Σελίδες

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Ο Mnτσoτάκnς διώxvει τoυς άvεργους Eλλnvες και τoυς αvαπλnρωvει με λαθρoεισβoλεiς....

· 

– Ο Μητσοτάκης διώχνει τους άνεργους νέους στο εξωτερικό. Αυτός ο άνθρωπος σήμερα κυβερνά την Ελλάδα, διώχνει τους νέους Έλληνες που είναι το μέλλον της Ελλάδας και βάζει παράνομους ξένους, ώστε να γίνουν οι νέοι Έλληνες. Διαλύοντας σε λίγες δεκαετίες ό,τι θυμίζει Ελλάδα και Ελληνικό αίμα...



– Η Ελλάδα από τότε που την γνώρισα, πάντα διαλυμένη ήταν. Έπρεπε να γίνω 50 χρόνων, για να μάθω την αλήθεια περί Ελλάδος. Τότε, δεν μας τα έλεγαν. Ρωτούσαμε τους παππούδες, για να μας προσγειώσουν. Όσοι δυστυχείς επιμένουν να ζουν εκεί, και είναι ακόμη σε ηλικία εργάσιμη, θα παλεύουν με το τέρας της εφορίας, και θα ταλαιπωρούνται, επειδή πληρώνουν το 80% τού εισοδήματός στο μπουρδέλο το κράτος που μετετράπη σε «ΕΛΛΑΣ Α.Ε.». Τότε, νομίζαμε ότι συνεισφέραμε στην άνοδο τής χώρας μας, και δεν μας πονούσε! Εάν, δεν το κατάλαβαν κι αυτό ακόμη, τότε οι εναπομείναντες ενεργοί Έλληνες πολίτες είναι άξιοι τής μοίρας τους!

– Τί εννοείς;

– Όσο και να προσπαθούν, δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν κάτι παραπάνω, εάν δεν δραπετεύσουν στο εξωτερικό, τουλάχιστον εκτός ΕΕ, ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία. Ειδεμή, θα σκάσουν από την αδικία και την αντιμετώπιση της πολιτικής κατάστασης, που δεν αλλάζει ποτέ, αφού η διοίκηση του κρατιδίου των Αθηνών έχει ακριβώς τον ίδιο σκοπό. Την εξόντωση των Ελλήνων και την αλλαγή του πληθυσμού.

– Λυπήθηκα... Καλά που έχει και το "τικ τοκ". Πώς θα τα μάθαινα για την Κύπρο; Ότι οι στρατιώτες που επέστρεψαν πίσω κυνηγήθηκαν, κι όταν έφτιαξαν σύλλογο για να εκπροσωπήσουν τα αιτήματά τους, ο Αβέρωφ τούς είπε στο γραφείο του, «Έξω... Θα σας κόψω τα πόδια».

– Η «Ροζαλία», θέλεις να πεις. Αυτό ήταν το υποκοριστικό του στην ΚΥΠ, όπως και του κατάπτυστου σμιχτοφρύδη παιδεραστή, «κίναιδος». Και μετά απορείς, που άφησαν ελεύθερο τον Λιγνάδη!

– Έλα...

– Αυτή η ελληνόφωνη μασονία διοικεί την χώρα, εδώ και 200 χρόνια. Περνάνε αυτοί καλά, και εξάγουν τους φόρους στα αφεντικά τους με την μορφή δανείων, έχοντας το στίγμα ως «προσόν», όσο και την «καταγωγή» τους, για να ξεχωρίζουν, αλλά και να νομίζει το πόπολο, που τους ψηφίζει, ότι βρίσκεται σε καλά χέρια, επειδή είναι αναγνωρισμένοι στο εξωτερικό! Εμάς, μας έχουν γραμμένους στ’ αρχίδια τους. Έπρεπε να αρνηθώ τα ασφαλιστικά μου χρόνια 25 ετών, για να αποκτήσω πλήρη ανεξαρτησία, και να μην φορολογούμαι για το 55% των εισοδημάτων μου πλέον εκεί, όταν εργάζομαι στην Αγγλία, λόγω του νόμου του 1953, να πουλήσω τα ακίνητα που είχα και να επισκέπτομαι σαν τουρίστας πλέον την πατρίδα. Αυτή είναι η πατρίδα Εφορία. Δεν υπάρχει Ελλάδα. Ανήκει στους ξένους. Όσοι πολέμησαν γι’ αυτή την χώρα ακόμη δεν βρέθηκαν, ούτε και θάφτηκαν. Αντιθέτως αντί να γίνουν οι επιζήσαντες ήρωες, πέθαναν στην αφάνεια, και έδωσαν σύνταξη στους δήθεν ήρωες τού παιδομαζώματος και τής διάλυσης της χώρας τού δήθεν εμφυλίου. Μέχρι και τον Κατσίφα, τον είπαν τρομοκράτη που σήκωνε την σημαία στα αρχέγονα εδάφη. Είναι σαν να πεις τον Αντετοκούμπο, Νιγηριανό, και θα σε καταβροχθίσουν αμέσως οι διεθνιστές, πού ενώ δεν δηλώνουν «πατρίδα» εκ πεποιθήσεως, τού χρεώνουν την Ελλάδα ως ..πατρίδα! Όλα τα κόμματα είναι κομπάρσοι τού συστήματος για να σιγουρεύουν στην αχρηστία τής λαϊκής ψήφου.

– Δηλαδή, λίγο καλά πέρασαν οι 65 με 80 χρόνων σήμερα. Πού έκλεψαν και δεν βάραγαν αποδείξεις.

– Τότε, αυτοί υπερασπίζονταν την πατρίδα, κι όταν ήμουν μικρός έβλεπα ανθρώπους με κομμένα πόδια και χέρια. Σήμερα βλέπω νέους τεμπέληδες να παίρνουν ναρκωτικά. Δεν είναι όμως οι αποδείξεις. Έτσι, κοροϊδεύουν το πόπολο... Από τίς αγορές σου καταλαβαίνουν το εισόδημά σου. Αυτές φορολογούν! Ξυπνήστε όλοι, επιτέλους!

– Μα, δεν αγοράζω πολλά. Μόνο νοίκι, φαΐ και λίγο αέριο.

– Τώρα, δεν έχει μείνει ούτε ψίχουλο. Μετρημένα κουκιά είναι το εισόδημα των ταλαίπωρων Ελλήνων. Αυτοί που πρέπει να πληρώσουν, δεν φορολογούνται καν! Κάθε φορά πού πήγαινα τις αποδείξεις, μου έλεγαν κράτησέ τες. Ήθελαν να ελέγξουν το εισόδημά μου. Εάν έχω αγοραστική αξία και δύναμη, για να φορολογήσουν κι άλλο!

– Αυτό μόλις μού τό ’στειλε φίλη από Όσλο, που εδώ ήταν σερβιτόρα με πείνα, και με απολυτήριο γυμνασίου μόνο. «Είμαι τόσο ήρεμη εδώ. Ο κόσμος εκτιμάει την δουλειά μου και δεν με υποτιμάει ...».

– Σού είπα. Ή φύγε, ή κάτσε Ελλάδα και αυτοκτόνησε. Οι αντικαταστάτες σου εισβάλλουν καθημερινά και ανενόχλητοι, ενώ σού δείχνουν την Τουρκία! Αφού συνεργάζονται με την Τουρκία, για να σού λύσουν το ενεργειακό πρόβλημα. Δεν αγοράζουν το αέριο από τον Πούτιν, αφού έτσι το θέλει η ΕΕ. Πλήρωσέ το ακριβό από τον Τούρκο, για να βγάζει και την προμήθεια ο Κούλης!

Ξυπνάτε! Μετά από μία 7ετία, θα είστε υπό την κατοχή τού μωσαϊκού νομού. Εάν δεν πετάξετε το τυραννικό καθεστώς της Δημ(ι)οκρατίας, που σας πίνει το αίμα εδώ και 200 χρόνια, δεν πρόκειται ποτέ να απελευθερωθείτε. Ούτε από την φτώχεια, ούτε από την δήθεν φιλανθρωπία τού επιδόματος, ούτε από τον ΕΝΦΙΑ, ούτε από τους ακριβούς λογαριασμούς, ούτε από την ψυχρή εκτέλεση του ελληνικού λαού μέσω τής Εφορίας έως και του σιωπηρού εγκλήματος των Εκτρώσεων.

Ξυπνήστε, ωρέ φιλόζωοι, επειδή δεν σας αντιμετωπίζουν ούτε σαν ζώα


πηγη