Σελίδες

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Μπoυμπoυκo κι εσυ παpε δωσε με Kαιλn; Δεv μας ταλεγες αυτα...


Η ΜΚΟ που συνδέει τις αδελφές Καϊλή με τον Άδωνι...

Η ΚΕΑΝ έχει ευνοηθεί με κρατικό χρήμα πάνω από 1.100.000 ευρώ, μόνο τον τελευταίο χρόνο...



Μία ακόμη ΜΚΟ περιστρέφεται γύρω από το σύστημα που είχε δημιουργήσει η Εύα Καϊλή μαζί με την αδελφή της Μανταλένα και όπως φαίνεται έχει ευνοηθεί με κρατικό χρήμα πάνω από 1.100.000 ευρώ....

Μάλιστα, τα έργα που έχει αναλάβει η συγκεκριμένη ΜΚΟ έχουν ενταχθεί και στις δημόσιες επενδύσεις, με υπογραφή του καλού συνεργάτη του Αδώνι Γεωργιάδη, υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, όπως απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο λόγος για τη ΜΚΟ Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ), η οποία ασχολείται με έναν αχταρμά θεμάτων, όπως οι νέες τεχνολογίες, το περιβάλλον, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, ο άνθρωπος και ασφαλώς η κοινωνία, πάντα με επίκεντρο, όπως υποστηρίζει, τους νέους.

Γενικός γραμματέας στη συγκεκριμένη ΜΚΟ είναι η Ματίνα Κανάκη, η οποία, όπως αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, πρωταγωνιστεί σε όλες τις δραστηριότητες των αδελφών Καϊλή, γι’ αυτό και της αποδόθηκε ο χαρακτηρισμός «πρόσωπο-κλειδί». Η κυρία Κανάκη, για παράδειγμα, εμφανίζεται ως η νόμιμη εκπρόσωπος της κτηματομεσιτικής εταιρίας Estate Aria Properties, που σύστησαν τον περασμένο Νοέμβριο η Εύα Καϊλή και ο σύζυγός της Φραντσέσκο Τζόρτζι, διατηρώντας ο καθένας για τον εαυτό του το 50% των μετοχών.

Η κυρία Κανάκη, επίσης, εμφανίζεται ως συνιδρύτρια μαζί με τη Μανταλένα Καϊλή της μη κερδοσκοπικής πλατφόρμας Made Group, στην οποία είναι επίσης και μάνατζερ.


πηγη