Σελίδες

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Mnτσoτακn ο Γερμαvoς λεει oτι εiσαι πρoδoτnς ! ! ! lσxυει;



Γερμανός ευρωβουλευτής σε Μητσοτάκη: Εγκαταλείψτε το σχέδιο “αντικατάστασης πληθυσμού” με Ασιάτες και Αφρικανούς .    Την άποψή και τον προβληματισμό του σχετικά με τη λύση του δημογραφικού προβλήματος εξέφρασε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γερμανός ευρωβουλευτής του AfD, απόφοιτος της Χαϊδελβέργης και της Οξφόρδης, Gunnar Beck.

“Εγκαταλείψτε το σχέδιο “Αντικατάστασης” με πληθυσμούς από την Ασία και την Αφρική. Υιοθετήστε ενεργητικές πολιτικές για την οικογένεια. Η Ελλάδα ήταν υπόδουλη στους Οθωμανούς για αιώνες”, τόνισε μεταξύ άλλων στον Έλληνα πρωθυπουργό.

 Ας θυμίσουμε λοιπόν πως όταν τελείωνε το πρόγραμμα " filoxenia " για τους λάθρο, ανέλαβε το πλέον εξελιγμένο πρόγραμμα.  " HELIOS " . Και τι είναι αυτό ;;; Αυτοί που μένανε σε ξενοδοχεία , αλλά και σε δομές , μεταφέροντε σε διαμερίσματα . Ναι σε διαμερίσματα με ενοικίαση στο όνομα τους . Και εννοείται πως όλες αυτές οι δαπάνες ενοικιάσης και μετακομισης θα είναι φυσικά πληρωμένες . Περίμενε δεν τελειώσαμε  !!! 

Το πρόγραμμα "HELIOS" θα τους κάνει μαθήματα Ελληνικής γλώσσας . Θα τους διδάξει τα ως προς τον πολιτιστικό προσανατολισμό , Και τέλος θα τους φέρουν ως προς τον βαθμό ετοιμότητας για εργασία και άλλες δεξιότητες . Θα πάρουνε και τις σχετικες πιστοποιήσεις για την δικτύωση με τους πιθανούς εργοδότες , ΑΛΛΑ θα υπάρχουν και ευκαιρίες για ατομική απασχόληση (επιχειρηματίες δηλαδή ;;

Καλά καταλάβαμε κάποιοι λοιπόν στην αρχή ,,, Ήρθανε για να μείνουνε !!! Τι ,,,, λέω κάτι λάθος ;; Το λέει και ο "HELIOS" ,, Υπογραμμίζει το πρόγραμμα στην σημασία της ένταξης των μεταναστών στην Ελληνική κοινωνία . Τέλος λοιπόν ,,,, 

Τακτοποιειται και το θέμα διαμονής , και το θέμα εργασίας τους . Άντε και στους δικούς μας !!! Στους άστεγους και στους ανέργους αναφέρομαι . Στους Έλληνες που ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας , και έχουνε και αυτοί μικρά παιδιά !! ΠΑΙΔΙΑ Ελληνοπουλα όπου από την μέρα που γεννιούνται τα φορολογεις και των λαθρο τα επιδοτείς !!

πηγη