Σελίδες

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ....Σε 5.850 δόσεις εμβoλίου, 53 νεκροί μέσα σε δεκα μέρες ! ! !

Τι εχουν να πουνε γι αυτο οι φωστηρες μας

Τυχαιο και αυτο;

Αααα ξεχασα....αυτα δεν τα λενε στα καναλια ! ! !



Μια σφαγή και κύμα θανάτων στο νοτιότερο άκρο της Ιβηρικής χερσονήσου, στο Βρετανικό Γιβραλτάρ, σε μια σειρά εμβολιασμών της Pfizer / Biontech, αναφέρει ο Wochenblick. 

Εντός 10 ημερών από την έναρξη του εμβολιασμού, υπήρχαν έως και 53 θάνατοι μεταξύ των ασθενών που είχαν προηγουμένως εμβολιαστεί. Οι συγγενείς και οι μάρτυρες μιλούν τώρα για την «σφαγή στο Γιβραλτάρ».

Όλοι οι θάνατοι πραγματοποιήθηκαν με την πρώτη παρτίδα 5.850 δόσεων εμβολίου από τον Βρετανικό Στρατό στις 9 Ιανουαρίου. Όλοι οι νεκροί (εκτός από τρεις το σαββατοκύριακο) ήταν ηλικιωμένοι κάτοικοι γηροκομείων στο Γιβραλτάρ, όπου υπήρχαν 130 ενεργά κρούσματα Covid-19 την Κυριακή. Οι περισσότεροι από τους νεκρούς ήταν μεταξύ 70 και 90 ετών.

Σύμφωνα με ένα δοκιμασμένο μοτίβο, οι αρχές κατηγορούν την Corona και όχι τον εμβολιασμό, σύμφωνα με τοπικές αναφορές. Όλες οι περιπτώσεις καταγράφονται επίσημα ως «νεκροί από Covid-19». 

Ωστόσο, φαίνεται στατιστικά απίθανο ότι αυτή είναι η πραγματική αιτία θανάτου: το Γιβραλτάρ, το οποίο έχει μήκος μόνο τρία μίλια και έχει περίπου 32.000 κατοίκους, δεν είχε ουσιαστικά νεκρούς από την Κορώνα πριν από τις 9 Ιανουαρίου του έτους – και είχε μόνο 17 θανάτους. 

Το ποσοστό νεκρών του Γιβραλτάρ ήταν επομένως εξαιρετικά χαμηλότερο από αυτό της Μεγάλης Βρετανίας και ακόμη και της γειτονικής Ισπανίας, το οποίο δεν οφειλόταν στην απομόνωση της αποικίας: οι Ισπανοί συνεχίζουν να έρχονται στο Γιβραλτάρ το πρωί και το βράδυ ξανά φεύγουν.




πηγη