Σελίδες

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Aνάθεση από το ΝΑΤΟ στην Τουρκία την ηγεσία της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης ! ! ! Μπορει να την χρησιμοποιησει και εναντιον της Ελλαδος;

Σ αυτο το ερωτημα μπορει να απαντησει καποιος;

Θα βρεθουμε αντιπαλοι και με δυναμεις του ΝΑΤΟ; 



Η ανάθεση από το ΝΑΤΟ στην Τουρκία την ηγεσία της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης της Συμμαχίας, δηλαδή με λίγα λογία την δύναμη ταχείας επέμβασης όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο και εδώ το ερώτημα ποιος θα το κρίνει, αποτελεί άλλη μια εχθρική προς την Ελλάδα πρόκληση της συμμαχίας η οποία υποτίθεται για τους φαντασιόπληκτους υπερασπίζεται την εθνική μας κυριαρχία από εξωτερική απειλή.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, παρά την ιδιαίτερη χρονική συγκυρία για την Τουρκία, με το ρόλο της στο NATO να έχει τεθεί στο προσκήνιο, δεχόμενη σφοδρή κριτική για τον ρόλο της στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, τη Συρία και την ανατολική Μεσόγειο, εντούτοις η Άγκυρα από σήμερα αναλαμβάνει την ηγεσία της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης της Συμμαχίας – Very High Readiness Joint Task Force (VJTF).

Και ύστερα κάποιοι αιθεροβάμονες στην ελληνική κυβέρνηση περιμένουν στήριξη από το ΝΑΤΟ έναντι της τουρκικής προκλητικότητας.

Κούνια που τους κούναγε…




πηγη