Σελίδες

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Βhαkdι: «Τα “τσιμπnματα” θα πρoκαλέσoυν μαζιkές “αυτoεπιθέσεις”. Eπiθεση του ιδiου του αvoσοπoιητικoύ συστnματoς σε oλα τα κuτταρα του σώματoς...


Στο Διεπιστημονικό Συμπόσιο Covid DOCTORS FOR COVID ETHICS που πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 10-12-21, ακούστηκαν πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις από πραγματικούς επιστήμονες, που φυσικά τα ΜΜΕ δεν προέβαλαν....



Στο πρώτο video διάρκειας 47 λεπτών μιλά ο διάσημος καθηγητής Sucharit BHAKDI MD, ο οποίος είναι Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας, πρώην Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής του Πανεπιστημίου Johannes Gutenberg του Mainz.

Χαρακτηριστικά σημεία της ομιλίας του:

«Αυτό που προβλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό είναι ότι τα «τσιμπήματα» θα προκαλέσουν μαζικές «αυτοεπιθέσεις». Επίθεση του ίδιου του ανοσοποιητικού συστήματος σε όλα τα κύτταρα του σώματος που παράγουν αυτές τις καταραμένες ακίδες του ιού.»

«Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν ξέρει σε ποιον θα συμβεί και με ποιον τρόπο. Θα μπορούσε να είναι μια επίθεση στα αγγεία της καρδιάς μου, του εγκεφάλου μου ή του παγκρέατος…»

«Και η επίθεση θα είναι στα πολύ μικρά αγγεία. Αυτή ήταν η πρόβλεψη μας γιατί εκεί το αίμα ρέει πολύ αργά και εκεί η «επιδερμίδα» των κυττάρων έχει τον περισσότερο χρόνο για να προσλάβει αυτά τα «δηλητήρια». Και το πρόβλημα είναι ότι αν δεν πεθάνεις δεν θα μπορείς να διαπιστώσεις που ακριβώς συμβαίνει αυτό.»



πηγη