Σελίδες

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ (Οποιος δεν το πιστευει ας παει εκει να ζησει)

Ολοι αυτοι οι "φιλανθρωποι που τσιριζουν για τα δικαιωματα των μουσουλαμνων, γιατι δεν πανε μια βολτα στις χωρες τους;
Γιατι τσιριζουν χωρις να ξερουν;
Γιατι δεν βγαζουν αχνα οταν προκειται για δικαιωματα των Χριστιανων;
Διαβαστε....

Οι φρικαλεότητες εναντίον των θρησκευτικών μειονοτήτων συνεχίζονται αμείωτες στο Ισλαμικό τρομοκρατικό κράτος του Πακιστάν . Ένας χριστιανός άνδρας, ο Nadeem Joseph (κάτω), σκοτώθηκε από τον μουσουλμάνο γείτονά του επειδή αγόρασε ένα σπίτι στη γειτονιά του Πεσαβάρ που κυριαρχούσε ο μουσουλμάνος… μόνο και μόνο επειδή ήταν χριστιανός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα OpIndia: Δύο μέλη μιας χριστιανικής οικογένειας πυροβολήθηκαν επειδή αγόρασαν ένα σπίτι σε μια μουσουλμανική γειτονιά της επαρχίας της Πιτζάμπεργκ. Ο Nadeem Joseph και η πεθερά του Elizabeth Masih δέχτηκαν βάναυση επίθεση από τον Salman Khan και τους γιους του λίγες μέρες μετά την αγορά του Nadeem Joseph από την τηλεοπτική αποικία στο Πεσαβάρ του Πακιστάν στις 4 Ιουνίου 2020.

Η αστυνομία συνέλαβε αρκετά μέλη της οικογένειας Salman Khan σε σχέση με το περιστατικό, ενώ παραμένει σε φυγή. Η αστυνομία ψάχνει τον Salman Khan, τον οποίο ο Joseph είπε, άρχισε να τον παρενοχλεί την ημέρα που μετακόμισε στην αποικία.
Οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα συμβούν πολλά ακόμα κι αν τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με τον Πακιστανό ακτιβιστή Rahat Austin, ο Nadeem Joseph, ο οποίος παρέμεινε δεκτός στο νοσοκομείο μετά την επίθεση, υπέκυψε στους τραυματισμούς του μετά τον χειρισμό του για πέμπτη φορά στις 29 Ιουνίου 2020.

Ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, ο Joseph σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα είχε πει: «Αισθάνομαι φοβισμένος ακόμη και στο νοσοκομείο. Φοβάμαι τη ζωή μου και την οικογένειά μου. » Πρόσθεσε: «Αγόρασα το σπίτι στην τηλεοπτική αποικία πριν από ένα μήνα. Πρέπει να πληρώσω ολόκληρη την πληρωμή, αλλά ο Salman Khan, ένας μουσουλμάνος που ζει απέναντι από το σπίτι μου, δεν ήταν χαρούμενος γι ‘αυτό. Άρχισε να μας παρενοχλεί και μας ζήτησε να φύγουμε.

Ο Salman ισχυρίστηκε ότι είπε στον Joseph και την οικογένειά του ότι επειδή ολόκληρη η γειτονιά ήταν μουσουλμανική και ότι οι Χριστιανοί (όπως οι Εβραίοι) είναι εχθροί του Ισλάμ, δεν μπορούσαν να μείνουν εκεί.

Ένας Πακιστανός Μουσουλμάνος ανάγκασε ένα 13χρονο χριστιανικό κορίτσι να μεταστραφεί σε Ισλάμ απειλώντας με το όπλο.

Το χριστιανικό αγόρι που υφίσταται συνεχή παρενόχληση από τον Πακιστανό μουσουλμάνο δάσκαλό του επειδή δεν μετατράπηκε στο Ισλάμ, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα επειδή δεν έκανε την εργασία του.

Στο χωριό Bughyana του Πακιστάν, ένας μουσουλμάνος ιδιοκτήτης σκότωσε έναν Χριστιανό επειδή ήταν υμνωδός του Ευαγγελίου και ο ιδιοκτήτης δεν του άρεσαν οι ύμνοι του Ευαγγελίου. Έτσι, επιτέθηκε στο σπίτι του άνδρα, τον απήγαγε και τον βασάνισε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτροπληξίας για μέρες, έως ότου πέθανε.

Τα ίδια θα πάθετε σε λίγο καιρό, ο Κούλης για αυτόν τον λόγο τους μάζεψε…για να μαζέψουν εσάς .






πηγη