Σελίδες

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

ΚAΘAΡlΣΕ Η NΔ...Παρά το γεγoνoς ότι υπnρxαν διασωλnvωμέvoι εκτoς ΜEΘ, βρέθnκε αμέσως εvτατικn για το Γιώργo Tράγκα ! ! !


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Γιώργος Τράγκας μεταφέρθηκε προ ημερών με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Σωτηρία και μέσα σε δέκα λεπτά από την άφιξή του, άρχισαν να χτυπάνε δαιμονισμένα τα τηλέφωνα από την κυβέρνηση και το υπουργείο υγείας και να ζητάνε όλοι τους να βρεθεί επειγόντως μονάδα εντατικής θεραπείας για να εισαχθεί ο γνωστός δημοσιογράφος και πρόεδρος νεοσύστατου κόμματος....



Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν διασωληνωμένοι συμπολίτες μας εκτός ΜΕΘ, βρέθηκε εντατική για το Γιώργο Τράγκα, παρακάπτοντας όλο αυτό τον κόσμο που περίμενε με αγωνία, ο οποίος μάλιστα δε χρειάστηκε να διασωληνωθεί μέχρι χθες βράδυ, απλά ήταν στο οξυγόνο και είχε πιο εντατική παρακολούθηση από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των ΜΕΘ, μήπως και επιδεινωθεί η κατάστασή του. 

Αυτό φυσικά το γεγονός, σημαίνει πως κάποιος συμπολίτης μας ή ακόμη και κάποιοι, ενδεχομένως να χάσουν τη ζωή τους για να έχει μια πιο στενή παρακολούθηση ο κύριος Τράγκας μήπως και επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας του. 

Γι’ αυτό και μπορούσε να επικοινωνεί μέσα από τη ΜΕΘ με το κινητό του με τους συνεργάτες του όλες αυτές τις μέρες, όπως μας είπαν γιατροί που εργάζονται στο Σωτηρία, επειδή δεν είναι τόσο βαριά η κατάστασή του και δεν χρειαζόταν, μέχρι χθες επαναλαμβάνω, διασωλήνωση και εισαγωγή σε ΜΕΘ.

 Με λίγα λόγια, θα μπορούσε να είναι σε μονάδα αυξημένης φροντίδας και να αφήσει ελεύθερη τη ΜΕΘ μπας και σωθεί κανένας άλλος Χριστιανός που την είχε άμεση ανάγκη. 

Ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα κινητοποιήθηκε. Παρέκαμψε τους πάντες και τα πάντα κι έτσι εισήχθη σε ΜΕΘ ο Γιώργος Τράγκας. Όχι επειδή δεν την χρειαζόταν, αλλά προηγούνταν πολύ πιο βαριά περιστατικά που περίμεναν μια ΜΕΘ για να σωθούν αλλά δεν έβρισκαν, ενώ εκείνος θα μπορούσε να εξυπηρετηθεί μια χαρά από μονάδα αυξημένης φροντίδας.



πηγη