κλαυδιανός, και ο «γαλάζιος» υποψήφιος αντέτεινε: «Οι προηγούμενοι που δεν πνίγηκαν, τι έκαναν; Αυτό έκαναν».

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο οποίος τόνισε ότι «η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά οφείλουν να αποπέμψουν εδώ και τώρα τον Σπήλιο Κρικέτο από τα ψηφοδέλτια του κόμματός τους. Εάν δεν το πράξουν, σημαίνει ότι συμφωνούν απόλυτα με το εμετικό ρατσιστικό παραλήρημα του υποψηφίου του. Ότι είναι οι πολιτικοί χορηγοί της απανθρωπιάς».


πηγη

Πoύτιv: Θα βoμβαρδiσoυμε τα ΝΑTOϊκά αερoδρoμια...

Χοντραινει το παιχνιδι...

Aλεξανδρουπολη ακουει;



Για πρώτη φορά ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με δήλωσή του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πληγούν από τις ρωσικές δυνάμεις ΝΑΤΟϊκά αεροδρόμια, όπου θα έχουν αναπτυχθεί τα F-16 που θα σταλθούν στην Ουκρανία και θα επιχειρούν από εκεί κατά ρωσικών στόχων.

Συγκεκριμένα είπε πως στην περίπτωση που τα μαχητικά «βρίσκονται σε βάσεις εκτός της Ουκρανίας, θα δούμε τι θα κάνουμε με αυτές τις βάσεις, πώς θα τις πλήξουμε», απείλησε ο Πούτιν. «Υπάρχει σημαντικός κίνδυνος να εμπλακεί ακόμη περισσότερο το ΝΑΤΟ σε αυτή τη σύγκρουση», πρόσθεσε.

Ένα από τα εμπόδια γύρω από την παράδοση των F-16 στην Ουκρανία είναι η εύρεση ασφαλών βάσεων από τις οποίες θα απογειώνονται, θα προσγειώνονται και θα σταθμεύουν για επισκευές. Και αυτό γιατί όλα τα ουκρανικά αεροδρόμια έχουν βομβαρδιστεί από τους Ρώσους.

Υπάρχει το σχέδιο να σταθμεύουν αυτά τα αεροσκάφη σε αεροπορικές βάσεις γειτονικών χωρών που στηρίζουν την Ουκρανία.

Βάσεις εκτός Ουκρανίας όπου θα μπορούν να απογειώνονται και να προσγειώνονται τα ουκρανικά F-16, είναι μόνο των γειτονικών χωρών του ΝΑΤΟ, όπως της Πολωνίας και της Ρουμανίας.

Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον πέντε ευρωπαϊκές χώρες – το Βέλγιο, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Δανία, η Ολλανδία και η Νορβηγία – έχουν δηλώσει ιδιωτικά ότι είναι έτοιμες να παράσχουν το F-16 στην APU και δύο – η Ολλανδία και η Πολωνία – έχουν ήδη ξεκινήσει εκπαίδευση Ουκρανοί πιλότοι.

Σημειώνεται πως ο Ρώσος πρόεδρος είπε χθες ότι τα μαχητικά F-16 που θα σταλούν στην Ουκρανία από τους συμμάχους της «θα καούν».

Τον περασμένο μήνα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έδωσε το πράσινο φως για την αποστολή μαχητικών F-16 στην Ουκρανία. Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί το ακριβές χρονοδιάγραμμα της παράδοσης των αεροσκαφών, ούτε ο αριθμός τους.

«Τα άρματα (σ.σ. που παρέδωσαν χώρες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία) καίγονται. Το ίδιο θα γίνει και με τα F-16», είπε ο Πούτιν στην ομιλία του στο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.

Κατηγόρησε ευθέως το ΝΑΤΟ πως εμπλέκεται ενεργά στην ουκρανική σύγκρουση:

«Οι ΗΠΑ αντί για επαφές με τη Ρωσία, επέλεξαν να προμηθεύσουν εξοπλισμό στην Ουκρανία, θα τον κάψουμε και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Αναφερόμενος στην διακυβέρνηση Μπάιντεν είπε με νόημα:

«Δεν αποκλείω ότι αν υπήρχε διαφορετική διοίκηση στις ΗΠΑ, τότε ίσως θα ήταν δυνατό να ακολουθήσουμε διαφορετικό δρόμο στην κατάσταση με την Ουκρανία».


πηγη

Ακoυστε τnv τi λεει για τoυς εισβoλεiς και...ξαvαψnφiστε την ! ! !



Aν εχετε μυαλο και κριση ηρεμα...

Ο υπολογιστης σας δεν φταιει....



Στov ψυxιατρo στελvει ο Bλαδiμnρoς τoυς ΛOAΤΚl....

Αυτος ειναι Ηγετης....



Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, έδωσε εντολή να δημιουργηθεί, στο πλαίσιο του ομοσπονδιακού κέντρου ψυχιατρικής ινστιτούτο, με αντικείμενο την μελέτη της συμπεριφοράς των μελών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Δούμας (κάτω βουλής), στην οποία συζητούνταν το νομοσχέδιο για την απαγόρευση στη Ρωσία της «αλλαγής φύλου». Εν συνεχεία, η Δούμα ψήφισε το νομοσχέδιο σε πρώτη ανάγνωση.

«Θέλω να επισημάνω ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχει εντολή του προέδρου για τη δημιουργία ινστιτούτου που θα μελετάει όχι μόνο αυτές αλλά και μια σειρά από κατευθύνσεις συμπεριφορών», δήλωσε ο Μουράσκα, απαντώντας στον βουλευτή Ανατόλι Βάσερμαν όταν ο τελευταίος ρώτησε αν το υπουργείο Υγείας μελετάει τις αντιλήψεις της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ για τους ρόλους των φύλων και την σεξουαλικότητα «σε αντιστοιχία με την πραγματικότητα».

Ο ιστότοπος Meduza, επικαλούμενος εκπροσώπους της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, επισημαίνει ότι «οι δηλώσεις του Μουράσκα ενδέχεται να επιβεβαιώνουν ότι στη Ρωσία θέλουν να εισαγάγουν μια διά της βίας θεραπεία μεταστροφής: ένα σύμπλεγμα ψευδοεπιστημονικών, βίαιων ψυχολογικών και σωματικών πρακτικών, με την βοήθεια των οποίων μπορεί δήθεν να θεραπευθεί ο μη ετεροφυλικός προσανατολισμός. Ο ΟΗΕ εξισώνει αυτές τις μεθόδους με βασανιστήρια».

Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Κρατική Δούμα για την απαγόρευση «της αλλαγής φύλου», αποκλείει πλήρως την δυνατότητα διεμφυλικής μετάβασης με τη βοήθεια χειρουργικών επεμβάσεων. Τέτοιες επεμβάσεις εάν το νομοσχέδιο ψηφισθεί , θα επιτρέπονται μόνο για «την θεραπεία γενετικών φυσιολογικών ανωμαλιών διαμόρφωσης φύλου στα παιδιά» και για αυτό θα απαιτείται αντίστοιχη απόφαση ιατρικής επιτροπής κρατικού ιδρύματος υγείας.

Ακτιβιστές και σειρά γιατρών επικρίνουν έντονα το εν λόγω νομοσχέδιο, καθώς θεωρούν ότι θα οδηγήσει σε αύξηση ψυχιατρικών διαταραχών και αυτοκτονιών, όπως επίσης και στην εμφάνιση μαύρης αγοράς παράνομων χειρουργικών επεμβάσεων.

Στις 14 Ιουνίου η Κρατική Δούμα ομόφωνα ψήφισε το νομοσχέδιο που απαγορεύει σε διεμφυλικά άτομα να αλλάξουν τα έγγραφα ταυτοποίησής τους και τις «ιατρικές επεμβάσεις». Το εν λόγω νομοσχέδιο απαγορεύει στους γιατρούς να κάνουν αντίστοιχες εγχειρήσεις, με εξαίρεση εκείνες που σχετίζονται με την θεραπεία των «γενετικών φυσιολογικών ανωμαλιών».

 Σύμφωνα με την ετήσια κατάλογο της ευρωπαϊκής οργάνωσης υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων ILGA-Europe, το 2022 η Ρωσία κατέλαβε μια από τις τελευταίες θέσεις στον κατάλογο των χωρών ως προς το επίπεδο πολιτικής και νομικής προστασίας των δικαιωμάτων των ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. Πιο κάτω από τη Ρωσία είναι μόνο η Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν.

Τον Δεκέμβριο του 2022 ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε νόμο που απαγορεύει την «προπαγάνδιση μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων, την παιδοφιλία και την αλλαγή φύλου».

Από το 2013 στη Ρωσία έχει απαγορευθεί η «προπαγάνδιση» μεταξύ των ανηλίκων, ενώ τώρα απαγορεύεται μεταξύ όλων των Ρώσων.


πηγη

Μnπως αυτn επρεπε να συλλnφθει πρωτn για δoυλεμπoριo;



Δε σας κρύβω ότι με εντυπωσίασε αυτή η ¨ακτιβίστρια¨ η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας, γνωρίζει άριστα την ικανότητα πλεύσης και ευστάθειας ενός σαπιοκάραβου, ώστε να δίνει τηλεφωνικά οδηγίες στους επιβαίνοντες, για το πώς και πόσοι θα πρέπει να μετακινηθούν για να παραλάβουν τα τρόφιμα από το πλοίο προσέγγισης, ώστε να μην τουμπάρει και βουλιάξει το αλιευτικό.

Με εντυπωσιάζει το πώς αυτή η κοπελίτσα είχε προφανώς πλήρη εικόνα για την κατάσταση του αδιαχώρητου που επικρατούσε πάνω σ’ αυτό το θαλάσσιο φέρετρο που διέσχιζε τα νερά της Μεσογείου προς Ιταλία.
Με εντυπωσιάζει επίσης το πώς, κάποιοι άγνωστοι μετανάστες κυριολεκτικά από το πουθενά του κόσμου τούτου, είχαν την δυνατότητα και επικοινωνούσαν μαζί της τηλεφωνικά. Να πω ότι ήταν συγγενείς της, να έχουν το τηλέφωνό της, αυτό το καταλαβαίνω, αλλά να είναι από την άλλη άκρη του πλανήτη και να της τηλεφωνούν συστημένοι, τι να πω, αυτό λιγάκι με μπερδεύει.
Που τους ξέρει, που την ξέρουν όλοι αυτοί οι, από το πουθενά πολίτες του πλανήτη τούτου και επικοινωνούν καθημερινά μαζί της;
Άσε το άλλο που δεν καταλαβαίνω. Πως αυτή η πολυβραβευμένη κοπελίτσα δεν κατάλαβε ότι το σάπιο αλιευτικό ήταν δουλεμπορικό και οι συνομιλητές της θύματα δουλεμπόρων, σε μια μπίζνα δεκάδων δις ευρώ;
Δεν πέρασε ούτε μια στιγμή από το μυαλό της ότι κινδυνεύουν τόσες εκατοντάδες αθώες ψυχές, κυρίως των παιδιών με τις μανάδες τους που ήταν στα αμπάρια; Αυτό αποτελεί την πιο συνηθισμένη τακτική των αδίστακτων δολοφόνων – δουλεμπόρων. Έκανε πουθενά καμιά καταγγελία αυτή η κοπελιά πριν την προδιαγεγραμμένη δολοφονία τόσων αθώων ψυχών και δεν το ξέρω, να μου το πείτε, μη λέω ανακρίβειες;
Και τι ακριβώς είναι αυτό το ¨ακτιβίστρια¨ βρε παιδιά; Τι ακριβώς σημαίνει; Είναι κάτι σαν διπλωματικό διαβατήριο που έχει διεθνή ασυλία; Είναι κάτι σαν να έχει κάποιος το ακαταδίωκτο ας πούμε, τι ακριβώς σημαίνει το ¨ακτιβίστρια¨;
Μου λέτε κι εμένα να ξέρω;


Τι λέvε οι γovεiς, τι οι δασκάλoι και τi η Επiτρoπoς για τnv σεξoυαλικn διαπαιδαγώγnσn...



Akουστε να φριξετε...

Αν δεν φριξετε ειστε και σεις σαν αυτους....



Και η Aiγυπτoς φτυvει τoυς Δυτικoυς και παει στoυς BRlCS....

 



Μια ισχυρότατη "σφαλιάρα" εναντίον της Δύσης και των Συμμαχιών που την απαρτίζουν, όπως για παράδειγμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της Δυτικής οικονομίας, που στηρίζεται κυρίως στο Αμερικανικό Δολάριο και στο ευρώ, είχαμε σήμερα από την χώρα της Αιγύπτου, καθώς όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, η Αίγυπτος υπέβαλε επίσημη αίτηση για να ενταχθεί στους BRICS.



Σας εβαλε τα γυαλια μια κoπελα κυριoι λαθρoψυxoπovιαρnδες....



Δυστυχως δεν ειστε Πατριωτες....

Μπατριωτες ειστε....

Τα καλα και συμφεροντα μονο σας ενδιαφερουν, μερικους, μερικους....

Ακουστε ρε, τι λεει η Αφροδιτη...

πηγη

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Ποιvικό μnτρώο έxoυν οι Mnτσoτάκnδες, oxι πoλιτικn ιστoρiα....

Από την εποχή τής γερμανικής Κατοχής μέχρι σήμερα, στο όνομα των ιδίων συμφερόντων, τα ίδια κάνουν !!!

Όποιος ψηφίσει Μητσοτάκη, δεν ψηφίζει ΝΔ !!!



…Η ΝΔ, εξαιτίας των Μητσοτάκηδων, έχει «πεθάνει» ! …Το μόνο που έχει απομείνει είναι αυτό, το οποίο είπε η Χαζοθοδώρα, παριστάνοντας τη Λουδοβίκαινα των κατσικοκλεφτών: …«Εμείς είμαστε το κόμμα»!!! Δυστυχώς γι’ αυτήν, αυτό το οποίο εννοούσε ήταν: …«Εμείς είμαστε το πτώμα» !!!

Όποιος τους ψηφίσει, είναι συνένοχός τους ! …Είναι συνένοχος μ’ αυτούς που πρόδωσαν τη Μακεδονία —Από τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργό, τη Ντόρα ως Υπουργό Εξωτερικών και τον Κούλη ως Πρωθυπουργό τής «Συμφωνίας των Πρεσπών»—

…Είναι συνένοχοι μ’ αυτόν, ο οποίος σε μια εποχή παγκόσμιας ενεργειακής αβεβαιότητας έβαλε «λουκέτο» στη ΔΕΗ και πέταξε στα γερμανικά σκουπίδια την πανάκριβα αποκτημένη ενεργειακή μας αυτονομία !

…Είναι συνένοχοι μ’ αυτόν που έκαψε τη μισή Ελλάδα, για να «φυτέψει» ανεμογεννήτριες ! …Είναι συνένοχοι μ’ αυτόν που κατέστρεψε την οικονομία, για να βοηθήσει τα σχέδια των Μπουρλάδων !

…Είναι συνένοχοι μ’ αυτόν που έβαλε σε θανάσιμο κίνδυνο την ελληνική μειονότητα αιώνων τής Ουκρανίας ! …Είναι συνένοχοι με τον φονιά των Τεμπών, ο οποίος ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να βάζει το επιβατικό κοινό σε θανάσιμο κίνδυνο !

…Είναι συνένοχοι μ’ αυτόν που θέλει να χαρίσει τα χρέη στους Γερμανούς ΝΑΖΙ πρώην συνεργάτες τού πατέρα του ! …Είναι συνένοχοι μ’ αυτόν που διπλασίασε το χρέος τής ΝΔ, για να ταΐσει τον «στρατό» τού μητσοτακικού παρακράτους !!!

Τώρα ΔΕΝ υπάρχουν περιθώρια για λάθη !!!

Όποιος τους ψηφίσει, βάζει «υπογραφή» για την Προδοσία τού Αιγαίου !!!


πηγη

Ακoυστε τi λεvε τα pεμαλια...



Σχολια δεν χρειαζονται...

Ακουστε και τα συμπερασματα δικας σας.....

πηγη


Σέρβoι συvέλαβαν μέλn των Eιδικώv Δυvάμεων τoυ Koσόβoυ ! ! !

Δεν θα τους σωσει το ΝΑΤΟ αυτη την φορα...



Αυξάνεται εκ νέου η ένταση ανάμεσα σε Σερβία και Κόσοβο, καθώς μέλη των των ειδικών μονάδων της σερβικής αστυνομίας συνέβαλαν την Τετάρτη τρία ένοπλα μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του Κοσσυφοπεδίου. 

Σύμφωνα με τους Σέρβους τα μέλη των Ειδικών Δυνάμεων του Κοσσυφοπεδίου ήταν εντός σερβικών συνόρων, κάτι με το οποίο διαφωνούν οι κοσοβάροι, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι οι «Σέρβοι απήγαγαν τους τρεις στρατιώτες». 

Οι τρεις αστυνομικοί έφεραν πλήρη εξάρτυση και οπλισμό και δεν προέβαλαν αντίσταση κατά τη σύλληψή τους. Στην ανακοίνωση του σερβικού υπουργείου Εσωτερικών αναφέρεται επίσης ότι «με την ταχεία αντίδραση της σερβικής αστυνομίας αποτράπηκε επιτυχώς απόπειρα της αστυνομίας του Κοσόβου να εισβάλει στο έδαφος της κεντρικής Σερβίας για να πραγματοποιήσει ενέργειες οι οποίες σύμφωνα με όλες τις παραμέτρους, αποτελούν τρομοκρατική δράση. Στόχος ήταν η αποσταθεροποίηση και η κλιμάκωση της αντιπαράθεσης που στρέφεται εναντίον της Δημοκρατίας της Σερβίας».




Καλα vεα....Πρoστιμo σε κανάλι για τον εκφoβισμo με κορωvoθαvατoυς !!!

Αντε καλη αρχη....



Διοικητικό πρόστιμο 15.000 € επέβαλε η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης σε κεντρικό τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, με αφορμή εκπομπή για τα θύματα του Covid19 στο Νοσοκομείο Βόλου, που βρισκόταν σε χώρο εκτός ψυκτικού θαλάμου.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΣΡ κατά τη μετάδοση της εκπομπής παρουσιάστηκε ένα επίκαιρο ζήτημα δημοσίου ενδιαφέροντος που αφορούσε την δημόσια υγεία, το οποίο είχε απασχολήσει έντονα όλα τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και τον τύπο διεθνώς.

«Ο τρόπος, όμως, παρουσίασης της επίμαχης είδησης, ιδίως με τη χρήση εικόνων (κοντινών και επαναλαμβανόμενων πλάνων), λεκτικών σχημάτων, υποβλητικής μουσικής και οπτικών τεχνικών χαρακτηριζόταν από υπερβολή και συνιστούσε δραματοποιημένη παρουσίαση του γεγονότος που αύξανε την τραγικότητά του και προσέδιδε δραματικό τόνο σ’ αυτό, υπερβαίνοντας το αναγκαίο μέτρο για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, ενώ ήταν πιθανό να προκαλέσει φόβο, ανησυχία και πανικό στους τηλεθεατές.

Η απόφαση του ΕΣΡ ελήφθη κατά πλειοψηφία, καθώς δύο από τα επτά μέλη εκτίμησαν ότι το κανάλι δεν παραβίασε τις διατάξεις, που αφορούν υποβάθμιση ποιοτικής στάθμης προγράμματος.


πηγη

Συvελnφθn γιατi....τo εκαvε με σκυλo ! ! !

Πιο χαμηλα δεν γινεται καθηγηταρα μου....



Ο λόγος για τον 64χρονο Θέμη Ματσούκα που φέρεται να καταγράφηκε από κάμερες κατά τη διάρκεια της πράξης με το σκυλί ράτσας κόλεϊ δίπλα στις τουαλέτες του Rothrock State Forest, φορώντας μόνο μια μάσκα, τις κάλτσες και τα παπούτσια του. Στο αποτρόπαιο περιστατικό ο βραβευμένος καθηγητής προσπάθησε επίσης να καταγράψει τον εαυτό του να εκτελεί τις πράξεις με ένα τάμπλετ, αναφέρει το Fox43.

Οι ερευνητές φέρεται να τον εντόπισαν μέσω ενός σακιδίου μάρκας The North Face, γεγονός που οδήγησε τον καθηγητή Θέμη Ματσούκα να παραδεχτεί στους αξιωματούχους ότι το έκανε για να «ξεσκάσει». Το Τμήμα Προστασίας και Φυσικών Πόρων της Πενσυλβάνια ξεκίνησε έρευνα αφού οι κάμερες ασφαλείας που προορίζονταν να παρακολουθούν τους κλέφτες κατέγραψαν σε φιλμ τις άσεμνες πράξεις. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι η άσεμνη έκθεση, ο δημόσιος αυνανισμός, η σεξουαλική επαφή με έναν σκύλο και η κακοποίση ζώου.

Ο Θέμης Ματσούκας είναι Ελληνοαμερικανός καθηγητής χημικής μηχανικής που εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Penn State από το 1991. Έχει γράψει πολλά βιβλία και έχει κερδίσει βραβεία διακεκριμένης διδασκαλίας, αλλά το πανεπιστήμιο ανέφερε σε ανακοίνωσή του μετά τη σύλληψή του ότι «έχει παυθεί από τις υποχρεώσεις του και βρίσκεται σε άδεια».

Φέρεται ότι η αποτροπιαστική συνήθεια του Ματσούκα χρονολογείται από το 2014, όταν και τον είχαν συλλάβει ξανά για αντίστοιχη πράξη.

Αρνούμενος αρχικά οποιαδήποτε γνώση των διεστραμμένων πράξεων, ο καθηγητής φέρεται να πανικοβλήθηκε όταν οι αστυνομικοί του είπαν ότι πίστευαν ότι γνώριζαν τον λόγο που βρίσκονταν εκεί. Οι ανακριτές λένε ότι άρχισε να δηλώνει επανειλημμένα «τελείωσα, είμαι νεκρός». Στη συνέχεια παρακάλεσε τους αστυνομικούς να τον πυροβολήσουν, λέγοντάς τους «πρέπει να πεθάνω», αναφέρουν οι τοπικές αρχές.

Όταν ρωτήθηκε για το κίνητρό του για το παράξενο φετίχ, φέρεται να είπε στους ερευνητές: «Το κάνω για να εκτονώνομαι». Οι αστυνομικοί έπειτα εντόπισαν το σκυλί ράτσας κόλεϊ στο σπίτι του Ματσούκα που ταυτιζόταν με το σκυλί στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του πάρκου. Ανακάλυψαν επίσης αντικείμενα παρόμοια με αυτά που φορούσε ο άνδρας στα βίντεο, μαζί με τρία τάμπλετ, σύμφωνα με τα έγγραφα κατηγορίας.


πηγη

ΑΝ ΑΚOΜΗ ΝlΩΘΕΙΣ EΛΛΗNΑΣ...



Το βίντεο, είναι φτιαγμένο από έναν Ηρωα που ήθελε να μεταφέρει ένα μήνυμα στους Eλληνες....

Εναν Σεμνο Ηρωα με το ψευδώνυμο ΔΙΗΝΕΚΗΣ ΕΚ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΟΣ, ο οποίος πολέμησε το 1974 κ τραυματίστηκε κατά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο....



Πατέλnς: Σύvτoμα θα έxoυμε gαy πρωθυπoυργo...(Mnπως nδn εxoυμε;)

Ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του Γ.Λιάγκα και της Φ.Σκορδά για να απευθύνει κάλεσμα σε όλους να βρεθούν στο Gay Pride της Αθήνας....



Αφού έκανε αναφορά στην προσωπική του ζωή εξομολογούμενος πως στα 33 του χρόνια αποδέχτηκε και είπε σε όλους τις ερωτικές τους προτιμήσεις, πέρασε στο pride που θα γίνει στην Αθήνα απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους μιας και θα βρίσκεται κανονικά σε περίπτερο να υποδεχθεί κόσμο.

Ο Γ.Λιάγκας στο τέλος της συνέντευξης τον ρώτησε πόσο μακριά είμαστε από το να δούμε έναν γκέι πρωθυπουργό στην Ελλάδα και ο ίδιος απάντησε πως όλα είναι πιθανά και είναι κάτι που θα το δούμε σύντομα.

Φυσικά, αυτό παρουσιάστηκε ως… εξέλιξη της ελληνική κοινωνίας που δυτικοποιείται…

Σημεία της συνέντευξής του:

«Πρέπει όλοι να μπορούμε να είμαστε αυτό που θέλουμε να είμαστε και αυτό που είμαστε πραγματικά. Μια κρυφή ζωή δεν είναι μια πραγματική ζωή.

Ο πρωθυπουργός έκανε τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό, τον κ. Γιατρομανωλάκη και έκανε και την επιτροπή που θεσμικά μελέτησε το θέμα της ισότητας ΛΟΑΤΚΙ. Ο πρωθυπουργός δεν έχει κανένα θέμα, είναι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτός, επιλέγει τους συνεργάτες του με βάση τις ικανότητές τους», είπε ο Αλέξης Πατέλης και συνέχισε:

«Έχω παντρευτεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην Ελλάδα έχω υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Ελπίζω ότι θα δούμε και στην Ελλάδα να γίνεται γάμος και θα είστε και καλεσμένοι».

«Στα 33 μου πήγα από το 0 στο 100, το είπα στους γονείς, στους φίλους μου. Στη δικιά μου περίπτωση ήταν ο ίδιος να αποδεχτώ τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Ήμουν καλός μαθητής, τα είχα βάλει όλα σε κουτάκια, θα πάρω το αυτοκίνητο, τη γυναίκα, το εξοχικό, το σκυλί και σε αυτά τα κουτάκια δεν ήταν αυτό. Μέχρι που κατάλαβα ότι στη ζωή για να είσαι ευτυχισμένος πρέπει να αποδεχτείς αυτό που είσαι», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Πατέλης και ανέφερε για τους γονείς του: «Οι γονείς μου είναι πάρα πολύ υποστηρικτικοί».


πηγη

Σ αυτov κnρυξαv πoλεμο οι Mnτσoτακnδες...



Ακουστε τι λεει αυτος ο μεγαλος ηγετης...

Mιλαει για οικογενεια...

Και ενοχληθηκε ο Κουλης το νουμερο....

Του εχει κηρυξει πολεμο λεει...

Που πας ξεβρακωτος στον αγγουροκηπο ρε νουμερο; 

Μυαλο και κριση εχετε...

Ακουστε τον...

πηγη






Αυτo το ξεpατε; Οxι; Ακoυστε....



Καποιες φορες τους ξεφευγουν και ομολογουν...

Ξυπνα επιτελους....

πηγη


Εθνικο πενθος; Γιατι;



Γιατι βυθιστηκε πλοιο με εισβολεις, που πηγαιναν στην Ιταλια, σε διεθνη υδατα;
Τι σχεση εχει η Ελλαδα μ αυτους και κηρυξε Εθνικο πενθος;
Και ερωτω....
Γιατι δεν κηρυξε Εθνικο πενθος για τα Τεμπη, που σκοτωθηκαν τοσα Ελληνοπουλα;
Γιατι δεν ειχαμε Εθνικο πενθος, για την βυθιση του Σαμαινα;
Γιατι δεν ειχαμε Εθνικο Πενθος για τους Αεροπορους μας που σκοτωθηκαν στο Αιγαιο υπερασπιζομενοι την Ελλαδα; 
Γιατι, γιατι, γιατι, γιατι.....
Πολλα τα γιατι....
Γιατι ρε ρεμαλια, Εθνικο πενθος για τους εισβολεις;
Ναι εισβολεις.....
Λαθρο λεγεται αυτος, που μπαινει κρυφα....
Αυτος που ερχεται με τσαμπουκα, ειναι εισβολεας...
Και σεις ρε ρεμαλια, κηρυξατε Εθνικο Πενθος γι αυτους; 
Και υπαρχουν καποιοι που το παιζουν Πατριωτες και συμμετεχουν σ αυτο;
Και ζητατε την ψηφο των Ελληνων; 
Ξερετε τι θα παρετε, δεν χρειαζεται να το γραψω....
Αυτα τα λιγα και θα επανελθω ! ! !

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Για τoυς εισβoλεiς νoιαζovται, οxι για τον Eλλnvα....

Κάλεσμα των αριστερών για πορείες για τους νεκρούς λ@θρομουσουλμάνους....

Για τους Έλληνες που πεθαίνουν από τα πειραματικά εμβόλια ούτε λέξη....

Για αυτό πιάσατε πάτο...



Σε συγκεντρώσεις για την πολύνεκρη τραγωδία στην Πύλο καλούν την Πέμπτη συλλογικότητες, αντιρατσιστικές οργανώσεις, κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αρστιεράς και το ΠΑΜΕ.

Ειδικότερα, το ΠΑΜΕ καλεί στις 8 μ.μ. στο Σύνταγμα με κεντρικό σύνθημα το «δεν θα συμβιβαστούμε με τη βαρβαρότητα». Όπως αναφέρει στο κάλεσμα: «το ναυάγιο αυτό δεν είναι απλά ένα «δυστύχημα». Είναι ακόμα ένα έγκλημα, μέρος του διαρκούς εγκλήματος που συντελείται στη Μεσόγειο και το Αιγαίο όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Έχει την υπογραφή των ιμπεριαλιστών και των κυβερνήσεων τους, που εξαπολύουν επεμβάσεις, σκορπούν τον πόλεμο και καταληστεύουν τους λαούς και τις χώρες τους».

Σε συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια καλούν ΚΕΕΡΦΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ: «Δεν είναι ατύχημα, είναι ένα έγκλημα στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης και των κυβερνήσεων της Ε.Ε. που έχουν μετατρέψει τη Μεσόγειο σε παγίδα θανάτου για τους πρόσφυγες έχοντας υψώσει τους δολοφονικούς φράχτες από κάθε ασφαλές χερσαίο πέρασμα όπως στον Έβρο. Έτσι σπρώχνουν τους πρόσφυγες στα χέρια των διακινητών και της μαφίας που επιχειρούν είσοδο μέσα από τις πιο επικίνδυνες διαδρομές, από τις ακτές της Λιβύης».


πηγη

ΔHΘΕΝ ΕlΔlΚΟI: Θα πεθαivoυv οι μισoi πoυ θα κoλλnσoυv....

Άρχισαν παλι τις πα....ριες οι λαμoγιoι....



Βρετανοί επιδημιολόγοι υποστηρίζουν ότι τέσσερις από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες του κόσμου (Ζίκα, Δάγκειος, CCHF, RVF) έρχονται στη Βρετανία λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Πρόκειται για κουνούπια και τσιμπούρια που μεταφέρουν ιούς με ποσοστά θανάτου έως και 50% προειδοποιούν οι επιδημιολόγοι.

Η ασθένεια του ιού Ζίκα και ο Δάγκειος πυρετός θα εξαπλωθούν στο βρετανικό έδαφος, προειδοποίησαν.

Οι Βρετανοί επιστήμονες τόνισαν σήμερα στους Βρετανούς βουλευτές ότι οι ασθένειες, οι οποίες μεταδίδονται από τα κουνούπια και τα τσιμπούρια, θα φτάσουν στη Βρετανία καθώς οι αυξανόμενες θερμοκρασίες «διευρύνουν το βεληνεκές τους».

Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες τους είναι ο αιμορραγικός πυρετός Κριμαίας-Κονγκό (CCHF) — μια ασθένεια με ποσοστό θνησιμότητας σχεδόν 40%. Ο πυρετός της κοιλάδας Rift, («RVF») μια άλλη πιθανή απειλή, μπορεί να είναι ακόμη πιο θανατηφόρος, υποδηλώνουν τα στοιχεία.

Οι αρχικές λοιμώξεις μπορεί να περάσουν απαρατήρητες επειδή οι γιατροί του NHS (βρετανικό ΕΣΥ) δεν είναι εξοικειωμένοι με τα ξένα παθογόνα, τόνισαν επίσης.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος κατατάσσει τον CCHF ως μία από τις εννέα «ασθένειες προτεραιότητάς» του, προειδοποίησε δε ότι έχει ήδη φτάσει στη Γαλλία.

Ο καθηγητής Τζέιμς Γουντ, επικεφαλής κτηνιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, είπε στους βουλευτές της Επιτροπής Επιστήμης, Καινοτομίας και Τεχνολογίας ότι ήταν «πολύ πιθανό» ο CCHF να φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στο μέλλον.

Είπε επίσης ότι ο πυρετός της κοιλάδας Rift (RVF), ένας ιός που μεταφέρεται από τα κουνούπια, ο οποίος μπορεί να σκοτώσει έως και τους μισούς ασθενείς που κολλούν μια σοβαρή μορφή της νόσου, είναι ένα άλλο παθογόνο που πιθανότατα θα καταλήξει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Υπάρχουν και άλλες λοιμώξεις που θα μπορούσαν να μεταδοθούν από τα κουνούπια, όπως ο πυρετός της κοιλάδας Rift που θα μπορούσε να είναι το επόμενο πράγμα που θα φτάσει», τόνισε. Και προειδοποίησε ότι τέτοια παθογόνα μπορεί αρχικά να μην γίνουν αντιληπτά, καθώς οι γιατροί του NHS δεν είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν αυτές τις ασθένειες.

Η RVF είναι μια ιογενής ασθένεια που εμφανίζεται συχνότερα σε οικόσιτα ζώα στην υποσαχάρια Αφρική, συμπεριλαμβανομένων των βοοειδών, των βουβάλων, των προβάτων, των κατσικιών και των καμήλων.

Οι άνθρωποι μπορούν να κολλήσουν RVF μέσω επαφής με αίμα, σωματικά υγρά ή ιστούς μολυσμένων ζώων ή μέσω τσιμπημάτων από μολυσμένα κουνούπια.

Οι περισσότεροι που προσβάλλονται από RVF είτε δεν παρουσιάζουν συμπτώματα είτε τα συμπτώματα είναι ήπια, όπως κρυολόγημα με πυρετό, αδυναμία, πόνο στην πλάτη και ζάλη.

Ενώ οι άνθρωποι μπορούν να κολλήσουν RVF από κουνούπια που μεταδίδουν τη μόλυνση από ζώο δεν έχει καταγραφεί μόλυνση από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Ο Ζίκα, σε σύγκριση με τα άλλα παθογόνα δεν φημίζεται για το ποσοστό θνησιμότητας του αλλά για τις καταστροφικές συνέπειες που προκαλεί στην υγεία των αγέννητων παιδιών.

Το παθογόνο μεταδίδεται στους ανθρώπους μέσω του τσιμπήματος μολυσμένων θηλυκών κουνουπιών. Πολύ σπάνια, μπορεί να μεταδοθεί μέσω του σεξ αναφέρει το NHS.

Σημειώνεται ότι σε χάρτη που παρουσιάζει η Daily Mail υπάρχουν τρία χρώματα όσον αφορά τις βαθμίδες επικινδυνότητας σε ό,τι αφορά τον αιμορραγικό πυρετό. Η Ελλάδα βρίσκεται στη χαμηλότερη βαθμίδα, με κίτρινο χρώμα:

Aιμορραγικός πυρετός Κριμαίας-Κονγκό (CCHF) ιολογικές ή ορολογικές ενδείξεις και παρουσία φορέα (κίτρινο)

5 με 49 αναφερόμενα κρούσματα CCHF ετησίως (πορτοκαλί)

50 και περισσότερα αναφερόμενα κρούσματα CCHF ετησίως (κόκκινο)


πηγη

Xάσαμε τα ιδαvικά τωv προγovωv μας...Φτάvει πια ! ! !

Έχει λίγες μέρες που βγήκα στο δρόμο να μοιράσω φυλλάδια και βλέπω την απογοήτευση του κόσμου. Ηλικιωμένους να αναστενάζουν, νέους να αδιαφορούν και τι να τους πω…



- Ένα νέο κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές…

- Και τι θα γίνει;

- Ρίξτε μια ματιά, είναι κάτι καινούριο, διαφορετικό…

- Όλοι τα ίδια λένε, δεν υπάρχει ελπίδα.

- Είναι άνθρωποι του λαού, όχι επαγγελματίες πολιτικοί. Είναι πατριώτες…

- Κι άλλοι έτσι ξεκίνησαν και μετά…

- Θέλουν το καλό της Ελλάδας…

- Και να το θέλουν, δεν θα τους αφήσουν, θα τους φάνε λάχανο…

Ένα νεαρό παλικάρι πήρε το φυλλάδιο από τα χέρια των παιδιών και όταν του είπα είναι ένα καινούριο κόμμα, ρίξε μια ματιά, μου είπε: «Ξέρετε κάτι; Όχι! Όχι, δεν θα το δω, το πήρα μόνο επειδή μου το έδωσαν τα παιδιά.» Τέτοια άρνηση, απογοήτευση, απαξίωση. Μα για αυτά τα παιδιά πρέπει να το δεις, του είπα, και να μη χάνεις την ελπίδα σου. Εγώ και εσύ έχουμε ο καθένας μας τη δική του ευθύνη απέναντι σε αυτά τα παιδιά.

Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, δύσπιστος και πώς να ανάψεις ξανά τη φλόγα της ελπίδας στην καρδιά τους;

Ο Άγιος Παΐσιος όταν τον ρωτούσαν ποιον θεωρεί άξιο για να ψηφίσουν έλεγε να ψηφίσετε όποιον βλέπετε ότι είναι ο καλύτερος, όποιον αγαπά τον Θεό και την πατρίδα. Όταν οι άνθρωποι του έλεγαν ότι όλοι ίδιοι είναι τότε εκείνος τους έλεγε: - Βρε παιδιά, κοιτάξτε εδώ πέρα: όλες οι ελιές ίδιες είναι και όλες έχουν δάκο, όμως άλλες έχουν εκατό τοις εκατό, ενώ άλλες πενήντα τοις εκατό. Εμείς, λοιπόν, εφόσον έχουμε ανάγκη από ελιές, πρέπει να κοιτάξουμε ποιές έχουν το λιγότερο δάκο, γιατί διαφορετικά δε γίνεται. Και πάντα πρέπει να ψηφίζουμε με δύο κριτήρια:

α) με το πόσο αγαπά ο υποψήφιος το Θεό και

β) με το πόσο αγαπά την πατρίδα και αποβλέπει στο γενικό καλό του τόπου κι όχι στο δικό του συμφέρον.

Εάν κάποιος χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο κριτήριο, εκτός από αυτά τα δύο, τότε κινείται ιδιοτελώς, και αργότερα θα επιτρέψει η Θεία Δικαιοσύνη να το πληρώσει.

Σκοπός μας δεν είναι να απολαύσουμε τη δόξα και τα πλούτη αλλά με αυτοθυσία να αγωνιστούμε και να εμπνεύσουμε τον Ελληνικό λαό ώστε να σταματήσει η κατρακύλα της Ελλάδας μας. Φτάνει πια! Εδώ και πολλές δεκαετίες, γενιές ολόκληρες, κυβερνούν την πατρίδα μας άνθρωποι ανάξιοι. Η διαφθορά έχει ¨ποτίσει¨ την ελληνική νοοτροπία σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Έχουμε ξεχάσει τι πάει να πει ανθρωπιά, θυσία, προσφορά. Χάσαμε τα ιδανικά των προγόνων μας, την πίστη μας, την ελευθερία μας. Φτάνει πια!

Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος, ότι θα θελήσουν να μας αφανίσουν, έχουμε όμως χρέος απέναντι στα παιδιά μας να αγωνιστούμε και να μη ξεχνάμε τις θυσίες των ηρώων μας και τις μεσιτείες των Αγίων μας.

Τελειώνοντας αξίζει να θυμηθούμε τον Μέγα Κωνσταντίνο, που εορτάζουμε την ημέρα των εκλογών ( τη βοήθειά του να έχουμε.) Όταν λοιπόν ο Μέγας Κωνσταντίνος καλείται να φέρει εις πέρας μία δύσκολη μάχη, ο Θεός του έδωσε το μήνυμα ¨Εν τούτω Νίκα¨. ‘Έτσι κι εμείς ας ενωθούμε όλοι μαζί για τη Νίκη!

Καρατσομπάνης Κωνσταντίνος


πηγη

Θα εvσωματωθoυv μας λεvε αλλα....



Θα ενσωματωθουν; 

Κοιμησου ησυχος....

Οι γειτονιές μας δεν είναι ασφαλείς για τους ανθρώπους μας....

Οι γηγενείς Ευρωπαίοι έχουμε γίνει η εύκολη λεία στα νύχια των εισβολέων....

Ο πόλεμος δεν γίνεται στην Ασία ή στην Αφρική αλλά μέσα στα σπίτια μας....
πηγη

ΝΔ ΣΥΡlΖΑ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑl ΙΔΙΟl..



Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......

πηγη


Τα oφελn των εμβoλiων....



Ας τα θυμηθουμε....

Γιατι; 

Μα το φθινοπωρο, παλι θα θελησουν να μας μπολιασουν....

Οποτε μην ξεχνατε....

πηγη

Η καταvτια τωv δημoκρατωv μας....

Ο Ελληνας επισημα πλεον σε δευτερη μοιρα....

Κατωτερος απ τον εισβολεα....

Κατωτερος κι απο σκυλους και γατια....

Πιο χαμηλα δεν εχει...

Και συ μαλακα....

Συνεχιζεις να τους ψηφιζεις....

Εισαι αξιος της τυχης σου, δεν σε λυπαμαι πια !




Καπoιoι τov κατnγoρoυν γι αυτα πoυ λεει....

 


Τον κατηγορουν γιατι; 

Γιατι μιλαει για Πατριδα Θρησκεια Οικογενεια;

Γιατι μιλαει για τους ηρωες μας;

Γιατι σκεφτεται Ελληνικα; 

Γιατι τους κοβει ψηφους; 

Μαλλον το τελευταιο....

Ακουστε τον και τα συμπερασματα δικα σας...

πηγη


Υπαρxoυν αvθρωπoι πoυ ψnφiζoυν αυτov;



Ακουστε τον τι λεει...
Μυαλο και κριση εχετε....
Εσεις αποφασιζετε αν αυτος θα σας κυβερνησει...

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Eθvικoς Ψευτnς....Θα καταπoλεμnσει την αvεργiα των συvταξιoύxων λεει ! ! !



Η πρώτη κυβέρνηση στον γαλαξία που θα καταπολεμήσει την ανεργία των συνταξιούχων...

Toν πιστευετε; 

Οκ μην φατε, θαχουμε γλαροσουπα...

πηγη

Νεα δημοσκοπηση και καποιοι χανουν τον υπνο τους...



Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Alco για τον ALPHA, το διάστημα 6 – 10 Ιουνίου σε πανελλαδικό δείγμα 1.200 ατόμων, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023....

Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου επί των έγκυρων τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά:

ΝΔ 39,9%

ΣΥΡΙΖΑ 18,2%

ΠΑΣΟΚ 10,8%

ΚΚΕ 6,1%

Πλεύση Ελευθερίας 4,4%

ΝΙΚΗ 3,4%

Ελληνική Λύση 3,3%

ΜέΡΑ 1,7%

Άλλο κόμμα 4,9%

Ευρωπn τελoς; Η Γαλλiα ζnτα να εvταxθεi στoυς ΒRΙCS...

Μια επιστολή-έκπληξη προς τους BRICS απέστειλε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμάνουελ Μακρόν, η οποία μας δείχνει ότι θέλει να ενταχθεί στη συμμαχία, ή έστω να ανοίξει να ανοίξει και η «πόρτα» της Ρωσίας-Κίνας...



Συγκεκριμένα ο Εμάνουελ Μακρόν, ζήτησε με επιστολή του, την οποία ωστόσο δεν κοινοποίηση, να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής των BRICS, που θα γίνει τον Αύγουστο με τη συμμετοχή Ρωσίας, Κίνας και Νότιας Αφρικής.

Με το συγκεκριμένο αίτημα, ο πρόεδρος της Γαλλίας απευθύνθηκε στον επικεφαλής της Νοτίου Αφρικής Ramaphosa, όπως αποκαλύπτει η L’Opinion, επικαλούμενη Νοτιοαφρικανικές πηγές. Η Νότια Αφρική δεν έχει ακόμη απαντήσει στο αίτημα του Ε.Μακρόν.

Επί της ουσίας η Γαλλία βλέπει ότι η ευρωπαϊκή αγορά βρίσκεται σε κρίση, λόγω και των κυρώσεων στη Ρωσία, με την ανάπτυξη πλέον να ανήκει στους BRICS, οι οποίοι έχουν πάρει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς.


πηγη

Ο Eφιάλτnς τnς Eλλάδoς, μoιραζει το Aιγαiο...

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν είναι αχάριστος. Αντίθετα, δεν ξεχνά ποτέ την ευεργεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία είναι ιλιγγιώδης και ανεκτίμητη προς το πρόσωπό του...



Το λιγότερο λοιπόν που μπορεί να κάνει, είναι να ανταποδώσει. Έστω και λεκτικά. Διότι είναι αδύνατον να ευεργετήσει αντίστοιχα τον Κυριάκο…Μπορεί ωστόσο να προετοιμάζει το έδαφος για τη λύση που πάντα επιδίωκε η οικογένεια Μητσοτάκη.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης λοιπόν πρόσφατα χαρακτήρισε τον Κυριάκο ως «πρωθυπουργό του αιώνα, λέγοντας ότι στην Ευρώπη δίνουν μάχη για μια χειραψία μαζί του».

Χθές, σε νέα τηλεοπτική παρέμβαση του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η μεγαλοψυχία του Κυριάκου, όπως ο ίδιος την έζησε, θα ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας.

Για την ακρίβεια, ο Γιώργος Καρατζαφέρης με μία…ανάλυση υψηλού επιπέδου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Κυριάκος θα μοιράσει δίκαια το Αιγαίο με την Τουρκία. Μάλιστα είπε πως η Τουρκία έχει το 25 τοις εκατό των ακτών στο Αιγαίο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η μοιρασιά του Αιγαίου θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη. Λες και δεν υπάρχουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, λες και δεν έχουν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα όπως υποστηρίζει το δίκαιο της θάλασσας.

Επιβεβαιώνοντας έτσι ότι ο εν αναμονή πρωθυπουργός θέλει διακαώς τοις 180 έδρες ώστε να προβεί και σε αυτή την δίκαιη μοιρασιά (εκτός από τις αλλαγές  στο σύνταγμα) χωρίς να χρειάζεται να παρακαλέσει κανέναν άλλο πρόθυμο. Άλλωστε, δεν μπορεί να βρεθεί κάποιος εξίσου πρόθυμος έναντι της Τουρκίας, με τον Κυριάκο.


πηγη

Μπoυμπoυκoς για Nτoρα: Επικivδυvn και όσo γρηγoρoτερα φυγει, τόσo το καλύτερo....



Ένα νέο παλιό βίντεο, όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης λέει διάφορα ωραία για την αδελφή του δοξασμένου του ηγέτη Κυριάκου -όταν αυτή ήταν υπουργός Εξωτερικών, επί Καραμανλή:

• Το πραγματικό της όνομα είναι Θεοδώρα Μητσοτάκη.

• Θα απαγόρευα ΥΠΕΞ της Ελλάδας να λέγεται "Ντόρα".

• Η "Ντόρα Μητσοτάκη Μπακογιάννη" είχε αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας.

• Ο Καραμανλής δεν την ήθελε. Την διόρισαν οι Αμερικανοί (!) για να κάνει ζημιά.

• Ήταν επικίνδυνη και όσο γρηγορότερα έφευγε, τόσο το καλύτερο.



Άρης Πoρτoσάλτε: Η ισότnτα στnν Υγεiα επικivδυvn Σoβιετική αvτίλnψn...

Η περίθαλψη δεν είναι για όλους, κατά τον διεγραμμενο Άρη Πορτοσάλτε....



Η ισότητα στη Δημόσια Υγεία είναι παρωχημένη κατά τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να γκρεμίσει το νυν Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) και να χτίσει ένα νέο, στ’ οποίο δεν θα υπάρχουν αυταπάτες: το μεγάλο ψάρι θα τρώει το μικρό.

Πιθανά έχοντας στο μυαλό του τη δήλωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι «δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση», ο Πορτοσάλτε είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το εξής:

«Με αυτή την ευθυγράμμιση, όταν ξέρουμε όλοι πως υπάρχουν διαβαθμίσεις στη φύση και στη ζωή, όσο και να φέρνουμε τη σοβιετική αντίληψη της ισότητας, αυτή κατέρρευσε και πήγανε φούντο όλοι μαζί. Για να μην πάμε και εμείς φούντο πριν της ώρας μας, θα πρέπει να δούμε κατάματα τις αλήθειες. Θα πρέπει και να υποστηριχτεί το ΕΣΥ, αλλά και να το ξαναφτιάξουμε από την αρχή».

Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου έναν μήνα η ΕΣΗΕΑ διέγραψε τον Πορτοσάλτε....

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση έλεγε μεταξύ άλλων ότι «η απεργοσπαστική αυτή συμπεριφορά του εγκαλούμενου συναδέλφου, εκδηλώνεται κατ’ εξακολούθηση και κατά σύστημα» και πως «με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η οριστική διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Από τη μειοψηφία, ένα μέλος πρότεινε την προσωρινή διαγραφή 4 μηνών και το άλλο μέλος, πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας».


πηγη

Για την ΝΙΚΗ, την ΝΔ, την Ρωσία και την Τουρκία...



Η ΝΙΚΗ δεν έχει ανάγκη τα ρούβλια, αφού υπάρχει πολύς εθελοντισμός. 

Και μεγάλες ρίζες.

πηγη

Η Eλλαδα τα παρnγγειλε απ τo "17.....



Ολα ηταν ενα σχεδιο....

Ξυπνα επιτελους....

Μην ακους τηλεπαπαγαλους και τηλεγιατρους...

πηγη


Γιατi αpαγε;;;;;



Aρχισαν να λενε αληθειες...

Οι ακαταδιωκτοι ειναι ασφαλεις....

Δεν τους πειραζει πια η αληθεια....

Γεμισαν τις τσεπες τους...

πηγη

Εvας ευτυxισμεvoς Nεoδnμoκρατnς....ΑΚOYΣΤΕ ΤΟΝ ! ! !



Αν ειναι δυνατον....

Αυτος θεωρειται Ελληνας....

Ελληνας επιντοματιας....

Εχει δηλαδη, περισσοτερα δικαιωματα απο σενα....

Ψηφιζει και αποφασιζει, ποιος θα κυβερνησει...

Και τωρα τον βλεπουμε, να πανηγυριζει για τον Μητσοτακη...

Ξαναψηφισε τον και συνεχισε να δουλευεις, για να παιρνει επιντοματα ο εισβολεας, ηλιθιε....

πηγη


Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Έρxεται το μεγάλo “κραx” στiς τpάπεζες...ΠPOΣΕΞΤΕ ! ! !



Αυτό που ίσως λίγοι θυμούνται είναι ότι η κρίση των στεγαστικών δανείων ήταν στην πραγματικότητα ένα κουφάρι τρένου που κινούνταν τόσο αργά που λίγοι φαντάζονταν τότε τον κατακλυσμό που επρόκειτο να πλήξει τον πλανήτη στο δεύτερο μισό του 2008

Συχνά λέγεται ότι όσοι δεν μαθαίνουν από την ιστορία είναι καταδικασμένοι να την επαναλάβουν – και ο επικεφαλής επενδύσεων της JPMorgan πιστεύει ότι οι αγορές πρέπει να παρακολουθήσουν ένα μάθημα ιστορίας.

Ο Bob Michele, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων ύψους 700 δισ. δολαρίων για την ισχυρότερη τράπεζα του κόσμου, πιστεύει ότι υπάρχουν πάρα πολλοί σημερινοί παραλληλισμοί με την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 για να απορρίψει απλώς την ιδέα μιας επανάληψης.

Παρά το γεγονός ότι τρεις από τις τέσσερις μεγαλύτερες χρεοκοπίες τραπεζών στην ιστορία των ΗΠΑ συνέβησαν αυτή την άνοιξη, τα οικονομικά στοιχεία αποδείχθηκαν ανθεκτικά και οι τιμές των μετοχών συνέχισαν την ανοδική τους πορεία, υποστηριζόμενες από τις ελπίδες για μια επερχόμενη αύξηση της παραγωγικότητας χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη.

Πριν από 15 χρόνια, η JPMorgan αγόρασε την πέμπτη μεγαλύτερη επενδυτική τράπεζα της Wall Street, την Bear Stearns, σε μια συμφωνία με τη μεσολάβηση της κυβέρνησης για να αποτρέψει την κατάρρευσή της – όχι σε αντίθεση με την πρόσφατη εξαγορά της First Republic Bank που φαίνεται να έχει σταματήσει την περαιτέρω μετάδοση της κρίσης μεταξύ των περιφερειακών τραπεζών.

“Αυτό μου θυμίζει πάρα πολύ την περίοδο Μαρτίου-Ιουνίου του 2008”, δήλωσε ο Michele στο CNBC, αναφερόμενος στο τρίμηνο ράλι που ακολούθησε της συμφωνίας με την Bear.

“Οι αγορές το εξέλαβαν ως εξής: υπήρξε κρίση, υπήρξε πολιτική αντίδραση και η κρίση λύθηκε”.

Θαύμα εάν δεν υπάρξει ύφεση

Ο Michele δοκιμάζει τώρα τα περιουσιακά του στοιχεία σε τεστ αντοχής για μια συρρίκνωση της οικονομικής δραστηριότητας κατά 3%-5% σε μερικά τρίμηνα, καθώς δεν πιστεύει στις ρόδινες προβλέψεις της Goldman Sachs ότι οι ΗΠΑ μπορούν να ξεφύγουν ακόμη και από το είδος της ήπιας ύφεσης που είχε ήδη πλήξει την Ευρώπη.

“Θα ήταν θαύμα αν αυτό τελείωνε χωρίς ύφεση”, δήλωσε ο Michele, ο οποίος είναι επίσης παγκόσμιος επικεφαλής του τμήματος σταθερού εισοδήματος του βραχίονα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων της JPMorgan.

Το τεράστιο μέγεθος της οικονομίας μπορεί συχνά να σημαίνει ότι μέχρι να εμφανιστούν διαρροές στην πρόσοψη, η δομική ζημιά έχει ήδη γίνει.

Οι κίνδυνοι αφθονούν, από τις τιμές των μετοχών έως τα εμπορικά ακίνητα

Πολλοί βετεράνοι της Wall Street δεν είχαν ξεκινήσει την καριέρα τους την τελευταία φορά που οι ΗΠΑ αντιμετώπισαν τόσο υψηλά ποσοστά πληθωρισμού και η επακόλουθη δρακόντεια σύσφιξη από τη Fed μπορεί να μην είχε γίνει ακόμη αισθητή.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα πραγματικά επιτόκια -δηλαδή αφού προσαρμοστούν για τους ετήσιους ρυθμούς πληθωρισμού του 4,4% χρησιμοποιώντας το μέτρο που προτιμά η Fed- αν και δεν είναι πλέον αρνητικά, δεν έχουν φθάσει στο σημείο να συνιστούν ουσιαστικό περιορισμό της οικονομικής ανάπτυξης.

Και παρόλο που τα οικιστικά ακίνητα έχουν γίνει λιγότερο ανησυχητικά, τα ποσοστά κενών θέσεων στον τομέα των εμπορικών ακινήτων έχουν εκτοξευθεί μετά τη στροφή προς την εξ αποστάσεως εργασία.


πηγη