Σελίδες

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Ακoλoυθεi "pατσιστικn" koιvoπoinσn, απo "φασiστα"....



Ε.Π.Ο. ("Ειδικές Πληθυσμιακές Ομάδες) Η' ΚAΡΚΙΝΩΜΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ;;;

Έχουμε και λέμε :

~16χρονος γυφτος, είναι παντρεμένος κι έχει παιδί 2 ετών !!!

(Αναρωτιέμαι ΕΑΝ ασχολήθηκε, κάποια Υπηρεσία, του Κράτους..... με το πότε παντρεύτηκε.... πόσο χρονών, είναι η σύζυγός του.... ΕΑΝ έχουν πάει σχολείο, όπως ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ.... κτλ. κτλ.).

~Οδηγεί αυτοκίνητο !!!!

(ΥΠΟΘΕΤΩ ότι δεν έχει δίπλωμα οδήγησης, λόγω ηλικίας κι αναρωτιέμαι ΕΑΝ.... το αυτοκίνητο αυτό, περνάει ΚΤΕΟ.... πληρώνει τέλη κυκλοφορίας.... είναι ασφαλισμένο.... κτλ. κτλ.).

~Πηγαίνει σε βενζινάδικο κι αφού βάζει βενζίνη, φεύγει ΔΙΧΩΣ να πληρώσει !!!!

(Δηλαδή.... ΚΛ3ΒΕΙ έναν επαγγελματία-μεροκαματιάρη.... διαφεύγει βάζοντας σε κίνδυνο, υπαλλήλους του πρατηρίου & διερχόμενους κτλ. κτλ.).

~Όταν περιπολικό, της Ελληνικής Αστυνομίας, προσπαθεί να του κλείσει, τον δρόμο, ο 16χρονος Τσιγγ@νος, το ΕΜΒΟΛΙΖΕΙ !!!!

(Δηλαδή... για να διαφύγει, βάζει σε ΚΙΝΔΥΝΟ, τις ζωές των Αστυνομικών.... προκαλεί ζημιά, σε ΚΡΑΤΙΚΟ/ Υπηρεσιακό όχημα.... βάζει σε ΚΙΝΔΥΝΟ, άλλους οδηγούς κτλ. κτλ.).

~Αστυνομικός της ΔΙΑΣ (μετά απ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ....) προσπαθεί να τον ακινητοποιήσει, πυροβολώντας τον.

Και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ, καθώς, δέχτηκαν επίθεση (εμβολισμό) οι συνάδελφοί του και το όχημα που διέφυγε (του 16χρονου Τσιγγανου) πιθανότατα, θα έβαζε κι άλλους πολίτες, σε ΚΙΝΔΥΝΟ.

~Η σφαίρα βρίσκει, τον 16χρονο Τσιγγανο (παράνομο, κλ3φτη, εμβολιστή, εν δυνάμει δολοφόνο κτλ. κτλ.) στο κεφάλι.

Οδηγείται στο νοσοκομείο, όπου του αφαιρείται (το βλήμα) μετά από εγχείρηση.

Έξωθεν του Νοσοκομείου, καταφθάνει σύσσωμη (ως είθισται) η "Φυλή" ("Γυφτοι" η' Ε.Π.Ο.) να "Υπερασπιστούν", το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ "δίκιο", του 16χρονου τραυματία.

Ενώ ο Αστυνομικός, της ΔΙΑΣ, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...... προφανώς, επειδή έκανε αυτό, για το οποίο, τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ.... αυτό για το οποίο, τον ΕΝΕΤΑΞΑΝ, στην Ομάδα ΔΙΑΣ & φυσικά, το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, θα έκαναν ΟΛΟΙ, οι συνάδελφοί του (αστυνομικοί) σε ΟΛΑ τα σοβαρά Κράτη, του πλανήτη !!!!!!

(Δηλαδή.... επιπλέον ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης, θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ, το χειρουργείο, του δράστη/ κακοποιού..... θα ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ η κοινή ησυχία και δη, των ασθενών, του νοσοκομείου, απ' το λεφούσι..... κι ΕΝΑΣ αστυνομικός λιγότερος, θα βρίσκεται, στους δρόμους, για να επιβάλλει, την Τάξη & την Ασφάλεια).

Και μετά απ' ΟΛΑ, τα παραπάνω..... η "είδηση", για τα Ελληνικά ΜΜΕ, είναι ότι :

"Αστυνομικός της ΔΙΑΣ, πυροβόλησε στο κεφάλι, 16χρονο γυφτο"....!!!!!!!!!!!!

ΣΑΛΤΑ & ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ "δημοσιογράφοι" & ΜΜΕ......

ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ.... ΠΟΤΕ.

πηγη