Σελίδες

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

“Μ@Λ@ΚΑ ΕYΑΓΓΕΛATΕ” ΦΩNΑΖΕl Ο KOΣΜOΣ....διαβαστε γιατi !

“Μ@Λ@ΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ” ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙΑ ΤΟΥ MEGA....

ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ “ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ” ΜΕ ΕΚΡΗΞΗ ΑΠΟ… ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΓΚΙΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΡΙΝ ΜΑΤΕΪ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ.....

ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ....



Ο άνθρωπος που δεν διστάζει να κάνει σενάρια, ο άνθρωπος που ζει για να βλέπει τη μούρη του στα μίντια, ο Νίκος Ευαγγελάτος, που δεν μας έχει πει πόσα παίρνει από τον Κούλη για να του κάνει τα… γλυκά μάτια!

Ολόκληρη επιχείρηση για να πείσει τον κόσμο πώς έγινε έκρηξη επειδή υπήρχαν φιάλες με αέριο στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο προσπαθεί να φτιάξει το δικό του σενάριο καταστροφής, ο άνθρωπος που σκότωσε την Αμαλία Γκινάκη στην υπόθεση Σορίν Ματέϊ.

Ωστόσο, η πυροσβεστική, αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση και να διαψεύσει τον Ευαγγελάτο:

“Με αφορμή πρόσφατες αναφορές σε ΜΜΕ περί ανεύρεσης δύο φιαλών υγραερίου, στο χώρο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, στα Τέμπη, το Πυροσβεστικό Σώμα διευκρινίζει:

Κατά την διαδικασία ελέγχου για τον εντοπισμό ατόμων στους χώρους των βαγονιών αλλά και στον ευρύτερο χώρο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, δεν έχουν βρεθεί φιάλες ή θραύσματα φιαλών υγραερίου.

Συνεπώς, οι σχετικές με το θέμα δημοσιογραφικές αναφορές, οι οποίες μάλιστα αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού Σώματος, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”.



πηγη