Σελίδες

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΗΣ ΕΥPΩΜ@ΛAΚlΑΣ ΤΟ ΑNΑΓNΩΣΜΑ...



1-Ο ευρωπαϊκός χερσαίος απόλυτος αποκλεισμός του Καλίνινγκραντ,δηλαδή της Ρωσίας,αφού το Καλινιγκραντ είναι Ρωσικό έδαφος,ΔΕΝ είναι καθόλου σκανδαλώδης !
2-Ο ευρωπαϊκός χερσαίος μερικός αποκλεισμός της Λευκορωσίας ΔΕΝ είναι καθόλου σκανδαλώδης !
3-O ευρωπαϊκός εναέριος απόλυτος αποκλεισμός των Ρωσικών αεροπλάνων αλλά και οποιουδήποτε αεροπλάνου προέρχεται από την Ρωσία,ΔΕΝ είναι καθόλου σκανδαλώδης !
4-Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός εισόδου Ρώσων επισκεπτών για τουριστικούς,επαγγελματικούς,
εκπαιδευτικούς κλπ λόγους ΔΕΝ είναι σκανδαλώδης !
5-Το ευρωπαϊκο κατσαπλιαδικο πάγωμα και ακόλουθα κατάσχεση αλλά και πιθανή ρευστοποίηση-πλιάτσικο των Ρωσικών ιδιωτικών και κρατικων περιουσιακών στοιχείων ΔΕΝ είναι σκανδαλώδες !
6-Ο ευρωπαικος αποκλεισμός των εισαγωγών κι εξαγωγών από την Ρωσία ΔΕΝ είναι σκανδαλώδης !
7-Ο ευρωπαικος αποκλεισμός των Ρωσικών τραπεζών από το διεθνες τραπεζικό δίκτυο και τις διατραπεζικές συναλλαγες ΔΕΝ είναι σκανδαλώδης !
8-Η ευρωπαϊκή απαίτηση να καθορίζει τις τιμές διάθεσης των Ρωσικων ενεργειακών πόρων κατα την κρίση και τα ευρωπαϊκά γούστα,γράφοντας στα παλιά της παπούτσια τις αγοραίες τιμές των διεθνων αγορών ΔΕΝ είναι σκανδαλώδης !
9-Η ευρωπαικη απαγόρευση των ευρωπαϊκων ασφαλιστικών και μεταφορικών εταιριών,ν’ασφαλιζουν και να μεταφέρουν τις Ρωσικές εξαγωγές ΔΕΝ είναι σκανδαλώδης !
ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ,ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΟΛΩΝ …???
Ααα και να μην ξεχάσω εεε…όλα τα παραπάνω που ΔΕΝ είναι σκανδαλώδη,είναι σύμφωνα με το Διεθνες Δίκαιο,τις αρχές του ΟΗΕ,και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμποριου,έτσι δεν είναι βρε ευρώ καραγκιοζάκο κομμωτή-Μισελ…???