Σελίδες

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

ΚΑΤAΛAΒΕΣ ΤΩPΑ Ή... ΑΚOΜΗ;;;;;;

Φίλε μου καλέ, κοίτα γύρω σου, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και θα καταλάβεις ότι όλα είναι κομμάτια ενός παζλ, που παίζουν οι ισχυροί της γης εις βάρος μας!



ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ γιατί κατέστρεψαν τις μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες, ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ;

Για να αγοράζουμε μόνο τα δικά τους προϊόντα, μην έχοντας άλλη επιλογή.

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ γιατί έκαψαν σε διάστημα δύο μηνών, μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα, όπως ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ;

Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους "μπακάλικα" που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά.

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ γιατί προωθούν τόσο πολύ την... "ελεύθερη αγορά";

Για να κλείσει ο μπακάλης, ο μανάβης, ο κρεοπώλης κ.τ λ. της γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα "μεγαλομπακάλικα" της Γερμανίας.

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ γιατί σου δίνανε εύκολα δάνεια και τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;

Για να σου πάρουν το πατρικό σου, το σπιτάκι σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου. Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί σου. Κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου, τον ιδρώτα σου, με αέρα κοπανιστό.

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ φίλε μου πόσο αξίζει η πατρίδα σου;

Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο! Και την κοστολογούν δήθεν οι αλητήριοι μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των... αρχαιοτήτων. Ούτε το χρέος της Ελλάδας δηλαδή!

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ γιατί σου πουλάνε φθηνά τα... "χαζοκούτια";

Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια των... σήριαλ. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή "χαζοβιόλα" στον απογευματινό "πληρωμένο". Να σου κάνουν με το ζόρι ''φιλική'' γλώσσα τα... Τουρκικά !!! Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα", με καμιά ειδικότητα, στον αέρα...

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές;

Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μας μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές. Για να χαθεί η "καταραμένη" φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι' αυτό προωθούν την υπογεννητικότητα και την ομοφυλοφιλία.

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ γιατί αγαπάνε τους παράνομους μετανάστες τόσο πολύ οι εκλεγμένοι "αλήτες" μας;

Γιατί αυτήν την εντολή έχουν πάρει από τα αφεντικά τους. Να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι' εμάς δυστυχισμένους.

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ γιατί σ' έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στα εργοστάσια της πόλης ή στο... "δημόσιο";

Για να τα δώσουν δωρεάν, όταν έρθει η ώρα, στους νέους... "εποίκους" και "επενδυτές".

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά οι τοπικοί κυβερνώντες;

Επειδή είναι υπεύθυνοι για τον κάθε Έλληνα που ΔΕΝ θα γεννηθεί, για την κάθε Ελληνίδα που ΔΕΝ θα γεννηθεί. Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ' αυτόν τον τόπο! Γιατί δεν είναι Έλληνες αλλά ΜΙΣΈΛΛΗΝΕΣ!!!

Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει να τους μαυρίσουμε στις 21 Μαΐου ή... ακόμη;;; Εγώ κατάλαβα και θα πράξω το καθήκον μου...


πηγη