Σελίδες

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Αρxiζει το γλεvτι ! ! ! Στnv σεvτρα ο Φαoυτσι....Mnτσoτακn ακoυς;

Kαθώς Αμερικανός Εισαγγελέας καλεί τον Dr. Anthony Fauci οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα θα μπορούσαν να λάβουν μορφή καταιγίδας...



Mε κομμένη την ανάσα το Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθεί τις εξελίξεις στο παγκόσμιο μέτωπο της πανδημίας.

Έτσι δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Έλληνες αρμοδίους η εντολή Αμερικανού Εισαγγελέα προς τον Dr. Anthony Fauci  να παραδώσει όλα τα σχετικά email από τα οποία προκύπτει η κατευθυνόμενη προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων από τα National Institute of Allergies and Infectious Diseases (NIAID) σε συνεργασία με Big Tech firms όπως Twitter, Meta (Facebook’s parent company), Youtube, Instagram και LinkedIn.

Είναι επίσης γνωστό ότι οι κ.κ Aθανάσιος Δημόπουλος του ΕΚΠΑ και Σωτήρης Τσιόδρας ήταν οι κατά κάποιο τρόπο “υπεύθυνοι” για την Ελλάδα και είχαν γνώμη για την στελέχωση της γνωστής επιτροπής των Επιδημιολόγων.

Καθώς οι παρενέργειες των εμβολίων αφήνουν πλέον έντονα το αποτυπωμά τους στον παγκόσμιο πληθυσμό τα ελληνικά ΜΜΕ δεν μπορούν να παραβλέψουν την πραγματικότητα των ανεξήγητων αιφνίδιων απωλειών μετά την προτροπή για εμβολιασμούς από σχεδόν σύσσωμο το πολιτικό κόσμο της χώρας.

Ανάμεσά τους το Enikos του κ. Χατζηνικολάου και το Protothema του κ. Καραμήτσου.

NEO> H γερμανική εφημερίδα Berliner Zeitung δημοσιεύει μελέτη σύμφωνα με την οποία οι κίνδυνοι από τα εμβόλια COVID-19 είναι μεγαλύτεροι από τα οφέλη και ζητά από τη γερμανική κυβέρνηση να σταματήσει άμεσα τις προτροπές εμβολιασμού. Στο μεταξύ και στην πολυ-εμβολιασμένη Αυστραλία έχουν απογειωθεί οι θάνατοι των εμβολιασθέντων.

Πάμε να δούμε τις τελευταίες εξελίξεις από τις ΗΠΑ με επίκεντρο τον Fauci.

Eδώ Ομοσπονδιακός δικαστής διέταξε την Τρίτη ανώτατα στελέχη (top-ranking) της κυβέρνησης Βiden- συμπεριλαμβανομένου του Dr. Anthony Fauci και της Γραμματείας Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre να παραδώσουν τις επικοινωνίες τους με πέντε γίγαντες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εντός 21 ημερών.

Η απόφαση προέρχεται μετά από μήνυση που κατατέθηκε νωρίτερα φέτος από τον Γενικό Εισαγγελέα του Missouri Eric Schmitt και τον Γενικό Εισαγγελέα της Louisiana Jeffrey Landry, σύμφωνα με τους οποίους η κυβέρνηση Βiden συνεννοήθηκε με τις εταιρείες Big Tech Twitter, Meta (μητρική εταιρεία του Facebook), Youtube, Instagram και LinkedIn ώστε να λογοκρίνουν ορισμένες απόψεις με το πρόσχημα της αποτροπής της διακίνησης «παραπληροφόρησης» ή «παραπληροφόρησης».

Ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Terry Doughty τον Ιούλιο διέταξε την κυβέρνηση Βiden να παραδώσει γρήγορα τα αρχεία που ζητήθηκαν από τους ενάγοντες ως μέρος της διαδικασίας ανακάλυψης.

Στις 2 Αυγούστου, οι Schmitt και Landry υπέβαλαν αιτήματα ανακάλυψης αναζητώντας έγγραφα και πληροφορίες από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) και τον διευθυντή του, Fauci, τη Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre, τον Γενικό Χειρουργό Δρ. Vivek Murthy και την πρώην εκτελεστική διευθύντρια του Συμβουλίου Διακυβέρνησης Παραπληροφόρησης Nina Jankowicz.

Οι δικηγόροι των εναγόντων έστειλαν επίσης αιτήματα ανακάλυψης στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), την Υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας και Ασφάλειας Υποδομών και τη διευθύντρια της, Jen Easterly, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (DHS) και το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS).

Τα αιτήματα οδήγησαν σε μια κρύπτη εγγράφων που αποκάλυπταν ότι περισσότεροι από 50 υπάλληλοι της κυβέρνησης Βiden και 12 υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν εμπλακεί σε μια πίεση λογοκρισίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, ορισμένοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι – συμπεριλαμβανομένου του Fauci – αρνήθηκαν να παράσχουν αρχεία ή να απαντήσουν σε ερωτήσεις που έθεσαν οι ενάγοντες, ισχυριζόμενοι ότι οι επικοινωνίες προστατεύονταν από εκτελεστικό προνόμιο.

Η κυβέρνηση ισχυρίστηκε ότι ο Fauci δεν θα έπρεπε να υποχρεωθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις του ενάγοντα ή να παράσχει αρχεία που σχετίζονται με την ιδιότητά του ως διευθυντής του NIAID ή που σχετίζονται με την ιδιότητά του ως ιατρικός επικεφαλής του Biden. Επιπλέον, η κυβέρνηση προσπάθησε να αποκρύψει αρχεία και απαντήσεις από την Jean-Pierre.

Ο δικαστής Doughty την Τρίτη έλυσε το αδιέξοδο αποφασίζοντας ότι τόσο ο Fauci όσο και η Jean-Pierre πρέπει να συμμορφωθούν με τις ανακρίσεις και να παραδώσουν τα αρχεία που ζητήθηκαν.

«Πρώτον», είπε ο δικαστής Doughty στην απόφαση, «οι ζητούμενες πληροφορίες είναι προφανώς πολύ σχετικές με τους ισχυρισμούς των εναγόντων. Οι ανακοινώσεις του Δρ. Fauci θα ήταν σχετικές με τους ισχυρισμούς των Εναγόντων σε σχέση με την υποτιθέμενη καταστολή της ομιλίας που σχετίζεται με τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής της προέλευσης του COVID-19 και με την εικαζόμενη καταστολή της ομιλίας σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μασκών και τα lockdown COVID-19. Οι επικοινωνίες του Jean-Pierre ως Γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου θα μπορούσαν να είναι σχετικές με όλα τα παραδείγματα των Εναγόντων».

Σύμφωνα με τον δικαστή Doughty:

«Οι κυβερνητικοί κατηγορούμενοι διαβεβαιώνουν όλες τις επικοινωνίες στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τον Δρ Fauci και τον Jean-Pierre με βάση τα εκτελεστικά προνόμια και το προνόμιο επικοινωνίας των προέδρων.

«Οι ενάγοντες παραδέχονται ότι δεν ζητούν εσωτερικές επικοινωνίες του Λευκού Οίκου, αλλά μόνο εξωτερικές επικοινωνίες μεταξύ του Δρ Fauci και/ή του Jean-Pierre και πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης τρίτων.

«Το πιο σημαντικό, το δικαστήριο διέταξε ότι τα εξωτερικά email του Δρ Fauci και της Karine Jean-Pierre στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να παραχθούν και να παραδοθούν έως τις 27 Σεπτεμβρίου, εντός 21 ημερών από την απόφαση.

Η Jenin Younes, δικαστική σύμβουλος της New Civil Liberties Alliance και δικηγόρος μερικών από τους Ενάγοντες, είπε στους The Epoch Times: «Γνωρίζουμε από τον προηγούμενο γύρο ανακάλυψης ότι οι προσπάθειες λογοκρισίας της ομιλίας όσων διαφωνούν με την κυβέρνηση σχετικά με την πολιτική του Covid έχουν έρθει από την κορυφή.

«Οι Αμερικανοί αξίζουν να γνωρίζουν τη συμμετοχή του Anthony Fauci σε αυτή την επιχείρηση, ειδικά επειδή έχει απαιτήσει δημόσια να λογοκρίνονται συγκεκριμένα άτομα, συμπεριλαμβανομένων δύο πελατών μας, του Jay Bhattacharya και του Martin Kulldorff, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

«Είναι καιρός ο Dr. Fauci να απαντήσει για την κατάφωρη περιφρόνησή του για τα συνταγματικά δικαιώματα και τις πολιτικές ελευθερίες των Αμερικανών», πρόσθεσε η Younes.

Η New Civil Liberties Alliance τον Αύγουστο προσχώρησε στη μήνυση, αναφέροντας στην περίληψη της υπόθεσης ότι η αγωγή εκπροσωπεί επίσης τους επιδημιολόγους και τους συν-συγγραφείς της Διακήρυξης του Great Barrington, Dr. Jayanta Bhattacharya και Martin Kulldorff, καθώς και οι Δρ. Aaron Kheriaty και Jill Hines.

Ως μέρος της απόφασης της Τρίτης, ο δικαστής Doughty δέχθηκε επίσης το αίτημα των εναγόντων να ανακρίνουν επιπλέον κυβερνητικούς αξιωματούχους με βάση την εξέταση των αρχείων που ελήφθησαν από το προηγούμενο αίτημά τους ανακάλυψης.

Αν και ο Fauci και ο Jean-Pierre δεν συμμορφώθηκαν με το αρχικό αίτημα ανακάλυψης, τα κυβερνητικά αρχεία που ελήφθησαν «αποκάλυψαν έναν στρατό ομοσπονδιακών γραφειοκρατών λογοκρισίας, συμπεριλαμβανομένων αξιωματούχων στον Λευκό Οίκο, το HHS, το DHS, την CISA, το CDC, το NIAID, το Γραφείο του Γενικού Χειρουργού, του Γραφείου Απογραφής, του FDA, του FBI, του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, του Υπουργείου Οικονομικών και της Επιτροπής Εκλογικής Βοήθειας των ΗΠΑ», ανέφερε η NCLA σε δελτίο τύπου την 1η Σεπτεμβρίου.

Πάμε στην Ελλάδα τώρα όπου οι ξαφνικές αναχωρήσεις εμβολιασμένων συμπολιτών μας προκαλούν πλέον πανελλήνια αίσθηση και οι σχετικές ειδήσεις βρίσκουν (δικαιολογημένα) τη θέση που τους αναλογεί στα εγχώρια ΜΜΕ-έστω και με καθυστέρηση δύο ετών.

Στο μεταξύ καθώς οι “συμπτώσεις” οδηγούν στα ίχνη ενός εργαστηριακού ιού και μίας κατασκευασμένης πανδημίας βρίσκεται υπό διαμόρφωση κατηγορητήριο για Εγκλήματα σε Βάρος της ανθρωπότητας.

Ήδη αποκαλύπτεται ότι δύο εβδομάδες πριν το ξεκίνημα της πανδημίας η κυβέρνηση των ΗΠΑ(NIAID) και η MODERNA είχαν υπογράψει

Δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει η πανδημία, η κυβέρνηση (NIAID) και η MODERNA υπέγραψαν μια εμπιστευτική συμφωνία σχετικά με τα εμβόλια κατά του COVID, πώς το ήξεραν;

Χαρακτηριστικό της προπαγάνδας είναι το γεγονός ότι ο κ. Πλεύρης πιέζει τους ήδη 3πλά εμβολιασθέντες να προχωρήσουν σε 40 τρύπημα με εμβόλια για να οποία δεν έχουν γίνει κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους, παρά μόνο σε 8 ποντίκια.

Στο μεταξύ μείζον θέμα δημιουργείται με την πρόσληψη ειδικών προπαγανδιστών των εμβολίων όπως ο διαβόητος κ. Βασιλακόπουλος ως επικεφαλής του Ερρίκος Ντυνάν από την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ήτοι τους κ.κ. Χαντζηνικολάου και Μεγάλου.

Η έστω ακούσια εμπλοκή σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας θα μπορούσε να κηλιβδώσει ιστορικά εταιρίες, τράπεζες, media, πρόσωπα, κλπ.

Καθώς οι εξελίξεις οδηγούν στα ίχνη ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας με στόχο τη μείωση και τον έλεγχο του πληθυσμού από μία συγκεκριμένη ελίτ η οποία πενθεί ήδη τις απώλειες του Πρίγκιπα Φιλίππου και της Βασίλισσας Ελισάβετ-μία δύο ακόμη απώλειες υπέργηρων μελών της θα μπορούσαν να επαναφέρουν στα καθ΄ημάς μία οδυνηρή τουλάχιστο 7ετία Τσίπρα αυτή τη φορά-παρότι ο επιτήδειος Αλέξης εμφανίζεται πρόθυμος στις υποδείξεις και ας μην ξεχνάμε πρόκειται για το πρόσωπο που έκανε το OΧΙ, ΝΑΙ.

Όπως έχουν επισημάνει κατ΄επανάληψη ο σημερινός πρωθυπουργός δεν έχει χρόνο για χάσιμο και σίγουρα δεν του αξίζει να βρεθεί απολογούμενος σε κανενός είδους Ειδικό Δικαστήριο για ένα Έγκλημα στο ξεκίνημα του οποίου είχε πλήρη άγνοια σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα ο οποίος έσπευσε να προκηρύξει εκλογές τον Ιούλιο του 2019 για να τις χάσει καθώς σε λιγότερο από 30 μέρες ξεκινούσε το σχέδιο της πανδημίας.

Έτσι τώρα διαβάζουμε σε ΜΜΕ όπως το Protothema και ο Enikos για τις αιφνίδιες αναχωρήσεις που λαμβάνουν χώρα εντός και εκτός Ελλάδος. Είναι πλέον καθημερινές, δύσκολο να συγκαλυφθούν και θα μπορούσαν να έχουν καταλυτική συμβολή στο εκλογικό αποτέλεσμα.


πηγη