Σελίδες

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Τι γινεται ρε παιδια; Ο Μπαιντεν ακυρωνει εκδηλωσεις του και ο Τραμπ ετοιμαζει την ορκομωσια του...

Οι προ-εγκαινιακές δραστηριότητες της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν καταργούνται η μια μετά την άλλη...



Σύμωνα με τη μεγάλη αμερικανική εφημερίδα THE USA TODAY, οι εργάτες την Τρίτη (30 Δεκ. 2020) «ξήλωσαν» την εξέδρα της παρέλασης των εγκαινίων της “προεδρίας” του Μπάιντεν λόγω του ότι η ομάδα μετάβασης Μπάιντεν έχει προγραμματίσει μια…ΕΙΚΟΝΙΚΗ ορκωμοσία για τον Μπάιντεν.

Ο Τράμπ σηματοδοτεί ότι κέρδισε τις εκλογές και φτιάχνουν ήδη τη…σκηνή και τις σκαλωσίες για την ορκωμοσία του! ΕΑΝ δηλαδή ο κος Τράμπ νόμιζε ότι ΔΕΝ θα έβγαινε πρόεδρος για δεύτερη φορά, τότε ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ…ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ!!! ΚΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ…!!!

Σύμφωνα με την μεγάλη βρετανική εφημερίδα The Daily Mail, η προετοιμασία των εγκαινίων πανδημίας της υποτιθέμενης νέας προεδρίας του Τζο Μπάιντεν συρρικνώνεται όλο ένα και περισσότερο καθώς οι νομοθέτες του Κάπιτολ Χιλ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ το παραδοσιακό γεύμα για εκεἴνη την ημέρα του λόγω κοροναϊού.

Λένε ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με το COVID, αλλά είναι όμως έτσι τα πράγματα, ιδιαίτερα με δεδομένα όλα αυτά αποδεικτικά στοιχεία που έχουν βρει το φως της ημέρας σχετικά με τη μεγάλη εκλογική…ΚΛΟΠΗ που έγινε στις κάλπες την 3η Νοεμ. του 2020;;;

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί από της 6ης Ιανουαρίου και μετά, η Ουάσινγκτον θα αρχίζει να κατακλύζεται από υποστηρικτές του Τράμπ που θα διαδηλώνουν για ευνόητους λόγους. Και στις 6 του μηνός, ο ίδιος ο Τράμπ θα εκφωνήσει μια μεγάλη ομιλία όπου θα εκθέσει, με ατράνταχτα στοιχεία, την όλη μεγάλη απάτη της 3ης Νοεμ. του 2020. Λέγεται, ότι με αυτήν την ομιλία, τον Μπάιντεν θα τον «σκίσει» δημόσια ο Τράμπ και μετά δεν θα έχει που να κτυφτεί ο γέρος!!! Αυτό μένει να το δούμε…



πηγη