Σελίδες

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Για την ορθοδοξία και την Ελλάδα αξίζει κάθε θυσία, φώναξε ο Πολιτικός Κρατούμενος Γιαννης Λαγός ! ! !

Μην κακοφαινεται το "Πολιτικος κρατουμενος" σε καποιους...

Αυτη ειναι η αληθεια...

Το Καθεστως των Κουληδων, ξεπερασε ακομη και το Καθεστως του Τσαουσεσκου....



«Για την ορθοδοξία και την Ελλάδα αξίζει κάθε θυσία», είπε ο Γιάννης Λαγός βγαίνοντας από την αστυνομική κλούβα με το κεφάλι ψηλά και οδηγούμενος στον εισαγγελέα που τον ενημέρωσε  ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα το κατάστημα που θα κρατηθεί καθώς την απόφαση αυτή λαμβάνει η γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής.

Αυτή είναι η μοίρα που επιφυλάσσει το ανθελληνικό καθεστώς στους Εθνικιστές: εξοντωτικές φυλακές και διώξεις. Πλέον, με την φυλάκιση και της τελευταίας ελεύθερης φωνής του ελληνικού Εθνικισμού, η προδοτική κυβέρνηση Μητσοτάκη θα ολοκληρώσει το “έργο” της χωρίς πραγματική αντιπολίτευση: ξεπούλημα του Αιγαίου, παντοδυναμία των ΜΚΟ, λαθρομετανάστευση, πάσης φύσεως ανωμαλίες και εθνικές μειοδοσίες θα ολοκληρωθούν με τους Εθνικιστές φιμωμένους και σιδεροδέσμιους. 

Ωστόσο, όσα βασανιστήρια και να επινοούν, τίποτα από αυτά δεν πτοεί τους Εθνικιστές, αφού, όπως δήλωσε  αποχωρώντας από τον εισαγγελέα, ο Γιάννης Λαγός: “Ό,τι και να κάνουνε, υποταγή δεν δηλώνω ποτέ. Μόνο θα το πολεμώ αυτό το σύστημα!”

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο Εφετείο, ο Γιάννης Λαγός οδηγήθηκε στις φυλακές Δομοκού.




πηγη