Σελίδες

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Aλnθεύει οτι ο Eρvτoγάv επαθε Eγκεφαλικo και Xαρoπαλεύει στην Evτατικn; Av ισxύει τoτε να περιμέvoυμε την Eκπλnρωσn της Πρoφητεiας…



Αν αλnθεύει τοτε θα ξεκινnσoυv τα μεγάλα γεγovότα...

Αν ισχύει τοτε να περιμένουμε την εκπλήρωση της Προφητείας …για Πόλεμο και εισβολή της Τουρκίας οταν φυγει η πεθάνει ο Ερντογάν..O Αγιος Παισιος ειχε πει εν ζωη οτι “Όταν θα φύγει ο Ερντογάν  είτε τον διώξουν είτε πεθάνει  πάρε τρόφιμα για 6-7 μήνες.

Το εγκεφαλικό επιβεβαιώνει στο Twitter o βουλευτής Κωνσταντινούπολης του Kεμαλικού Kεντροαριστερού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Αϊκούτ Ερντογντού. Υποστήριξε ότι κυκλοφορούν πολλά μηνύματα στο WhatsApp για την υγεία του Ερντογάν, ότι δηλαδή υπέστη χθες το βράδυ εγκεφαλικό κι ότι νοσηλεύεται στην Εντατική.

Σημειώνουμε οτι ο Ταγιπ  Ερντογάν δεν μετέβη στη Σύνοδο για την Κλιματική Αλλαγή στη Γλασκώβη αλλά αντίθετα επέστρεψε αιφνιδιαστικά στην Τουρκία.


 Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική βρίσκεται ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν. Σύμφωνα με Τουρκικές πηγές  ο Τούρκος πρόεδρος υπέστη εγκεφαλικό και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως μπορεί να είναι ήδη νεκρός. Ο Τούρκος βουλευτής του Κεμαλικού κόμματος ανέφερε ότι ο Ερντογάν υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ερντογάν δεν μετέβη στη σύνοδο για την Κλιματική Αλλαγή στη Γλασκώβη αλλά αντίθετα επέστρεψε αιφνιδιαστικά στην Τουρκία.

Σύμφωνα με ανάρτηση του καθόλα αξιόλογου καθηγητή Νίκου Μιχαηλίδη, ο οποίος επικαλείται τουρκικές πηγές, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν ίσως έχει υποστεί εγκαφαλικό επεισόδιο, ή και έχει ακόμα πεθάνει.

“Κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Ερντογάν έχει υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο ή και ότι έχει πεθάνει…πληροφορούμαι επίσης ότι πολλοί βουλευτές διαφόρων κομμάτων επιστρέφουν εσπευσμένα στην πρωτεύουσα Άγκυρα…μάλλον κάτι σοβαρό συμβαίνει, για να δούμε…”, αναφέρει ο καθηγητής Μιχαηλίδης σε ανάρτησή του στο Twitter.

“Bουλευτής του ΑΚΡ υποστήριξε σε κατ’ιδίαν συζήτηση πως ο Ερντογάν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και βρίσκεται στην εντατική…”, ανέφερε επίσης. Τονίζεται και πάλι πως για την ώρα υπάρχουν μόνο φήμες. Θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

 

 

 

                                                                  Πηγή