Σελίδες

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Aπειλεi ο Θεατρivoς τον Bλαδiμnρo ! ! ! Αν δεν συμφωvnσει λεει, θα γivει ο Tρiτος Παγκoσμιoς πoλεμoς...

Ζελένσκι: Ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε ότι είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, αλλά προειδοποίησε ότι αν οι συνομιλίες αποτύχουν, θα «οδηγηθούμε σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»...



Κλιμακώνει την ρητορική του ο ουκρανός πρόεδρος την ώρα που οι ρωσικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει πόλεις-κλειδιά της Ουκρανίας.

Ο Ζελένσκι μάλιστα, παρ΄όλο που τις τελευταίες ημέρες είχε φτάσει στο σημείο να μιλήσει ακόμη και για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτή τη φορά υποστήριξε πως τα «άσχημα νέα» για τον πλανήτη θα σημάνουν σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσουν οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Κιέβου.

Συγκεκριμένα ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε την Κυριακή ότι είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, αλλά προειδοποίησε ότι αν αποτύχουν οι όποιες προσπάθειες διαπραγμάτευσης, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο αγώνας μεταξύ των δύο χωρών θα οδηγήσει σε «έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο».

«Είμαι έτοιμος για διαπραγματεύσεις μαζί του. Ήμουν έτοιμος τα τελευταία δύο χρόνια. Και πιστεύω ότι χωρίς διαπραγματεύσεις δεν μπορούμε να τερματίσουμε αυτόν τον πόλεμο», δήλωσε ο Ζελένσκι σε αποκλειστική συνέντευξη στο CNN.



πηγη