Σελίδες

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

ΟYΔΕlΣ ΕXΕl ΜΥPlΣΤΕl ΟΤl 70-80% ΤΩΝ ΤPΥΠHΜΕNΩΝ ΕXΕΙ ΣΑkΑΤΕMEΝΗ ΚΑPΔlΑ;



Ο ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ στους Ευρωπαίους και Αμερικανούς συμβαίνει καθημερινά με τις καρδιές τους να σκάνε κάθε μέρα όταν κοιμούνται, όταν αθλούνται ή όταν βρίσκονται πίσω απο το τιμόνι. Ουδείς έχει αντιληφθεί την γενοκτονία της λευκής φυλής λόγω της εξέλιξης του, του αναβαθμισμένου DNA τους και άλλωτε υψηλού δείκτη νοημοσύνης, ενός σχετικού πολιτισμού και φρονήματος. 

Η λευκή ράτσα, γενικά η Δύση πρέπει να πεθάνει, πρέπει να αφανιστεί ή να εξαφανιστεί όσο πιο γρήγορα γίνετε. Ενα 70-80% θα πεθάνει τους επόμενους μήνες και χρόνια, ξαφνικά και αιφνίδια. Όμως κανείς τους δεν τολμάει να το αποδεκτεί. Ούτε οι ίδιοι οι τρυπημένοι που είναι ωρολογιακές υγειονομικές βόμβες. Γιατί υποσυνείδητα έχουν καταλάβει τι συμβαίνει τώρα 15 μήνες μαζικών αιφνιδίων θανάτων.

Τα σχέδια ευθανασίας τους προχωρούν τέλεια, σας χτυπάνε στην καρδιά. Η καρδιά σας είναι λαβωμένη, σακατεμένη και σκάει όταν έχετε στρες, υπερκόπωση, ξεκούραση. Είναι η ακίδα πρωτείνη που κάνει την ζημιά και βάζει τον οργανισμό να την αναπαράγει με σαν αποτέλεσμα τον θάνατο. Με αυτό σας τρύπησαν οι σατανάδες της επιστήμης του ΘΑΝΑΤΟΥ.

Αν σε 2 χρόνια δεν θα υπάρχουν οι αγαπητοί σας συγγενείς και φίλοι, να θυμάστε ότι εμείς οι ψεκασμένοι σας είχαμε ειδοποιήσει από τον Μάρτιο του 2020, ότι δεν υπάρχει κανένας ιός ΦΑΡΣΑΣ-19 αλλά μια εποχιακή γρίπη και ότι οι καραντίνες ήταν μια Ψυχολογική Επιχείρηση ή psyop mission στα αγγλικά. Δεν μας ακούσατε, δεν μας πήρατε στα σοβαρά, μας χλευάσατε, μας κατηγορήσατε, μας διακρίνατε, μας τιμωρήσατε, μας αρνηθήκατε σαν τον Πέτρο. Σας συγχωρέσαμε όμως γιατί η καρδιά μας είναι υγιής και όχι σακατεμένη.

Δυστυχώς η δολοφονία του 80% των Ευρωπαίων και Αμερικανών, των Αυστραλών και νέο-Ζηλανδών έχει ήδη ξεκινήσει..Πολλοί απο αυτούς τους τρυπημένους δεν αντέχουν στην ιδέα ότι τους τρύπησαν για να τους δολοφονήσουν, τους ακούγετε απίστευτο. Αλλά για πόσο καιρό ακόμη;;; Μέχρι πότε η ανοησία τους θα τους τυφλώνει βλέπωντας τους δικούς τους να αποχωρούν ξαφνικά και αιφνίδια χωρίς να έχουν δείξει το παραμικρό πρόβλημα υγείας;  

Θα σκάνε δίπλα τους ή πίσω απο το τιμόνι, στην βάρκα ή στο αεροπλάνο, λαίβ στην τιβι ή σε κάποιο αγώνα ποδοσφαίρου ή ποδηλατοδρομίας. Σας έχουμε δείξει εκατοντάδες μέσα σε λίγους μήνες από την αρχή του 2021 όταν τους τρυπόύσαν με τα βοηθητικά τους. Εμείς είμασταν οι ψεκασμένοι, είμασταν ανόητοι και για δέσιμο. 

Τώρα όμως που οι θάνατοι νέων ανθρώπων είναι ξαφνικοί και πολλαπλασιάζονται καθημερινά, ποια θα είναι η δικαιολογία σας; Βέβαια οι δικαιολογίες σας είναι ανύπαρκτες, θα πεθαίνετε πριν μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε ότι σας τρύπησαν με τα πολλά οφέλη για να σας στείλουν για ανακύκλωση.

Οι υπόλοιποι λαοί, Αφρικανοί, Ασιάτες θα πεθάνουν από την πείνα γι αυτό δεν τρυπήθηκαν μαζικά όπως εμείς. Αυτοί όμως θα επιβιώσουν ἕως ὅτου​ η δικαιοσύνη απο την Πηγή να βάλει το χέρι της.



πηγη