Σελίδες

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Γιατι εκδιδουν ταυτoτnτες, που μπορουν να καταστραφoυv σε φoυρvo μικροκυματωv;

Ταυτότητες-ρουφιάνοι» των παγκοσμιοποιητών μας φέρνουν πιο κοντά στην υποδούλωση...



Ο δόλος, η υστεροβουλία και ο έμμεσος εξαναγκασμός είναι οι κύριες δυνάμεις που χρησιμοποιούν φανεροί και κρυφοί ηγέτες για να οδηγήσουν τους ανθρώπους στην αγκάλη του θεού τους, που είναι ο σατανάς μας.

Εφαρμόζουν την βασική μέθοδο προπαγάνδας, την λεγομένη «του σαλαμιού». Όπως το σαλάμι τρώγεται φέτα-φέτα, δηλαδή λίγο-λίγο, έτσι οδηγούν τα πλήθη στην φυλακή των νέας Τάξης, με τις πόλεις των 15 λεπτών, σιγά-σιγά, και οι άνθρωποι θα καταντήσουν πλήρως φυλακισμένοι. Θα είναι φυλακισμένοι σωματικά, ψυχικά και πνευματικά.

Εάν οι νέες ταυτότητες, που προωθούνται παγκοσμίως από τα πολιτικά υποκείμενα των παγκοσμιοποιητών, δεν εξυπηρετούσαν μόνον τους ίδιους τους επινοήσαντες αυτές, τους παγκοσμιοποιητές, τότε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα μας τις επέβαλαν ποτέ. Πρώτον αυτό, και δεύτερον, μην βλέπετε το κάθε γεγονός χωριστά. Όλα τα γεγονότα είναι συσχετισμένα μεταξύ τους και συμβαίνουν με συγκεκριμένη σειρά, και σε συγκεκριμένο χρόνο. Αυτά τα γεγονότα είναι κρίκοι αλυσίδος, και ως κρίκοι, στην αρχή πέφτουν από το βάρος της αγκύρας- επιπολαιότητος των ανθρώπων σιγά-σιγά, αλλά όλο και επιταχύνεται η πτώση των κρίκων, παρασύροντας ο ένας τον επόμενο, μέχρι να φτάσει όλη η αλυσίδα στην άβυσσο της απολύτου τυραννίας των ανθρώπων από τον μισούντα αυτούς.

Πότε σας είπαν ακέραια την αλήθεια για ζητήματα γενικού ενδιαφέροντος και περιμένετε να σας την πουν και τώρα για τις νέες ταυτότητες; Ο δόλος, η υστεροβουλία και ο έμμεσος εξαναγκασμός είναι οι κύριες δυνάμεις που χρησιμοποιούν φανεροί και κρυφοί ηγέτες για να οδηγήσουν τους ανθρώπους στην αγκάλη του θεού τους, που είναι ο σατανάς μας. Εφαρμόζουν την βασική μέθοδο προπαγάνδας, την λεγομένη «του σαλαμιού». Όπως το σαλάμι τρώγεται φέτα-φέτα, δηλαδή λίγο-λίγο, έτσι οδηγούν τα πλήθη στην φυλακή των νέας Τάξης, με τις πόλεις των 15 λεπτών, σιγά-σιγά, και οι άνθρωποι θα καταντήσουν πλήρως φυλακισμένοι. Θα είναι φυλακισμένοι σωματικά, ψυχικά και πνευματικά.

Ανακοίνωσαν ότι οι νέες ταυτότητες θα κάνουν την ζωή μας ευκολότερη. Ας το δεχθούμε μερικώς αυτό και μόνο πρόσκαιρα για να «γλυκάνουν» τον κόσμο, αν και θα μπορούσαν μειώνοντας την γραφειοκρατία να κάνουν την ζωή όλων μας καλύτερη και περισσότερο ευχάριστη, όπως ήταν πριν απ’ ολίγα χρόνια. Αλλά, πρώτα αυτοί διογκώνουν τεχνηέντως την γραφειοκρατία για το καλό μας, μα το «καλό μας» δεν έρχεται διότι φταίμε εμείς, οπότε αυτοί επειδή εξακολουθούν να θέλουν ντε και καλά το καλό μας βρίσκουν άλλο «δημοκρατικό» τρόπο να μας το επιβάλουν.

Μήπως όμως τα προβλήματα που θα μας δημιουργήσουν οι νέες ταυτότητες είναι πολλά περισσότερα και οδυνηρότερα απ’ όσα μπορούν να φανταστούν οι περισσότεροι ραχατόβιοι; Κατ’ αρχήν η νέα ταυτότητα λειτουργεί ασύρματα. Η νέα e-ταυτότητα είναι μια συσκευή που έχει ηλεκτρονικό τσιπ RFID και κεραία. Το τσιπ λειτουργεί με ραδιοκύματα και όταν η κάρτα μπαίνει σε χώρο σάρωσης από σχετικό μηχάνημα, φορτίζεται ταυτοχρόνως με ηλεκτρισμό. Βασική αρχή των ασυρμάτων συσκευών είναι ότι είναι πάντοτε ανιχνεύσιμες και αναγνώσιμες, ανάλογα με τις δυνατότητες αυτού που διαθέτει την τεχνολογική υπεροχή στις σαρώσεις (σκαναρίσματα) συσκευών. Επισήμως μας λένε ότι η ταυτότητα θα είναι ανιχνεύσιμη σε απόσταση 10-15 εκατοστά. Πώς να τους πιστέψει κάποιος όταν, έχει διαρρεύσει αυτό, κάποιες υπηρεσίες έχουν ήδη ηλεκτρονικές συσκευές που μπορούν ασύρματα από αρκετή απόσταση (λένε 2-4 μέτρα) ν’ αντιγράψουν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν σε RFID τσιπ; Αυτό κάνουν κάποιες μυστικές υπηρεσίες. Το κάνουν και σε απόσταση μεγαλύτερη των 4 μέτρων. Πηγαίνει ο «αρμόδιος υπάλληλος» κοντά στον άνθρωπο-«στόχο» και αντιγράφει σε συσκευή του τα δεδομένα του κινητού τηλεφώνου χωρίς ο κάτοχος του κινητού ν’ αντιληφθεί το παραμικρό.

Επίσης αν κάποιος χάσει την ταυτότητα ή το πιο πιθανό, του την κλέψουν, χάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Πως θ’ αποδείξει μετά ποιος είναι, αλλά και τι διαδικασία θα υποστεί; Ως συνέπεια τέτοιας καταστάσεως το θύμα θα παρακαλάει τους «τυράννους» του να του βάλουν το τσιπ στο χέρι για να μην είναι δυνατόν να κλαπεί. Αλλά επειδή μετά θα του κόβουν και το χέρι οι κλέφτες, θα προτείνουν ως λύση οι ηγέτες μας να μπει το τσιπ σε χέρι και κεφάλι, «σπασμένο» στα δύο, και αυτό ακριβώς περιγράφεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννου.

Η κλοπή της e-ταυτότητος είναι σχετικά το απλούστερο που μπορεί να συμβεί στον κάτοχο. Ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα στις ΗΠΑ όπου μια τέτοια ταυτότητα μπορεί ν’ αντιγραφεί μέσα σε 12 λεπτά. Οπότε ο κάτοχος της ταυτότητος που αντεγράφη, π.χ. από στημένους ή μη χάκερς, μπορεί να χάσει τα πάντα εν ριπή οφθαλμού, διότι προσωπικά δεδομένα, διπλώματα οδήγησης, τραπεζικοί λογαριασμοί, κάρτα υγείας, κλπ. θα είναι δικτυωμένα και αλληλοεπηρεαζόμενα. Άντε μετά ν’ αποδείξει το θύμα ποιος είναι και την κατάστασή του. Στην αρχή τα δεδομένα θα είναι δικτυωμένα, μετά θα είναι «όλα σε ένα». Όλα σε ένα τσιπ.

Αυτά και άλλα παρόμοια είναι τα ευκόλως αντιληπτά αναμενόμενα. Είπαμε ότι η μεγαλύτερη παγίδα είναι στην ασύρματη λειτουργία της και ο εντοπισμός της από απόσταση μέσω ραδιοκυμάτων από τους έχοντες την κατάλληλη τεχνολογία. Τι θα κάνει ο κάτοχος όταν δεν μπορεί να μπει σε κανέναν χώρο, όλοι οι χώροι σιγά-σιγά γίνονται ελεγχόμενοι, επειδή χρωστάει στην εφορία μισό ευρώ; Τι θα κάνει όταν δεν ανοίγουν οι μπάρες στα διόδια επειδή πριν λίγο του έγινε δέσμευση του τραπεζικού του λογαριασμού επειδή δεν υπέβαλε εγκαίρως φορολογική δήλωση ή δήλωση του ΕΝΦΙΑ; Τυχαία νομίζετε ότι οι σταθμοί διοδίων της χώρας έχουν κατασκευασθεί με τόσο μπετόν αρμέ που θυμίζουν φρούρια; Οι σταθμοί διοδίων έχουν περισσότερο μπετόν από τους συνοριακούς σταθμούς. Τι θα κάνει όταν ο γιατρός του συστήσει να μην πίνει και εντοπισθεί σε μπαρ; Διότι τα προσωπικά δεδομένα που θα υπάρχουν στην νέα ταυτότητα θα είναι μονίμως ενημερωμένα και θα φανερώνουν την τελευταία κατάσταση του κατόχου.

Αυτά είναι τα εύκολα. Όταν όμως προκύψει θέμα υγείας; Τι θα κάνει αν του έχει απαγορευθεί η είσοδος σε νοσοκομεία της Νέας Τάξης; Δεν γνωρίζω πόσοι από τους αναγνώστες έχουν δει τέτοια σε άλλες χώρες, αλλά όσοι μπήκαν μέσα σε τέτοια νοσοκομεία ένα σφίξιμο στην καρδιά αποκλείεται να μην το ένοιωσαν, εκτός και αν έχουν πνευματική συγγένεια με τον Ιωσήφ Μένγκελε. Γιατί νομίζετε ότι το «Υπερμνημόνιο», με τις «ευλογίες» της Εκκλησίας, αναφέρεται σε ελεγχόμενους χώρους σε εκπαιδευτήρια, νοσοκομεία και εκκλησίες;!;! Να μας πουν οι ενημερωμένοι ιερωμένοι τι σημαίνει στο «Υπερμνημόνιο» η «αποδοχή έξυπνων συστημάτων στο Άγιο Όρος»!

Ένα τμήμα της εκκλησίας ανωτέρων κλιμακίων είναι δυστυχώς ο «σιωπηλός Εφιάλτης» της ελληνορθοδόξου χώρας μας. Δείτε τον μπαρμπα-Ιερώνυμο. Τι ψυχή θα παραδώσετε ορέ; Τι ψυχή θα παραδώσετε όταν εξ’ αιτίας σας πολλοί άνθρωποι χάνονται και μέλλει να χαθούν; Πως αντέχετε τον εαυτό σας όταν είστε μόνοι και συλλογίζεστε τι κάνετε; Διότι από τον εαυτό σας δεν μπορείτε να κρυφθείτε! Με την ανάσταση των νεκρών θα δουν οι πάντες ποιους από σας θα πάρει ο διάολος, και θα σας κάνει «καρβουνάκια στο θυμιατό του».

Στην αρχή φυσικά θα μας δείξουν το καλό πρόσωπο του εγχειρήματος με τις e-ταυτότητες. Μετά όταν θα μπουν όλα σε ένα, πάλι φυσικά για το καλό μας, τότε θ’ αρχίσει το μεγάλο «πανηγύρι». Μετά θα καταλάβουν οι εξαπατημένοι ότι το βαθύ πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα, ή οι πολιτικοί που το πρωθυπουργιλίκι, υπουργιλίκι, και βουλευτιλίκι, τα έχουν αναβαθμίσει σε… δημοσιοϋπαλληλίκι, πόσο δόλια φέρθηκαν στους Έλληνες.

Γιατί γίνονται ολ’ αυτά; Για την ψυχή μας. Τις ψυχές μας θέλουν και για να τις πάρουν πρέπει να τις δώσουμε εμείς, έστω και με δόλο, ώστε ν’ αποφευχθεί η επέμβαση του Θεού. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και γιατί το κάνουν σιγά-σιγά. Απαγορεύεται και το παραμικρό λάθος εκ μέρους τους. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει ο άνθρωπος να εκμηδενισθεί και να υποφέρει. Όσο πιο απογοητευμένος είναι, τόσο περιορίζονται οι αντιστάσεις του. Οι 300 της Παγκοσμίου σιωνιστικής Κυβερνήσεως θέλουν πρώτα να ξέρουν ποιοι είμαστε και τι κάνουμε. Κατόπιν θέλουν να ελέγξουν πλήρως τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας βάζοντας τέλος στο έργο του Θεού. Ελπίζουν ότι βάζοντας στην θέση του Θεού τον σατανά τους θα είναι αθάνατοι και ευτυχείς αιωνίως.

Οι σιωνιστές παγκοσμιοποιητές θέλουν όχι μόνο να ελέγχουν τα πάντα αλλά και να τα ρυθμίζουν όπως αυτοί θέλουν. Επειδή εκτιμούν ότι η ύπαρξη 500.000.000 γκόιμ είναι υπεραρκετός αριθμός δουλαρίων για τους 145.000 περίπου «εκλεκτούς», αποφάσισαν την μείωση του πληθυσμού της Γης και ως αιτία βρήκαν την κλιματική αλλαγή. Εξ άλλου μια ανθρωπότητα πλέον των 7 δισεκατομμυρίων υπάρξεων είναι επικίνδυνα απειλητική μεγάλη δύναμη, αν συνασπισθούν εναντίον τους. Δεν χρειάζονται τόσους πολλούς. Οπότε, οι νέες ταυτότητες αποτελούν ένα ακόμη βήμα προς την ολοκληρωτική παρακολούθηση των ανθρώπων. Ο Πούτιν, αν δεν είναι δικός τους, θα μπορούσε να βάλει μια τάξη για 5-6 αιώνες με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλά δεν το κάνει.

Πολλοί στην Ευρώπη που πήραν τις τσιπαρισμένες ταυτότητες, μετά το μετάνιωσαν, διότι είδαν περίεργα πράγματα να συμβαίνουν στις ζωές τους και ειδικά στα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης, γι αυτό και τις καταστρέφουν τοποθετώντας τις σε φούρνο μικροκυμάτων, ή τρυπάνε το τσιπ με μικρούτσικη βελόνα. Ο φούρνος μικροκυμάτων καταστρέφει το τσιπ χωρίς να επηρεασθεί η όλη εμφάνιση της ταυτότητος.

Αν π.χ. μόλις πάρουν οι Έλληνες την ταυτότητα και τις βάλουν σε φούρνους μικροκυμάτων σε συγκεκριμένη ώρα, μέσα σε μια στιγμή όλοι οι Έλληνες θα είναι χωρίς ταυτότητα. Χάος θα επικρατήσει στην χώρα. Ή έστω αν μείνει η χώρα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, τι θα γίνει τότε;

Και το σπουδαιότερο που μοιάζει ανέφικτο. Μήπως μέχρι τώρα πόσα πρώην «ανέφικτα» ζούμε; Σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου καταστρέφονται όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά κυκλώματα. Όλοι θα καταλήξουν στο μηδέν, ως προσωπικότητες και ως κάτοχοι οποιουδήποτε πλούτου, εάν όλα αποκτήσουν ψηφιακή μορφή, και ο νοών νοείτο.

Οι e-ταυτότητες είναι ένα ακόμη βήμα, όχι το τελευταίο, προς την απόλυτη τυραννία.


πηγη