Σελίδες

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Nέα δnμoσιευμέvn Mελέτn επιβεβαιώvει oτι τα εμβoλια σκoτώvoυv....

Νέα δημοσιευμένη Μελέτη επιβεβαιώνει ότι τα εμβόλια κατά του COVID σκοτώνουν τα εγκεφαλικά και τα καρδιακά κύτταρα οδηγώντας στο θάνατο...



Το CDC δεν πρόκειται να σας πει τίποτα από αυτά. Είναι δουλειά των «διανομέων παραπληροφόρησης» όπως εγώ να σας ενημερώσουν για το τι υπάρχει στα πιο αξιοσέβαστα επιστημονικά περιοδικά με κριτές.

Ότι λέγαμε από την αρχή για την επιβλαβή δράση της πρωτεΐνης ακίδας στα εμβόλια τώρα επιβεβαιώνεται και από αξιολογημένες από ομότιμους μελέτες.

Μόλις κυκλοφόρησε μια νέα αξιολογημένη από ομότιμους μελέτη στην ιατρική βιβλιογραφία που δείχνει ότι τα εμβόλια για τον COVID, και όχι ο COVID, προκαλούν μυοκαρδίτιδα και εγκεφαλίτιδα που οδηγούν στο θάνατο.

Η εργασία έχει τίτλο: Υπόθεση Αναφοράς: Πολυεστιακή νεκρωτική εγκεφαλίτιδα και μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό BNT162b2 mRNA κατά του COVID-19..

Δημοσιεύτηκε χθες, 1 Οκτωβρίου, και τώρα έχει ήδη πάνω από 100.000 προβολές στην περίληψη και πάνω από 6.000 προβολές στο πλήρες κείμενο.

Εδώ είναι η περίληψη (τα κυριότερα σημεία είναι δικά μου):

Η τρέχουσα έκθεση παρουσιάζει την περίπτωση ενός 76χρονου άνδρα με νόσο του Πάρκινσον (PD) ο οποίος πέθανε τρεις εβδομάδες μετά τον τρίτο του εμβολιασμό κατά της COVID-19. Ο ασθενής εμβολιάστηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2021 με το εμβόλιο ιικού φορέα ChAdOx1 nCov-19 και ακολούθησαν δύο δόσεις του εμβολίου mRNA BNT162b2 τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο του 2021. 

Η οικογένεια του θανόντος ζήτησε αυτοψία λόγω διφορούμενων κλινικών ενδείξεων πριν από το θάνατο. Η νόσος του Πάρκινσον επιβεβαιώθηκε από τις νεκροψίες. Επιπλέον, ήταν εμφανή τα σημάδια πνευμονίας από την εισρόφηση και της συστηματικής αρτηριοσκλήρωσης. 

Ωστόσο, οι ιστοπαθολογικές αναλύσεις του εγκεφάλου αποκάλυψαν προηγουμένως ανύποπτα ευρήματα, συμπεριλαμβανομένης της οξείας αγγειίτιδας (κυρίως λεμφοκυτταρικής) καθώς και πολυεστιακής νεκρωτικής εγκεφαλίτιδας άγνωστης αιτιολογίας με έντονη φλεγμονή, συμπεριλαμβανομένης της νευρογλοιακής και λεμφοκυτταρικής αντίδρασης. 

Στην καρδιά, υπήρχαν σημεία χρόνιας μυοκαρδιοπάθειας καθώς και ήπιας οξείας λεμφο-ιστιοκυτταρικής μυοκαρδίτιδας και αγγειίτιδας. Αν και δεν υπήρχε ιστορικό νόσου COVID-19 για αυτόν τον ασθενή, πραγματοποιήθηκε ανοσοϊστοχημεία για αντιγόνα SARS-CoV-2 (πρωτεϊνών ακίδας και νουκλεοκαψιδίου). 

Παραδόξως, μόνο πρωτεΐνες ακίδας αλλά καμία πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου μπορούσε να ανιχνευθεί στις εστίες της φλεγμονής τόσο στον εγκέφαλο όσο και στην καρδιά, ιδιαίτερα στα ενδοθηλιακά κύτταρα των μικρών αιμοφόρων αγγείων. Δεδομένου ότι δεν μπορούσε να ανιχνευθεί πρωτεΐνη νουκλεοκαψιδίου, η παρουσία πρωτεΐνης ακίδας πρέπει να αποδοθεί στον εμβολιασμό και όχι σε ιογενή λοίμωξη. Τα ευρήματα επιβεβαιώνουν προηγούμενες αναφορές για εγκεφαλίτιδα και μυοκαρδίτιδα που προκαλούνται από γονιδιακά εμβόλια COVID-19.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την ιατρική γλώσσα, νεκρωτική εγκεφαλίτιδα σημαίνει θάνατος του εγκεφαλικού ιστού και πολυεστιακή σημαίνει «σε όλο τον εγκέφαλό σας».

Και "επιβεβαιώνουν προηγούμενες αναφορές" σημαίνει ότι αυτό συμβαίνει ξανά και ξανά.

Σε απλά ελληνικά, τα εμβόλια μπορούν να σκοτώσουν τα κύτταρα στον εγκέφαλό σας και στην καρδιά σας προκαλώντας τον θάνατο σας.

Τα εμβόλια δεν έπρεπε να το κάνουν αυτό.

Το CDC σιωπά για αυτό και δεν πρόκειται να ειδοποιήσει κανέναν. Αυτή είναι η δουλειά των υπερ-διασπορέων της παραπληροφόρησης όπως εγώ.


πηγη