Σελίδες

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Καvέvα έλεoς, καμiα λύπnσn, καμiα βοnθεια....ΝΑ ΓΥPlΣΕΙ ΑMEΣΑ ΠlΣΩ Η ΕMAΚ ! ! ! !

Δεν ξερετε γιατι;

Διαβαστε...



Οι Τούρκοι έκαναν τους Έλληνες και τους Αρμένιους ζωοτροφές. Ο Ατατούρκ πούλησε τα οστά 50.000 θυμάτων του, (400 τόνους), για βιομηχανική χρήση..

Αλλά η "σωστή πλευρά" της Ιστορίας αναγνωρίζει μόνο 'ολοκαυτώματα', σαπούνια και φούρνους. Δεν αναγνωρίζει νεκρούς από τύφο.

Μην αψηφάτε τα σημάδια των Θεών. Για ποιους λυπάστε; Για αυτούς που στην πρώτη ευκαιρία λένε πως θα έρθουν βράδυ και θα σφάξουν τις οικογένειες μας; Αλοίμονο αν οι πρόγονοι μας ήταν τόσο ψυχοπονιάρηδες.

Κανένα έλεος, καμία λύπηση, καμιά βοήθεια.
Τούρκος καλός ούτε νεκρός !!

Μαρια Καλογερη




Και να και τα νεοτερα....
Η τουρκική πτητική δραστηριότητα ήταν μηδενική στο FIR Αθηνών, πράγμα φυσικό καθώς η τουρκική πολεμική αεροπορία ήθελε να εστιάσει στο πτητικό έργο ειδικά των μεταγωγικών αεροσκαφών που μεταφέρουν υλικά και διασωστικό προσωπικό από την Σμύρνη, την Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα προς τις πληγείσες περιοχές, η Τουρκία σε στρατιωτικό-διπλωματικό επίπεδο αμφισβήτησε ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. Ναι, κι όμως. Ακόμα και την ώρα που μετρούν αμέτρητα φέρετρα, οι “γείτονες” συνέχιζαν τον χαβά τους.

Συγκεκριμένα με αφορμή ελληνική άσκηση με πυρά στις δυτικές ακτές της Χίου από αύριο μέχρι και τις 9 Φεβρουαρίου, η υδρογραφική υπηρεσία της Τουρκίας εξέδωσε παράνομη NAVTEX με την οποία ζητά να μην γίνει η άσκηση καθώς όπως αναφέρει η Χίος είναι αποστρατικοποιημένο νησί και πως η Ελλάδα με την κίνηση αυτή παραβιάζει την σχετική συνθήκη της Λωζάνης.

Η Τουρκία αμφισβητώντας τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και στην Ανατολική Μεσόγειο με αφορμή ελληνική αεροναυτική άσκηση για αύριο σε περιοχή ανατολικά της Καρπάθου, εξέδωσε παράνομη NAVTEX με τις ίδιες συντεταγμένες και χρονικό ορίζοντα λέγοντας πως ο υδρογραφικός σταθμός του Ηρακλείου εξέδωσε οδηγία προς ναυτιλομένους που βρίσκεται σε περιοχή «τουρκικής» δικαιοδοσίας και για αυτό η τουρκική υδρογραφική υπηρεσία εξέδωσε την δική της για την ασφάλεια των ναυτιλομένων…

Μετά από όλα αυτά, γιατί να μην γυρίσει άμεσα πίσω η 1η ΕΜΑΚ; Άλλωστε, που ήταν η τουρκική βοήθεια όταν η χώρα καιγόταν απ’ άκρη σε άκρη επί δύο καλοκαίρια;