Σελίδες

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Καταγγελίες για την Σεξουαλική Διαπαιδαγώγιση στα παιδιά αλλα...το αισχος συνεχιζεται ! ! !

Άλλο η αποδοχή και άλλο η προπαγάνδα....

Τελικά ποιες είναι οι νέες κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου Παιδείας για την Σεξουαλική Διαπαιδαγώγιση;



Βροχή οι καταγγελίες που μας στέλνουν για Σεξ. Διαπ. στα Δημοτικά, το Υπουργείο έβγαλε μια ανακοίνωση ότι δεν άλλαξε κάτι και νόμισαν θα την βγάλουν καθαρή, νόμιζαν ότι δεν θα μάθουμε τι κάνουν στις τάξεις;

Πέρνουν εξωτερικούς συνεργάτες άντρες με ροζ φανέλα βαμμένους φουλ σε μωρα 2ρας Δημοτικού, δείχνουν βιντεο και κανουν αναφορές σε σεξουαλικό προσανατολισμό, διώχνουν τους καθηγητές από την τάξη την ώρα της σεξουαλικης, δεν δίνουν τα βιβλία να πάνε σπίτι αυτές είναι οι κατευθυντηριες γραμμές του ΥΠΑΝ;

Επίσης γιατί τόσο πολύ κρυφτούλι αφού δεν άλλαξε τίποτα;

Στην καταγγελία στην πιο κάτω επιστολη η δασκάλα έδειξε το βίντεο και έκανε αναφορά σε ομοφυλόφιλο ζευγάρι ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία μου με Επιθεωρητρια Σεξ. Διαπ. του ΥΠΑΝ μου δήλωσε ότι δεν είναι μέσα στην ύλη!

Αλλά είπε ακούσων ακουσών.. οτι είπαν στους δασκάλους ότι μπορούν να δείχνουν και δικό τους υλικό!

Δηλαδή εδωσαν το ελεύθερο να δείχνει ότι θέλει ο καθε εκπαιδευτικος στα παιδιά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα! Επίσης έριξαν όλη την ευθύνη στους δασκάλους;!;

Δηλαδή αν κινήσει αγωγή αυτή η μητέρα στην εκπαιδευτικό θα φταίει; Η ΠΟΕΔ τι έχει να πει για αυτό; γνωρίζει οτι το ΥΠΑΝ τους μετατόπιζει τις ευθύνες και τους στοχοποιεί με αυτόν τον τρόπο;

Επίσης πως γίνετε το ΥΠΑΝ να έκρινε ότι θέματα σεξ. προσανατολισμού θα διδάσκοντε στο Γυμνάσιο αλλά δίνει το ελεύθερο στους δασκάλους να το κάνουν στο δημοτικό; Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Το επόμενο βήμα, αφου δεν ακούτε κανέναν, είναι να εξασκήσουμε όλα τα νόμιμα και συνταγματικά μας δικαιώματα με δικαστήρια και διαμαρτυρίες!

Τέρμα πλεον οι ερασιτεχνισμοί και τα σοβαρά λάθη με τα παιδιά μας, στο τέλος πάλι τα παιδιά μας θα πληρώσουν το τίμημα για τα λάθη σας και αυτό δεν θα το ανεχτούμε άλλο πλεον!

Αφήστε τα μωρά στην αγνότητα και την παιδικότητα τους, κάποια θέματα δεν είναι ούτε για προστασία ούτε κατάλληλα για αυτή την ηλικία!

Υπάρχουν 15 χιλιάδες υπογραφές εναντίον της Σεξ. Διαπ. σταματήστε να κάνετε ότι θέλετε, οφείλετε να κάτσετε στο τραπέζι με τους γονεις και να γίνει σοβαρή συζήτηση και αλλαγές στο θέμα αλλιώς οδηγούμαστε σε αδιέξοδο, ειναι ήδη μεγάλος ο αναβρασμός!

Η κυβέρνηση και η βουλή χρειάζεται να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δούνε τι θα γίνει, πριν να έχουμε σοβαρή κρίση στην παιδεία και πάλι!

Να τεθεί ξανά το θέμα του νόμου στην επιτροπή Παιδείας και να παραστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι και οργανώσεις για μια πολύ σοβαρή συζήτηση και αλλαγές ΑΜΕΣΑ!

Εξάλλου με μερικές χιλιάδες υπογραφές είναι υπόχρεοι όλοι να κάτσουν ξανά στο τραπέζι αλλιώς αυτό δεν είναι Δημοκρατία Κύριες και Κύριοι!


πηγη