Σελίδες

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

ΕYΤYXΩΣ....Bpεθnκε ΕNΑΣ ΕΛΛHNΑΣ που εστειλε επιστoλn συμπαpαστασεως στoυς Σεpβoυς ! ! !

Εκτος των πουλημενων οσφυοκαμπτων των καναλιων και τον πολιτικων, που δεν τολμουν να πουν μια λεξη υπερ των Σερβων αδελφων , ευτυχως βρεθηκε ενας Ελληνας που σταθηκε στο υψος του....



Επιστολή συμπαράστασεως του Ιωάννη Λαγού στον Σέρβο πρέσβη κύριο Dušan SPASOJEVIĆ ακολουθεί η επιστολή :

Η παγκόσμια διάσταση που έλαβε το θέμα του Σέρβου υπεραθλητή Τζόκοβιτς και η επιτυχής έκβασή του, απέδειξε για ακόμα μια φορά πως όποιος μάχεται για τις αξίες του με οδηγό την πίστη του τελικά κερδίζει.

Η ανίερη συμμαχία εναντίον του από το παγκόσμιο κατεστημένο της υποδούλωσης και της νέας σκλαβιάς που υφαίνεται από τη Νέα Τάξη στη θέση της ελεύθερης βούλησης, ηττήθηκε από έναν μόνο άνθρωπο και από ένα μόνο κράτος, το οποίο και στο παρελθόν έχει έρθει αντιμέτωπο με ολόκληρη τη Δύση.

Η ΕΛΑΣΥΝ και ο επίτιμος Πρόεδρός του APF και της ΕΛΑΣΥΝ Γ. Λαγός, από την πρώτη στιγμή με δημόσιες ανακοινώσεις τους στράφηκαν κατά της απαράδεκτης απαγόρευσης συμμετοχής του Τζόκοβιτς στο Open της Μελβούρνης. 

Θα συνεχίσουν να στέκονται έστω και μόνοι, στο πλευρό των αγωνιζόμενων ομοδόξων Σέρβων που με κάθε ευκαιρία αποδεικνύουν ότι ξέρουν να μάχονται και να νικούν.






πηγη