Σελίδες

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Τώρα το Bλαμμέvo δiνει Evτoλέs και Oδηγiεs...Διαβάστε!!!

 Η Σουηδή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ θέτει ως στόχο την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο παράγονται και καταναλώνονται τα τρόφιμα ώστε να αντιμετωπισθούν τρεις απειλές: οι εκπομπές άνθρακα, το ξέσπασμα ασθενειών και ο πόνος των ζώων.

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός και στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα στο Κατοβίτσε η μικρή Γκρέτα Τούνμπεργκ, που ξεκίνησε διαδηλώνοντας κατά τις κλιματικής αλλαγής στη Σουηδία, έγινε παγκοσμίως γνωστή χωρίς να ξέρει κανείς ακόμα το γιατί πέραν της προώθησής της από τα παγκόσμια συστημικά ΜΜΕ και πλέον έρχεται να δώσει… οδηγίες-εντολές για το πως πρέπει να αλλάξει ο τρόπος καλλιέργειας και εκτροφής των ζώων.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε χθες στο Twitter, η Τούνμπεργκ λέει πως η επίδραση της γεωργίας στο περιβάλλον καθώς και το ξέσπασμα ασθενειών όπως η COVID-19, η οποία φέρεται να προήλθε από ζώα, θα μειωθεί με την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο παράγονται τα τρόφιμα.

«Η σχέση μας με τη φύση έχει διαρραγεί. Όμως οι σχέσεις μπορούν να αλλάζουν», δηλώνει η Τούνμπεργκ στο βίντεο με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Βιοποικιλότητας.


 

 

Πηγή