Σελίδες

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Tσέλσι Κλivτον: Hρθε η ώρα να εξαvαγκάσoυμε να τρυπnσoυμε κάθε αvεμβoλiαστo παιδi...

Μίλησε το “ερπετό”, η κόρη των Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον και είπε απλά αυτό που εκπροσωπούν οι γονείς της.. 



Καταστρέφουμε το μέλλον της ανθρωπότητας.. Αυτό εκπροσωπεί η τάξη της.. Εκεί ανήκουν όλοι αυτοί, σε κάποιους που δεν είναι καν άνθρωποι, αλλά κάτι άλλο χωρίς ψυχή..

Η Τσέλσι Κλίντον δήλωσε ότι τα μη εμβολιασμένα παιδιά στην Αμερική πρέπει να αναγκαστούν να κάνουν το εμβόλιο mRNA με ή χωρίς τη γονική συναίνεση. Ένας καθαρός απολυταρχισμός δηλαδή που σύμφωνα με την Κλίντον θα πρέπει να εφαρμοστεί στις ΗΠΑ (και σε όλο τον κόσμο να είστε σίγουροι), για να γίνει πράξη έτσι η ατζέντα τους..

Η Τσέλσι –μέσω της Πρωτοβουλίας Πρόσβασης στην Υγεία Κλίντον (CHAI) – μαζί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), τη UNICEF και το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς λέει ότι ελπίζει να εξαναγκάσει τα μη εμβολιασμένα παιδιά μέσω μιας νέας πρωτοβουλίας που ονομάζεται «The Big Catch-up» .

Το «The Big Catch-up» θα διαρκέσει 18 μήνες και, σύμφωνα με την κόρη του Μπιλ Κλίντον, στοχεύει να γίνει «η  μεγαλύτερη προσπάθεια παιδικού εμβολιασμού που έγινε ποτέ ». 

Πόσο τέρατα είναι.. 

Αλήθεια οι γονείς πως θα αντιδράσουν σε όλο αυτό;;; 

Θα κάτσουν αμαχητί να βλέπουν να δολοφονούνται τα παιδάκια τους;; 

Δεν νομίζουμε.. 

Γιατί αν εξαιρέσεις κάποια πρόβατα που ούτως ή άλλως τα έχουν ήδη εμβολιάσει τα παιδιά τους, όλοι οι άλλοι γονείς θα αντιδράσουν.. 

Προβλέπεται πόλεμος!!!


πηγη