Σελίδες

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Ξεκαθάρισαv οι σκoποi όλων των "ευπαθώv" αλλα και των "ευαισθnτoύλnδωv"...

Πάλιωσε η καραμέλα, του ανθρωπισμού....



Ξεκαθάρισαν οι σκοποί όλων των "ευπαθών" αλλα και των "ευαισθητούληδων" που τους συνδράμουν (με το αζημείωτο βεβαια, αυτό να λέγεται...)
Τίθεται πλέον ζήτημα επιβίωσης των Ευρωπαϊκών Εθνών, των Αρχών και Αξιών μας...
Δεν παίζουμε με αυτά...
Προπάντων η σωτηρία τους Εθνους μας πρώτα και της Ευρώπης γενικότερα (όχι της ΕΕ, αλλά της γεωγραφικής Ευρώπης), στην οποία ανήκουμε.
Λοιπόν:
- Σταματάμε τις ροές χθες ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ κι ας μας πουν ότι θέλουν.
- Σε όσους είναι ήδη εδώ κόβουμε ΜΑΧΑΙΡΙ τα επιδόματα.
- Συσσίτιο συγκεκριμένο και ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, συσσίτιο που θα είναι χρηματοδοτούμενο από την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και όχι από το ελληνικό κράτος!
- Αν θέλουν άλλο φαϊ και δεν τους αρεσει αυτό του συσσιτίου, αν θέλουν αλλα ρούχα κι βεβαια οτιδήποτε άλλο, τους βάζουμε να δουλέψουν (διότι το τσάμπα πέθανε), τους φορολογούμε όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε ημεδαπό ή αλλοδαπό πολίτη που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα και τέλος,
- Κάνοντας χρήση το εδάφιο 5:33 του Κορανίου, καθιστούμε εκτός νόμου το Ισλάμ στην χώρα μας, ως θρησκεία άκρως εχθρική προς την επικρατούσα θρησκεία στην χώρα μας.
Απο κει και πέρα όσοι απομείνουν, είναι αυτοί που μας κάνουν και για εργάτες γης και για υπάλληλοι και για ότι εργατικά χέρια η Πατρίδα χρειαζεται στην οικονομική της πορεία, αλλά καταγράφοντας επακριβώς τα στοιχεία του καθενός ξεχωριστά, με ονοματεπώνυμο, αποτυπώματα, φωτογραφία, τόπος μόνιμης διαμονής, τηλέφωνο, με ανα 15νθημερο προσωπική παρουσία για επικύρωση της άδειας εργασίας του, στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΑΙΡΙΔΗ, ΚΙΚΙΛΙΑ, ΜΗΤΑΡΑΚΗ & ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ...
ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ-ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ...
Χρειάζονται ηγέτες με πυγμή και πατριωτισμό.
Ακόμα όμως κι αν δεν πετύχει ΤΟ ΌΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ, θα φανούν οι προθέσεις των Ελλήνων και θα μπουν τα περισσότερα πράγματα στη θέση τους.
KAI BEBAIA ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ EKΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑΧΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΑ ΟΠΛΑ, ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ...
Τώρα αυτή τη στιγμή ο Έλληνας και ο Δυτικοευρωπαίος αφανίζονται και δεν φαίνεται φως στο τούνελ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ... ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
ΥΓ Καμμια από τις "προσφυγοπούλες" δεν δουλεύει. Πουθενά και ποτέ. Μόνον σουλάτσα με την κελεμπία στους δρόμους και γεννητούρια παιδιών. Τίποτα αλλο. Δεν τις αφήνουν λέει οι άνδρες τους να δουλέψουν, οι οποίοι επίσης δεν δουλεύουν, γιατι δεν τους αφήνει η τεμπελιά να δουλέψουν και τα επιδόματα...
Εδώ πρέπει να το πούμε οτι στην πλειοψηφία τους οι Αλβανιδες και δούλεψαν σκληρά όταν ήλθαν και δουλεύουν ακόμα... Σκατοράτσα αλλά να είμαστε δίκαιοι και να λέμε την αλήθεια... (υπήρξαν εξαιρέσεις αλλα δεν ήταν η πλειοψηφία)!