Σελίδες

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Αυτα δεν θα τα ακουσετε στα καναλια ! ! ! Κρύβουν τις παρεvέpγειες και τους θαvάτους για να μην σταματnσουν τα μπoλια...Διαβαστε ! ! !

Το μόνο που θέλουν δια πυρός και σιδήρου είναι να σε τρυπήσουν…Δεν νοιάζονται για την ζωή σου αλλά για το ελεγχο σου και την μείωση πληθυσμού…Δεκάδες περιστατικά καταγράφονται στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης και στην πληρωμένη Τηλεόραση συνεχίζουν τον Τρόμο για να κάνεις το μπόλι...



Και το χειρότερο ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ και ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ θα χαρακτηριστούν επικίνδυνα τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ τους εμβόλια!!!

Το τελευταίο 48ωρο δείτε τι γίνεται…και αν απο αυτά αποκρύπτονται τα περισσότερα ολοι οι νοήμονες καταλαβαίνουν τι θα συμβεί σε τρεις εξη μήνες στο χρόνο σε τρία χρόνια…ΟΛΕΘΡΟΣ!!!

Στην Καβάλα ειχαμε τον θάνατο του Πολίστα Κώστα Κακουλίδη μετα τον εμβολιασμό του.Ο Κώστας Κακουλίδης ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, απόλυτα υγιής και μάλιστα είχε κάνει πρόσφατα καρδιολογικό έλεγχο και είχε πάρει το ok για να κάνει το εμβόλιο. Δυο-τρεις μέρες μετά το εμβόλιο πεθαίνει ξαφνικά. Στη νεκροτομή έγραψαν για πνευμονική εμβολή.

42χρονος φοιτητής Ιατρικής στην Αλεξανδρούπολη από Εχινο. Έπαθε έμφραγμα λίγο μετά από εμβολιασμό και νοσηλεύεται στην Αλεξανδρούπολη

25χρονη ειδικευόμενη στην Καβάλα με λιγότερο από 5.000 αιμοπετάλια (!!) μετά από εμβολιασμό. Νοσηλεύεται στην Αλεξανδρούπολη. Το εμβόλιο που έκανε ήταν της Ρfizer και να σημειώσουμε ότι τα φυσιολογικά αιμοπετάλια είναι από 150.000 ως 400.000.

Στα Γιαννιτσά 40χρονη εκανε το εμβόλιο pfizer στο Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης και μετα απο 15 λεπτά λιποθύμησε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.Στους Γαλατάδες Γιαννιτσών είχαμε δυο περιπτώσεις με θρόμβωση.

60χρονη Γυναίκα απο τη Ναξο μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας με θρόμβωση μετα τον εμβολιασμό της.Επίσης εμβολιασμένοι μεταφέρονται με παρενέργειες στην Συρο και Αθήνα.

Γυναίκα στην Ηλεία ανέφερε οτι τα έβλεπε ολα διπλά μετα τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της astrazeneca.Η γυναίκα σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ilialive.gr έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca στο εμβολιαστικό κέντρο Ζαχάρως και εμφάνισε διπλωπία, τα έβλεπε δηλαδή όλα διπλά, καθώς παρατήρησε ότι δεν μπορούσε να εστιάσει σε ένα αντικείμενο.

Σε ανάρτηση..Η Νικη Τζαμουράνη ανέφερε οτι ξάδελφος της μετα την πρώτη δοση με pfizer επεσε σε ΚΩΜΑ!!

Στην Σαντορίνη 43χρονος ΣΕΦ σε Ξενοδοχείο επαθε θρόμβωση μετα τον εμβολιασμό του με Τζόνσον!!

Στον Λαγκαδα Θεσσαλονίκης Νοσοκόμα 52 ετων 10 λεπτα μετα το εμβόλιο επαθε ανακοπή.

Στην Σπάρτη 84χρονη έπαθε έμφραγμα μετα τον εμβολιασμό της .Ενας Δάσκαλος πέθανε μετα το τσίμπημα της “Ελευθερίας” του Κούλη.Επίσης Καθηγήτρια Μουσικής 10 λεπτα μετα το τσίμπημα με pfizer κατέρρευσε και νοσηλεύεται σοβαρά

Στην περιοχή Ανω Γαρούνα με  Αι Γόρδη Κέρκυρας είχαμε τρεις  θανάτους εμβολιασμένων και ενα θάνατο 80χρονου στην Κερκυρα. Επίσης γυναίκα Γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας νόσησε μετα τον εμβολιασμό της με τον Τεχνητό ιό στο μπόλι και ολη της η Οικογένεια αδελφή Γιατρός και πατέρας Γιατρός.

Στη Μικρά Μαντινεία της Καλαμάτας Ιερέας έπαθε εγκεφαλικό μετα τον εμβολιασμό του.

61χρονη εκπαιδευτικός στην Κομοτηνή πέθανε ξαφνικά μετα τον εμβολιασμό της με astrazeneca.

Aντρας (Κεντρική Φωτό) στην Αθήνα μετα τη δεύτερη δόση με monterna ένοιωσε φρικτούς πόνους και εισήχθη στο Λαικο Νοσοκομείο για αρκετές ημέρες οπου άφησε την τελευταία του πνοή!!

Η 44χρονη Γλυκερία Μανουσάκη εφυγε απο τη Ζωη απο θρόμβωση μετα τον εμβολιασμό της και πολυήμερη παραμονή ως εγκεφαλικά νεκρή σε Νοσοκομείο της Κρήτης.Αφησε ορφανά απο μάννα τα τρια παιδιά της!!

Αυτα είναι μερικά περιστατικά Φανταστείτε τι ερχεται……και δεν λένε να σταματήσουν τους επικίνδυνους εμβολιασμούς…Εκτελούν σχέδιο εξόντωσης και ελέγχου…Η Ευρωπαϊκή Βαση δεδομένων ακομη και με αποκρύψεις δινει 12.000 θανάτους και 1.200.000 παρενέργειες και η ΚΟΥΛΟ-Κυβέρνηση συνεχίζει να εκβιάζει και να απειλεί για “υποχρεωτικούς” εμβολιασμούς μαζι με την Αγορά…

Στην πραγματικότητα οπως λένε και οι Γιατροί της Παγκόσμιας Συμμαχίας ποτε δεν κινδυνεύσαμε απο τον φυσικο Κορωνοιό αλλα κινδυνεύουμε απο τα δηλητήρια που βαζουν στα σκευάσματα δηλαδή τον τεχνητό ιό!! Και βέβαια απο ολους αυτούς που εμβολιάστηκαν με τον Τεχνητό ιό ..ως κινητές βόμβες μετάδοσης!!

Μαζι με “Ιατρικούς” Συλλόγους πολιτευτές Βουλευτές και Κυβερνητικά πρόσωπα αλλα και συνδικαλιστικά οργανα…Η Νυρεμβέργη 2 ερχεται ολοταχώς και αν ξεσπάσει ο κόσμος ισως και Λαικα Δικαστήρια..Ερχεται και ο Σεπτέμβρης που θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά μας…Τι αλλο ερχεται ξέρουν??




πηγη