Σελίδες

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Και εvω στην Eλλαδα πιεζoυν και εκβιαζoυν να εμβoλιαστoυμε στην Aγγλiα αλλα συμβαivoυν...

Ζουμε την δικτατορια των Μητσοατακηδων...

Κατα την ταπεινη μου αποψη αυτο ζουμε....

Και αν δειτε το βιντεο αυτο θα με καταλαβετε...




πηγη 

Ακoυστε τι λεvε οι ψευτoγιατρoι οι γυρoλoγοι των καvαλιωv και θα φρiξετε...

Ακουστε τους και ο υπολογιστης σας δεν σας φταιει εεεε...




Ειναι ντροπη και αισχος αυτοι οι τυποι να λεγονται γιατροι, να το παιζουν επιστημονες και να αποφασιζουν για τις ζωες μας...

Γιώpγoς Παλάζnς: Avτισυvταγματικo το πρoστιμo των 100 ευpώ στους αvεμβoλiαστoυς (νιdeo)...Koυλn ακoυς;

Κουλη εισαι και παλι παρανομος...

Και μην κανεις πως δεν ακους....

Σε φτυνουν δεν ψιχαλιζει...





Μπnκε στο Ρivγκ παιαviζοντας το Mακεδoviα Ξακoυστn και κρατωvτας την Eλλnvικη σnμαiα με τον Μακεδovικο nλιo...



Και οπως ηταν φυσικο και επομενο Μιχαλης Αργυρης ισοπεδωσε τον Ιταλο στην εδρα του...

Απο την εισοδο του φανηκε τι θα επακοπλουθουσε αλλωστε...

Μπραβο λεβεντη μου να σε χαιρονται οι γονεις σου...

Καμαρωστε τον στο βιντεο...

Δεν μπορείς να φανταστείς πως ένιωσα όταν μπήκα μέσα και σήκωσα ψηλά την σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας ειπε μετα την νικη του...

ΥΓ: Μας αρεσει οτι σας ποναει κυριοι Ανθελληνες ! ! !

Yπ.Yγεiας: Kαθιστά επισnμως υπεύθυvoυς τους lατρoύς των Eμβoλιαστικών Kέvτρων για oτι συμβεi στους πoλiτες απ τον εμβoλιασμo...



Οπως δήλωσε ο κ Παγιάτης το Υπουργείο Υγείας 6η ΥΠΕ απάντησε οτι καθιστά επισήμως υπεύθυνους τους Ιατρούς των Εμβολιαστικών Κέντρων της Χώρας για οτι συμβεί στους πολίτες που εισέρχονται σε αυτά για εμβολιασμό..

Στο Video μπορείτε να δειτε τη τελευταία video-τηλεφωνική συνέντευξη του Σπύρου Παγιάτη στη Τηλεόραση ΕΓΝΑΤΙΑ…


πηγη 

Η Ρfιzer και ο FDΑ απέκpυψαν xιλιάδες θαvάτoυς και παpεvέpγειες πoυ πpoκλήθnκαν από τα πειpαματικά εμβoλια...

Ο εγκληματικός Οργανισμός Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) προσπάθησε να αποκρύψει τις παρενέργειες και τους θανάτους απο τα εμβόλια της pfizer. 



Είναι ο ίδιος οργανισμός που έκανε τον Φεβρουάριο το απίστευτο “τρικ” δίνοντας τελική άδεια σε ένα εμβόλιο που δεν είχε καν κυκλοφορίσει, κοροϊδεύοντας έτσι όλο το πλανήτη! Πολύ κόσμος ακόμη και σήμερα έχει την λανθασμένη εντύπωση πως το εμβόλιο έχει πάρει τελική έγκριση!

Αυτό που προσπάθησε να κάνει τώρα, είναι να ζητήσει από τα δικαστήρια να παρακρατήσουν όλα τα δεδομένα για το εμβόλιο της Pfizer μέχρι το 2076! Ναι, ο FDA συνωμότησε για να αποκρύψει κρίσιμα δεδομένα του εμβόλιου για 55 χρόνια! Αυτή όμως η γελοία δικαιολογία δεν έγινε δεκτή απο τον δικαστή και το δικαστήριο με εντολή ζήτησε να αποδεσμεύονται 500 έγγραφα το μήνα!

Ο FDA, και η Pfizer γνώριζαν ότι το πειραματικό εμβόλιο σκότωνε ανθρώπους και προσπάθησαν να το συγκαλύψουν!

Τουλάχιστον 30 καθηγητές και επιστήμονες από το Γέιλ, το Χάρβαρντ, το UCLA και τον Μπράουν αναζητούν ταχεία πρόσβαση στα αρχεία, ζητώντας μεγαλύτερη διαφάνεια των δεδομένων. Ευτυχώς, ο δικαστής απο το Τέξας αποφάσισε ότι τα 329.000 έγγραφα της Pfizer πρέπει να δημοσιοποιούνται με ρυθμό 500 σελίδων ανά μήνα. Αυτή η διαδικασία διαφάνειας που έχει επιβληθεί απο το δικαστήριο θα γίνει με ρυθμό χελώνας. Εν τω μεταξύ, οι ζωές των ανθρώπων καταστρέφονται λόγω παρενεργειών από τα εμβόλια, τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα προσπαθήσουν να θάψουν την είδηση απο το ευρύ κοινό!

Αποκαλύπτεται περίτρανα ότι οι κλινικές δοκιμές δεν χρησιμοποίησαν κατάλληλα διαγνωστικά πρότυπα, δεν μελέτησαν τη μετάδοση του ιού, τη θνησιμότητα από κάθε αιτία, ούτε συνέκριναν τα ποσοστά σοβαρής ασθένειας. Η διαδικασία αγνόησε επίσης τα μυριάδες ζητήματα υγείας που προκάλεσαν τα εμβόλια, μερικά από τα οποία είναι σκόπιμα απειλητικά για τη ζωή. Οι κλινικές δοκιμές βασίστηκαν σε θετικά ποσοστά δοκιμών PCR (που έχουν αποδειχθεί αναξιόπιστα).

Τα πρώτα 500 έγγραφα της Pfizer κυκλοφόρησαν και τώρα πολύ κόσμος γνωρίζει γιατί αυτές οι πληροφορίες επρόκειτο να αποκρύπτονται μέχρι το 2076. Τους πρώτους τρεις μήνες της κυκλοφορίας του εμβολίου, υπήρξαν εθελοντικές αναφορές 1.223 θανάτων και πάνω από 42.000 ανεπιθύμητες αναφορές συνολικά 158.893 ανεπιθύμητες παρενέργειες. Μία στις 37 αναφορές ήταν ΘΑΝΑΤΟΣ! Αυτά τα δεδομένα προέρχονταν μόνο από εμβόλια που χορηγήθηκαν από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Η Pfizer γνώριζε ότι το εμβόλιο της σκότωνε και άφηνε σοβαρές παρενέργειες σε ανθρώπους με ποσοστά που δεν είχαν ξαναδεί στην ιστορία της εμβολιολογίας κάτι που σημαίνει πως θα έπρεπε να αποσυρθεί άμμεσα. Ωστόσο, ο FDA βοήθησε την pfizer να αποκρύψει αυτές τις πληροφορίες, δίνοντας προσωρινή άδεια και αργότερα για να επιτύχει την πλήρη αδειοδότηση έδωσε την άδεια στο εμβόλιο με το όνομα mRNA Comirnaty. 

Οι δύο εταιρίες συνωμότησαν για να αποκρύψουν κρίσιμες ιατρικές πληροφορίες για να συνεχίσει να κυκλοφορεί στην αγορά το εμβόλιο.

Η Pfizer παραδέχτηκε ότι δεν υπήρχαν δεδομένα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου ή στοιχεία ασφάλειας για παιδιά, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, αλλά οι κυβερνήσεις ανα το κόσμο ώθησαν το εμβόλιο ούτως ή άλλως. Σύμφωνα με τα έγγραφα, η FDA γνώριζε επίσης εκ των προτέρων ότι το εμβόλιο θα μπορούσε να αρρωστήσει και να σκοτώσει ασθενείς που αργότερα θα κολλήσουν τον κορωνοϊο, αλλα ακόμη και αυτό το απέκρυψαν κατα τους πρώτους μήνες.

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται είναι πολλά και στοιχειοθετούν το έγκλημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Όχι μόνο πρέπει να αποσυρθούν τα εμβόλια από την αγορά, αλλά πρέπει να γίνουν και ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. Φυσικά τα ΜΜΕ θα προσπαθήσουν να θάψουν την είδηση όσο καλύτερα μπορούν.

Δεν είναι τυχαίο που οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη ξεκίνησαν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς αυτή τη χρονική στιγμή! Είναι καιρός η Ευρωπαϊκή Ένωση να σκεφτεί το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, είπε η πρόεδρος της Κομισιόν, αφού ρωτήθηκε σχετικά με την απόφαση της Ελλάδας να το επιβάλει στους άνω των 60.

Όλα αυτά βασίστηκαν στη νέα δήθεν θανατηφόρα μετάλλαξη Όμικρον, μια μετάλλαξη που όλα δείχνουν, πως είναι πολύ ηπιότερη και προσβάλλει εμβολιασμένους. Ο καθηγητής ΑΠΘ Δ. Κούβελας είπε πως: ”Η Όμικρον μάλλον πολύ ηπιότερη και μάλλον η λύση στη πανδημία”, επίσης αναφέρει πως κανένας θάνατος δεν έχει προκύψει απο την νέα μετάλλαξη.

Στην πραγματικότητα όλα γίνονται γιατί άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την εγκληματική συγκάλυψη των παρενεργειών του εμβολίου απο τότε που το δικαστήριο με εντολή ζήτησε να αποδεσμεύονται 500 έγγραφα το μήνα! Τρέχουν να προλάβουν ότι μπορέσουν!




πηγη 

Παkισταvoι, σiγoυρα επιvτoματiες, επιτεθnkαν, ξυλokοπησαν παιδiα και πρoσπαθhσαν να τα βιασoυv...

 


Κυριε Εισαγγελεα θα εφαρμοσετε τους νομους;

Ή θα τους αφησετε ελευθερους να το ξανακανουν;











πηγη 

Kυριε Aπερxoμεvε "Πpωθυπoυpγε", αυτoς απoφασιζε, για το "τι εivαι Συvταγματικo και τι οxι" ;



Αν ειχες εστω και λιγη αξιοπρεπει επρεπε να ειχες ηδη παραιτηθει....

Δεν εγινε Αντιπροεδρος αυτος, χωρις την συμφωνη γνωμη σου....

Αλλα τι λεω; 

Αξιοπρεπεια εσυ;

Εσυ, που εκβιαζεις τους παπουδες, για να τους μπολιασεις;

Εσυ, που τους αφηνεις να πεθανουν απο την πεινα, προκειμενου να εφαρμοσεις τα βρωμερα σχεδια σου;

Εσυ που....

Δεν λεω αλλα, γιατι θα γινω πολυ χυδαιος ! 



Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Nεα ξεφτiλα για την Eλλαδα....Eρxεται ο Πaπaς και θα απoτiσει φoρo τιμnς στους λαθρoμεταvαστες ! ! !

 


Ολοι πουλημενοι ειναι...

Κι οσοι δεν ειναι βρισκονται στις φυλακες...

Η Φασιστοσταλινοκρατια των Μητσοτακηδων σε εξαρση....

Ακουστε  λοιπον, μια φωνη απο την φυλακη...



Eυάγγελoς Avτώvαρoς: Θα κάvει δύσκoλη την ζωn αvεμβoλiαστων δnλωσε ο Mnτσoτάκnς στην Washιηgton Pοst...

 


Ειναι τοσο ηλιθιος....

Εχει καβαλησει το καλαμι και οπου ναναι θα φωναζει Λετα Σε Μουα....

Κι αφου προκαλει αντε να δουμε ποιος θα κανει δυσκολη την ζωη του αλλου....

Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος...



Καθε τρεις μηνες το εμβολιο, κι αν δεν κανεις την επομενη δοση μην ξεχνας το προστιμο....Πρεπει να πουληθουν τα εμβολια τους ! ! !

Το ειπε και ο Αντιπροεδρος της Κομισιον...

Μεχρι το τελος του 22 πρεπει να ξεστοκαρουν....

Μετα ερχονται εκλογες και πρεπει να το παιξουν καλοι...



Η ενημέρωση λοιπον, από το υπουργείο Υγείας, όπου ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριος Θεμιστοκλέους, έκανε έκτακτες ανακοινώσεις για την τρίτη δόση του εμβολίου του κορονοϊού. 

“Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών επανεξέτασε τα δεδομένα με τη μετάλλαξη Όμικρον και αποφάσισε τη χορήγηση της τρίτης αναμνηστικής δόσης σε όλους τους πολίτες από 18 και άνω τρεις μήνες μετά”, είπε ο Μάριος Θεμιστοκλέους, τονίζοντας ότι η απόφαση λήφθηκε με βάση τα επιστημονικά δεδομένα. Όσον αφορά αυτούς που έχουν νοσήσει, η σύσταση είναι να εμβολιαστούν κι αυτοί 3 μήνες κι όχι 6 μήνες μετά τη νόσηση, ενώ όσον αφορά αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο της Johnson’s and Johnson’s η αναμνηστική δόση θα γίνεται στους 2 μήνες όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

“Η απάντηση αν τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά στη μετάλλαξη Όμικρον δεν μπορεί να δοθεί ακόμα. Θα πρέπει να περιμένουμε μία εβδομάδα με 10 μέρες”, συνέχισε.  

Η πλατφόρμα θα έχει ανοίξει για όλους μέχρι το πρωί του Σαββάτου (04.12.2021).




πηγη 

Moυγκα οι τnλεπαπαγαλoι.... EΛΣTΑΤ: Το 77% των vεκpωv εivαι εμβoλιασμέvoι εiτε πλnρως εiτε με μια δoση ! ! !

«Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα ανεμβολίαστους», «έχουμε πανδημία ανεμβολίαστων», αυτά ακούμε καθημερινά από κυβέρνηση, «ειδικούς» και δημοσιογράφους...



Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ μέχρι τις 3 Οκτωβρίου από την ηλικιακή κατηγορία 60 – 69 ετών πέθαναν 11.344 συνταξιούχοι, εκ των οποίων το 80,3% ήταν εμβολιασμένοι. Επομένως πέθαναν 9.109 εμβολιασμένοι είτε πλήρως, είτε μερικώς.

Στην ηλικιακή κατηγορία 70 – 79 ετών πέθαναν 20.181 συνταξιούχοι, εκ των οποίων το 82,7% ήταν εμβολιασμένοι. Δηλαδή 16,689.

Στην ηλικιακή κατηγορία 80 – 89 ετών πέθαναν 40.748, εκ των οποίων το 74,3% είχε εμβολιαστεί. Δηλαδή, 30275.

Στην ηλικιακή κατηγορία 90+ πέθαναν 23.654, εκ των οποίων το 74% ήταν εμβολιασμένοι. Δηλαδή 17.503.

Συνολικά από τους 95.927 συνταξιούχους που πέθαναν μέσα στις 39 πρώτες εβδομάδες του 2021, οι 73.576 ήταν εμβολιασμένοι είτε πλήρως είτε με μια δόση, δηλαδή περίπου το 77%.

Σίγουρα στις μεγάλες ηλικίες έχει εμβολιαστεί ένα μεγάλο ποσοστό (περίπου το 78% για τους άνω των 60 ετών), όμως θα πρέπει να σημειώσουμε τα εξής:

Αρχικά, αυτό το ποσοστό επιτεύχθη τώρα, πριν από λίγες ημέρες ήταν πιο χαμηλό, ενώ στην αρχή του έτους ήταν μηδενικό, οπότε ποιοτικά δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε.

Ακόμα και έτσι όμως, παρατηρούμε ότι δεν μπορεί με τίποτα να δικαιολογηθούν τα όσα λέγονται περί πανδημίας ανεμβολίαστων, καθώς αναφερόμαστε σε μια ηλικία η οποία καταγράφει πολλούς θανάτους από Covid-19. Πού πήγαν όλοι αυτοί οι θάνατοι; Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν περίπου 10.000 θάνατοι παραπάνω σε ανεμβολίαστους μόνο και μόνο λόγω Covid-19;

Οι ανεμβολίαστοι πέθαναν μόνο από Covid-19; Γιατί βλέπουμε ότι έχουν πεθάνει 22.351, απ’ αυτούς (θεωρητικά) οι περίπου 10.000 ήταν από Covid-19.

Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία που αναφέρονται στο θανατικό και αναφέρονται ξεχωριστά σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και σίγουρα δημιουργούν πολλά ερωτήματα.




πηγη 

Kαπoιoς εvoπλoς....Μnvυμα χωρiς xρεωσn στον Aπερxoμεvο "Πρωθυπoυργo" ! ! !

 

Ακους Κουλη;

Μπορει να ακους αλλα σιγουρα δεν καταλαβαινεις...





πηγη 

Η επιδnμiα των αθλnτών....108 παiκτες και πρoπονnτές νεκρoi τους τελευταioυς 6 μnvες ! ! !

         


                 

5 φορές αύξηση στους αιφνίδιους καρδιακούς θανάτους παικτών της FIFA το 2021 Ούτε 24 αθλητές, ούτε 30, ούτε 75 - Από τον Δεκέμβριο έχουν καταρρεύσει ξαφνικά 183 επαγγελματίες αθλητές και προπονητές! 108 από αυτούς πέθαναν! 

Σύμφωνα με τη βιβλιογραφία, το φαινόμενο της κατάρρευσης  του αθλητή μέσα στο  γήπεδο για λόγους που δεν σχετίζονται με τραυματισμό είναι σπάνιο  

Στις περισσότερες περιπτώσεις, έχει αναφερθεί ότι η αιτία της κατάρρευσης σχετίζεται με την καρδιά, συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας, της περικαρδίτιδας, των καρδιακών προσβολών ή της καρδιακής ανακοπής.

Η δεύτερη αιτία που αναφέρεται είναι τα συμβάντα πήξης.

Τι προκαλεί λοιπόν αυτή την ξαφνική επιδημία;                     

    «Πόσοι άλλοι αθλητές πρέπει να καταρρεύσουν στον αγωνιστικό χώρο προτού διεξαχθεί έρευνα, ” 

πηγη 

ΆρωμαΙκαρίας

ΠΛHΡHΣ ΕΝHΜΕΡΩΣH ΓΙΑ ΤΟ "ΑΝΤΙΣYΝΤΑΓΜΑTΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚYΡΟ 100ευρo ΤΟΥ ΑΠΕΡXΟΜΕNΟΥ "ΠPΩΘΥΠOΥΡΓOΥ"...



Αντισυνταγματικό είναι το πρόστιμο των 100 ευρώ ανά μήνα, το περίφημο «αντίτιμο υγείας», που θα βαρύνει από τις 17 Ιανουαρίου 2022 τους μη εμβολιασμένους άνω των 60 ετών. Και παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση το γνωρίζει, δρομολογεί ένα μέτρο που θα επιβαρύνει τη λειτουργία της φορολογικής διοίκησης και κυρίως τις εργασίες των διοικητικών δικαστηρίων και εν τέλει του Συμβουλίου της Επικρατείας που θα κατακλειστούν από χιλιάδες προσφυγές.

Γιατί είναι αντισυνταγματικό; Το Σύνταγμά στο άρθρο 4 παρ.1 ορίζει ρητά ότι «όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου». Η αρχή αυτή αποτελεί κανόνα δικαίου που διασφαλίζει σειρά ατομικών δικαιωμάτων. Η δε καθολική της ισχύ καθίσταται προφανής με τις ειδικότερες μορφές που προσλαμβάνει σε όλες τις σφαίρες του δικαίου.

Για να μπορούσε η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και το πρόστιμο των 100 ευρώ, να έχει ένα «φύλλο συκής», ήτοι ένα νομικό έρεισμα, θα έπρεπε να επιβαλλόταν καθολικά, στο σύνολο του πληθυσμού. Δηλαδή να υπήρχε ίδια υποχρέωση και για τους ανεμβολίαστους των 18 ετών, και για εκείνους των 45 ετών και για εκείνους των 59 ετών.

Η απόφαση Μητσοτάκη αντιθέτως θέτει στο στόχαστρο 520.000 Έλληνες που δεν έχουν εμβολιαστεί , η πλειοψηφία των οποίων είναι συνταξιούχοι, ήτοι συγκαταλέγονται στα αδύναμα εισοδηματικά στρώματα του πληθυσμού.

Δεν είναι τυχαίο πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έφερε χθες το βράδυ τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή όχι με την κανονική διαδικασία, προκειμένου να υπάρξει γνωμοδότηση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής, αλλά ως τροπολογία , ώστε να αποφύγει την κριτική από το θεσμοθετημένο όργανο του Κοινοβουλίου.

Η απειλή της εφορίας

Όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις 17 Ιανουαρίου 2022 το πρόστιμο των 100 ευρώ θα βεβαιώνεται άμεσα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στον μη εμβολιασμένο πολίτη.

Αυτό σημαίνει πως ο κρατικός μηχανισμός θα τρέξει διασταυρώσεις για να διαπιστώσει το ποιοι μη εμβολιασμένοι που στις 17 Ιανουαρίου 2022 είχαν κλείσει τα 60 έτη (γεννημένοι έως 31 /12/1961) πρέπει να επιβαρυνθούν με το πρόστιμο.

Εδώ υπάρχει και ένα τεχνικό ζήτημα. Το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει κρίνει πως η επιβολή οποιουδήποτε προστίμου από την φορολογική αρχή είναι άκυρο, αν προηγουμένως δεν έχει κληθεί σε ακρόαση ο φορολογούμενος, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και να προσκομίσει στοιχεία. Αυτό διότι το άρθρο 20 του Συντάγματος επιτάσσει ακρόαση πριν από την έκδοση καταλογιστικών πράξεων της δημόσιας αρχής.

Συγκεκριμένα, το σύνταγμα προβλέπει πως «το δικαίωμα της προηγούμενης ακρόασης του ενδιαφερομένου ισχύει και για κάθε διοικητική ενέργεια ή μέτρο που λαμβάνεται σε βάρος των δικαιωμάτων ή συμφερόντων του». Αν αυτό δεν προβλεφθεί τότε αυτομάτως το πρόστιμο θα είναι αντισυνταγματικό. Αλλά αυτή η συνταγματική υποχρέωση θα επιβαρύνει πρόσθετα την ΑΑΔΕ που θα πρέπει να καλεί σε ακρόαση τους μη εμβολιασμένους.

Αν υποθέσουμε πως ξεπερνιέται το πρόβλημα αυτό τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την οριστική βεβαίωση του προστίμου. Αν κάποιος επιλέξει να πληρώσει το πρόστιμο τότε δεν θα έχει πρόβλημα στις συναλλαγές του με την εφορία και το Δημόσιο. Αν δεν το πληρώσει μέσα σε 90 ημέρες τότε θα καταστεί υπερήμερη η οφειλή και το Δημόσιο θα μπορεί να δρομολογήσει μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης, από ένα ποσό και πάνω. Αυτό εφόσον δεν την βάλει σε ρύθμιση. Στην περίπτωση αυτή θα στερηθεί και την φορολογική του ενημερότητα.

Πρέπει να σημειωθεί ξανά πως τα μέτρα αυτά θα κινηθούν σε βάρος κυρίως συνταξιούχων. Στην περίπτωση αυτή και ειδικά για την περίπτωση όσων έχουν δηλώσει ακατάσχετο λογαριασμό, για ποσά μέχρι 1.000 ευρώ δεν μπορεί να γίνει κατάσχεση. Για ποσά από 1.000 έως 1.500 ευρώ, το Δημόσιο μπορεί να κατασχέσει το ½ του ποσού που ξεπερνάει τα 1.000 ευρώ. Για ποσά μεγαλύτερα των 1.500 ευρώ, το Δημόσιο μπορεί να κατασχέσει όλο το ποσό που ξεπερνάει τα 1.500 ευρώ συν 250 ευρώ.

Τα παραπάνω δείχνουν πως η ρύθμιση δεν είναι το λιγότερο επαχθές μέτρο στη βάση της αναλογικότητάς που επιβάλει το Σύνταγμα. Η αιτιολογική έκθεση που συνοδεύει την τροπολογία αναφέρει συγκεκριμένα πως η προτεινόμενη ρύθμιση, αναφορικά με τις προβλεπόμενες έννομες συνέπειες σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με την υποχρεωτικότητα, συνάδει με την αρχή της αναλογικότητας του άρθρου 25 Συντάγματος, καθώς η πρόβλεψη διοικητικού προστίμου 100 ευρώ αποτελεί «το λιγότερο επαχθές μέτρο» και «συνάγεται εξ αντιδιαστολής πως οι συγκεκριμένες συνέπειες δεν στερούν από τα πρόσωπα, που δεν εκπληρώνουν τη θεσπιζόμενη υποχρέωση, τα μέσα βιοπορισμού τους».

Είναι ξεκάθαρο πως το πρόστιμο και επηρεάζει το βιοπορισμό των μη εμβολιασμένων άνω των 60 ευρώ και δεν είναι αναλογικό.

Η επιστροφή των προστίμων

Ο πλέον ορατός κίνδυνος όμως δεν αφορά στους μη εμβολιασμένους. Αφορά στο Δημόσιο. Διότι με μαθηματική ακρίβεια η πρωθυπουργική πρωτοβουλία θα κριθεί αντισυνταγματική από τα δικαστήρια και το Δημόσιο θα πρέπει να επιστρέψει εντόκως όλα τα ποσά που θα καταβληθούν στο ειδικό ταμείο υπέρ του ΕΣΥ που προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έτσι, εάν για παράδειγμα μέσα σε έξι μήνες μπουν στο ειδικό ταμείο 300 εκατ. ευρώ και ακολούθως το Συμβούλιο της Επικράτειας κρίνει πως αυτά κακώς επιβλήθηκαν, τότε θα πρέπει το ποσό αυτό ακέραιο συν τις προσαυξήσεις να επιστραφεί στους δικαιούχους.

Σε αυτή την περίπτωση θα τρέξει η εξής διαδικασία:

Διαγραφή από τους πίνακες οφειλής των βεβαιωμένων ποσών και προσαυξήσεων στην προσωποποιημένη πληροφόρηση, που αφορούν οφειλές της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Όπου υπάρχει ρύθμιση, καθώς και πληρωμή, μετά από οριστική διαγραφή θα επιστραφούν τα ποσά με τόκο 3% στους δικαιούχους.

Θα ενημερωθούν με επιστολές οι μη εμβολισμένοι που εμπλέκονται στην όλη διαδικασία ότι τα συγκεκριμένα ποσά που τους έχουν καταλογιστεί οριστικά διαγράφονται.

πηγη 

Για ακoυστε τι λεvε οι παπoυδες που τα κoβoυν τα καvαλια.....(Mnτσoτακn nγγικεv το τελoς σου!)

Απλως ακουστε τους...

Μην ακουτε μονο τους τηλεπαπαγαλους...

Προδιαγραφουν το τελος του Καθεστωτος των Κουληδων...







Ψυxακιας σε κρiσn ειλικρivειας: Εivαι πρoφαvές oτι αρκετoί υπερnλικες θα xάσουν τη ζωn τους αφoύ εμβoλιαστoύν...

 



«είναι προφανές ότι αρκετοί υπερήλικες θα χάσουν τη ζωή τους αφού €μVολι@στούν»,

«μπορεί να κάνω το εμβόλιο και 7 ημέρες μετά να πεθάνω»,

«μην συνδέσουμε άμεσα τη θνητότητα ιδίως σε αυτές τις ηλικίες με τον €μVολι@σμό»

Θεόδωρος Ι. Βασιλακόπουλος - Καθηγητής Πνευμονολογίας και μέλος της και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων

Τι είπε; «μη συνδέσουμε άμεσα τη θνητότητα ιδίως σε αυτές τις ηλικίες με τον €μVολι@σμό»

άρα...να το πάρουμε λογικά:

μη συνδέσουμε άμεσα την επιβίωση και κατά συνέπεια τη νοσηλεία (χρήση) σε ΜΕΘ (δεν βοηθά στην αποσυμφόρηση) ιδίως σε αυτές τις ηλικίες αφού εμβολιάστηκαν. Δηλαδή η επιβίωση είναι ανεξάρτητη του €μVολίου...

Το €μVόλιο δεν θα συμβάλει στην αποσυμφόρηση των ΜΕΘ που ήταν και το βασικό επιχείρημα για την επιβολή της υποχρεωτικότητας!

Δουλευόμαστε;

Τότε γιατί κ. Μητσοτάκη υποχρεώνετε τους ηλικιωμένους να κάνουν το €μVόλιο αφού δεν τους διασφαλίζει τίποτα;

Ξαναδουλευόμαστε;

πηγη 



Γιατρoς Παπαvικoλαoυ: Γι αυτoυς που πεθαiνoυν δεν φταiει ο Μnτσoτακnς, αλλα....ο εξωγnιvος που μιλoυσε στον Υμnττο μαζi του ! ! !

 



Τα σχολια ειναι περιττα...
Αυτα δεν θα τα δειξουν ποτε στα καναλια...
Διαβαστε και κρινετε εσεις....
Τρωμε ή δεν τρωμε δουλεμα;






Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Eχoυμε "δnμoκρατiα" ! ! ! Eκαvε μηvυσn σε εkπαιδευτικoυς και συvελnφθn γι αυτo....

Αποφασιζει και διαταζει χωρις δικη ο εισαγγελεας; 



Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία 45χρονος, αρνητής των μέτρων κατά του κορονοϊού, που μήνυσε εκπαιδευτικούς επειδή δεν επέτρεψαν στον γιο του να μπει στο σχολείο χωρίς προστατευτική μάσκα και προσκόμιση σχετικού αρνητικού self test.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης σε Γυμνάσιο της Μενεμένης, ενώ ο 45χρονος συνελήφθη με εντολή εισαγγελέα και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ψευδή καταμήνυση. Σήμερα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου όμως η υπόθεση αναβλήθηκε και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη κι ο 55χρονος φίλος του που έσπευσε στα κρατητήρια να του συμπαρασταθεί, μηνύοντας τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. 

Και σε αυτήν την περίπτωση ασκήθηκε δίωξη για ψευδή καταμήνυση και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο, από το οποίο πήρε αναβολή και ήρθη η κράτησή του.



πηγη 

Koυλn τι υπεγραψες με την Γαλλiα; Γιατi η Γαλλiα πιέζει για στpατιωτικn συvδρομn της Ελλάδoς σε απoικια της στην Aφρικn;

Οι τηλεπαπαγαλοι μιλουσαν για επιτυχια του Κουλη...

Το ειχαμε ξαναγραψει....

Κατι κρυβουν....

Και να τωρα που βγαινουν απλυτα στην φορα...



Ήδη ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος το είχε εξαγγείλει πλην όμως οριστική απόφαση για αποστολή Ελλήνων στρατιωτικών στο Σαχέλ δεν έχει υπάρξει. Αναμένεται όμως.. Οι αναγνώστες αυτής της τής στήλης θα ενθυμούνται ότι το είχε εξαγγείλει εδώ και μήνες την πίεση που ασκεί η Γαλλία για την αποστολή Ελλήνων μάχιμων στρατιωτικών στην υποσαχάρια περιοχή του Σαχέλ.

Τι προβλέπεται όμως να γίνει;

Πρώτα απ΄όλα θα πρέπει να ξέρετε ότι για να στείλουμε Έλληνες μάχιμους (και όχι απλώς επιτελείς) στρατιώτες στην εμπόλεμη αυτή θέση, θα πρέπει η απόφαση να ληφθεί σε ανώτατο επίπεδο και δεν φτάνει μόνον μία απόφαση υπουργού. Απαιτείται επιπλέον απόφαση του ΚΥΣΕΑ και εν συνεχεία να περάσει και από τη Βουλή. Δηλαδή υπάρχει δρόμος ακόμα και όχι τόσο εύκολος.

Οι Γάλλοι επιμένουν, κάθε φορά που η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί συναντιέται με τον Έλληνα ομόλογό της πιέζει για στρατιωτική συνδρομή της Ελλάδας στην περιοχή του Σαχέλ. Οι πιέσεις άρχισαν προτού ακόμα υπογραφεί η ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία στρατιωτικής συνδρομής. Οι Γάλλοι μας θέλουν στο Σαχέλ, εμείς όμως θέλουμε να πάμε;

Εκείνο που έμαθα από ανώτατες πολίτικές και στρατιωτικές πηγές, είναι ότι εάν τελικά περάσει η αποστολή από το ΚΥΣΕΑ (που εάν το αποφασίσει η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός σίγουρα θα περάσει) και εν συνεχεία εάν εγκριθεί από τη Βουλή (κάπως δύσκολο, αφού σύσσωμη η αντιπολίτευση θα εναντιωθεί), τα επιτελεία στο Πεντάγωνο έχουν έτοιμα τα σχέδια για τη μεταφορά Ελλήνων στρατιωτικών στο Σαχέλ. 

Όταν λέμε Σαχέλ μην νομίζετε ότι θα στείλουμε στρατιώτες σε όλο το μήκος της υποσαχάριας περιοχής (δηλαδή από μια άκρη έως την άλλη άκρη- στην Ερυθρά Θάλασσα- της Αφρικής). Θα τους στείλουμε στο Μάλι (εκεί θα έχει την έδρα της η ελληνική δύναμη). Ήδη όμως στο Μάλι και στην περιοχή Μπαμάκο έχουμε στείλει δύο Έλληνες στρατιωτικούς στο επιτελείο. Αυτούς που θα στείλουμε επιπλέον θα είναι ως «δύναμη προστασίας» των γαλλικών κυρίως δυνάμεων. 

Κάτι ωσάν Force Protection, δηλαδή 20-30 στρατιωτικούς και ορισμένους άλλους επιτελείς στα επιτελεία, συνολικά 50 άτομα. Θα απαιτηθούν όμως να σταλούν τροχοφόρα θωρακισμένα οχήματα, για τη συνοδεία και ειδικός εξοπλισμός, γιατί θα πρέπει να ξέρετε ότι βρίσκονται σε εμπόλεμη περιοχή όπου ήδη έχουν σημειωθεί απώλειες.




Πηγη 

Pεμαλια, μiα μαvα κλαiει ! ! ! Σnμασiα δεν δivετε oμως, αφoυ pεμαλια εiστε...

Ακουστε ρε ρεμαλια Ακαταδιωκτα....

Ακουστε, τι λεει η μανα αυτη...

Εσεις φταιτε για ολα αυτα, να το ξερετε εεεεε

Ακουστε την ρε γραβατωμενα ρεμαλια !





Koυλn ακoυς; Aκoυω να λες, οxι ψιxαλiζει...

Κανεις πως δεν ακους....

Πληρωσες με τα δικα μας λεφτα τους τηλεπαπαγαλους και σε διαφημιζουν ολημερις και ολονυκτις....

Που, αν δεν ησουν εγγονας του συνεργατη των Ναζι, κουλουρια θα πουλουσες....

Ακου λοιπον, τι σου λεει το παλικαρι...

Εγω σταματω, γιατι αν συνεχισω, θα γινω πολυ χυδαιος....





πηγη 

Πλnρωμεvn απαvτnσn συvταξιoυχoυ στην τnλεπαπαγαλivα....



Ακριβως ετσι...

Θα τα παρει απο μενα να τα δωσει σε σενα της απαντησε...

Και εχει δικιο...

Το αξιον αποριας ειναι, πως και δεν το εκοψαν;

Τους ξεφυγε;

Πολυ πιθανον...

Ακουστε τον μαγκα συνταξιουχο...


πηγη 

Η Kυρiα με την σnμαiα, πλnρωvει πρoστιμo 100 ευρω τον μnvα, και παiρνουν 500 ευρω τον μnvα οι εισβoλεiς...Εivαι ή δεν εivαι πρoδoτες;

 



Μην κακοφαινεται σε μερικους ο ορος ΠΡΟΔΟΤΗΣ....

Ετσι ειναι....

Μιλαμε για προδοτες μισελληνες και ανθελληνες....

Κανουν οτι μπορουν για να αφελληνισουν την Ελλαδα....

Κανουν οτι ακριβως ειπε πριν μερικα χρονια, ο ανθελληνας ο Κισσιγκερ....

Και δυστυχως δεν υπαρχει ουτε ενας απο τους 300 που να αντιδρα σ ολα αυτα...

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΓΩΝ ειναι η ιδεολογια ολων εκει μεσα...

Ή θα πεθανεις απο το εμβολιο ή θα πεθανεις απο την πεινα....

Αυτο σημαινουν τα προστιμα του Καθεστωτος των Κουληδων...

Κι αφου κυριοι Ανθελληνες, τα διαβασατε ολα αυτα, τωρα μπορειτε να με χαρακτηρισετε σαν ακροδεξιο, φασιστα, ρατσιστη κλπ κλπ ! ! ! 

Γραμμενους σας εχω ! ! ! ! ! ! ! !

Συνταγματάρχης

Ακoυστε ακoυστε, πως οι τnλεπαπαγαλivες πρoσπαθoυν να δικαιoλoγnσουν τις παpεvεpγειες των κατ οvoμα εμβoλιων...

Πραγματικα προκαλουν αηδια....

Προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο για να ικανοποιησουν τα αφεντικα τους...





Σε έvα πρωτoφαvές αφήγnμα.... Σας τιμωpώ για το καλo σας εiπε ο Aπερxoμεvoς "Πρωθυπoυργoς" ! ! !

Μιλαμε για επικινδυνο ατομο πλεον...

Επικινδυνο και αδιστακτο....



Αντίτιμο υγείας χαρακτήρισε το πρόστιμο, την ώρα που το ΕΣΥ καταρρέει εξαιτίας των ελλείψεων

Σε ένα πρωτοφανές αφήγημα, που παραπέμπει σε… παιδαγωγικές μεθόδους άλλων εποχών, επένδυσε από βήματος Βουλής ο πρωθυπουργός, λέγοντας λίγο πολύ προς τα περήφανα γηρατειά, τα οποία τιμωρεί με το αυταρχικό και δυσβάσταχτο πρόστιμο των 100 ευρώ, πως «σας τιμωρώ για το καλό σας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρενέβη στην Ολομέλεια προκειμένου να υπερασπιστεί την απαράδεκτη τροπολογία για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στους άνω των 60 και το χαράτσι που θα πλήξει -ιδιαιτέρως- τους χαμηλοσυνταξιούχους, οι οποίοι με δυσκολία τα βγάζουν πέρα, λέγοντας πως «δεν θα θέλαμε να καταλήξουμε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Αναγκαζόμαστε να το κάνουμε», ισχυριζόμενος πως η κυβέρνηση «έκανε ό,τι περνά από το χέρι της» και «εξάντλησε όλα τα άλλα ενδιάμεσα μέσα» για να πείσει για το εμβόλιο. Ανέφερε μάλιστα ότι έχει ήσυχη τη συνείδησή του, επιλέγοντας όμως τον δρόμο του διχασμού και της στοχοποίησης των μεγαλύτερων συνανθρώπων μας που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν, λέγοντας: «Το μέτρο αφορά εκείνους που πολιορκούν το ΕΣΥ, στερώντας θεραπεία α

πό άλλους πολίτες με σοβαρές ασθένειες».

Μάλιστα, χαρακτήρισε το πρόστιμο των 100 ευρώ «αντίτιμο υγείας για την ενίσχυση των νοσοκομείων, που δοκιμάζονται», την ίδια όμως ώρα που καταγγέλλεται ότι η κυβέρνηση περικόπτει δαπάνες για την Υγεία από τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

Στο μεταξύ ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως έχει ζητήσει να εξεταστεί η μείωση του διαστήματος από τη δεύτερη στην τρίτη δόση, προτείνοντας, αν το εγκρίνουν οι ειδικοί, η τρίτη δόση να ανοίξει στους τέσσερις μήνες.

Στο μεταξύ αίσθηση προκάλεσε ο ισχυρισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «δεν υπάρχουν ενδείξεις πως έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα στους ασθενείς εκτός ΜΕΘ», προσθέτοντας πως «το θέμα δεν είναι να δημιουργούμε περισσότερες ΜΕΘ από αυτές που έχουμε δυνατότητα να φτιάξουμε, αλλά να μη φτάνουν στο νοσοκομείο οι άνθρωποι».

Μίλησε δε για αποκλιμάκωση της πανδημίας, λέγοντας πως «τα στοιχεία δείχνουν σταδιακή αποκλιμάκωση κρουσμάτων και μέσα σε 10 μέρες ελπίζουμε να οδηγήσουν σε αποκλιμάκωση των εισαγωγών», καθώς και πως «έχουμε τεράστιο πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη», αλλά «δεν έχουμε το ίδιο στην Αθήνα, την Κρήτη, στη Λάρισα, στην υπόλοιπη Ελλάδα».

Πάντως, παρά την παρέμβασή του, δεν κατάφερε να πείσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης -εκτός του ΚΙΝ.ΑΛ.- να πουν «ναι» στην τροπολογία για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Τη ρύθμιση καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25, ενώ το ΚΙΝ.ΑΛ. –που, προφανώς, βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση- υπερψήφισε, αν και προηγουμένως είχε καταγγείλει με σφοδρότητα την κυβέρνηση, διατυπώνοντας μια σειρά από ενστάσεις για τον τρόπο επιβολής του μέτρου.

Μάλιστα, η Ελληνική Λύση υπέβαλε ένσταση αντισυνταγματικότητας, η οποία απορρίφθηκε, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε «παρών», λέγοντας πως το βασικό πρόβλημα της τροπολογίας είναι ότι πρόκειται για αναποτελεσματικό μέτρο, το ΚΙΝ.ΑΛ. καταψήφισε, ενώ το ΚΚΕ απείχε και το ΜέΡΑ25 δήλωσε «παρών». Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε, πάντως, πως η ρύθμιση είναι «απολύτως συνταγματική».

Η ρύθμιση αναφέρει, άλλωστε, στην αιτιολογική της έκθεση πως «η προσφορότητα, αναγκαιότητα και αναλογικότητα του εμβολιασμού, ως μέσου ανάσχεσης της διασποράς της πανδημίας, καθιστά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για συγκεκριμένες ομάδες προσώπων συμβατό με το Σύνταγμα».

Σημειωτέον πως με την τροπολογία καθιερώνεται υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του κορονοϊού όλων των γεννημένων έως και 31/12/1961 φυσικών προσώπων που έχουν την κατοικία ή τη συνήθη διαμονή τους εντός ελληνικής επικράτειας. Οι υπόχρεοι πρέπει να έχουν λάβει την πρώτη ή μοναδική δόση έως 16 Ιανουαρίου 2022. Σε περίπτωση μη τήρησης της υποχρέωσης του εμβολιασμού επιβάλλεται πρόστιμο εκατό ευρώ μηνιαίως.

Σε περίπτωση που ο εμβολιασμός πραγματοποιηθεί έως τα μέσα του μήνα, το πρόστιμο μειώνεται στα 50 ευρώ. Εξαιρούνται όσοι έχουν νοσήσει και για διάστημα εκατόν ογδόντα ημερών από τη νόσηση, καθώς και όσοι έχουν αποδεδειγμένους λόγους υγείας που εμποδίζουν τη διενέργεια του εμβολίου.

Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του Θάνου Πλεύρη για την Εθνική Αρχή Προμηθειών Υγείας, το οποίο «πέρασε» από την Ολομέλεια εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων της αντιπολίτευσης, που καταγγέλλει πως η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί -και- τις προμήθειες Υγείας.



πηγη 

ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ ! ! ! (Αφου τους χρησιμοποησε, τωρα που δεν τους χρειαζεται του φτυνει...)

 


Ετσι ακριβως ειναι...

Το μονο που τον ενδιαφερει.... 

Να μην φταιει ποτε αυτος...

Οι μπιζνες του....

Και η καρεκλα του...


πηγη 

Kυριε Aπερxoμεvε "Πpωθυπoυργε", δεν μπoρεiς να φέpεσαι στους Eλλnvες λες και είναι σkλάβoι...

Δεν απευθυνεσαι σε σκλαβους ρε γελοιε...

Δες τι σου γραφει ο φιλος μου ο Γιωργος...



Σήμερα και ο πιο  αδαής άνθρωπος κατάλαβε, ότι στην Ελλάδα και επίσημα καταλύθηκε το σύνταγμα....

Η χώρα κυβερνάται από ένα πολιτικό οποίος ουδεμία αγάπη και σεβασμό τρέφει για τον λαό του.

Κύριε πρωθυπουργέ δυστυχώς έχετε μια  μακρά παράδοση στον να διαχωρίζετε τους Έλληνες και όχι να τους ενώνετε.

Εσείς κύριε πρωθυπουργέ ως   υπουργός  διοικητικής μεταρρύθμισης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης διαχωρίσατε τους δημόσιους υπαλλήλους και τους ιδιωτικούς.

Επί υπουργίας σας, δηλώσατε : Αν σπάσει το ταμπού των απολύσεων στο δημόσιο, η κυβέρνηση θα κερδίσει ένα σημαντικότατο διαπραγματευτικό όπλο, για να μπορέσει να πετύχει παρεμβάσεις και στη φορολογική πολιτική και σε ζητήματα που αφορούν τη μεγαλύτερη πλειοψηφία των πολιτών όπως τα “κόκκινα δάνεια”. Σε μία ουσιαστική διαπραγμάτευση δίνεις και παίρνεις”.

Από τον διαχωρισμό δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων, περάσατε  στον διαχωρισμό ανάμεσα σ’ εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα μετά από την ψήφιση των  περικοπών μισθών, συντάξεων  και δώρων  να έρχεστε  και  να επιβάλετε πρόστιμο σε όσους δε θέλουν να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο.

Ουδείς δεν μπορεί να φέρεται στους  ανθρώπους λες και είναι σκλάβοι. Εργάζονταν μια ζωή πλήρωναν τις εισφορές και τις κρατήσεις τους για να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση στα γεράματα τους.

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να καταπατείται η συνταγματική ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα όπως αναφέρει η ΕΣΔΑ.

Νομοθετείτε και επιβάλλετε νόμους αντισυνταγματικούς που βαίνουν προς την τυραννία.

Κύριοι της κυβερνήσεως  το μόνο που λέμε προς εσάς  είναι ,όλο νόμοι και αστυνόμοι και στο βάθος υπόνομοι.

Έλληνες σταματήστε να έχετε κοντόφθαλμη λογική , κανείς σε αυτά τα ύψιστα αξιώματα δεν είναι τυχαίος. Όλοι έχουν επίγνωση το τι πράττουν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τόμας Τζέφερσον έλεγε” όταν ένας λαός φοβάται την κυβέρνηση έχουμε Τυραννία. Όταν η κυβέρνηση φοβάται τον λαό έχουμε ελευθερία.”

Γιώργος Κούτκας 

πηγη 

Dr Ryan Cole: Παρατηρούμε περισσότερους & ανεξήγητους καρκίνους μετά τον εμβολιασμό....

Κυριοι λοιμωξιοπαπαρες ακουτε;

Τι εχετε να πειτε;

Ξερω, ξερω...

Τωρα τρωτε και δεν μιλατε....




πηγη 

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Πoλιτnς ξεφτιλiζει Βoρiδn ! ! ! Αλλα ψιxαλiζει λεει....



Κανει πως δεν καταλαβαινει οτι τον φτυνει....
Ετσι κανουν ολοι, και οι 300 αλλωστε....
Απολαυστε τον στο βιντεο...

Pε Apxιψευταpε, θυμασαι τi ελεγες; Eγω θυμαμαι....Φτoυ σoυ ρε ! ! !

Ο χειροτερος πρωθυπουργος που περασε...

Οι αλλοι ηταν ψευτες...

Ναι...

Αυτος ομως ειναι ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ !



koυβελας μιλαει και βγαζει στην σεvτρα πoλλoυς για πoλλα....

Τους χαλαει την πιατσα...

Και καλα κανει....

Αλλα αυτοι λενε ψιχαλιζει....

Ας τους φτυνει ολη η Ελλαδα...




πηγη 

Aυτo το βivτεο κατεβnκε για ρnτoρικn μiσoυς....Το αφnvω στην κρiσn σας ! ! !

Πανικος...

Μονο ετσι μπορει να εξηγηθει, το οτι κατεβαζουν οποια αντιθετη φωνη ακουστει...




πηγη 

Aυτo ειναι το lοckdοwη στις Bρυξελες που μας λεvε οι τnλεπαπαγαλoι στα καvαλια....Τα συμπεpασματα διkα σας ! ! !

Τρομολαγνοι και fake news για να μπορεσουν να διασπειρουν τον τρομο, να πουλησουν τα ληγμενα σκευασματα τους και....να σε ξεκανουν !




Πηγη 

Πρoτεivει ο Μπαρoυφακnς τα πρoστιμα, εkτελει ο Koυλnς....Ολoι τα iδια σkατα εivαι ! ! !

Οτι ακουσει ο Ζαβος το υιοθετει...

Αμφιβαλετε;

Δειτε το βιντεο...

Μας κυβερναει ενας Ζαβος, παρτε το αποφαση....

Θα δουμε πολλα δεινα ακομη ! ! !





Συντομα και στην Ελλαδα ! ! ! Κανει οτι μπορει ο εγγονας του συνεργατη των ΝΑΖΙ, να καταστρεψει την Πατριδα μας...

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο...

Η Ελλαδα πρεπει να αλλαξει...

Και ο μονος τροπος, το ειπε και ο Κισσιγκερ, ειναι αυτος που χρησιμοποιει ο Κουλης....

Δειτε τι γινεται αλλου....

Νομιζεται οτι δεν θα ελθει κι εδω αυτο;


Για δεiτε απο που παiρvει ιδεες ο Koυλnς και μας παιρvει μετpα για να ...."ΜΑΣ ΣΩΣEl" ! ! !

Αυτο ειναι το επιπεδο του πιο μισητου Πρωθυπουργου της Ιστοριας...

Παιρνει ιδεες απο τα τρολ του διαδικτυου...