Σελίδες

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Pωσoι σε Mnτσoτάκn & Ν.Δέvδια: Λέτε ψέμματα oτι η Pωσικn Αεpoποpiα σκoτωσε τους Eλλnvες oμoγεvεiς....

Ρομπα ξεκουμπωτη εγιναν παλι οι Κουληδες......

 


Διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο την κυβέρνηση η ρωσική Πρεσβεία στην Αθήνα ότι ο θάνατος των Ελλήνων ομογενών προήλθε από πυρά Ρώσων και πιο ειδικά της ρωσικής Αεροπορίας.

Τόσο το υπουργείο εξωτερικών όσο και ο ΄ίδιος ο πρωθυπουργός έσπευσαν να αποδώσουν τις ευθύνες στην Ρωσία, για τον θάνατο των Ελλήνων ομογενών, χωρίς καμία πληροφόρηση από το πεδίο.

Σε ανακοίνωσή της η ρωσική πρεσβεία μετά το τραγικό περιστατικό υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι  ο «ουκρανικός στρατός και τα εθνικιστικά τάγματα νεοναζί εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστοί για χτυπήματα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πρεσβείας:

«Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη σχετικά με το θάνατο και τον τραυματισμό Ελλήνων ομογενών στην περιοχή του Ντονμπάς.

Από την πλευρά μας, με την πλήρη υπευθυνότητα διαβεβαιώνουμε ότι οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας είναι αποκλειστικά και μόνο στρατιωτικές μονάδες και υποδομές.

Εμείς δε βομβαρδίζουμε κατοικημένες περιοχές και χωριά, ούτε οποιεσδήποτε πολιτικές ή κοινωνικές υποδομές.

Στα περίχωρα του χωριού Σαρτανά οι ρωσικές Αεροπορικές και Διαστημικές Δυνάμεις σήμερα δεν επιχειρούσαν.

Ταυτόχρονα επισημαίνουμε ότι ο ουκρανικός στρατός και τα εθνικιστικά τάγματα νεοναζί εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστοί για χτυπήματα, ακόμα και με βαρέα όπλα, κατά αμάχων.

Αυτό είναι αποδεδειγμένο και επισήμως καταγεγραμμένο.

Προειδοποιούμε ότι το καθεστώς του Κιέβου είναι πιθανό να χρησιμοποιεί την Ελληνική, καθώς και άλλες εθνικές κοινότητες που ζουν στην Ουκρανία, ακριβώς για να προκαλέσει και να φουσκώσει την αντιρωσική αντίδραση από το εξωτερικό».

Ο Έλληνας πρωθυπουργός σε σχετική ανάρτησή του στο διαδίκτυο επέρριψε τις ευθύνες στην Ρωσία.

Το ίδιο και  με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια ο οποίος με αφορμή τον τραγικό θάνατο των δύο ομογενών είχε σπεύσει, πριν πάρει σωστή πληροφόρηση η πριν πάρει καθόλου πληροφόρηση  να επιρρίψει  τις ευθύνες στην ρωσική Αεροπορία η οποία ούτως ή άλλως επιχειρεί σε πολύ λίγες περιπτώσεις πάνω από την Ουκρανία για την ελαχιστοποίηση των απωλειών μαχών.



πηγη 

O Β.Πoύτιv εξoυσιoδότnσε πυρnvικό πλnγμα κατά του ΝATΟ....(Mεταξυ των στoxων εivαι και η Eλλαδα;)

Με τις παπαριες του Μητσοτακη ολα μπορουν να συμβουν....

Ακομη και να αναγκασει τους Ρωσους να χτυπησουν Ελληνικους στοχους...

Διαβαστε γιατι...



ΝΑΤΟ: “O Πούτιν μπορεί να χτυπήσει χώρα μέλος της Συμμαχίας”

Την αρχή έκανε η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας η οποία ανέφερε ότι “υπάρχουν φόβοι πως ο Πούτιν δεν φοβάται πλέον να επιτεθεί σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ”.

Στη συνέχεια το ΝΑΤΟ ενεργοποίησε για πρώτη φορά στην Ιστορία του την Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης που αριθμεί 40.000 στρατιώτες.

Ο Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητής του ΝΑΤΟ Στρατηγός Τοντ Γούλτερς ενεργοποίησε την πολυεθνική δύναμη που αποτελείται από χερσαίες, αεροπορικές, ναυτικές και ειδικές δυνάμεις επιχειρήσεων που μπορούν να αναπτυχθούν γρήγορα για να υποστηρίξουν την Ατλαντική Συμμαχία.

Ενεργοποιήθηκε η Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης

«Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή και η πρώτη φορά που η Συμμαχία ενεργοποιεί αυτές τις δυνάμεις υψηλής ετοιμότητας σε αποτρεπτικό και αμυντικό ρόλο.

Ο Στρατηγός Γούλτερς είπε σε δήλωσή του:

«Αυτά τα αποτρεπτικά μέτρα είναι συνετά και ενισχύουν την ταχύτητα, την ανταπόκριση και την ικανότητά μας να θωρακίσουμε και να προστατεύσουμε το ένα δισεκατομμύριο πολίτες που ορκιστήκαμε να προστατεύσουμε».

Τί είπε ο Στόλντεμπεργκ για το Άρθρο 5 και οπλισμό στην Ουκρανία

Στη συνέχεια ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Γ. Στόλντεμπεργκ, ανέφερε ότι “οι κυβερνοεπιθέσεις μπορεί να ενεργοποιήσουν το Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ” ρίχνοντας και άλλο “λάδι” στη φωτιά.

Ο Γενς Στόλεμπεργκ ανακοίνωσε πως οι νατοϊκές χώρες θα παραχωρήσουν σύγχρονο οπλισμό στην Ουκρανία που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύγχρονα αντιαεροπορικά όπλα.

Πιθανότατα θα πρόκειται για Stinger MANPADS.

“Έχουμε πάνω από 100 αεροσκάφη σε ετοιμότητα σε 30 διαφορετικά σημεία, πάνω από 120 πλοία από τη Βόρεια Θάλασσα μέχρι τη Μεσόγειο συμπεριλαμβανομένων και τριών στολίσκων με αεροπλανοφόρα’ τόνισε.

Τονίζοντας ότι η Ρωσία έχει διαταράξει την ειρήνη στην ευρωπαϊκή ήπειρο, παρά τις προειδοποιήσεις και τις προσπάθειες διπλωματικής λύσης εδώ και μήνες, ο Στόλτενμπεργκ είπε:

«Η Ρωσία είναι η μόνη υπεύθυνη για την κατοχή».

Ο Στόλτενμπεργκ επανέλαβε την υποστήριξη της Συμμαχίας στην κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, καλώντας τη Ρωσία να σταματήσει αμέσως την στρατιωτική της δράση.

Ο Στόλτενμπεργκ είπε ακόμα ότι η Ρωσία και η Λευκορωσία θα τεθούν ενώπιον των ευθυνών τους, η πρώτη ως επιτιθέμενη και η δεύτερη ως συνεργός στην απρόκλητη επίθεση στην Ουκρανία.

«Στόχος της Μόσχας είναι να εγκαθιδρύσει δική της κυβέρνηση στο Κίεβο» είπε ακόμη.

“Η Ρωσία θα πληρώσει βαρύ τίμημα γι’ αυτό τον πόλεμο” ξεκαθάρισε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, σημειώνοντας ότι οι Ρώσοι πολίτες πρέπει “να γνωρίζουν ότι η χώρα τους δεν θα γίνει ούτε πιο ασφαλής ούτε πιο σεβαστή έπειτα από αυτή την πράξη”.

Οι δυνάμεις του NATO ενισχύονται σε όλη την ανατολική πτέρυγα, από τη Βόρεια Θάλασσα μέχρι τη Μεσόγειο, τόνισε ο Στόλτενμπεργκ, σημειώνοντας ότι “η Συμμαχία των 30 χωρών θα υπερασπιστεί «κάθε ίντσα» της νατοϊκής επικράτειας, εάν αυτή προσβληθεί”.

«Κανένας δεν πρέπει να ξεγελαστεί από το μπαράζ ψεμάτων της ρωσικής κυβέρνησης» ανέφεραν οι 30 ηγέτες σε κοινή δήλωσή τους.

«Πραγματοποιούμε τώρα σημαντικές πρόσθετες αμυντικές αποστολές δυνάμεων στο ανατολικό τμήμα της Συμμαχίας».

«Αναπτύσσουμε σημαντικό αριθμό επιπλέον δυνάμεων στο ανατολικό μέρος της Συμμαχίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση, χωρίς να αναφέρονται περαιτέρω πληροφορίες.

“Η ειρήνη στην ήπειρό μας έχει κλονιστεί”, δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ στη συνέντευξη Τύπου.

“Η Ρωσία χρησιμοποιεί βία για να προσπαθήσει να ξαναγράψει την ιστορία και να αρνηθεί στην Ουκρανία την ελεύθερη και ανεξάρτητη πορεία της”.

“Δεν σχεδιάζουμε να στείλουμε στρατεύματα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία. Αυτό που κάνουμε είναι αμυντικό”, δήλωσε.

Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να δημιουργήσει δομές ομάδων μάχης, όπως έχει ήδη στις χώρες της Βαλτικής, για τις χώρες στην ανατολική πλευρά του, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Σλοβακίας Ιβάν Κόρκοκ, προσθέτοντας ότι η κίνηση αυτή θα περιλαμβάνει και τη Σλοβακία.

“Η μονάδα θα αποτελείται από χώρες που βρίσκονται γεωγραφικά κοντά μας. Θα πρόκειται για μερικές εκατοντάδες στρατιώτες, οι οποίοι θα έρθουν με εξοπλισμό που δεν διαθέτουμε και ο οποίος θα αυξήσει σημαντικά την ικανότητά μας να υπερασπιστούμε τη χώρα μας”, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Σλοβακίας Γιάροσλαβ Ναντ.

Το ΝΑΤΟ ανέφερε νωρίτερα ότι αποφάσισε “να λάβει πρόσθετα μέτρα για την περαιτέρω ενίσχυση της αποτροπής και της άμυνας σε ολόκληρη τη συμμαχία”, αλλά τα μέτρα του ήταν “προληπτικά, αναλογικά και μη κλιμακούμενα”.

“Πρόκειται για μια σκόπιμη, εν ψυχρώ και από καιρό σχεδιασμένη εισβολή”, δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ.

“Η αδικαιολόγητη, απρόκλητη επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία θέτει σε κίνδυνο αμέτρητες αθώες ζωές με αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις”.

“Πρέπει να ανταποκριθούμε με αποφασιστικότητα και ακόμη ισχυρότερη ενότητα”, τόνισε ο Στόλτενμπεργκ.



πηγη

Δεiτε στο βivτεο πως σκoτωvoυν εv ψυxpω οι Nεovαζi Oυκpαvoi στpατιωτες τoυς πoλiτες ! ! !



Αυτους στηριζει και υποσχεται βοηθεια η κυβερνηση της Νεοτρομοκρατιας;

Αυτους του φονιαδες θα στηριξουν;

Γι αυτους θελουν να στειλουν Ελληνοπουλα στον πολεμο;

Αισχος ρε Οσφυοκαμπτες ! ! ! 


πηγη 

Πoλὺ καλὰ ἔκαvαv οἱ Pῶσoι καὶ εἰσέβαλαv στὴv Oὐκραviα και....διαβαστε γιατi ! ! !

Πολὺ καλά! Καὶ ἀργήσανε μάλιστα!



Κι ἀφῆστε τὴν γνωστὴ φιλολογία περὶ φιλορωσικοῦ ὀπαδισμοῦ καὶ γηπεδικῆς διαμάχης -βολικῆς γιὰ τοὺς ταρτούφους ἰσαποστάκηδες καὶ κατάλληλης γιὰ τοὺς δυσκοίλιους ναιμεναλλᾶδες.

Τὸ μοναδικό μας «γήπεδο» εἶναι ἡ πατρίδα μας καὶ ἡ μοναδική μας «ὁμάδα» εἶναι ἡ Ἑλλάδα.

Καὶ αὐτὸς εἶναι ὁ οὐσιαστικὸς λόγος γιὰ τὸν ὁποῖον ὀρθὰ-κοφτὰ εἴμαστε μὲ τὴν Ρωσία.

Καὶ εἴμαστε μὲ τὴν Ρωσία, γιατὶ ἡ στρατιωτικὴ εἰσβολὴ ποὺ κάνει στὴν Οὐκρανία εἶναι ἀκριβῶς αὐτὸ ποὺ θὰ ἔπρεπε νὰ κάνει ἡ Ἑλλάδα τὸ 1974 στὴν Κύπρο.

Ἡ Ρωσία εἰσβάλλει στὴν Οὐκρανία γιὰ νὰ προστατεύσει τοὺς ὁμοεθνεῖς της, ποὺ βάλλονταν ἐπὶ ὀκτὼ συναπτὰ ἔτη ἀπὸ τοὺς ἐπιθετιστὲς ἀμερικανοκίνητους πραξικοπηματίες τοῦ Κιέβου.

Κάνει δηλαδὴ ἀκριβῶς αὐτὸ ποὺ ἡ Ἑλλάδα δὲν ἔκανε μόλις ἡ Τουρκία ἐπιτέθηκε στὴν Κύπρο.

Ὅσοι ἀφελῶς ἤ κακοβούλως συγκρίνουν τὴν Ρωσία στὴν Οὐκρανία μὲ τὴν Τουρκία στὴν Κύπρο ἀντιστρέφουν τὴν πραγματικότητα.

Λησμονοῦν ὅτι ἡ Ἑλλάδα καὶ μποροῦσε καὶ ἔπρεπε νὰ εἰσβάλει στὴν Κύπρο γιὰ νὰ ἀποκρούσει τὸν Ἀττίλα προασπιζόμενη Ἑλληνικὴ Γῆ καὶ προστατεύοντας τοὺς Ἕλληνες τῆς Κύπρου -ποὺ ἦταν καὶ ἡ συντριπτικὴ πλειονότητα τοῦ πληθυσμοῦ.

Καὶ ἡ Ἑλλάδα εἶχε ἀκόμη ἕναν ἀκόμη λόγο παραπάνω ἀπὸ τὴν Ρωσία γιὰ νὰ τὸ κάνει, στηριζόμενη πάνω στὸ διεθνὲς δίκαιο (μιᾶς καὶ γίνεται τόσος λόγος γι' αὐτό).

Ἡ Ἑλλάδα, σὲ ἀντίθεση μὲ τὴν Ρωσία, ἦταν -καὶ ἐξακολουθεῖ νὰ εἶναι, γιὰ ὅσους τὸ λησμονοῦν ἤ τὸ ἀγνοοῦν- ἐγγυήτρια δύναμη τῆς ἀκεραιότητας τῆς Κυπριακῆς Δημοκρατίας.

Καὶ γι' αὐτὸ ἦταν ὄχι μόνο τὸ πατριωτικὸ καθῆκον ἀλλὰ καὶ ἡ διεθνὴς νομιμότητα αὐτὴ ποὺ τῆς ἐπέβαλε νὰ στείλει στρατὸ στὴν Κύπρο καὶ νὰ πετάξει τὸν Ἀττίλα στὴν θάλασσα.

Δὲν τὸ ἔπραξε ὅμως. Καὶ δὲν τὸ ἔπραξε δύο φορές.

Καὶ μὲ χούντα, ἀλλὰ καὶ πολὺ περισσότερο μὲ δημοκρατία.

Τὴν πρώτη φορὰ οἱ Τοῦρκοι κατέλαβαν τὸ 7%. Μὲ τὴν πλήρη ἀπροθυμία τῆς Μεταπολίτευσης νὰ ἐπέμβει στρατιωτικὰ -καὶ μετὰ τὴν ἀπίθανη ὁμιλία τοῦ Μακαρίου, ποὺ δικαίωνε τὸ ἐπιχείρημα τῆς εἰσβολῆς τους- οἱ Τοῦρκοι ἀποθρασύνθηκαν ἐντελῶς καὶ κατέλαβαν τὸ 38%, τὸ ὁποῖο κατέχουν μέχρι σήμερα.

Καὶ ὅλοι γνωρίζουν ὅτι ὄχι μόνο θὰ ἐξακολουθήσουν νὰ τὸ κατέχουν, ὄχι μόνο ὅτι ἡ κατοχὴ ἔχει σχεδὸν νομιμοποιηθεῖ ὡς «τουρκοκυπριακὴ κοινότητα», ἀλλὰ ὅτι τὸ μέλλον ποὺ ἑτοιμάζουν καὶ οἱ ἑλληνικὲς ἡγεσίες, καὶ οἱ Ἀμερικάνοι καὶ οἱ Εὐρωπαῖοι, εἶναι ἡ παράδοση τοῦ σημερινοῦ κυπριακοῦ κράτους σὲ μία λύση πού, μὲ τὸν ἕναν ἤ τὸν ἄλλον τρόπο, θὰ νομιμοποιεῖ τὰ τετελεσμένα τῆς τουρκικῆς κατοχῆς.

Ἡ Ρωσία, σὲ πλήρη ἀντίθεση μὲ τὴν Ἑλλάδα, δὲν ἀφήνει τοὺς Ρώσους τῆς Οὐκρανίας στὸ ἐπιθετικὸ ἔλεος τοῦ ἀμερικανοκίνητου Κιέβου.

Ἀφοῦ ἔκανε ὑπομονὴ ἐπὶ ὀκτὼ χρόνια, βλέποντας τὸ Κίεβο νὰ παραβιάζει τὰ συμπεφωνημένα τοῦ Μίνσκ καὶ τὶς εὐρωπαϊκὲς ἐγγυήτριες δυνάμεις νὰ κάνουν τὸν Κινέζο, ἀποφάσισε νὰ παρέμβει δυναμικὰ γιὰ νὰ ἀπελευθερώσει τοὺς Ρώσους τῆς Οὐκρανίας -τοῦ λίκνου τοῦ ἀρχικοῦ Ρωσικοῦ Κράτους- καὶ νὰ προασπίσει τὸν ἑαυτό της ἀπέναντι σὲ ἕνα κράτος ποὺ μετατρέπεται, μέσα στὸ μαλακό της ὑπογάστριο, σὲ ἀμερικανικὸ ὑβρίδιο, μὲ τὸ ΝΑΤΟ νὰ ἐπεκτείνεται στὴν Εὐρώπη καὶ νὰ παρεμβαίνει συστηματικὰ στὸν Καύκασο (μὲ ἀποκορύφωμα τὴν πρόσφατη πορτοκαλὶ ἐπανάσταση στὸ Καζακστὰν) προκειμένου νὰ τὴν περισφίξει.

Κάνει δηλαδὴ κι ἐδῶ ἀκριβῶς τὸ ἀντίθετο ἀπὸ αὐτὸ ποὺ κάνει ἡ Ἑλλάδα ἀπὸ τὸ 1974 καὶ δῶθε, ποὺ ἀφοῦ ἄφησε τὴν Τουρκία νὰ καταλάβει σχεδὸν τὴν μισὴ Κύπρο, ἀντιμετωπίζει ἔκτοτε τὴν διαρκῆ τουρκικὴ ἐπιθετικότητα στὴν γραμμὴ Θράκη-Αἰγαῖο-Κύπρος, κι ἀντὶ νὰ ἀντιμετωπίζει τὴν κλιμακούμενη τουρκικὴ περίσφιξη -ποὺ τὰ τελευταία χρόνια περιλαμβάνει καὶ τὸν ὑβριδικὸ πόλεμο τῶν ὅπλων μαζικῆς λαθρομεταναστεύσεως- ὑποχωρεῖ διαρκῶς, κινδυνεύοντας νὰ ὑποστεῖ τὴν διχοτόμηση τοῦ Αἰγαίου ἀπέναντι σὲ μία νεοθωμανικὴ Τουρκία ποὺ γίνεται ὅλο καὶ πιὸ ἀποθρασυμένη.

Δὲν εἶναι, λοιπόν, μόνο (καὶ κυρίως) ὅτι ἡ Ρωσία διεξάγει σήμερα ἕναν δίκαιο, πατριωτικὸ καὶ ἀπελευθερωτικὸ πόλεμο στὴν Οὐκρανία, ἀλλὰ ὅτι ἀποτελεῖ παράδειγμα γιὰ τὸ τί ἔπρεπε νὰ κάνει τὸ 1974 ἡ Ἑλλάδα ἀλλὰ καὶ γιὰ τὸ τί πρέπει (ἐπιτέλους) νὰ κάνει ἀπέναντι στὴν τουρκικὴ ἐπιθετικότητα.

Ἡ Ρωσία σήμερα μᾶς διδάσκει ὅτι ἡ μόνη πραγματικὴ ἰσχὺς εἶναι ἡ ἰσχὺς τῶν ὅπλων.

Ἡ Ρωσία σήμερα μᾶς διδάσκει ὅτι μόνο μία ρωμαλέα στάση ὑπεράσπισης τῶν ἐθνικῶν δικαίων μπορεῖ νὰ κάμψει ἕναν ἀδιάλλακτο ἀντίπαλο.

Κι ὅποιος θέλει νὰ ἀποκλείσει τὴν ἔννοια τῆς ἰσχύος ἀπὸ τὴν πραγματικότητα εἶναι -δὲν μποροῦμε νὰ βροῦμε ἄλλη ἔκφραση- ἁπλούστατα ἠλίθιος.

Τὸ Οὐκρανικὸ θέτει -γιὰ πολλοστὴ φορὰ- ἐπὶ τάπητος τὸ κρίσιμο ζήτημα τῆς ἰσχύος στὶς διεθνεῖς σχέσεις, ποὺ δὲν σημαίνουν τίποτε περισσότερο ἀπὸ στρατό-ἀεροπορία-ναυτικό, καὶ τὸ κυριότερο μιὰ ἐθνικὴ ἡγεσία ἀποφασισμένη καὶ καλὰ προετοιμασμένη γιὰ τὴν προάσπιση τοῦ ἐθνικοῦ δικαίου.

Ὅταν ἡ Ρωσσία ἀπειλεῖ τὴν Οὐκρανία, ὅλη ἡ Δύση κινητοποιεῖται καὶ εἴμαστε στὰ πρόθυρα παγκοσμίου πολέμου.

Ὅταν ἡ Τουρκία ἀπειλεῖ ἀνοιχτὰ τὴν Ἑλλάδα καὶ διεκδικεῖ ἐδάφη της, ἡ Δύση τηρεῖ ἴσες ἀποστάσεις καὶ συνιστᾶ διάλογο κάνοντας πλάτες στὴν Ἄγκυρα.

Ἡ πειθήνια Ἑλλάδα εἶναι ἁπλῶς ἕνα ἀνταλλάξιμο μέγεθος γιὰ τὰ συμφέροντα τῆς Δύσης.

Τὸ Οὐκρανικὸ θὰ πρέπει νὰ μᾶς ἀφυπνίσει γιὰ τὸν νέο, ρευστὸ καὶ ἀκόμη δυσκολότερο κόσμο, ποὺ ἔχει ἤδη ἔρθει -ἕναν πολυπολικὸ κόσμο, μὲ μία Δύση σὲ παρακμὴ καὶ μία Ἀνατολὴ ποὺ ἀναδεικνύεται στὸ ἀναδυόμενο κέντρο ἰσχύος (δὲν μιλᾶμε γιὰ τὴν σημερινὴ ἐγκεφαλικὰ νεκρὴ Εὐρώπη).

Στὰ παλιά μας τὰ παπούτσια τὰ συμφέροντα τῆς Ρωσίας, ἄν δὲν εἶναι συμβατὰ μὲ τὰ δικά μας.

Εἴμαστε μὲ τὴν Ρωσία, γιατὶ δὲν θέλουμε νὰ λιώσουμε στὶς συμπληγάδες μιᾶς θνήσκουσας «Εὐρώπης» ποὺ μᾶς ἔχει διαλύσει.

Εἴμαστε μὲ τὴν Ρωσία, γιατὶ ὁ σφικτὸς ἐναγκαλισμός μας μὲ τὴν Ἀμερικὴ κινδυνεύει νὰ μᾶς πνίξει.

Εἴμαστε μὲ τὴν Ρωσία, γιατὶ μᾶς δίνει μαθήματα γιὰ τὸ τί θὰ ἔπρεπε νὰ κάνουμε καί, κυρίως, τί πρέπει νὰ κάνουμε γιὰ νὰ μὴν καταλήξουμε λαὸς χωρὶς ὑπόσταση, ἀνίκανος νὰ ὑποστηρίξει τὰ ἐθνικά του δίκαια καὶ προορισμένος νὰ ἀφανιστεῖ μέσα στοὺς ἀδυσώπητους ἀγῶνες ποὺ θὰ σημαδέψουν τὸν σημερινὸ αἰῶνα.

Κι ἄν ἐκτὸς ἀπὸ τὴν Ρωσία μπορεῖ νὰ μᾶς διδάξει καὶ τὸ Κίεβο ἕνα μάθημα, αὐτὸ εἶναι τί παθαίνουν ὅσες πανηλίθιες καὶ διεφθαρμένες ἡγεσίες γίνονται πιόνι τὸν Ἀμερικανῶν περιμένοντας ὅτι στὴν κρίσιμη στιγμὴ θὰ τὶς ξελασπώσουν.

Σπάρτακος ανήρ Θραξ

Δεiτε πως σκnvoθετoυν τον τρoμo και τους τραυματiες πoυ μας δεixνoυν τα KΑΝAΛlΑ....(2 βivτεο)



Δεν χρειαζονται πολλα λογια....
Μην τους πιστευετε τοσο ευκολα...
Ειναι ψευτες....
Δειτε γιατι στα παρακατω βιντεο...









ΑΥΤΟl ΕlΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕPlΚΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΠΑNΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛOΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΔlΜΗPΟ ! ! ! ! !

Μια αληθινη ιστορια, για να δειτε ποσο εξυπνοι ειναι οι Αμερικανοι, που μας κυβερνουν...



Βρεθηκα καποτε στο τελος καποιας Νατοικης Ασκησεως, στην κριτικη που γινεται...

Οι Αμερικανοι εχουν εναν λοχο καταδρομεων, λοχο φαντασμα, τον λενε, που εχει σαν αποστολη, να κανει καποιες δολιοφθορες στους ασκουμενους....

Υφαρπαγη σκοπων, βαψιμο με σπρει πανω σε οχηματα κλπ...

Ολοι επαιρναν τα μετρα τους, για να μην γινουν θυματα αυτων...

Βγηκε λοιπον ο Αμερικανος Δκτης του "Λοχου Φαντασμα"και ειπε..

Οι Ελληνες ειναι ενας πολυ εξυπνος λαος, αλλα σ αυτη την Ασκηση, φανηκαμε εξυπνοτεροι,,,
Θελησαν οι Ελληνες να μας παγιδευσουν...

Εβαλαν ενα Στρατιωτη σκοπο, να κανει πως κοιμαται εχοντας προσκεφαλο το οπλο και την εξαρτηση του....

Καταλαβαμε πως ηταν ενεδρα για μας και δεν πλησιασαμε τους Ελληνες...

Φανηκαμε εξυπνοτεροι απ αυτους, ειπε και γελουσε το Αμερικανακι...

Φιλε μου, μου ειπε ο φιλος μου ο Γαλλος Λοχαγος, που καθοταν διπλα μου, τους στησατε τετοια παγιδα;

Οχι φιλε μου του ειπα, στα αληθεια κοιμοταν ο σκοπος, αλλα εμας μας φυλαει η Παναγια απ τους ηλιθιους ! ! !

ΑΥΤΟΙ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ! ! ! ! !

Αυτo εivαι εvα ΨΕMMΑ ! ! ! Δεν εivαι Pωσικo, αλλα Oυκραvικo το τεθωpακισμεvο του φovια, που λυωvει το αυτoκivnτο...






 Για όλους όσους δεν θέλουν να δουν τι κάνει ο Πούτιν στην Ουκρανία. Ο ρωσικός λαός δεν βρίσκεται πίσω από αυτό. Αυτός είναι ο προσωπικός πόλεμος του Πούτιν. Στο μάγουλο της διεθνούς κοινότητας που το παρακολουθεί σιωπηλά.

Αυτα γραφει ο προπαγανδιστης της Δυσεως ο Μπάλσα...

Και παιρνει την πληρωμενη απαντηση τους Αρχηγου των Σερβων Εθνικιστων του Μισα Βασιτς...

Αυτό είναι ψέμα. Είναι ένα ουκρανικό τανκ. Αν είχα δημοσιεύσει ψευδείς ειδήσεις, όπως ο Μπάλσα, οι ίδιοι φιλελεύθεροι θα έγραφαν ότι είμαι Ναζί, καθυστερημένος κ.λπ. Άλλοι Σέρβοι και φιλελεύθεροι συγχωρούνται για τα πάντα, ακόμα και όταν λένε ψέματα χοντρά. Οι Σέρβοι πατριώτες δεν συγχωρούνται με τίποτα.
Πηγη 

Eφoδο στον Eβρo με φαλαγγα οxnματων ετoιμαζουν οι λαθρoμεταvαστες-εισβoλεiς απo την Toυρκiα...

Σε «φάλαγγα» εκατοντάδων οχημάτων τα οποία θα επχειρήσουν να «σπάσουν» τα ελληνοτουρκικά σύνορα με σκοπό να περάσουν στην Ευρώπη, οργανώνονται χιλιάδες αλλοδαποί που ζουν στην Τουρκία.



Η κινητοποίηση οργανώνεται μέσω της εφαρμογής Telegram.

Οι διοργανωτές καλούν αλλοδαπούς που ζουν στην Τουρκία να συγκεντρωθούν στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί όλοι μαζί με οχήματα, πανό και σημαίες να προσεγγίσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα με τελικό προορισμό χώρες της Ευρώπης. 

Άγνωστο για την ώρα παραμένει η ημέρα και ώρα κατά την οποία θα ξεκινήσει η φάλαγγα.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινητοποίηση φέρεται ότι έχει Ιρακινός ο οποίος ζει στην Τουρκία τα τελευταία επτά χρόνια. Ωστόσο, οι υποκινητές δηλώνουν ότι οργανώνουν την «φάλαγγα» σε συνεργασία με αρκετά άτομα διαφόρων εθνικοτήτων που ζουν στην Τουρκία.

Στο κάλεσμα το οποίο συνοδεύουν με δεκάδες εικόνες από τα γεγονότα στις Καστανιές τον Μάρτιο του 2020, οι διοργανωτές ζητάνε μπροστά στην φάλαγγα να μπουν παιδιά και γυναίκες. Αναφέρουν επίσης ότι στα σύνορα χρήσιμο είναι να μην προκληθεί χάος αλλά με «σοφία και μέθοδο να σπάσουν τα σύνορα».

Οι διοργανωτές αναφέρουν επίσης ότι την κινητοποίηση υποστηρίζουν ΜΚΟ αρωγής προσφύγων με έδρα στην Τουρκία.

Ενώ, σε νεότερη ανακοίνωση τους οι διοργανωτές ανέφεραν ότι η φάλαγγα θα ξεκινήσει μέχρι να εκδοθεί άδεια από την τούρκικη κυβέρνηση.

Απαντώντας σε ερωτήματα οι διοργανωτές τονίζουν ότι τα ελληνοτουρκικά σύνορα είναι πιό εύκολο να προσπελαστούν καθώς οι έλεγχοι στην Βουλγαρία είναι εξονυχιστικοί και ότι η επιτυχία του εγχειρήματος θα κριθεί από τον όγκο της φάλαγγας.

Ήδη εκατοντάδες αλλοδαποί στην Τουρκία δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν περιμένοντας να οριστικοποιηθεί η ημέρα της συγκέντρωσης.

Ουσιασικά πρόκεται για επανάληψη της πολιορκίας των ελληνικών συνόρων αλλά αυτή τη φορά με οχήματα.

Όμως που θα σταθμεύσουν όλα αυτά τα οχήματα αν πράγματι επιχειρηθεί νέα πολιορκία του ελληνικού φυλακίου στις Καστανιές;

Το δάσος από το οποίο εφορμούσαν στο ελληνικό φυλάκιο στις Καστανιές και μέσα στο οποίο είχαν στρατοπεδεύσει τον Μάρτιο του 2020 χιλιάδες αλλοδαποί, σήμερα δεν υπάρχει. Η Τουρκία το αποψίλωσε δημιουργώντας μια έκταση η οποία από ψηλά θυμίζει πλέον ένα τεράστιο πάρκινγκ.

Τον Νοέμβριο του 2021 η «δημοκρατία» είχε αποκαλύψει έπειτα από έρευνα πως ακριβώς η Τουρκία αποψίλωνε το δάσος επί μήνες σε ένα εγχείρημα το οποίο τότε φαινόταν να μην έχει λογική.

Η αποψίλωση του δάσους άρχισε τέσσερις μήνες μετά τα γεγονότα στον Έβρο, και ειδικότερα στις 4 Ιουλίου 2020 βόρεια του ελληνικού φυλακίου στις Καστανιές και ακριβώς διπλά από το τουρκικό συνοριακό φυλάκιο.

Η αποψίλωση συνεχίστηκε με μεγάλη ένταση τους επόμενους μήνες σε δύο κατευθύνσεις, η μία προς το κέντρο του δάσους και η άλλη παραπλεύρως οδικής αρτηρίας που οδηγεί στο συνοριακό σταθμό του Παζάρκουλε, μέχρι που το δάσος εξαφανίστηκε, ενώ από τα τέλη Ιουλίου 2021 μέχρι τα τέλη Αυγούστου 2021 αφαίρεσαν συστηματικά κάθε ίχνος βλάστησης, μετατρέποντας το δάσος σε μια έρημο περίπου 30 στρεμμάτων.

Συμφωνα με νεότερα δορυφορικά δεδομένα στην θέση του κατάφυτου τότε δάσους σήμερα παρατηρείται μηδενική υγρασία και βλάστηση.

Η πρώην δασική περιοχή έχει στεγνώσει. Σε πρόσφατη δορυφορική απεικόνιση της περιοχής παρατηρείται μηδενική υγρασία και βλάστηση

Αν λοιπόν πράγματι εκατοντάδες οχήματα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές και μάλιστα με άδεια από την τουρκική κυβέρνηση όπως υπόσχονται οι διοργανωτές της «φάλαγγας», υπάρχει ήδη έτοιμος χώρος δεκάδων στρεμμάτων να υποδεχθεί το κονβόι.

Ο διοργανωτές υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με κυκλώματα διακινητών στην Τουρκία και ζητούν από όσους θα συμμετάσχουν να ξεκινήσουν με δικά τους μέσα. Από την εξίσωση όμως δεν θα λείψουν οι διακινητές οι οποίοι αναμένεται να διαθέσουν με το αζημίωτο εκατοντάδες οχήματα για όσους δεν διαθέτουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Έβρο οι πιέσεις των διακινητών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, όπως ομοίως συμβαίνει και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Ταυτόχρονα, καθημερινές είναι πάνω από το βορειοανατολικό Αιγαίο οι πτήσεις τούρκικων drones τα οποία επιτηρούν ιδιαιτέρως περιοχές και περάσματα στα οποία παρατηρούνται οι περισσότερες παράνομες είσοδοι αλλοδαπών στην χώρα.

Οι δυνάμεις της ελληνικής συνοριοφυλακής δεν επαρκούν για να αναχαιτίσουν τις καθημερινές πιέσεις, ενώ οι διακινητές στα δίκτυα τους έχουν εντάξει και ντόπιους οι οποίοι γνωρίζουν τα περάσματα, αλλά και αλλοδαπούς με άδεια παραμονής οι οποίοι αναλαμβάνουν να μεταφέρουν με κλεμμένα οχήματα τους παράνομους αλλοδαπούς στην Αθήνα. Οι συνοριοφύλακες όμως αντιμετωπίζουν και μια ακόμα σοβαρή πρόκληση, σύντομα λήγουν οι συμβάσεις εκατοντάδων συνοριοφυλάκων οι οποίοι υπηρετούν στον Έβρο και σε ακριτικά νησιά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τις εξελίξεις γύρω από την κινητοποίηση της «φάλαγγας» παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και ειδικές υπηρεσίες.




πηγη 

Ψεύτες και υπoκριτές οι Δυτικoi ! ! ! Μπoρoυν να μας πoυν, πoιος ακύpωσε τις συμφωviες του Μivσκ;

Η Ουκρανία φέρει ακέραια την ευθύνη αθέτησης των συμφωνιών του Μινσκ, που υπογράφτηκαν το 2014 και 2015 στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας. Η υλοποίηση αυτών των συμφωνιών θα είχε λύσει από τότε το Ουκρανικό αποτρέποντας την πρόσφατη κλιμάκωση....



Η αναγνώριση από την Ρωσία την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου της ανεξαρτησίας των δημοκρατιών του Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ σίγουρα έβαλε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο των συμφωνιών.

Ωστόσο, το Κίεβο και όχι η Μόσχα ευθύνεται για τη συστηματική ναρκοθέτηση των συμφωνιών. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να είναι κενό γράμμα. Είναι ενδεικτικό πώς από τους 14.000 περίπου νεκρούς αυτά τα οκτώ χρόνια, οι περισσότεροι πέθαναν μετά την υπογραφή των συμφωνιών.

Πρώτο, άμεση κατάπαυση του πυρός. Δεύτερο, απόσυρση του βαρύ οπλισμού που θα ξεκινούσε την επομένη και θα ολοκληρωνόταν σε δύο εβδομάδες. Τρίτο, απελευθέρωση όλων των φυλακισμένων και αμνηστία για όλους του μαχητές. Τέταρτο, απόσυρση όλων των ξένων στρατευμάτων από τα ουκρανικά εδάφη και αφοπλισμό όλων των παράνομων ομάδων. Πέμπτο, άρση των περιορισμών που είχε επιβάλει η Ουκρανία στις δημοκρατίες του Ντονμπάς. 

Έκτο, και καθοριστικής σημασίας σημείο, για την Ρωσία και του ρωσόφωνους αντάρτες, συνταγματική μεταρρύθμιση μέχρι το τέλος του 2015, που θα επέτρεπε την αποκέντρωση. Θα εκχωρούσε επίσης ακόμη και το δικαίωμα του βέτο στις αποσχισθείσες νοτιοανατολικές δημοκρατίες, με άμεσα ωφελημένο τη Ρωσία. 

Γιατί, όπως σωστά ερμηνεύθηκε, η Μόσχα θα μπορούσε να επιβάλει, μέσω του Ντονμπάς, ακόμη και βέτο σε κρίσιμους νόμους. Όπως για παράδειγμα στο ενδεχόμενο πρότασης νόμου για την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, που αποτελεί για την Μόσχα κόκκινη γραμμή. Ο αποκλεισμός μάλιστα του ενδεχομένου διεύρυνσης του ΝΑΤΟ προς ανατολικά συμφωνήθηκε ρητώς από του πρωτεργάτες του τέλους του ψυχρού πολέμου. 

Ο επόμενος, έβδομος όρος μπορεί να θεωρηθεί συνέχεια του έκτου. Προέβλεπε την απόκτηση από την Ουκρανία του ελέγχου των συνόρων με τη Ρωσία στο τέλος του 2015, εάν και μόνο εάν υλοποιούνταν οι παραπάνω όροι ως τότε.

Οι όροι της συμφωνίας

Η δεύτερη συμφωνία του Μινσκ ήταν μια αποτυχία, όπως και η πρώτη που υπογράφτηκε τον Σεπτέμβριο του 2014. Τότε γιατί υπογράφτηκε… είναι η ερώτηση που αβίαστα τίθεται. Γιατί επίσης το Κίεβο δέχθηκε να αναγνωρίσει στην Μόσχα το δικαίωμα του βέτο συμφωνώντας να προχωρήσει σε συνταγματική μεταρρύθμιση;

Κι όλα αυτά μάλιστα λιγότερο από έναν χρόνο μετά το πραξικόπημα του Μαϊντάν, όταν νεοναζί με την στήριξη ΗΠΑ και ΕΕ, ανέτρεψαν πραξικοπηματικά τη νόμιμα εκλεγμένη φιλορωσική κυβέρνηση… Έκτοτε μάλιστα οι νεοναζί δεν σταμάτησαν να είναι οργανικά ενταγμένοι στην κυβέρνηση, αναλαμβάνοντας ακόμη και την άμυνα της χώρας. Είναι αποκαλυπτική πρόσφατη σχετική έρευνα του Al Jazeera.

Η μαγική λέξη που απαντάει στα παραπάνω ερωτήματα είναι …Ντεμπαλτσέβε! Άρει δε κάθε μυστήριο γύρω από το περίφημο «αίνιγμα του Μινσκ», όπως συχνά αποκαλείται η συνθήκη ειρήνης. Η πόλη Ντεμπαλτσέβε είναι ένας θύλακας, μια σφήνα μεταξύ των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ. Το Κίεβο θεώρησε στρατηγικής σημασίας την κατάληψή της, μιας και είναι ξεχωριστής σημασίας σιδηροδρομικός και οδικός κόμβος.

Έτσι, ξεκίνησε ένας ανηλεής μαζικός βομβαρδισμός της από τον ουκρανικό στρατό, που ευνοούταν από την μετατροπή του Ντεμπαλτσέβε σε πόλη – φάντασμα. Καταστήματα κλειστά και άδεια σπίτια βεβαίωναν ότι όλοι οι κάτοικοι την είχαν εγκαταλείψει. 

Ο βομβαρδισμός ξεκίνησε στα μέσα του Ιανουαρίου. Τέλη Ιανουαρίου ξεκίνησε η είσοδος των ουκρανών στρατιωτών στο Ντεμπαλτσέβε κι αμέσως μετά άρχισε η αντεπίθεση των λαϊκών πολιτοφυλακών. Στις 27 Ιανουαρίου επιχείρησαν πρώτη φορά να εισέλθουν στην Ντεμπελτσέβε και απέτυχαν. Στην επόμενη προσπάθεια όμως, στις 30 Ιανουαρίου 2015, όχι απλώς τα κατάφεραν, θριάμβευσαν! 

Έκοψαν τις γραμμές ανεφοδιασμού των Ουκρανών ναζί και εγκλώβισαν 6.000 στρατιώτες της Ουκρανίας! Η εκκένωση της πόλης συνεχιζόταν, ενώ σταδιακά κοβόταν το νερό και το ηλεκτρικό. Στις 3 Φεβρουαρίου οι αντιμαχόμενοι συμφώνησαν σε κατάπαυση πυρός, με ένα στόχο τον απεγκλωβισμό των αμάχων και την εκκένωση της πόλης. Στις 6 Φεβρουαρίου δημιουργήθηκαν ανθρωπιστικοί διάδρομοι και στις 7 Φεβρουαρίου ξεκίνησαν πάλι σφοδρές μάχες. 

Στις 11 Φεβρουαρίου ο ουκρανικός στρατός μέτρησε εντός 24 ωρών 19 νεκρούς και 78 βαριά τραυματίες. Άλλα ρεπορτάζ, φιλο-ουκρανικά μάλιστα ανέβαζαν τον αριθμό των απωλειών ακόμη ψηλότερα. Συνειδητοποίησε δε πώς είχε εγκλωβιστεί και κινδύνευε το Ντεμπελτσέβε να μετατραπεί σε Στάλινγκτραντ των Ουκρανών ναζί…

Ο τότε δε αμερικανός πρέσβης στο Κίεβο Τζέφρι Πάιατ για να γλυκάνει τον πόνο απέδωσε με tweet την ήττα στη Ρωσία. Λες και οι Ουκρανοί δεν πολεμούσαν με όπλα τελευταίας τεχνολογίας και αθρόα υποστήριξη από τις ΗΠΑ…

Τότε ακριβώς υπογράφτηκε η δεύτερη συμφωνία του Μινσκ. Με άλλα λόγια, ο τότε πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο συναίνεσε μόνο και μόνο για να αποφύγει μια ταπεινωτική στρατιωτική συντριβή. Αποδεικνύεται έτσι ότι η δεύτερη συμφωνία του Μινσκ ήταν σε βάρος των ΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών γι’ αυτό και ποτέ το Κίεβο δεν την εφάρμοσε. 

Από μία άλλη οπτική γωνία, είναι αδιάφορο πόσες αθετήσεις έχουν γίνει από την μια ή την άλλη πλευρά. Ο υπαίτιος των αθετήσεων δεν βρίσκεται εξετάζοντας την εφαρμογή της όρο – όρο, όπως κάνει το Κίεβο, επιρρίπτοντας την ευθύνη στη Ρωσία. Ενώ την ίδια ώρα θεωρεί απαραβίαστο δικαίωμά της την ένταξη στο ΝΑΤΟ, όπως δηλώνει με κάθε ευκαιρία ο υπουργός Εξωτερικών της, Ντίμτρο Κούλεμπα. 

Η δεύτερη συμφωνία του Μινσκ επέτρεψε στους Ουκρανούς στρατιώτες και ναζί να επιστρέψουν στις βάσεις τους ζωντανοί κι εκτός σακούλας, με αντάλλαγμα το βέτο της Ρωσίας. Ο τεχνικός όρος ωστόσο, δηλαδή η συνταγματική μεταρρύθμιση, δεν υλοποιήθηκε ποτέ με ευθύνη του Κιέβου. Αν κάποιος επομένως έχει δικαίωμα να μιλάει για την αθέτησή της είναι η Μόσχα και οι ρωσόφωνες δημοκρατίες και όχι οι ΗΠΑ και οι φιλοαμερικάνοι πολιτικοί στο Κίεβο.

Δοθέντων των παραπάνω αξίζει να θαυμάσουμε τη συνέπεια στην φιλοπολεμική πολιτική του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών. Τον Μπάρακ Ομπάμα που κυβερνούσε επί πραξικοπήματος στο Μεϊντάν, τον διαδέχθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ που επέβαλε τις εξαγωγές αμερικανικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη κι αυτόν ο Τζο Μπάιντεν που δεν διστάζει να μετατρέψει την Ουκρανία σε καμένη γη για χάρη της ενεργειακής και πολεμικής του βιομηχανίας.

Οι πρόεδροι φεύγουν. Ποτέ όμως τα συμφέροντα της επέκτασης των πολιτικών και οικονομικών σφαιρών επιρροής…




πηγη 

Τι μπoρεiτε να καvετε αν εστειλαv πρoστιμo εμβoλιασμoυ σε σας, ή στoυς γοvεiς σας....

 Στειλτε με μειλ την ενσταση σας στην ΔΟΥ που υπαγεστε ...

 Κλικ ΕΔΩ  να δειτε το εγγραφο...

Aν δεν παρετε απαντηση εντος 30 ημερων πρεπει να κανετε προσφυγη...

Για το πως γινεται αυτη, θα σας ενημερωσουμε...





Πoλλoi ρωτoύν: Γιατi έxει τoσn σnμασiα η Oυκραviα; ΔlΑΒΑΣTΕ...



Παρακάτω βλέπουμε κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τη συγκεκριμένη χώρα.

Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα ανά περιοχή στην Ευρώπη και έχει πληθυσμό πάνω από 40 εκατομμύρια - περισσότερα από την Πολωνία.

Η Ουκρανία κατατάσσεται:

1η στην Ευρώπη σε αποδεδειγμένα ανακτήσιμα αποθέματα μεταλλευμάτων ουρανίου.

2η θέση στην Ευρώπη και 10η θέση στον κόσμο όσον αφορά τα αποθέματα μεταλλεύματος τιτανίου.

2η θέση στον κόσμο ως προς τα εξερευνημένα αποθέματα μεταλλευμάτων μαγγανίου (2,3 δισεκατομμύρια τόνοι, ή 12% των παγκόσμιων αποθεμάτων).

2ο μεγαλύτερο απόθεμα σιδηρομεταλλεύματος στον κόσμο (30 δισεκατομμύρια τόνοι).

2η θέση στην Ευρώπη όσον αφορά τα αποθέματα μεταλλευμάτων υδραργύρου.

3η θέση στην Ευρώπη (13η θέση στον κόσμο) σε αποθέματα σχιστολιθικού φυσικού αερίου (22 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα)

4η στον κόσμο από τη συνολική αξία των φυσικών πόρων.

7η θέση στον κόσμο σε αποθέματα άνθρακα (33,9 δισεκατομμύρια τόνοι)

Η Ουκρανία είναι μια σημαντική γεωργική χώρα:

1η στην Ευρώπη από άποψη καλλιεργήσιμης γης.

1η θέση στον κόσμο στις εξαγωγές ηλιέλαιου.

2η θέση στον κόσμο στην παραγωγή κριθαριού και 4η θέση στις εξαγωγές κριθαριού.

3ος μεγαλύτερος παραγωγός και 4ος μεγαλύτερος εξαγωγέας καλαμποκιού στον κόσμο.

4ος μεγαλύτερος παραγωγός πατάτας στον κόσμο.

5ος μεγαλύτερος παραγωγός σίκαλης στον κόσμο.

5η θέση στον κόσμο στην παραγωγή μελισσών (75.000 τόνοι).

8η θέση στον κόσμο στις εξαγωγές σιταριού.

9η θέση στον κόσμο στην παραγωγή αυγών κοτόπουλου.

16η θέση παγκοσμίως στις εξαγωγές τυριών.

Η Ουκρανία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε τρόφιμα 600 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η Ουκρανία είναι μια σημαντική βιομηχανοποιημένη χώρα:

1η στην Ευρώπη στην παραγωγή αμμωνίας.

Το 2ο της Ευρώπης και το 4ο μεγαλύτερο σύστημα αγωγών φυσικού αερίου στον κόσμο.

3η μεγαλύτερη στην Ευρώπη και 8η μεγαλύτερη στον κόσμο από άποψη εγκατεστημένης ισχύος πυρηνικών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής.

3η θέση στην Ευρώπη και 11η στον κόσμο σε μήκος σιδηροδρομικού δικτύου (21.700 km).

3η θέση στον κόσμο (μετά τις ΗΠΑ και τη Γαλλία) στην παραγωγή εντοπιστών και εξοπλισμού εντοπισμού.

3ος μεγαλύτερος εξαγωγέας σιδήρου στον κόσμο

4ος μεγαλύτερος εξαγωγέας στροβίλων για πυρηνικούς σταθμούς στον κόσμο.

4ος μεγαλύτερος κατασκευαστής εκτοξευτών πυραύλων στον κόσμο.

4η θέση παγκοσμίως στις εξαγωγές αργίλου

4η θέση στον κόσμο στις εξαγωγές τιτανίου

8η θέση στον κόσμο στις εξαγωγές μεταλλευμάτων και συμπυκνωμάτων.

9η θέση στον κόσμο στις εξαγωγές προϊόντων αμυντικής βιομηχανίας.

10ος μεγαλύτερος παραγωγός χάλυβα στον κόσμο (32,4 εκατομμύρια τόνοι).

Εννοείται ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι που κάποιοι είναι γνωστοί και άλλοι που θα μαθευτούν αργότερα η ίσως και ποτέ... 

                       .Είπατε  τίποτα ;;;;;;;;;;;

Αγγελική Κάρσα

Oπου πεpασε το ΝATΟ....εφεpε την "ευnμεpiα" των λαωv ! ! !

 



Η παραπανω φωτο μιλαει μονη της...

Περασε λεει το ΝΑΤΟ και εφερε ευημερια...

Υπαρχει ομως μια ελπιδα...

Ξεκινησε η αποναζιστικοποιηση της Ουκρανιας....


Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια....
Οπου περασε το ΝΑΤΟ...


Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Και τωpα που καταλαβαv οι Pωσοι πoσο αviσχυpο εivαι το ΝATΟ...ΜlΛΑΕl Η ZΑXΑPΟΒΑ ! ! !

Με… απαντήσεις σε περίπτωση που η Σουηδία και η Φινλανδία γίνουν μέλη του ΝΑΤΟ προειδοποιεί η Μόσχα διά της εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών Μαρίας Ζαχάροβα...



«Όλα τα κράτη μέλη του ΟΑΣΕ, συμπεριλαμβανομένων της Φινλανδίας και της Σουηδίας, έχουν επιβεβαιώσει την αρχή ότι η ασφάλεια μιας χώρας δεν μπορεί να οικοδομηθεί σε βάρος της ασφάλειας άλλων. 

Προφανώς η ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ –που είναι βασικά μία στρατιωτική συμμαχία, όπως καταλαβαίνετε–, θα είχε σοβαρές στρατιωτικές και πολιτικές συνέπειες, που θα απαιτούσαν από τη χώρα μας να κάνει βήματα απάντησης», δήλωσε.

Η πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν έχει δηλώσει ότι η Φινλανδία είναι έτοιμη να ενταχθεί στη Συμμαχία «εάν το ζήτημα της εθνικής ασφάλειας γίνει μεγάλο».

Την ίδια ώρα οι ηγέτες των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ ανακοίνωσαν ότι θ’ αναπτύξουν περισσότερα στρατεύματα στην ανατολική Ευρώπη, τονίζοντας ότι η Μόσχα είπε ψέματα για τις προθέσεις της.

«Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί από το μπαράζ ψεμάτων της ρωσικής κυβέρνησης», αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την τηλεδιάσκεψη υπό τον Γενς Στόλτενμπεργκ.

Ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας από την πλευρά του δήλωσε ότι θα σταλούν και άλλα όπλα στην Ουκρανία, και σημείωσε ότι η Ρωσία προσπάθησε ν’ ανατρέψει την ουκρανική κυβέρνηση.

Εκτος απο λογια και απειλες το ΝΑΤΟ απεναντι στην Ρωσια ειναι παντελως ανικανο και το απεδειξε...


πηγη 

Eτσι παθαivεις ξαφvικα...Ξαφvικiτιδα ! ! !

 


Πως το παθαινεις;

Ειναι πολυ απλο...

Δες την παρακατω φωτο και θα παρεις απαντηση...












































πηγη

Mnτρoπoλiτnς Moρφoυ: Τι Eρxεται μετά το Oυκραvικo...



Ακούστε τι λέει ο Mnτρoπoλiτης Moρφoυ τι έχει πρoφnτευθεi από τους Αγίους...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aυτoυς υπoστnρiζει ο Mnτσoτακnς ! ! ! Oμoιoς τον oμoιo...

Μητσοτακη αυτοι ειναι οι φιλοι σου;

Και μην μου πεις δεν το ηξερες...

Αν δεν το ηξερες δεν εισαι ικανος για την θεση που κατεχεις...

Αν το ξερεις και τους στηριζεις δηλωνεις επισημα ΝΑΖΙ ! ! !

πηγη

Θα εισβαλουμε στην Μοσχα; 

Ευχομαι η φωτο που αλιευσαμε στο διαδικτυο ναναι σατυρικη....

Και σιγουρα σατυρικη ειναι η επομενη φωτο παλι αλιευμενη απο το διαδικτυο...



πηγη

Ολα αυτα δειχνουν τον υποληψη, που του εχει ο κοσμος ! ! ! 

Αντε να ξεκουμπισΘει, μια ωρα αρχιτερα ο κλεφτης, που κλεβει λεφτα απ τα γεροντακια και τα δινει στους εισβολεις λαθρομεταναστες ! ! !

ΕΚΒlΑΣMΟΣ ! ! ! Του ζητoύν 150.000 ευpώ για να μπoρεi να παραιτnθεi από τον Στpατo....

 



Στυγνοι εκβιαστες....

Δεν υπολογιζουν τιποτα...

Δεν εχουν Ιερο και Οσιο...

Ακουστε...



Aυτoματες κατασxέσεις από την εφoρiα με νέo σύστnμα των Mnτσoτακnδωv...


Το φθινόπωρο μετατίθεται η πλήρης λειτουργία του νέου ηλεκτρονικού συστήματος "EISPRAXIS" που θα διαθέτει ειδικό λογισμικό αναζήτησης κακοπληρωτών και θα υποστηρίζεται από 1.110 ελεγκτές....



«Μαστίγιο» για τους φορολογούμενους που αφήνουν απλήρωτους και αρρύθμιστους φόρους και «καρότο» για όσους δικαιούνται επιστροφές φόρων ετοιμάζει η ΑΑΔΕ υπό τη σύσταση των θεσμών να προχωρήσει σταδιακά από το καλοκαίρι και να ολοκληρώσει τον Σεπτέμβριο ένα νέο πληροφοριακό σύστημα για την διαχείριση των οφειλών.

Στην έκθεση για τη 13η αξιολόγηση της οικονομίας γίνεται λόγος για καθυστερήσεις στην εφαρμογή του εισπρακτικού συστήματος πληροφορικής από την ΑΑΔΕ και επισημαίνεται ότι με βάση το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία στα τέλη Σεπτεμβρίου και θα επανδρωθεί με 1.110 ειδικά εκπαιδευμένους ελεγκτές.

Με το νέο λογισμικό που η ΑΑΔΕ βάφτισε “EISPRAXIS” θα γίνει πλήρης ηλεκτρονική καταγραφή των ανοιχτών λογαριασμών μεταξύ της εφορίας και των φορολογούμενων τόσο όσον αφορά στις πληρωμές φόρων όσο και στις επιστροφές αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών.  

Η φορολογική διοίκηση θα εξαπολύσει άγριο «κυνηγητό» με αυτόματες κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων για όσους δεν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους παρά τη μεγάλη οικονομική επιφάνεια και τις συνεχείς οχλήσεις να κλείσουν την εκκρεμότητα είτε με εφάπαξ εξόφληση των οφειλών είτε με ένταξη τους σε ρύθμιση τμηματικής αποπληρωμής.

Το «EISPRAXIS» θα καταγράφει τη συμπεριφορά του κάθε οφειλέτη και θα αντλεί πληροφορίες για τα εισοδήματα και τα περιουσιακά του στοιχεία από τα πληροφοριακά συστήματα της ΑΑΔΕ αλλά και άλλους φορείς και υπηρεσίες όπως το Κτηματολόγιο, οι τράπεζες, οι συμβολαιογράφοι, η ΕΡΓΑΝΗ κ.α.).

Με βάση τα στοιχεία αυτά θα αξιολογείται η οικονομική δυνατότητα του οφειλέτη για την αποπληρωμή του χρέους και θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά μηνύματα τακτοποίησης της εκκρεμότητας και προειδοποιήσεις για λήψη αναγκαστικών μέτρων στους ασυνεπείς έχοντες και κατέχοντες. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα ενεργοποιούνται κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, εισοδημάτων, κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων και σε δεύτερη φάση πλειστηριασμοί.

Ειδικότερα, με το νέο πληροφοριακό σύστημα

θα ταξινομούνται οι υποθέσεις οφειλής βάσει συνόλου ιδιοτήτων (Ονοματεπώνυμο Οφειλέτη, Ποσό Οφειλής, Χρονικό διάστημα καθυστέρησης υπόθεσης, Ημερομηνία τελευταίας ενέργειας κ.λπ.)

θα εφαρμόζονται κριτήρια ανάλυσης κινδύνου και θα λαμβάνονται μέτρα αναγκαστικής είσπραξης με βάση τη συμπεριφορά του οφειλέτη και τις ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις για τα προτεινόμενα μέτρα

θα ενημερώνονται οι φορολογούμενοι μέσω επιστολής, e-mail, τηλεφώνου ή άλλου εναλλακτικού καναλιού επικοινωνίας για τις βεβαιωμένες οφειλές τους, τη τήρηση η μη των ρυθμίσεων και για τις ηλεκτρονικές επιδόσεις και κοινοποιήσεις μέτρων αναγκαστικής είσπραξης. 

θα παρακολουθείται η απόδοση των μέτρων είσπραξης και η διαδικασία χαρακτηρισμού των οφειλών ως ανεπίδεκτων είσπραξης.

Παράλληλα, θα επισπευθούν οι διαδικασίες για την καταβολή των οφειλών από τη φορολογική διοίκηση, που αποτελεί μια μεγάλη πληγή, καθώς οι φορολογούμενοι περιμένουν στην ουρά για μεγάλο χρονικό διάστημα για να εισπράξουν τα χρήματα που δικαιούνται λόγω των καθυστερήσεων του μηχανισμού στις διασταυρώσεις για τον εντοπισμό τυχόν οφειλών προκειμένου να γίνει συμψηφισμός.

Κι αυτό γιατί με το νέο σύστημα θα υπάρξει αυτοματοποιημένη διαδικασία επιστροφών και συμψηφισμών από διάφορες πηγές (φορολογικά χρέη, ασφαλιστικά χρέη, Τελωνεία, παρακράτηση μέσω φορολογικής ενημερότητας και βεβαίωσης οφειλής) και σύνδεση όλων των τρόπων εξόφλησης στον ίδιο τίτλο πληρωμής.



πηγη 

Zελέvσκι: Η Δύσn μας άφnσε μόvους ! ! ! (Kαταλαβε πως τον επιασαv κοpoιδo και τωpα παpακαλαει τον Βλαδιμnρo)

Νομιζε οτι η Δυση θα του κανει πλατες....

Καταλαβε πως τον χρησιμοποιησαν....

Κι ετσι...



Απογοητευμένος από τη Δύση εμφανίστηκε σε διάγγελμά του ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι τη στιγμή που ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι σε πλήρη εξέλιξη.

«Η Δύση άφησε μόνη της την Ουκρανία να πολεμήσει. Σήμερα ρώτησα τους 27 ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πότε η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Όλοι τους ήταν φοβισμένοι, κανείς δεν απάντησε»ι».

Ο Ουκρανός πρόεδρος πρόσθεσε πως είναι διατεθειμένος να μιλήσει με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, για τους όρους παράδοσης που έθεσε νωρίτερα μέσω ανακοίνωσης του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Παράλληλα, ανέφερε πως ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του, αποτελούν τους βασικούς στόχους της Ρωσίας. «Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο εχθρός με θεωρεί ως στόχο νούμερο 1. Την οικογένειά μου, ως στόχο νούμερο 2. Θέλουν να καταστρέψουν πολιτικά την Ουκρανία καταστρέφοντας τον αρχηγό του κράτους. Έχουμε πληροφορίες ότι ομάδες σαμποτάζ του εχθρού έχουν εισέλθει στο Κίεβο», προσθέτοντας πως «μένω στην κυβερνητική συνοικία μαζί με άλλους».


πηγη 

Oυκραvoi και Oυκραvεζες υπoδεxovται τους Pωσoυς με xoρoυς και με τραγoυδια...



Αυτη ειναι η αληθεια...

Κι ας λενε οι τηλεπαπαγαλοι οτι θελουν....

Μας αρεσει οτι τους ποναει....

Ενας και μονος, ο κοντος με την γραβατα, τους εβαλε ολους τα δυο ποδια σ ενα παπουτσι...

Και για το λογου το αληθες, δειτε το βιντεο...

πηγη


Στα oπλα αδέλφια να υπεpασπιστoύμε την "σεpβιέτα" της Ούpσoυλας, του Μακpoν και του Μnτσoτάκn από τους Pώσoυς...

Μετά τη βίαιη καταστολή από το υπερεθνικό κράτος του κομβόι Ελευθερίας στην Οτάβα, ένα άλλο κομβόι από ρωσικά τανκς, «απελευθερώνει» τους Ρωσόφωνους της Ουκρανίας, διαμελίζοντάς την...



Ποια κοινωνία και ποιοι λαοί θα πάρουν τα όπλα για να υπερασπιστούν, μετά τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τα lockdown, τα πολιτικά τους καθεστώτα και την εξουσιαστική σερβιέτα της Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν, του Μακρόν, του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Ζάκερμπεργκ και του Γκέιτς…

Οι λαοί, υπερασπίζονται με το αίμα τους τα Εθνοκράτη τους, όχι πολυπολιτισμικές σούπες, κουνίστρες που έχουν ανέλθει διά του Great Reset στην εξουσία και σαλεμένες φεμινίστριες…

Εάν πάρουν τα όπλα οι λαοί, θα στραφούν πρώτα κατά των κυβερνήσεών τους και μετά κατά των Ρώσων και αυτό, το γνωρίζουν πολύ καλά και η Μόσχα και το Πεκίνο…

Αφού θέλει η Δύση μητριαρχία, ας πάρει τώρα έναν ρωσικό πατριαρχικό πύραυλο, για να έρθει στα ίσια της…

Αυτό τους λέει και ο πρόεδρος Τραμπ. Ο Πούτιν, δε θα επιτεθεί, όταν ξέρει ότι έχει απέναντί του εθνοκράτες πολιτικούς. Όταν βρει «σερβιέτες», θα κάνει παιχνίδι… Τι θα κάνουν ο Τριντό, ο Μακρόν και ο Μητσοτάκης μπροστά στην ρωσική, δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη, επιθετικότητα; Θα πετάξουν καμία γόβα στο κεφάλι του Μόσχοβου ή θα τον «ξελογιάσουν» με το άρωμά τους τώρα που αρχίζει να τους βαράει;  

Η μπάλα, λοιπόν, τώρα, στις «σερβιέτες» της Καγκελαρίας και των Βρυξελλών…



πηγη 

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Γιατi ρε παpακαλατε τους ξεvoυς για φυσικo αεpιo εvω εxoυμε δικo μας, που nδn εxει εξopυχθεi εδω και χpovια στnν Eπαvωμn;

Το ειδα με τα ματια μου, οταν εγινε η γεωτρηση...

Οι φλογες πεταχθηκαν, δεκαδες μετρα ψηλα....

Και μετα απο αυτο, εκλεισαν τις στροφιγγες και το εγκατελειψαν...

Οι μιζες ειναι πιο γλυκες ισως, για μερικους, που προτιμουν την αγορα φυσικου αεριου απο τους ξενους...



Δειτε και τι εγραψαν τοτε γι αυτο...

Βάσει των επισημάνσεων του κ. Παντελή Παπάζη, πρώην στελέχους της EXXON, με μεγάλη εμπειρία, τα κοιτάσματα παραμένουν ανεκμετάλλευτα και χωρίς φύλαξη για περισσότερα από 20 χρόνια, την ίδια στιγμή που η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Όπως τονίζει ο κ. Παντελής Παπάζης, Ειδικός Ερευνητής Εντοπισμού και Εξόρυξης Πετρελαίου, οι έρευνες ξεκίνησαν το 1985, επί κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου και οι γεωτρήσεις πραγματοποιήθηκαν το 1989 όταν και βρέθηκαν δύο κοιτάσματα 19 και 9 εκατ. κυβικών μέτρων. Καθώς όμως στην Ελλάδα δεν υπήρχε τότε τεχνογνωσία και υποδομή για την εκμετάλλευση αερίου, δόθηκε εντολή να μπει η αξιοποίηση τους σε «αναμονή». Τοποθετήθηκαν δηλαδή ειδικές σφραγίδες, προκειμένου να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη η εγκατάσταση για να βγει το φυσικό αέριο  μέσα στα επόμενα χρόνια.

«Όταν ένα κοίτασμα μπαίνει σε αυτό που λέμε “κατάσταση αναμονής”, ισχύει για τρία με πέντε χρόνια. Σε αυτό το χρονικό διάστημα αποφασίζεις αν τελικά θα το εκμεταλλευτείς ή θα το “κλείσεις” οριστικά», υπογραμμίζει ο κ. Παπάζης.



(Eικόνες εγκατάλειψης στην α' γεώτρηση)



(Η κεφαλή της γεώτρησης)

Ωστόσο, οι μήνες έγιναν χρόνια και τα χρόνια δεκαετίες χωρίς να γίνει κάποια ουσιαστική κίνηση ούτε να παρθεί κάποια συγκεκριμένη απόφαση. Αποτέλεσμα είναι και οι δύο εγκαταστάσεις να εμφανίζουν σημάδια εγκατάλειψης.















πηγη