Σελίδες

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Διορίζεται Ιμάμης στη Λέσβο ! ! ! Μπραβο Μητσοτακηδες, ειστε αξιοι συνεχιστες του εργου των Ζαιων....

Η ισλαμοποίηση των νησιών του Αν.Αιγαίου φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει καθώς μετά τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας η χώρα και η εθνικής της ασφάλειας μπαίνουν σε νέο στάδιο με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Τη δημιουργία ισλαμικών μειονοτήτων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέσω επικίνδυνων παιχνιδιών που παίζονται διά της πλαγίας οδού καταγγέλλει η Ελληνική Λύση.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του κόμματος γίνεται αναφορά σε δημόσια έγγραφα με τα οποία αναγνωρίζεται «θρησκευτική μειονότητα» στη Λέσβο, καθώς παραχωρείται σχετική άδεια για ιμάμη και μουσουλμανικό νεκροταφείο. Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στο παρελθόν.

Απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, η Ελληνική Λύση τον καλεί να αντιληφθεί το μέγεθος του εθνικού κινδύνου που κρύβει η εν λόγω κίνηση και να λάβει άμεσα μέτρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου μετανάστευσης και ασύλου της 1ης Ιουλίου, στους καταυλισμούς μέσα και γύρω από το ΚΥΤ της Μόριας διαμένουν 15.320 πρόσφυγες και μετανάστες. Ενώ συνολικά ο αριθμός των φιλοξενουμένων στο νησί ανέρχεται στους 17.375.









πηγη 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Αν φυγει ο Στρατος απο τα νησια, θα ειστε υποδικοι για Εσχατη Προδοσια ! ! !

Μην τολμησετε και αποστρατικοποιησετε τα νησια που λεει ο Τουρκος....
Γιατι μολις το κανετε, αποβαση θα κανει ο Τουρκος...
Τα χασαμε τα νησια...
Προσεξτε...

Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις λοιπον, προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, πολώνοντας ακόμη περισσότερο το κλίμα από την πλευρά της Άγκυρας.

Έχοντας ως ακροατήριο αξιωματικούς των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, ο Ακάρ έκανε λόγο για «Γαλάζια Πατρίδα», ενώ κατηγόρησε την Ελλάδα για την ένταση στο Αιγαίο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι απαράδεκτο να έχει στρατιωτικοποιήσει 16 από τα 23 νησιά. Αυτό είναι ξεκάθαρη παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάνης».

Ιατρικός «εθνικισμός»: Οι Αμερικανοί αγόρασαν όλα τα αποθέματα φαρμάκου κατά του κοροναϊού
Παράλληλα, ο Ακάρ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη φρεγάτα Gaziantep που πλέει στη Μεσόγειο, υποστήριξε πως «Το ναυτικό μας στο Αιγαίο, τη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα, με μεγάλη θυσία και θάρρος, ξεπερνά τα όρια της τεχνολογίας και τεχνικής. Έτσι αποκτά γνώση, εμπειρία και ικανότητα. Κι εσείς με μεγάλη αποφασιστικότητα υποστηρίζετε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκίας».

«Πρέπει όλοι να ξέρουν πως δεν μπορεί να υπάρχει οποιαδήποτε λύση στην περιοχή χωρίς να περιλαμβάνει την Τουρκία.
Η Τουρκία είναι εγγυήτρια δύναμη στην Κύπρο και με την ίδια αποφασιστικότητα θα υποστηρίξουμε τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων αδελφών μας όπως και τα δικά μας. Με κανέναν τρόπο. Δεν θα επιτρέψουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματά μας» πρόσθεσε.








πηγη 

Ολλανδια: Το φύλο των Ολλανδών πολιτών δεν θα αναγράφεται πλέον στις ταυτότητες !

Το φύλο των Ολλανδών πολιτών δεν θα αναγράφεται πλέον στο ολλανδικό δελτίο ταυτότητας σε λίγα χρόνια, καθώς το στοιχείο κρίνεται «άχρηστο» σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού και Επιστημών Ινγκριντ βαν Ενγκελσχόφεν.

Σε επιστολή προς το κοινοβούλιο, η υπουργός, η οποία είναι επίσης αρμόδια για την Χειραφέτηση κάνει γνωστή την πρόθεσή της να καταργήσει την αναγραφή του φύλου στα δελτία ταυτότητας από το 2024/2025.

Η Ινγκριντ βαν Ενγκελσχόφεν προτίθεται «να περιορίσει στο μέτρο του δυνατού την άχρηστη αναγραφή του φύλου», που θα παραμείνει ωστόσο στα διαβατήρια, αφού είναι υποχρεωτική από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

«Η Ολλανδία δεν θα είναι η πρώτη χώρα μέλος με δελτίο ταυτότητας χωρίς αναγραφή του φύλου. Η γερμανική ταυτότητα δεν αναγράφει το φύλο», γράφει στην επιστολή της η υπουργός, η οποία πιστεύει ότι οι πολίτες θα πρέπει να έχουν την δυνατότητα «να διαμορφώνουν την ταυτότητά τους και να την ζουν με πλήρη ελευθερία και ασφάλεια».

«Είναι μία εξαιρετική είδηση για τα άτομα που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα με αυτή την κατηγορία του φύλου στην ταυτότητά τους», ανακοίνωσαν οι ολλανδικές οργανώσεις υπεράσπισης των δικαιωμάτων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.

«Είναι μία καλή είδηση για όποιον θεωρεί ότι αυτό που κρύβουν τα εσώρουχα δεν αφορά ούτε την κυβέρνηση, ούτε τις αρχές», αναφέρουν την ανακοίνωσή τους,

Η Ολλανδία έχει επίσης κάνει από το 2018 ένα βήμα για να την αναγνώριση τρίτου φύλου, όταν ένας πολίτης που γεννήθηκε μεσοφυλικός (ίντερσεξ) δικαιώθηκε από την δικαιοσύνη, η οποία του αναγνώρισε το δικαίωμα να μην εγγραφεί ως άνδρας ή γυναίκα στο πιστοποιητικό γεννήσεως.






πηγη 

Ποιος ειναι ο Ροζακης ο Προεδρος του επιστημονικου Συμβουλιου του ΥΠ.Εξωτερικων, που δηλωνει...."Το Καστελοριζο κειται μακραν";

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
  ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΔΑ ΝΗΣΙΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΙΑ...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ"


ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΤΟ 2017 ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ.


(ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ)


ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΡΟΖΕΝΣΤΑΙΝ ΣΕ ΡΟΖΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΕΔΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΟΖΑΚΗ-ΡΟΖΕΝΣΤΑΙΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ

ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ  ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ

ΡΟΖΑΚΗ-ΡΟΖΕΝΣΤΑΙΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ (ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ) ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΗΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Ο ΡΟΑΖΑΚΗΣ-ΡΟΖΕΝΣΤΑΙΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ  ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ









πηγη 

Ελλειψη αυτόματου ποτίσματος στις πανάκριβες ζαρντινιέρες ! ! ! Αλλα λυση υπαρχει...Υιοθετηστε τα φυτα και ποτιστε τα , λεει ο @$%^&^%$#$ ! ! !

Την ώρα που η έλλειψη αυτόματου ποτίσματος στις πανάκριβες ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου έχει προκαλέσει την γενική χλεύη, ο δήμος Αθηναίων ξεκινά πρόγραμμα υπό τον τίτλο «Υιοθέτησε νεοφυτεμένα δέντρα».

Το πρόγραμμα καλεί τους πολίτες να υιοθετήσουν ένα νεόφυτο δέντρο και να το ποτίζουν. Μάλιστα υπάρχει και ειδική εφαρμογή στο κινητό.

Ουσιαστικά, όμως, πρόκειται για την ανάθεση μιας κατεξοχήν δημοτικής αρμοδιότητας στους πολίτες, διότι ο δήμος ομολογεί, εμμέσως, ότι, λόγω έλλειψης μέσων, χάνει από 10% έως 40% των νεοφυτεμένων δέντρων. Ο ίδιος ο δήμος σημειώνει ότι αυτό συμβαίνει «λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των αναγκών πυροπροστασίας όπου και απασχολούνται οι υδροφόρες του».

Έτσι μας λέει ότι «είναι λοιπόν σημαντικό να ποτίζουμε τα δέντρα με 15 λίτρα νερό κάθε 2 μέρες κατά τη θερμή περίοδο (Μάιο έως Σεπτέμβριο), ώστε να αυξήσουμε την πιθανότητα επιβίωσής τους. Από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο, τα δέντρα χρειάζονται πότισμα 1 φορά την εβδομάδα με 10 λίτρα νερό».

Αν το ξεχάσεις, λαμβάνεις υπενθυμίσεις κάθε φορά που είναι αναγκαίο να το ποτίσεις. Κάθε δημότης μπορεί να υιοθετήσει έως τρία δέντρα, ενώ αντίστοιχα ο αριθμός των δημοτών που μπορούν να υιοθετήσουν ένα συγκεκριμένο δέντρο είναι έως τρεις.








πηγη 

Μπορει να ουρλιαζει η 9χρονη, αλλα ο γαμος θα γινει... Συνεβει και συμβαινει στο Πακισταν, αυριο στην γειτονια μας;

9χρονο κοριτσακι το παντρευουν με το ζορι...
Αυτοι που μπαινουν λαθρα στην Ελλαδα μας και τους πληρωνουμε επιντοματα....
Θα ενσωματωθουν μας λενε...
Αυριο στις γειτονιες μας....
Καλοδεχτειτε τους μην ειστε ρατσιστες τσιριζουν...
Κριση εχετε δειτε το βιντεο και κρινετε...


Πως εγινε ρε Βασιλη; Τι χυλοπιτα ηταν αυτη απ τις νοσοκομες; Γιατι σου γυρισαν πλατη;

Μπορει οι στημενες δημοσκοπησεις να δινουν τρελα ποσοστα αλλα...
Αλλα η αληθεια ειναι αλλη....
Τους σιχαθηκε ο κοσμος ολος και δη οι νοσοκομες που θελανε να τις χειροκροτησουμε....

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, γύρισαν την πλάτη στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, διαμαρτυρόμενοι για την εγκατάλειψη και τις περικοπές στον χώρο της υγείας από την κυβέρνηση.

Ο υπουργός έφτασε με καθυστέρηση στο νοσοκομείο όπου ακολούθησε συνάντηση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με την παρουσία της διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Λένας Μπορμπουδάκη, του βουλευτή Γιάννη Κεφαλογιάννη, του Ανδρέα Ξανθού, της διοίκησης του νοσοκομείου, φορέων και άλλων.

Ο κ. Κικίλιας επανέλαβε τις ανακοινώσεις που έκανε για τις προσλήψεις προσωπικού, ανακοίνωσε ότι θα υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης των προβλημάτων του νοσοκομείου Ρεθύμνου και για το πρόβλημα των αναισθησιολόγων που είναι πανελλαδικό, δήλωσε ότι το θέμα θα εξεταστεί.

Τα προβλήματα του νοσοκομείου είναι συσσωρευμένα το τελευταίο διάστημα με το προσωπικό να κάνει λόγο για έναν καθημερινό αγώνα διαρκείας για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες.










πηγη 



Παιρνουν το Αιγαιο χωρις να πεσει ντουφεκια ! ! ! ! Να η ΑΟΖ που ετοιμαζονται να ανακυρηξουν μονομερως τωρα που βρηκαν ευκαιρια....

Ναι βρηκαν ευκαιρια...
Ευκαιρια ειναι οι Μητσοτακηδες, αυτοι οι ανικανοι που μας κυβερνουν....
Τριβουν τα χερια τους λοιπον τα Μεμετια και ετοιμαζονται....

Σε μια πρωτοφανή προκλητικότατη κίνηση φαίνεται πως προετοιμάζει το έδαφος να προχωρήσει η Τουρκία αυτή την φορά στο Αιγαίο πέλαγος, εκμεταλλευόμενη για άλλη μια φορά την ελληνική αδράνεια.

Όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Adalou ajansı και αναδημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα Akşam, ο καθηγητής Οικονομικών και Διοικήσεως του πανεπιστημίου Kocaeli, o İrfan Kaya Ülger, παρουσίασε για πρώτη φορά δημόσια τα σχέδια που έχει η Τουρκία να προχωρήσει σε μονομερή ανακήρυξη ΑΟΖ στο Αιγαίο.

Ο Τούρκος καθηγητής υποστήριξε πως θα πρέπει η Τουρκία να σταματήσει την Ελλάδα που μετά την συμφωνία με την Ιταλία για την ΑΟΖ στο Ιόνιο Πέλαγος επιδιώκει να διευρύνει την ελληνική ΑΟΖ.

Για τον λόγο αυτό η Τουρκία θα πρέπει να προχωρήσει και σύμφωνα με την δυνατότητα που της δίνει υποτίθεται το άρθρο 75 του θαλασσίου δικαίου του ΟΗΕ, που συντάχτηκε το 1958, το συντομότερο σε μονομερή ανακήρυξη ΑΟΖ στο Αιγαίο, που θα βασίζεται στην άποψη ότι τα νησιά σε κλειστή θάλασσα, όπως είναι το Αιγαίο, δεν έχουν υφαλοκρηπίδα και συνεπώς και Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Μάλιστα επικαλείται την συμφωνία Ελλάδας Ιταλίας, που όπως υποστηρίζει (;;;), δεν έδωσε το δικαίωμα σε ελληνικά νησιά να έχουν υφαλοκρηπίδα.

Δηλαδή με λίγα λόγια εφαρμογή στην πράξη της Γαλάζιας Πατρίδας που προεκτείνει τα όρια της τουρκικής κυριαρχίας περίπου στην μέση του Αιγαίου Πελάγους

Άντε και εις ανώτερα!








πηγη 

Εξαγριωμένοι "καημενοι" θέλουν τα ¨λεφτά τους¨ ! ! ! Ακους ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ! ! ! "Τα λεφτα τους", απο το υστερημα σου Ελληνα....

Λαθρομετανάστες στον Αετό προπηλάκισαν Κοινωνική Λειτουργό χρειάστηκε η συνδρομή της Αστυνομίας...
Κι αφηστε τα περι ανθρωπιας....
ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ! ! !

Ένταση επικράτησε πριν λίγη ώρα στο Ξενοδοχείο στη Τ.Κ. Αετού, όταν οι μετανάστες που διαμένουν εκεί προπηλάκισαν την Κοινωνική λειτουργό, με το πρόσχημα της μη καταβολής του μισθού τους.

Στο συμβάν μετέβησαν δύο περιπολικά της Α.Τ Αμυνταίου, οι Αστυνομικοί στην προσπάθεια τους να απεγκλωβίσουν την Κοινωνική Λειτουργό, δέχτηκαν, ύβρεις και διαπληκτίστηκαν με τους εξαγριωμένους μετανάστες.

Με την συνδρομή της Αστυνομίας η Κοινωνική λειτουργός απεγκλωβίστηκε από το ξενοδοχείο και οι Αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από το συμβάν.

Δικαιολογημένοι....
Τα λεφτά τους θέλουν ….
Που ειναι το υστερημα σου βλακα....
Open the borders βρε να έρθουν κι άλλοι…



πηγη

Πίτμπουλ όρμηξε σε άνδρα την ώρα που κοιμόταν μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο...


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας άνδρας από τα Ψαχνά Ευβοίας, μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από πίτμπουλ, το απόγευμα της Πέμπης, ενώ κοιμόταν.


Το πίτμπουλ, ξέφυγε από διπλανό σπίτι και μπήκε στο διαμέρισμα του άτυχου άνδρα, καθώς βρήκε την πόρτα ανοιχτή, και άρχισε να του επιτίθεται άγρια, δαγκώνοντας τον στον λαιμό και στο υπόλοιπο σώμα, με αποτέλεσμα να επέλθει ακατάσχετη αιμορραγία από τις βάναυσες δαγκωματιές.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στον νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.


Πηγή

Πακιστανός : “Θέλω μια Ελληνίδα, ξύπνια και όμορφη” ! ! !

Τι λες μωρή σιχαμένη σαύρα ! ! !
Ψάχνεις Ελληνικό διαβατήριο;;;;;
Ούτε στα ποιο τρελά σου όνειρα μια Ελληνίδα βρομιάρη να σε θέλει...! ! !

https://youtu.be/m88A4Ja-Jdg

Δεν θέλει λέει ούτε Ρωσίδες, ούτε Αλβανίδες, θέλει μια Ελληνίδα ¨ιξύπνια και ομορφήα¨.

Μάλλον θέλει ελληνικό διαβατήριο, αλλά αυτό η Ελληνίδα θα το καταλάβει αργότερα…



Πηγή

Έβλεπε τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο στον ύπνο του και έχτισε ένα πανέμορφο εκκλησάκι προς τιμήν του...

Ο  Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος να μας βοηθάει όλους μας και να μας δίνει Υγεια...

https://youtu.be/xPp5bUGSphA

 Έναν ναός κόσμημα φροντισμένος, περιποιημένος και με γούστο κεκοσμημένος που αναμένει την τελετή των Θυρανοιξιών για να αποδοθεί στη Λατρεία

Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος: Ο Άγιος ήρθε στον ύπνο του και εκείνος αποφάσισε να χτίσει εκκλησάκι του. Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος παρουσιάστηκε στον Βαγγέλη Παπαλουκά. Αυτό που είδε στον ύπνο του ήταν η αφορμή για να κατασκευάσει ένα εκκλησάκι για να τον τιμήσει. Μάλιστα, αυτό το εκκλησάκι βρίσκεται στα Βάγια.

 Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Βαγίων Ιερά Μητρόπολις Θηβών και Λεβαδείας – Ιερό Παρεκκλήσιο Οσίου Ιωάννου του Ρώσου

Όταν ο Απόστολος Παύλος έφθασε στην Αθήνα διαπίστωσε ότι ολόκληρη η πόλις ήταν γεμάτη από ιερά. Δηλαδή, τόπους λατρείας. Ανάμεσα σε αυτούς και ο χώρος της αναζήτησης του Αληθινού Θεού. Από αυτό πήρε αφορμή και μίλησε στους ειδωλολάτρες Αθηναίους για την Πίστη στον Εσταυρωμένο και Αναστάντα. Δείγμα ευλάβειας και προσήλωσης στα ιερά και τα όσια αποτελεί και η ύπαρξη τόπων Λατρείας. Εκείνοι, με την φροντίδα φιλάγιων πιστών αποτελούν φάρους πνευματικούς και σημεία αναφοράς για όλους.


Ενας τέτοιος χώρος εδώ και χρόνια υπάρχει στην είσοδο των Βαγίων σαν να υποδέχεται τον επισκέπτη και να τον πληροφορεί για την αγάπη των κατοίκων για την ορθόδοξη πίστη και ζωή. Η οικογένειά Παπαλουκά είχε την έμπνευση και την όμορφη πρωτοβουλία να ανεγείρει έναν Ναό στο όνομα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου του Νέου Ομολογητού. Εναν ναός κόσμημα φροντισμένος, περιποιημένος και με γούστο κεκοσμημένος που αναμένει την τελετή των Θυρανοιξιών για να αποδοθεί στην Λατρεία.

Συγχαίρουμε την οικογένειά Ιωάννου Παπαλουκά και ευχόμαστε ο Όσιος που ταξίδεψε από την Ρωσία και έφθασε στην Μικρά Ασία και από εκεί στο Προκόπιο της Εύβοιας να εκπληρώνει κάθε ευσεβή και Φιλόθεο επιθυμία τους.

Πηγή

Αναστατώθηκαν οι πελάτες της τράπεζας Alpha Bank οι οποίοι έλαβαν το βράδυ της Παρασκευής sms να αλλάξουν τους κωδικούς τους στο e-banking...


Δεν πρόκειται για επίθεση χάκερ αλλά για τεχνικό πρόβλημα το οποίο δεν δημιουργεί καμία απειλή στις συναλλαγές και τους λογαριασμούς

Πελάτες της τράπεζας από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Αττική, Λέσβο κ.λπ.) επικοινώνησαν με το site αναφέροντας το περιστατικό, προσθέτοντας ότι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν ούτε με το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας.

Πηγές της Alpha Bank πάντως διαβεβαιώνουν ότι τα συστήματα της Τράπεζας είναι απόλυτα ασφαλή και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα χρήματα, αλλά και τα προσωπικά δεδομένα των πελατών.

Το μήνυμα που έλαβαν χρήστες του ebanking της Alpha Bank
«myAlpha Code: **** EIΣOΔOΣ ΣTO e-banking. O KΩΔIKOΣ MIAΣ XPHΣHΣ ΘA ΠAPAMEINEI ENEPΓOΣ ΓIA TA EΠOMENA 5’», το μήνυμα που έλαβαν στα κινητά τους χρήστες του ebanking της Alpha Bank.
Το iefimerida.gr επικοινώνησε με στελέχη της τράπεζας Alpha Bank, τα οποία τόνιζαν ότι δεν πρόκειται για cyber attack αλλά και αστοχία στο λογισμικό του συστήματος που αποστέλλει ομαδικά sms. «Εχει τρελαθεί το σύστημα» έλεγαν χαρακτηριστικά. Πρόσθεταν κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα χρήματα, αλλά και τα προσωπικά δεδομένα των πελατών.

Πηγές από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ, ωστόσο, επισημαίνουν ότι δεν πρέπει κανείς από όσους έλαβαν το sms να αλλάξει τους κωδικούς του για την περίπτωση που όντως αποδειχθεί ότι πρόκειται για cyber attack και προσπάθεια «phising» (δόλιου «ψαρέματος» κωδικών).

Ανησυχία από πελάτες της Alpha Bank στα social media
Δεκάδες είναι και οι αναρτήσεις στο Twitter, με χρήστες που διαπιστώνουν το ίδιο πρόβλημα. Οι περισσότεροι λαμβάνουν μηνύματα για είσοδο στο e-banking του λογαριασμού τους, ενώ όσοι επιχειρούν να επικοινωνήσουν με τον τηλεφωνικό αριθμό εξυπηρέτησης, αυτός φαίνεται πως έχει καταρρεύσει.

Άλλοι σημειώνουν πως διαπιστώνουν πρόβλημα και στην προσπάθεια ηλεκτρονικών πληρωμών, καθώς δεν λαμβάνουν τον κωδικό ασφαλείας για να ολοκληρώσουν τις συναλλαγές τους.

«Θέλω να πληρώσω κάτι λογαριασμούς και δεν μου στέλνει SMS για επαλήθευση» σημειώνει κάποιος χρήστης για την προσπάθειά του να κάνει πληρωμή διαδικτυακά μέσω Alpha Bank.

Κάποιοι παρατηρούν πως λαμβάνουν μηνύματα που αφορούν σε παλιότερες συναλλαγές τους μέσω της Alpha Bank. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι μοιάζουν καθησυχαστικοί, αφού αυτό δείχνει πως πρόκειται για βλάβη και όχι για κυβερνοεπίθεση.

Πηγή 

Αγανάκτησε ένοικος πολυκατοικίας και έβγαλε ανακοίνωση: «Εσείς που σκούζετε στον 3ο, σας φτιάχνουν τα κρούσματα;»



Viral έχουν γίνει οι ανακοινώσεις που κάνουν την εμφάνισή τους στις πολυκατοικίες, σχετικά με την… τη φασαρία, τα μαγειρέματα αλλά και την καθαριότητα.

Κάποιοι όμως – όπως είναι φυσικό – έχουν διαφορετικά γούστα και προτιμούν τις απογευματινές και ειδικά την ώρα που ανακοινώνονται τα κρούσματα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς, βλέποντας την παρακάτω ανακοίνωση που λογικά πρέπει να είναι από τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου.

Η μυθική ανακοίνωση

Αναλυτικά λοιπόν αυτή αναφέρει: «Εσείς που σκούζετε κάθε απόγευμα στον 3ο την ώρα των δελτίων ειδήσεων, πάτε καμιά βόλτα. Τα περιοριστικά μέτρα έχουν αρθεί.

Εκτός και αν σας «φτιάχνει» η ανακοίνωση των κρουσμάτων ή οι φασαρίες στην Αμερική. Έλεος και σκούζετε και χάλια».

Μάλιστα, κάποιος φαίνεται να συμφωνεί, καθώς του έγραψε «πες τα», ενώ κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «τυχερέ».










Πηγή

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Ιεχωβουδες Μάνα και οι δύο κόρες θυσιάστηκαν για την αιώνια ζωή...


Δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτό το οποίο συνέβη στα Τίρανα και είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα. Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας, τρεις γυναίκες, μάνα και δύο κόρες, πιστές στο θρήσκευμα των μαρτύρων του Ιεχωβά, αποφάσισαν να θυσιαστούν για την «ανάσταση», για την αιώνια ζωή που κηρύσσει η θρησκευτική αυτή αίρεση.

Ως αποτέλεσμα αυτού, σήμερα βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους, στα Τίρανα, η 56χρονη Ζανέτα Ι. και η 33χρονη κόρη της Ανίσα, ενώ η μικρότερη αδερφή της Μπλέρτα διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση λόγω ασιτίας.


Αμετανόητη για την επιλογή αυτή, η νεαρή γυναίκα που επέζησε είπε στους αστυνομικούς: «Εσείς δεν μπορείτε να κατανοήσετε τις θυσίες μας για να φθάσουμε μέχρι αυτή τη στιγμή».Η μάνα με τις δύο κόρες.

Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά στοιχεία, η 33χρονη πρέπει να είχε πεθάνει καιρό πριν, ενώ το πτώμα της διατηρούνταν στο κρεβάτι της από τη μάνα και την αδερφή σε αναμονή της «ανάστασης», οι οποίες χρησιμοποιούσαν διάφορες αλοιφές που δεν επέτρεπαν τη σήψη του σώματος και τη δυσοσμία.

Είχε προηγηθεί τον Ιανουάριο ο θάνατος από άγνωστη αιτία του συζύγου της 56χρονης και πατέρα των δύο κοριτσιών και από τότε οι τρεις γυναίκες είχαν κόψει κάθε επικοινωνία με τους γείτονες, όπως και την έξοδό τους από το σπίτι. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.


Πηγή

Πρόεδρος της Λιβυκής Βουλής: ΑΟΖ με την Ελλαδα, Ρωσικη Πρεσβεια ανοιγει στην Λιβυη και ο Σαλεμενος Σουλτανος παραμιλαει....


Τι είπε ο Πρόεδρος της Λιβυκής Βουλής στους Ρώσους...
Ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου της ανατολικής Λιβύης, Ακίλα Σαλέχ, παραχωρώντας  συνέντευξη στο ρωσικό Sputnik, προανήγγειλε την δημιουργία επιτροπής ειδικών για τον καθορισμό θαλάσσιων ζωνών μεταξύ Λιβύης και Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για την πρόσφατη επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, στην Λιβύη και τις κατ’ ιδίαν επαφές που είχαν, ο Λίβυος αξιωματούχος επεσήμανε τα εξής:

«Μιλήσαμε γι’ αυτά (θαλάσσιες ζώνες), αλλά αποφασίσαμε πρώτα να δημιουργήσουμε μια επιτροπή από Λίβυος ειδικούς, οι οποίοι θα μας στείλουν τις προτάσεις τους, να αξιολογήσουν τα συμφέροντά μας, τα δικαιώματά μας, τα δικαιώματα των υπόλοιπων εμπλεκομένων πλευρών, και τελικά θα θέσουν το ζήτημα στο νομοθετικό σώμα. Θα αποφασιστεί πώς και υπό ποια μορφή, θα υιοθετηθούν αυτές οι συμφωνίες».

Πρόσθεσε δε ότι η συγκεκριμένη επιτροπή θα συγκροτηθεί αμέσως μόλις επιστρέψει στην Λιβύη, καθώς αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Ρωσία, όπου είχε επαφές με τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ. Στην συνέχεια, θα επισκεφτεί την Γενεύη στην Ελβετία, με πιθανούς ενδιάμεσους προορισμούς την Ρώμη και το Αλγέρι.

Ενδεχόμενη συμφωνία για την ΑΟΖ Αθήνας Σάλεχ, με βάση το Διεθνές Δίκαιο, θα σταθεί απέναντι στο παράνομο μνημόνιο Ενρτογάν-Σάρατζ (λεπτομέρειες ΕΔΩ). Άραγε είναι τυχαίο πως η δήλωση αυτή έγινε στην Μόσχα; Η Ελλάδα δείχνει να βγαίνει κερδισμένη από την ρωσική, ενάντια στα τουρκικά συμφέροντα, ανάμειξη στην Λιβύη, όπως γράψαμε σε σημερινό μας άρθρο (ΕΔΩ).

«Γροθιά» από την Μόσχα λοιπόν στην Τουρκία, η οποία, αμέσως μετά την επίσκεψη Δένδια στην Λιβύη, έστειλε ως απάντηση τον υπουργό Άμυνας Ακάρ στον Σάρατζ, όπου δήλωσε ότι η χώρα του «θα κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για τους Λίβυους αδελφούς μας (σ.σ. τους ισλαμιστές της Τρίπολης) σύμφωνα με τις οδηγίες του Προέδρου Ερντογάν».

Η Ρωσία όμως έχει άλλα σχέδια...










πηγη 

Τα Μαγικα του Κουλη....Για αυξησεις μιλαει στα καναλια, μειωσεις βλεπουν οι δημοσιοι υπαλληλοι ! ! !

Πραγματικα ειναι ψευτες...
Κανουν το ασπρο μαυρο....
Και....
Σοκ σε χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους προκαλούν οι συνεχείς μειώσεις που υφίστανται ξαφνικά οι καθαρές μηνιαίες αμοιβές τους.

Οι μειώσεις αυτές, οι οποίες οφείλονται στις αναδρομικές χρεώσεις εισφορών υπέρ ανέργων και υπέρ του Ταμείου Πρόνοιας, στις αναδρομικές αυξήσεις των κρατήσεων φόρου μισθωτών υπηρεσιών και στις οριζόντιες περικοπές των επιδομάτων παραγωγικότητας, γίνονται τις τελευταίες ημέρες ακόμη μεγαλύτερες για τους υπαλλήλους που χρωστούν στο δημόσιο, καθώς η εφορία -εφαρμόζοντας κατά γράμμα την υφιστάμενη νομοθεσία- προχωρά σε κατασχέσεις σημαντικού μέρους των μισθών τους προκειμένου να εξασφαλίσει την είσπραξη των οφειλομένων.

Τους τελευταίους μήνες χιλιάδες υπάλληλοι και λειτουργοί του δημοσίου διαπιστώνουν ότι τα καθαρά ποσά των μισθών που πιστώθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους έχουν συρρικνωθεί σε επίπεδα που σε πολλές περιπτώσεις θυμίζουν μισθούς… Βουλγαρίας, σε ποσά της τάξεως των 100 έως 600 ευρώ.

Οι πρωτοφανείς αυτές μειώσεις των μισθών οφείλονται, καταρχάς, στο γεγονός ότι αυτή την περίοδο οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών εφαρμόζουν ταυτόχρονα και αναδρομικά ορισμένα μέτρα του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής που είχαν ψηφιστεί από τη Βουλή τον περασμένο Ιούλιο και προβλέπουν:

Την επιβολή κρατήσεων 3% υπέρ ανέργων και υπέρ του Ταμείου Πρόνοιας επί των συνολικών αποδοχών αναδρομικά από τη 1-1-2011.

Την αύξηση της μηνιαίας παρακράτησης φόρου μισθωτών υπηρεσιών αναδρομικά από τη 1-7-2011, λόγω της πρώτης μείωσης του αφορολογήτου ορίου από τις 12.000 στις 8.000 ευρώ.
Την περικοπή των επιδομάτων παραγωγικότητας (κινήτρων απόδοσης κλπ.) κατά ποσοστά 10%-50% αναδρομικά από τη 1-7-2011.

Οι μειώσεις αυτές -αν και προσωρινές λόγω της αναδρομικότητας των παραπάνω μέτρων- συνδυάζονται σε πολλές περιπτώσεις και με επιπλέον κρατήσεις που επιβάλλονται στους υπαλλήλους για την εξόφληση δόσεων στεγαστικών δανείων που έχουν λάβει από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή από άλλα πιστωτικά ιδρύματα. Στις περιπτώσεις αυτές, η -έστω και προσωρινή- συρρίκνωση των καθαρών αποδοχών είναι πολύ μεγαλύτερη. Τα ποσά που πιστώνονται στους λογαριασμούς μισθοδοσίας έχουν υποχωρήσει ακόμη και σε διψήφια επίπεδα.

Χρέη στο δημόσιο
Στη χειρότερη θέση, ωστόσο, σύμφωνα με το makthes.gr, βρίσκονται πλέον όσοι υπάλληλοι χρωστούν αυτή την περίοδο ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο. Από τις ήδη συρρικνωμένες αποδοχές των υπαλλήλων αυτών η εφορία κατάσχει πλέον σημαντικά ποσά, τα οποία υπολογίζονται μέχρι και στο 25% των συνολικών ονομαστικών καθαρών αποδοχών, προκειμένου να διασφαλίσει την είσπραξη των οφειλομένων.

Συγκεκριμένα, με εντολή του υπουργείου Οικονομικών οι εφορίες έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν σε μεγάλη έκταση το μέτρο των κατασχέσεων μισθών και ουσιαστικά αποσπούν σημαντικά τμήματα από τις ήδη κουτσουρεμένες αποδοχές πολλών δημόσιων υπαλλήλων που έχουν φορολογικές οφειλές.

Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών:
Το μέτρο των κατασχέσεων μισθών δεν είναι καινούργιο αλλά προβλέπεται εδώ και πολλά έτη από τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων. Προϋπόθεση για την εφαρμογή του μέτρου είναι ο μηνιαίος μισθός να είναι μεγαλύτερος των 1.000 ευρώ και το εναπομείναν, μετά την κατάσχεση, υπόλοιπο του μισθού να μην είναι χαμηλότερο των 1.000 ευρώ.

Αυτή την περίοδο η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου θα είναι εντατική, καθώς το υπουργείο επιθυμεί να εξασφαλίσει με κάθε μέσο την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών για να ενισχύσει τα έσοδα του προϋπολογισμού.

Το ποσοστό 25% που είναι το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο το οποίο μπορεί να κατασχεθεί δεν υπολογίζεται στο εναπομείναν μετά τις προσωρινές σημαντικές μειώσεις ποσό του μισθού αλλά στο συνολικό ονομαστικό ποσό. Έτσι, αυτό που κατάσχεται αντιστοιχεί σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του υπολειπόμενου διαθέσιμου μισθού.

Μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας κ. Αλεβιζόπουλος επεσήμανε ότι 20 υπάλληλοι της υπηρεσίας έχουν ήδη υποστεί κατασχέσεις μισθών από την εφορία για χρέη προς το δημόσιο.Υπάρχουν δάνεια, παιδιά που σπουδάζουν στην επαρχία και υποχρεώσεις. Δεν είναι καθαρά αυτά τα χρήματα που μένουν στους εργαζομένους.

Το χαράτσι για τα σπίτια μας θα είμαστε σε αδυναμία να το πληρώσουμε, όπως σε αδυναμία θα είμαστε να πληρώσουμε και τον φόρο για τους ανέργους του 2010, όπως και την εκκαθάριση του 2011. Δεν έχει αντίρρηση κανείς να πληρώσει φόρους, στο σημείο που είναι η χώρα.

Αλλά αυτή η αναδρομικότητα των φόρων και το κράτος που έρχεται και σου παίρνει το εισόδημα διαβίωσης είναι ανάλγητα και απαράδεκτα, θα οδηγήσουν στη φτώχεια των ίδιων των εργαζομένων και θα έχουν ως αποτέλεσμα το κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων”, ανέφερε ο κ. Αλεβιζόπουλος.
Τις κατασχέσεις μισθών επιβεβαίωσε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, και η πρόεδρος του γενικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Εφοριακών Φρόσω Σταυράκη.

Είναι ένα μέτρο που ισχύει πάρα πολλά χρόνια και για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους και για τις επιχειρήσεις και τις μεταξύ τους συναλλαγές. Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να έχει ενεργοποιηθεί πιο πολύ, αλλά σε σχέση με τις περικοπές που υπάρχουν, και είναι μεγάλες και δυσβάστακτες, αυτό το μέτρο γίνεται ακόμη πιο επώδυνο, δήλωσε χαρακτηριστικά.









πηγη 

Αυτος ο αλητης που χτυπα τον ηλικιωμενο γιατι δεν εχει συλληφθει, γιατι ακομη δεν εχει απολυθει;

Πιανουν δουλεια σαν σεκιουριταδες, μερικοι, μερικοι και νομιζουν οτι απεκτησαν εξουσια...
Κι αν για παραδειγμα, ο συγκεκριμενος το εκανε αυτο, στον δικο μου πατερα, ισως να μην ζουσε τωρα.....

Εικόνες λοιπον, που προκαλούν θλίψη για την βίαιη στάση ενός υπαλλήλου σεκιούριτι, προς ηλικιωμένο πολίτη, αποτυπώνονται στο βίντεο που καταγράφηκε έξω από υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ.

Ο ηλικιωμένος επιχείρησε να μπει σε υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή Τσαλικάκι χωρίς να έχει κλείσει πρώτα ραντεβού.

Ο υπάλληλος σεκιούριτι τον σταμάτησε και του είπε ότι απαγορεύεται να μπει εφόσον δεν είχε προγραμματίσει την επίσκεψή του, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να λογομαχήσουν και στη συνέχεια να έρθουν πιαστούν στα χέρια.

Ο υπάλληλος σεκιούριτι όπως θα δείτε και στο βίντεο, κλωτσάει με τα πόδια του τον ηλικιωμένο ο οποίος είναι πεσμένος στην πόρτα, ενώ πολίτες που βρίσκονται έξω, αντιδρούν και καλούν την αστυνομία.

Ο διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου Παύλος Βαρδουλάκης ανέφερε ότι ο πολίτης εξυπηρετήθηκε από τον ίδιο στο γραφείο του και εξετάστηκε το αίτημά του, τονίζει όμως ότι η εταιρία φύλαξης  έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις γι αυτή την συμπεριφορά.







πηγη 

ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ (Οποιος δεν το πιστευει ας παει εκει να ζησει)

Ολοι αυτοι οι "φιλανθρωποι που τσιριζουν για τα δικαιωματα των μουσουλαμνων, γιατι δεν πανε μια βολτα στις χωρες τους;
Γιατι τσιριζουν χωρις να ξερουν;
Γιατι δεν βγαζουν αχνα οταν προκειται για δικαιωματα των Χριστιανων;
Διαβαστε....

Οι φρικαλεότητες εναντίον των θρησκευτικών μειονοτήτων συνεχίζονται αμείωτες στο Ισλαμικό τρομοκρατικό κράτος του Πακιστάν . Ένας χριστιανός άνδρας, ο Nadeem Joseph (κάτω), σκοτώθηκε από τον μουσουλμάνο γείτονά του επειδή αγόρασε ένα σπίτι στη γειτονιά του Πεσαβάρ που κυριαρχούσε ο μουσουλμάνος… μόνο και μόνο επειδή ήταν χριστιανός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα OpIndia: Δύο μέλη μιας χριστιανικής οικογένειας πυροβολήθηκαν επειδή αγόρασαν ένα σπίτι σε μια μουσουλμανική γειτονιά της επαρχίας της Πιτζάμπεργκ. Ο Nadeem Joseph και η πεθερά του Elizabeth Masih δέχτηκαν βάναυση επίθεση από τον Salman Khan και τους γιους του λίγες μέρες μετά την αγορά του Nadeem Joseph από την τηλεοπτική αποικία στο Πεσαβάρ του Πακιστάν στις 4 Ιουνίου 2020.

Η αστυνομία συνέλαβε αρκετά μέλη της οικογένειας Salman Khan σε σχέση με το περιστατικό, ενώ παραμένει σε φυγή. Η αστυνομία ψάχνει τον Salman Khan, τον οποίο ο Joseph είπε, άρχισε να τον παρενοχλεί την ημέρα που μετακόμισε στην αποικία.
Οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα συμβούν πολλά ακόμα κι αν τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με τον Πακιστανό ακτιβιστή Rahat Austin, ο Nadeem Joseph, ο οποίος παρέμεινε δεκτός στο νοσοκομείο μετά την επίθεση, υπέκυψε στους τραυματισμούς του μετά τον χειρισμό του για πέμπτη φορά στις 29 Ιουνίου 2020.

Ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, ο Joseph σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα είχε πει: «Αισθάνομαι φοβισμένος ακόμη και στο νοσοκομείο. Φοβάμαι τη ζωή μου και την οικογένειά μου. » Πρόσθεσε: «Αγόρασα το σπίτι στην τηλεοπτική αποικία πριν από ένα μήνα. Πρέπει να πληρώσω ολόκληρη την πληρωμή, αλλά ο Salman Khan, ένας μουσουλμάνος που ζει απέναντι από το σπίτι μου, δεν ήταν χαρούμενος γι ‘αυτό. Άρχισε να μας παρενοχλεί και μας ζήτησε να φύγουμε.

Ο Salman ισχυρίστηκε ότι είπε στον Joseph και την οικογένειά του ότι επειδή ολόκληρη η γειτονιά ήταν μουσουλμανική και ότι οι Χριστιανοί (όπως οι Εβραίοι) είναι εχθροί του Ισλάμ, δεν μπορούσαν να μείνουν εκεί.

Ένας Πακιστανός Μουσουλμάνος ανάγκασε ένα 13χρονο χριστιανικό κορίτσι να μεταστραφεί σε Ισλάμ απειλώντας με το όπλο.

Το χριστιανικό αγόρι που υφίσταται συνεχή παρενόχληση από τον Πακιστανό μουσουλμάνο δάσκαλό του επειδή δεν μετατράπηκε στο Ισλάμ, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα επειδή δεν έκανε την εργασία του.

Στο χωριό Bughyana του Πακιστάν, ένας μουσουλμάνος ιδιοκτήτης σκότωσε έναν Χριστιανό επειδή ήταν υμνωδός του Ευαγγελίου και ο ιδιοκτήτης δεν του άρεσαν οι ύμνοι του Ευαγγελίου. Έτσι, επιτέθηκε στο σπίτι του άνδρα, τον απήγαγε και τον βασάνισε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτροπληξίας για μέρες, έως ότου πέθανε.

Τα ίδια θα πάθετε σε λίγο καιρό, ο Κούλης για αυτόν τον λόγο τους μάζεψε…για να μαζέψουν εσάς .






πηγη 

Αυτη η ξεφτιλα, ειναι βαρια βιομηχανια της Ελλαδος; Μηπως ειναι απλως...ΞΕΦΤΙΛΑ;

“ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ” Ή ΞΕΦΤΙΛΑ;
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΣΙΜΠ@ΥΚΙ@ ΣΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ;
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΩΝ “ΠΑΓΚΟΜΙΩΝ ΛΙΓΟΥΡΗΔΩΝ”;

Την ονομάσαμε “βαριά βιομηχανία” αλλά βιομηχανία σαφώς και δεν είναι. Λέμε ότι συνεισφέρει στο ΑΕΠ έως και 25% . Δεν διαφωνούμε διότι εδώ και χρόνια δεν έχουμε άλλους τομείς όπως πραγματική βιομηχανία, πρωτογενή τομέα κ.λ.π.

Αλλά να γίνει αυτό λόγος να ξεφτιλιζόμαστε διεθνώς και να φαντάζουμε ως οι “παγκόσμιοι λιγούρηδες” πάει πολύ και μας προσβάλει ως λαό και ως Έθνος. Άλλωστε τούτος εδώ ο τόπος έχει επιβιώσει και χωρίς τουρισμό αλλά και με μειωμένο στα χρόνια της πρόσφατης οικονομικής κρίσης. Και το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις διαχρονικά δεν κατάφεραν να έχει η Χώρα κι άλλες πηγές εσόδων, δεν θα πρέπει ως λαό να μας καταντήσει να παίρνουμε τσιμπ@ύκι@ στον κάθε άπλυτο που πατάει το πόδι του εδώ.

Οι εικόνες που είδαμε κατά την άφιξη των πρώτων τουριστών στην Ελλάδα σαφώς και μας προσβάλουν όλους . Οι λύρες, οι χοροί και τα πυροσβεστικά που πετάνε νερά στα αεροπλάνα θυμίζουν παλαιότερες εποχές.

Ποιος δεν θυμάται στα πρώτα χρόνια του έγχρωμου Ελληνικού κινηματογράφου την ταινία “Γοργόνες και μάγκες”, όταν περίμεναν εν αγωνίως τους ξένους τουρίστες σε ένα απομακρυσμένο νησί και τι αντίκρισαν τα μάτια τους όταν έγινε η απόβαση κάποιων πεινασμένων εκεί. Ποιος δεν θυμάται τα κεφτεδάκια από τον Γιάννη Βογιατζή που έπεσαν σαν ακρίδες πάνω τους οι τουρίστες και τα κατασπάραξαν..

Γιατί κακά τα ψέματα, αλλά υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα τουρισμού που δεν προσφέρει αλλά αντιθέτως δημιουργεί και μεγάλα προβλήματα στον τόπο. Υπάρχουν αυτοί που όλη την ημέρα τη βγάζουν με μια σαλάτα και μια φέτα καρπούζι, για να έχουν χρήματα να μπεκροπίνουν τα βράδια και να δημιουργούν προβλήματα.

Να μην ξεχνάμε ότι είχαμε και αρκετά εγκλήματα λόγω αυτής της μορφής τουρισμού αλλά και εικόνες σε κάποιες περιοχές που προκαλούν θλίψη και αηδία, όπως στον Λαγανά στη Ζάκυνθο ή στο Φαληράκι της Ρόδου.

Ποιος ξεχνά ειδικά από τους παλαιότερους τι γινόταν στα Μάταλα στην Κρήτη, από τους Χίπις τότε αλλά και άλλες ομάδες που εξέφραζαν την “ελευθεριότητα” κάνοντας απίστευτα όργια αφού πρώτα έπιναν ότι πίνεται, υγράς και στερεής μορφής..

Αλλά έχουμε και τον δήθεν “κυριλέ” τουρισμό και είναι δήθεν γιατί τις περισσότερες φορές οι ξένοι τουρίστες δεν προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες. Έρχονται με μια πτήση τσάρτερ, τους παραλαμβάνει ένα λεωφορείο και τους κλείνει σε ένα ξενοδοχείο, όπου εκεί και θα φάνε , εκεί θα πιούνε, εκεί θα χεστούνε και τις περισσότερες φορές η βόλτα τους εκτός ξενοδοχείου είναι για να δούνε κάποιο από τα αξιοθέατα της Χώρας μας.

Και θα πρέπει λοιπόν εμείς να ξεφτιλιζόματσε διεθνώς και να τρέχουν δεξιά κι αριστερά Υπουργοί να υποδεχτούν τους τουρίστες, όπως ο Θεοχάρης που πήγε στη Μύκονο και την ίδια ώρα είχαμε συλλήψεις αλλοδαπών στο νησί για διακίνηση ναρκωτικών;

Και δεν ξέρουμε αν σημειολογικά επέλεξε να επισκεφθεί πρώτα τη Μύκονο, στην οποία συνωστίζονται οι φραγκάτοι για τη μεγάλη ζωή και τα όργια, λες και αυτό αποτελεί διαφήμιση για τη Χώρα μας. Αλλά όταν το σποτ που οι ίδιοι έβγαλαν για να διαφημίσουν τη Χώρα ως τουριστικό προορισμό, δεν θυμίζει τίποτα από Ελλάδα, δεν θα περιμέναμε κάτι περισσότερο.

Γιατί όταν η Χώρα δεν έχει μορφές τουρισμού, όπως θρησκευτικό, καταδυτικό, αγροτικό κ.λ.π.., το μόνο που μένει είναι ο ήλιος οι παραλίες και ο αρχαίος πολιτισμός μας που και αυτόν τον θάβουν, όπως κάνουν και με την Ορθοδοξία.

Κάντε λοιπόν κύριοι όσες υποκλίσεις θέλετε και βαράτε νταούλια και ζουρνάδες.. Εμείς δεν θα πέσουμε στα τέσσερα, ούτε θέλουμε να είμαστε οι “λιγούρηδες” αυτού που εσείς λέτε τουρισμό…








πηγη 

Αν ξερουν Ελληνικα και Ιστορια τους δινουν Ιθαγενεια ! ! ! Ταδε εφη Θεοδωρικακος...(Αντιο Ελλαδα ! )

Απίστευτο και όμως αληθινό....
Η Κυβέρνηση μοιράζει ιθαγένεια στους αλλοδαπούς....
Μόνο που θα πρέπει να ξέρουν πως άλλο ιθαγένεια και άλλο υπηκοότητα....
Από που και ως που αυτοί που μπαίνουν παράνομα στην Ελλάδα θα έχουν αυτό το δικαίωμα;  

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 
«Μπαίνει τάξη στο ζήτημα της απονομής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς αλλογενείς. Δεν γίνεται το σύστημα να έχει υποκειμενισμούς και να υπόκειται σε κινδύνους διαφθοράς. Οι πολίτες που θέλουν να γίνουν Έλληνες θα έχουν την δυνατότητα δύο φορές να συμμετέχουν σε πανελλαδικές εξετάσεις διασφαλισμένες για το αδιάβλητό τους όπου αν αποδεικνύουν καλή γνώση της γλώσσας, της ιστορίας και των θεσμών θα μπορούν να γίνονται Έλληνες» είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

ΜΜΕ του Ερντογάν: ''Μετανάστες & αριστεροί έκαναν πορεία κατά της Ελληνικής Κυβέρνησης''
«Το σύστημα θα γίνει δίκαιο, γρήγορο και απολύτως διαφανές. Δεν αλλάζουμε τις προϋποθέσεις που μπορεί κάποιος να γίνει Έλληνας αλλά στη συνέχεια όλοι αυτοί περνούσαν από εξετάσεις σε επιτροπές που έχουν πολύ μεγάλη καθυστέρηση» εξήγησε ο υπουργός Εσωτερικών σημειώνοντας ότι «εκκρεμμούν αιτήσεις από το 2011».

Με αφορμή το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ο κ. Θεοδωρικάκος εξήγγειλε, επίσης, ότι «στόχος μας είναι να υπάρξει πλήρης αντισεισμική προστασία όλων των σχολείων και των δημόσιων κτηρίων, να ελεγχθούν όλα τα κρήρια και να γίνουν αναβαθμίσεις όπου χρειάζεται».

«Αυτό θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, οφείλει να γίνει μέσα στο καλοκαίρι. Θα βγουν οι προσκλήσεις το πρώτο 15ημερο του Ιουλίου και έχουμε λάβει πρόνοια να συμμετέχει και ο τελευταίος δήμος» πρόσθεσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Εξήγησε, ακόμα, ότι τα έργα στο «Αντώνης Τρίτσης» έχουν περιβαλλοντικό χαρακτήρα ενώ ειδικά στις πόλεις «μιλάμε για έργα αστικής αναζωογόνησης που δίνουν άλλη πνοή με αναπλάσεις, χώρους στάθμευσης ενώ υπάρχει και ισχυρός κοινωνικός χαρακτήρας».

Παράλληλα ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι «το επόμενο 6μηνο θα τακτοποιήσουμε το εκλογικό σύστημα της αυτοδιοίκησης γιατί η απλή αναλογική στην ιδεοληπτική της εφαρμογή δημιούργησε προβλήματα» προσθέτοντας ότι «ήταν πολύ θετικά τα στοιχεία του προηγούμενου σύστηματος αλλά θα το συζητήουμε με τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης».

''Καληνύχτα Ελλάδα'' θα λέγαμε εμείς!









πηγη 

Τουρκια: Αν υπερασπιστητε την υφαλοκρηπιδα σας θα εχουμε πολεμο ! (Βυθιστε τους επιτελους, για να το βουλωσουν!)


Ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν, Μεσούτ Χακκί  απείλησε ευθέως την Ελλάδα με πόλεμο σε περίπτωση που εκείνη αντιδράσει και προστατέψει την υφαλοκρηπίδα της εάν η Άγκυρα στείλει ερευνητικό πλοίο νοτίως της Κρήτης.

«Η Τουρκία θα θεωρήσει όποιαδήποτε επίθεση της Ελλάδας σε ερευνητικό πλοίο στην Μεσόγειο ως αιτία πολέμους και το Ισραήλ θα πληρώσει πολύ βαρύ τίμημα εάν επιτεθεί σε τουρκικά πλοία».

O Mesut Hakkı Caşın είναι μέλος του προεδρικού συμβουλίου για την Ασφάλεια και την Εξωτερική Πολιτική, του προέδρου Ερντογάν και
συνεπώς έχει θεσμικό ρόλο στην διαμόρφωση της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής.

Ο συγκεκριμένος πρόσφατα είπε πως δεν μπορεί «μια χώρα 8,5 εκατ. κατοίκων να μας περιορίζει στην θάλασσα» αναφερόμενος φυσικά στην Ελλάδα (η οποία έχει 11 εκατ. κατοίκους αλλά προφανώς ο Τούρκος σύμβουλος υπολογίζει τον ενεργό πληθυσμό).

«Οι Τούρκοι είναι εγγόνια του Οθωμανού ναυάρχου Μπαρμπαρόσα που κυριαρχούσε στην Μεσόγειο. Ο αρχαίος οθωμανικός νόμος απαιτούσε από το πλοίο να πληρώσει διόδια για να περάσει (από τα στενά το Γιβραλτάρ). Σε ένα όχι τόσο μακρινό παρελθόν και μιλάω για το 1830, η Αμερική έπρεπε να πληρώσει το τουρκικό Ναυτικό για να περάσει από το Γιβραλτάρ. Τολμά τώρα η Ελλάδα των 8,5 εκ. κατοίκων να μας περιορίζει στην θάλασσα».

Δυστυχως για σας τσουτσεκια ξερουμε πολυ καλα ποιοι ειστε....
Βρηκατε και τα κανετε, επειδη εχετε απεναντι σας τους Μητσοτακηδες....
Αν μας κυβερνουσε ενας μαγκας Ελληνας και σας βουλιαζε το γεωτρυπανο, θα το ειχατε βουλωσει μια και καλη !







πηγη 

Ιρανός αντίφας: Αυτή η ηλίθια και γα@@μένη ρατσίστρια νόμιζε πως δεν μπορώ εγώ να μιλήσω και να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μου...(Αποθρασυνθηκαν τελειως πια)

Και μετα απο αυτη την δηλωση η απορια ειναι....
Γιατι ακομη αυτος ειναι στην Ελλαδα και κυκλοφορει ελευθερος;
Απίστευτο αλλά το βλέπουμε κι αυτό....

Ο Ιρανός μπήκε παράνομα στη χώρα και τώρα που οι ελληνικές υπηρεσίες προσπαθούν να τους στεγάσουν όπως μπορούν, αυτός  βρίζει δημόσια την υπάλληλο που θέλησε να βοηθήσει και αποτρέπει τους υπόλοιπους μετανάστες να φύγουν από την πλατεία Βικτωρίας. Δεν τους αρέσει λέει ούτε η Αμυγδαλέζα ούτε θέλουν να πάνε σε άλλο camp στις Σέρρες. Θέλουν σπίτια εκεί στην Αθήνα. Το μόνο που δεν μας λέει είναι αν θέλουν και θέα θάλασσα…

Αντέξαμε να μεταφράσουμε ένα τμήμα μόνο από αυτά  που γράφει ο κύριος αυτός στο facebook 
Shiavash Shahabi :
Απόψε λοιπόν ήταν μία γυναίκα από τη Διεύθυνση Μετανάστευσης, συνοδευόμενη από αστυνομικούς στην πλατεία Αζαντι (πρώην πλατεία Βικτωρίας καθώς Αζαντι στα περσικά και στα κουρδικά σημαίνει Ελευθερία) για να πείσει τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν την πλατεία αλλά κανείς δεν το δέχτηκε και της είπαν πως “Δεν σας εμπιστευόμαστε καθόλου”.

Καταρχήν προσπάθησε να μιλήσει αγγλικά με κάποιους ανθρώπους ωστόσο οι άνθρωποι της απάντησαν με τα λίγα που ήξεραν στα αγγλικά, ότι δεν δέχονται αυτά που λέει. Μία ώρα αργότερα έφεραν έναν ενδιάμεσο. τότε οι άνθρωποι άρπαξαν την ευκαιρία και είπαν ότι επιθυμούσαν και της ανακοίνωσαν ότι δεν θα φύγουν από την πλατεία μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τα χαρτιά τους και και να λυθούν οι νομικές τους ανάγκες !

Ο κόσμος της είπε πως “Εμείς μένουμε εδώ, έλα αύριο και φτιάξτε τα προβλήματά μας”. Τους πρότεινε να πάνε σε ένα καλό στρατόπεδο όπως η Αμυγδαλέζα αλλά οι άνθρωποι άρχισαν να τις δείχνουν με τα κινητά τους τηλέφωνα κάποια βίντεο και φωτογραφίες σχετικά με τις συνθήκες στο camp εκείνο και της είπαν ότι εμείς δεν θέλουμε να πάμε σε εκείνη τη φυλακή. Μία γυναίκα της είπε πως “Τα παιδιά μας κόλλησαν μόλυνση σε εκείνο το στρατόπεδο σίγουρα δεν πρόκειται να πάμε εκεί”.

Τους πρότεινε ένα άλλο στρατόπεδο στη Βόρεια Ελλάδα και όλοι είπαν ότι “Εμείς δεν πάμε στις Σέρρες”. Κάποιος της είπε ότι υπάρχουν γύρω πολλά άδεια κτίρια όπως τα σχολεία, “Ανοίξτε τα και εμείς θα μείνουμε εκεί μέχρι να λύσετε το πρόβλημά μας“.

σε ένα σημείο τον άρχισα να της μιλάω εκείνη προσπάθησε να με αποκτήσει και να μην μιλήσει μαζί μου και μου το είπε αυτό αρκετές φορές.

Της είπα πως εσύ (σαν Κράτος ή οτιδήποτε) μπορείς και ξοδεύεις 300.000 ευρώ για μία ανοησία για να βάψεις το δρόμο αλλά δεν έχεις τη δυνατότητα να λύσεις το θέμα των ανθρώπων που είναι χωρίς σπίτια ; ;Hσουν στο γραφείο σου όλη τη μέρα και τώρα στις 1:00 που ο κόσμος κοιμάται, ήρθες εδώ να λύσεις το πρόβλημα; Πριν από εσένα ήταν εδώ οι αστυνομικοί που μας απείλησαν, μας πρόσβαλαν και θέλησαν να μας αναγκάσουν να φύγουμε και τώρα τι μας λες εσύ;

Ναι αυτή η ηλίθια και γα@@μένη ρατσίστρια νόμιζε πως δεν μπορώ εγώ ως πρόσφυγας να μιλήσω και να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μου όπως και αυτά των άλλων ανθρώπων !

Η ανάρτηση του είναι στα αγγλικά και μπορείτε να την δείτε στην παρακάτω διεύθυνση :

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=698410744048704&id=100016393539063








πηγη 

Επεκταση Χωρικων Υδατων στα 12 μιλια ! ! ! Νομιμο δικαιωμα μας, που βαζει τα δυο ποδια του Ερντογκαν σ ενα παπουτσι...

Κι αφου λετε οτι δεν φοβαστε την Τουρκια...
Δεν φοβαστε το casus belli...
Οτι ειστε προετοιμασμενοι για ολα....
Οτι, οτι, οτι.....
Γιατι δεν το κανετε;
Γιατι ειστε παπαρες, ασχετοι και ψευτες....
Διαβαστε λοιπον μηπως και μαθετε κατι.....

Από νομικής άποψης, όσον αφορά στην αιγιαλίτιδα ζώνη ενός κράτους, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη κι αδιαμφισβήτητη. Σύμφωνα με το Άρθρο 3 της Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας "κάθε κράτος έχει το δικαίωμα να καθορίσει το εύρος της χωρικής του θάλασσας" έως το όριο των 12 ναυτικών μιλίων. Στο Άρθρο 2 της Σύμβασης προβλέπεται πως η κυριαρχία (όχι απλώς κάποια κυριαρχικά δικαιώματα) ενός κράτους εκτείνεται πέρα από την ηπειρωτική του επικράτεια, σε χωρική θάλασσα, βυθό, υπέδαφος και εναέριο χώρο.

Η Σύμβαση έχει υπογραφεί από 181 κράτη, εκ των οποίων τα 167 την έχουν επικυρώσει. Αυτή η ευρεία αποδοχή και πρακτική της διεθνούς κοινότητας, καθιστά τις διατάξεις της Σύμβασης μέρος του εθιμικού Διεθνούς Δικαίου, άρα ισχύουσες ακόμα και για τις λίγες χώρες που δεν την έχουν αποδεχτεί (συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας).

Αυτή τη στιγμή, η συντριπτική πλειονότητα των χωρών (μελών και μη μελών της Σύμβασης) έχει ήδη καθορίσει αιγιαλίτιδα ζώνη 12 ναυτικών μιλίων, η οποία αφορά σε ηπειρωτικές ακτές, νησίδες αλλά και βράχους. Από τα 149 κράτη-μέλη του ΟΗΕ που έχουν πρόσβαση στη θάλασσα (τα υπόλοιπα 44 είναι περίκλειστα), τουλάχιστον 137 έχουν επεκτείνει (ή σε λίγες περιπτώσεις, μειώσει) τη χωρική τους θάλασσα στα 12 ν.μ., καθιστώντας σαφές πως το συγκεκριμένο όριο, όχι μόνο είναι το προβλεπόμενο από το συμβατικό, αλλά έχει αποκτήσει ισχύ εθιμικού δικαίου όπως αποδεικνύει κι η σχετική νομολογία.

Είναι ενδεικτικό ότι οι ελάχιστες χώρες πλην της Ελλάδας (και της Τουρκίας στο Αιγαίο) που δεν έχουν ασκήσει αυτό το δικαίωμα, είναι επειδή η γεωγραφία, κι όχι κάποιος άλλος παράγοντας, δεν τους το επιτρέπει (βλ. Ιορδανία, Σιγκαπούρη).

Αξίζει δε να σημειωθεί πως 9 χώρες διεκδικούν να κατοχυρώσουν έκταση χωρικών υδάτων πέρα των 12 ν.μ. Μάλιστα, σε μερικές περιπτώσεις (Περού, Σομαλία, Εκουαδόρ μεταξύ άλλων), γίνεται προσπάθεια να ταυτιστεί η αιγιαλίτιδα ζώνη με την ΑΟΖ αυτών των χωρών, με αποτέλεσμα τη διεκδίκηση κυριαρχίας (κι όχι απλώς κυριαρχικών δικαιωμάτων) από αυτές σε εύρος 200 ναυτικών μιλίων. Η υπαρκτή αντίδραση της διεθνούς κοινότητας σε αυτό το ενδεχόμενο, καίτοι εμπόδιο για τη συγκεκριμένη τάση, δεν παύει να την αναγνωρίζει και να την καθιστά όλο και πιο εμφανή. Αυτή είναι μία παράμετρος που πρέπει να συνυπολογίσουμε.

Απορίας άξιον
Έχοντας, λοιπόν, υπ’ όψιν το διεθνές γίγνεσθαι, αποτελεί απορίας άξιον το ότι η Ελλάδα δεν ξεκινά τον καθορισμό θαλασσίων συνόρων από τη νομικά αδιαμφισβήτητη αφετηρία, που είναι η αύξηση των χωρικών της υδάτων. Πριν προχωρήσει σε αυτό το βήμα (το οποίο κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι ενιαίο ή τουλάχιστον σημαντικά "μερικό"), η Ελλάδα πρέπει να προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος επικοινωνώντας επιδέξια την πρόθεσή της στη διεθνή κοινότητα και στον ΟΗΕ, αρχικά με "κλείσιμο" των κόλπων και την υιοθέτηση ευθειών γραμμών βάσης, σύμφωνα με τα Άρθρα 7 και 10 της Σύμβασης.

Ακόμα κι αν δεχτούμε, χάριν της συζήτησης, ότι η αύξηση των χωρικών υδάτων πέραν των 6 ν.μ είναι casus belli για την Τουρκία, η συγκεκριμένη –παράνομη κι ανήκουστη διεθνώς– απειλή ενάντια στη νόμιμη άσκηση ενός κατοχυρωμένου κι αποκλειστικού δικαιώματος δεν ισχύει για τους κόλπους και τις ευθείες γραμμές βάσης.

Εφ’ όσον διατυπώνεται (κακώς, θεωρώ) αμφιβολία και εντός της Ελλάδας για την αύξηση των χωρικών υδάτων αυτή τη στιγμή, αναφέροντας μάλιστα αυτή τη θέση σαν "μαξιμαλιστική" (!), θεωρώ πως η πρωτοβουλία για "κλείσιμο" των κόλπων κι ευθείες γραμμές βάσεις είναι επιβεβλημένη. Η συγκεκριμένη κίνηση, φαινομενικά λιγότερο σημαντική σε σχέση με την αύξηση των χωρικών υδάτων, δε δικαιολογεί αντίδραση από την πλευρά της Τουρκίας ούτε υπάρχει περίπτωση να βρει τεκμηριωμένη αντίσταση στον εσωτερικό διάλογο. Έτσι, όχι μόνο θα ενταχθεί ένα σημαντικό μέρος θαλάσσιας έκτασης στην εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, αλλά και θα φέρει την Τουρκία σε αμηχανία.

Επιθετική διπλωματία
Χωρίς να θέλω να επεκταθώ, απλώς σημειώνω ότι, εφ’ όσον η Ελλάδα ανακτήσει την πρωτοβουλία στην περιοχή με τη συγκεκριμένη κίνηση, θέτει την Τουρκία μπροστά σε σημαντικό δίλημμα:

είτε να αντιδράσει δυναμικά, επεκτείνοντας ακόμα και την απειλή κήρυξης πολέμου εναντίον της άσκησης ενός ακόμη αδιαμφισβήτητου δικαιώματος της Ελλάδας που απορρέει από το Δίκαιο της Θάλασσας, κάτι το οποίο θα αποδείξει το τραγελαφικό της κατάστασης το οποίο οφείλει να αξιοποιήσει στο έπακρο η ελληνική διπλωματία, είτε να αποδεχτεί τα τετελεσμένα τα οποία θα έχουν επιπτώσεις, όχι μόνο στο διμερές επίπεδο των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Βασική προϋπόθεση για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι να μην υπάρχει κάποια, άγνωστη σε μένα, παρασκηνιακή συνεννόηση-συμφωνία αποφυγής οποιασδήποτε ενέργειας στο Αιγαίο, ακόμα και "κλεισίματος" των κόλπων. Στον βαθμό που η Ελλάδα είναι διατεθειμένη να απορροφήσει τους αρχικούς κραδασμούς που θα προκληθούν από την πλευρά της Τουρκίας, να κινηθεί επιθετικά στη διπλωματία της επαναφέροντας το παράνομο casus belli στο προσκήνιο, και να υπερασπιστεί την αυξημένη σε έκταση κυριαρχία της σε υπέδαφος, βυθό, θάλασσα κι αέρα, τότε δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για αυτό το μικρό τακτικό βήμα που δύναται να επιφέρει στρατηγικά αποτελέσματα.









πηγη 

Ξεκινησαν για τα συνορα, θελουν να φυγουν απ την Ελλαδα ! ! ! Τα συνορα ομως φυλαγονται, μονο να μπεις μπορεις, οχι να βγεις...


Να μπει, μπορει οποιος θελει...
Ας λενε οι Μητσοτακηδες, οτι φυλαγονται τα συνορα...
Φυλαγονται μονο, αν θελουν να φυγουν οι λαθρομεταναστες...
Ετσι τους ειπαν τα αφεντικα τους...
Αυτοι ομως, τωρα, εγιναν πολλοι, αισθανονται ισχυροι και ξεκινησαν να βγουν...
Θα δειτε ομως πως αν θελουν μπορουν να σφραγισουν τα συνορα...
Και το επαναλαμβανω....
Δυστυχως το κανουν μονο στο ΕΒΓΑ οχι στο ΕΜΠΑ !
Δειτε τους στο βιντεο...


ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ; Επίκουρη καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Θεσσαλιας η Περιστερα ! ! !

Θελετε να πιστεψουμε οτι αυτο εγινε αξιοκρατικα;
Εσεις θελετε...
Εμεις δεν μπορουμε ! ! !

Ήταν αρχές Δεκεμβρίου του 2019 όταν η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα τοποθετούνταν στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλιας ως επίκουρη καθηγήτρια.

Τότε το 11μελές εκλεκτορικό σώμα είχε αποφασίσει ομοφωνα την εκλογή της στην προκηρυσσόμενη θέση Επίκουρου Καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λαμία.

Η προκήρυξη της θέσης έγινε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 2 Αυγούστου του 2019 κι εκδήλωσαν ενδιαφέρον συνολικά τέσσερις υποψήφιοι.

Ενστάσεις επί της διαδικασίας δεν κατατέθηκαν και από τον περασμένο Δεκέμβριο η κυρία Μπαζιάνα είναι Επίκουρη καθηγήτρια.

Το πρωί της Τετάρτης κάτω από άκρα μυστικότητα και λόγω των συνθηκών που έχει επιβάλλει ο κορωνοϊός η σύζυγος του τεως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πήγε στο Βόλο όπου σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ορκίστηκε στο γραφείο του Πρύτανη.

Έτσι από τον Σεπτέμβριο θα διδάσκει στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Λαμίας. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα η κυρία Μπαζιάνα μετά την ορκωμοσία της ήπιε έναν καφέ στο Βόλο και αναχώρησε στη συνέχεια για την Αθήνα.






πηγη 

Μητέρα Λίνας Κοεμτζή: Να κληθεί ο αυτόπτης μάρτυρας για να αναγνωρίσει τον υπεύθυνο για το θάνατο της κόρης της...



Τέσσερα χρόνια μετά την υπόθεση του θανάτου της Λίνας Κοεμτζή οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να βρουν αυτόν που κρύβεται πίσω από την πτώση της από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας όπου έμενε.

Στο πλαίσιο των ερευνών κλήθηκε στον εισαγγελέα ο πρώην σύντροφός της Λίνας Κοεμτζή για να καταθέσει ως ύποπτος. Ο ίδιος αρνείται πως γνωρίζει κάτι για τον θάνατό της άτυχης κοπέλας, ενώ οι αρχές έχουν κατασχέσει υπολογιστές, κινητά και υλικό από το σπίτι του, μετά από έφοδο που έγινε, προκειμένου να ανακαλύψουν τυχόν στοιχεία που θα διαλευκάνουν την υπόθεση.

Έκκληση να αναγνωρίσει τους υπόπτους ο αυτόπτης μάρτυρας

Εν τω μεταξύ, η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ζήτησε από τις αρχές να καλέσουν τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα της πτώσης της 22χρονης φοιτήτριας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας.

«Θέλω όλοι οι ύποπτοι που έχουν κληθεί για την υπόθεση να τους δείξουν στον αυτόπτη μάρτυρα για να αναγνωρίσει κάποιο πρόσωπο. Θα αναγνωρίσει κάτι, το πιστεύω. Μου βγαίνει από μέσα μου. Επιτέλους να βγει η αλήθεια. Είναι μια υπόθεση τεσσάρων χρόνων. Φτάνει πια. Είναι διατεθειμένος για οτιδήποτε. Παρακαλώ τους πάντες να τον καλέσουν άμεσα. Να του δείξουν τα πρόσωπα, να τελειώνουμε πραγματικά», είπε.

Η κόρη της, Λίνα, βρέθηκε νεκρή μετά από πτώση από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ, κάτω από άγνωστες συνθήκες. Η νεαρή κοπέλα φέρεται να είχε πέσει θύμα εκβιασμού φωτογραφιών και ενός ροζ βίντεο.


Πηγή

Υπόθεση βιτριόλι: Η ΕΛ.ΑΣ. Ψάχνει το τρίτο πρόσωπο που βοήθησε στο έγκλημα.Τι είπε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της Ιωάννας...


Μπορεί η 35χρονη που φέρεται να έριξε το καυστικό υγρό να βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα ύστερα από τις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν, ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχει κι άλλο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση και κυκλοφορεί ελεύθερο. Αυτό αποκάλυψε ο δικηγόρος της 33χρονης Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, τονίζοντας ότι οι Αρχές ερευνούν την συνέργεια άλλου ατόμου.

Μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος του θύματος της αποτρόπαιας επίθεσης με το βιτριόλι, υποστήριξε ότι η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει ενδελεχώς κινητό και υπολογιστή της φερόμενης ως δράστις, ώστε να βρει από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι και εάν αυτός που της το έδωσε γνώριζε για ποιον λόγο το ήθελε. Αν φτάσουν στην άκρη του νήματος, ίσως ανακαλυφθεί και η συνέργεια τρίτου προσώπου στο έγκλημα.

Επίσης η Αστυνομία διερευνά και ποιος προμήθευσε την 35χρονη με τα ηλεκτρονικά μέσα με τα οποία φέρεται να παρακολουθούσε την Ιωάννα, πολύ καιρό πριν από την επίθεση. Ο κ. Λύτρας εξέφρασε επίσης την ευχή, η κατηγορούμενη να απολογηθεί, ώστε η Ιωάννα να πάρει τις απαντήσεις που περιμένει, ενώ συμπλήρωσε μετά λύπης πως κανείς από την οικογένειά της, εκτός από τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου, δεν ήρθε σε επαφή μαζί του ή με την ίδια την Ιωάννα για να της πει μια ανθρώπινη κουβέντα για τον εφιάλτη που βιώνει.


Πηγή

Η 10χρονη Μαρκέλλα: Έδωσε ονόματα στην κατάθεση της...


Σε συναισθηματική φόρτιση η 10χρονη Μαρκέλλα συγκλόνισε, με την κατάθεσή της, για το θρίλερ της αρπαγής της από την 33χρονη «κοκκινομάλλα», τη στιγμή που η αστυνομία αναζητά τους συνεργούς της απαγωγέως.

«Μπήκαμε σε ένα ταξί. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η Ειρήνη μιλούσε στα ξένα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα και είδα στο τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο», είπε η μικρή στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μού είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο τώρα, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο της και μιλούσε μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, γιατί μιλούσε σα γυναίκα, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή. Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο στην Ειρήνη ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την “εκπληρώσει”. Η Ειρήνη απάντησε "τόσα πολλά λεφτά ...;"», φέρεται να δήλωσε η μικρή μαθήτρια.

«Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια»

Το παιδί κατά τη διάρκεια της κατάθεσης περιέγραψε με λεπτομέρειες ακόμα και τη βίντεο-κλήση της 33χρονης με τον μαύρο άντρα.

«Η Ειρήνη μίλησε στην τηλεόραση. Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Βίντεο-κλήση δηλαδή. Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι και είχε μαλλιά κολλημένα επάνω στο κεφάλι, σαν ψείρες κοτσιδάκια και ένα κοτσιδάκι ήταν εδώ, αριστερά από το πρόσωπο με κόκκινη χάντρα. Εγώ δεν φαινόμουν στην τηλεόραση. Είδα και τα ονόματα που είχαν Μ.... από κάτω έγραφε Α… και μετά έγραφε Φ... Μιλούσαν στα Αγγλικά», φέρεται να αποκάλυψε, ακόμη,  η 10χρονη.

Οι αρχές περιμένουν να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για να δουν τελικά με ποιους συνομιλούσε η 33χρονη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την απαγωγή.

Η 10χρονη Μαρκέλλα ειναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και έχει σταματήσει να βλέπει εφιάλτες, ενώ συνεχίζει να φιλοξενείται σε ίδρυμα.


Πηγή

Γερμανια-Τουρκια συμμαχια και θελουν να μοιρασουν τον Εθνικο πλουτο της Ελλαδος ! ! ! (Δυο γαιδαροι βοσκουν σε ξενον αχυρωνα)

Τι θελουν;
Να καθησουμε στο τραπεζι να μοιρασουμε τον δικο μας πλουτο...
Και δυστυχως δεν φταινε αυτοι....
Περισσοτερο φταινε οι δικοι μας που απ το 74 και μετα βρισκονται στα τεσσερα....

Τελικά μόνο τυχαίες δεν ήταν οι χθεσινές δηλώσεις «ίσων αποστάσεων» της Καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ, καθώς τα ίδια ακριβώς δήλωσαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου, ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών Χάικο Μαας και ο Τούρκος ομόλογός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο Βερολίνο, καλώντας την Αθήνα να έρθει σε έναν «δίκαιο διάλογο», δηλαδή να μοιράσει τον εθνικό πλούτο της Ελλάδας.

Στη συνέντευξη τυπου ο κ. Μάας ανακοίνωσε ότι στόχος της γερμανικής προεδρίας στην ΕΕ, είναι να ξεπεραστούν τα «εμπόδια» που παρεμποδίζουν μία συνεννόηση της ΕΕ με την Άγκυρα, «δείχνοντας» ουσιαστικά την Ελλάδα & την Κύπρο.

«Είναι σημαντικό για μας ως Ευρωπαϊκή Ένωση και ως Προεδρία, να βγάλουμε από τη μέση τα εμπόδια, διότι όσο μας απασχολούν ζητήματα όπως οι γεωτρήσεις στην Μεσόγειο, ανοιχτά της Κύπρου ή ενδεχομένως στην Κρήτη, χώρες όπως η Ελλάδα και η Κύπρος θα δείχνουν στο πλαίσιο της ΕΕ μικρή διάθεση για εμβάθυνση του διαλόγου», είπε ο Γερμανός ΥΠΕΞ αρνούμενος και αυτός να αναφερθεί σε «κυπριακή ΑΟΖ» και «ελληνική υφαλοκρηπίδα».

Μάλιστα ο κ.Μάας συμπλήρωσε πως η γερμανική προεδρία θα επιδιώξει να δημιουργήσει τις αναγκαίες προϋποθέσεις προκειμένου να ξεκινήσει ένας «διάλογος σε βάθος» με την Τουρκία.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Τούρκος υπυοργός Εξωτερικών ο οποίος δήλωσε πως «οπωσδήποτε υπάρχουν ορισμένα προβληματικά ζητήματα» όπως η Ανατολική Μεσόγειος, η Κύπρος και το Αιγαίο, επισημαίνοντας μάλιστα ότι η Γερμανία έχει προσπαθήσει να μεσολαβήσει

Όπως διαβεβαίωσε, η Άγκυρα θα επιδιώξει «από τώρα και στο εξής τη διεξαγωγή διαλόγου με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές σε πνεύμα σεβασμού».

Όπως πρόσθεσε, «Θέλουμε στο εξής να προχωρήσουμε όλες οι πλευρές με περιεκτικό διάλογο, με σεβασμό και προς το συμφέρον όλων, θέλουμε ο καθένας να βρει το δίκιο του. Δεν απορρίπτουμε τις αξιώσεις του καθενός, αλλά είναι σημαντικό να καλλιεργήσουμε τον διάλογο για αυτό και να τον προχωρήσουμε περαιτέρω», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

 «Ο Πρόεδρός μας μίλησε τηλεφωνικά με τον Έλληνα πρωθυπουργό Μητσοτάκη, γεγονός το οποίο, όπως είπε, σημαίνει ότι η Ελλάδα εμπλέκεται σε διάλογο», προσέθεσε

Υπενθυμίζουμε πως σε «δίκαιο διάλογο» κάλεσε και χθες Ελλάδα & Τουρκία, η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ενώ σήμερα ο Γερμανός ΥΠΕΞ Χάικο Μαας χαρκατήρισε εμμέσως την Ελλάδα & την Κύπρο «εμπόδια!».

 Με λίγα λόγια το μήνυμα στην Αθήνα από το Βερολίνο είναι σαφές, «καθίστε στο τραπέζι με την Τουρκία».









πηγη 

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Πρωτος ο Αδωνις Γεωργιαδης σε δημοσκοπηση της MRB ! ! ! Πρωτος σαν...ο αντιπαθεστερος υπουργος της μεταπολιτευσεως...

Εκπληξη θα ηταν αν δεν ηταν πρωτος....
Άδωνις Γεωργιάδης λοιπον, ο  Αντιπαθέστερος υπουργός της μεταπολίτευσης σύμφωνα με την MRB....

Μία εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε η πρόσφατη δημοσκόπηση τόσο για την κυβέρνηση αλλά κυρίως για τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Στην δημοσκόπηση της MRB λοιπόν το σύνολο των υπουργών συγκεντρώνουν αρνητικές γνώμες, – τον Βασίλη Κικίλια, Τάκη Θεοδωρικάκο και Κυριάκου Πιερρακάκη.

Και μάλιστα Το θετικό ισοζύγιο του Πιερρακάκη οφείλεται στο γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών δεν τον γνωρίζουν!

Για τον Γεωργιάδη όμως η δημοσκόπηση πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Μέσα σε μόλις 12 μήνες, έχοντας μάλιστα είναι θετικό  υπουργείο και όχι κάποιο από αυτά που ονομάζουμε «καυτή πατάτα», έχει καταφέρει οι αρνητικές γνώμες για το πρόσωπο του να είναι διπλάσιες από τις θετικές! Και αυτό πάρα το ότι έχει όλα τα μέσα στο πλευρό του!






πηγη 



Ο πιο μάγκας διευθυντής σχολείου, απαιτεί (και καλα κανει), παγκάκια πιο ακριβά και από το… «Μεγάλο Περίπατο» της Αθήνας για το σχολείο του...


Παγκάκια πιο ακριβά και από το… «Μεγάλο Περίπατο» της Αθήνας ύψους 6.000 ευρώ ανά τεμάχιο και ζαρντινιέρες 350 ευρώ συνολικού κόστους η καθεμία «διεκδικεί» σχολείο της Κρήτης.

Με επιστολή της η διεύθυνση του 6ου Δημοτικού Σχολείου στις Αγιές Παρασκιές προς το Δήμο Αχαρνών Αστερουσίων στο Ηράκλειο Κρήτης στις 30 Ιουνίου ζητά την έγκριση κονδυλίου… 130.500 ευρώ για την υλοποίηση… Μεγάλου Περιπάτου στην αυλή του.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, οι υπηρεσίες καταχώρησαν την επιστολή, ωστόσο, ανακουφίστηκαν όταν άκουσαν τον διευθυντή του Σχολείου να λέει ότι ήθελε να κάνει χιούμορ, με αφορμή το τελευταίο κουδούνι της σχολικής χρονιάς αλλά και να καυτηριάσει την έλλειψη χρηματοδότησης στην Παιδεία.

«Η επιστολή έχει διάθεση χιουμοριστική, προσπαθώντας να διακωμωδήσει την μικρή χρηματοδότηση που έχουν γενικότερα οι σχολικές μονάδες από την Πολιτεία.  Πρόκειται για ένα κτίριο το οποίο χτίστηκε επί χούντας και χρειάζεται παρεμβάσεις. Σε κάθε περίπτωση τα παγκάκια θα είναι έτοιμα το επόμενο διάστηκα και θα γίνουν από παλέτες. Δεν ζητάμε αυτά τα χρήματα. Κάνουμε χιούμορ. Κάθε φορά αιτούμαστε κονδύλια για τις ανάγκες του σχολείου, ωστόσο, τα χρήματα που κάθε φορά εγκρίνονται είναι πολύ λιγότερα» είπε στο ethnos.gr ο διευθυντής του σχολείου Γιώργος Κουντούρης.

Τι αναφέρει η χιουμοριστική επιστολή
Όπως εξηγεί στην επιστολή του ο διευθυντής του σχολείου περιμετρικά της σχολικής αυλής βρίσκονται 18 τεράστια πεύκα. «Σε καθένα από αυτά αιτούμαστε από τη σχολική επιτροπή ένα παγκάκι και μια ζαρντινιέρα. Επειδή τώρα αναγνωρίζουμε την ένδεια στην οποία ευρίσκεται η χώρα μας λόγω της οικονομικής κρίσης και λόγω του κορονοϊού προσπαθήσαμε ούτως ώστε οι τιμές είναι εντελώς συγκαταβατικές. Επίσης το φυτόχωμα για τις ζαρντινιέρες θα είναι προσφορά από την Ολυμπία.

Ο προϋπολογισμός του έργου κοστολογείται ως εξής:
18 παγκάκια συνολικού προϋπολογισμού 108.000 ευρώ,
18 ζαρντινιέρες 9.900 ευρώ
36 ψευδοπιπεριές 12.6000 ευρώ.
Σας ευχαριστούμε και παρακαλούμε για την έγκριση του παραπάνω ποσού στο επόμενο συμβούλιο της σχολικής επιτροπής» καταλήγει η επιστολή.










πηγη