Σελίδες

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Καθε τρεις μηνες το εμβολιο, κι αν δεν κανεις την επομενη δοση μην ξεχνας το προστιμο....Πρεπει να πουληθουν τα εμβολια τους ! ! !

Το ειπε και ο Αντιπροεδρος της Κομισιον...

Μεχρι το τελος του 22 πρεπει να ξεστοκαρουν....

Μετα ερχονται εκλογες και πρεπει να το παιξουν καλοι...



Η ενημέρωση λοιπον, από το υπουργείο Υγείας, όπου ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριος Θεμιστοκλέους, έκανε έκτακτες ανακοινώσεις για την τρίτη δόση του εμβολίου του κορονοϊού. 

“Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών επανεξέτασε τα δεδομένα με τη μετάλλαξη Όμικρον και αποφάσισε τη χορήγηση της τρίτης αναμνηστικής δόσης σε όλους τους πολίτες από 18 και άνω τρεις μήνες μετά”, είπε ο Μάριος Θεμιστοκλέους, τονίζοντας ότι η απόφαση λήφθηκε με βάση τα επιστημονικά δεδομένα. Όσον αφορά αυτούς που έχουν νοσήσει, η σύσταση είναι να εμβολιαστούν κι αυτοί 3 μήνες κι όχι 6 μήνες μετά τη νόσηση, ενώ όσον αφορά αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο της Johnson’s and Johnson’s η αναμνηστική δόση θα γίνεται στους 2 μήνες όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

“Η απάντηση αν τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά στη μετάλλαξη Όμικρον δεν μπορεί να δοθεί ακόμα. Θα πρέπει να περιμένουμε μία εβδομάδα με 10 μέρες”, συνέχισε.  

Η πλατφόρμα θα έχει ανοίξει για όλους μέχρι το πρωί του Σαββάτου (04.12.2021).




πηγη