Σελίδες

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Ετσι κοβεται ο τσαμπουκας του Σαλεμενου Σουλτανου...Στα χέρια του Στρατάρχη Χάφταρ το Τούρκικο πλοιο Mabrouka ! ! !

Είναι τίγκα στα Ναρκωτικά....

Και αντε να δουμε τωρα αν εχει κοτσια να στειλει κι αλλο πλοιο...



Οι δυνάμεις του πολέμαρχου Χαλίφα Χαφτάρ ανέφεραν αργά τη Δευτέρα ότι έχουν αναχαιτίσει ένα τουρκικό πλοίο με σημαία της Τζαμάικας προς το λιμάνι της Μισράτα στη δυτική Λιβύη.

Η Τουρκία είναι ο κύριος ξένος υποστηρικτής της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA), στα δυτικά, η οποία αγωνίζεται εδώ και χρόνια για τον Στρατηγό Khalifa Haftar, με έδρα την Ανατολική Λιβυκή Εθνική Στρατιά (LNA).

Ο εκπρόσωπος του LNA Ahmed al-Mismari είπε ότι το εμπορικό φορτηγό πλοίο, Mabrouka, είχε 17 πλήρωμα, συμπεριλαμβανομένων εννέα Τούρκων υπηκόων, και εμπορευματοκιβώτια που δεν είχαν ακόμη επιθεωρηθεί.

Οι δυνάμεις του LNA το σταμάτησαν κοντά στο ανατολικό λιμάνι της Ντέρνα, είπε. Η πολιτοφυλακή ισχυρίζεται ότι το πλοίο εισήλθε σε απαγορευμένη περιοχή και δεν απάντησε σε κλήσεις και αποσύρθηκε στο λιμάνι του Ras al-Hilal.

Είπε επίσης στο τηλεοπτικό κανάλι Al-Hadath ότι το πλοίο ήταν φορτωμένο με ναρκωτικά για να μεταφερθεί στη Μισράτα, αλλά μπήκε στην απαγορευμένη περιοχή. Ισχυρίζονται ότι κάλεσαν στο πλοίο, αλλά δεν έλαβαν απάντηση, ανέφερε Ο εκπρόσωπος του LNA Ahmed al-Mismari

«Πλησιάσαμε το πλοίο με βάρκες και επιβιβαστήκαμε» Ο καπετάνιος δεν ακολούθησε τις διαδικασίες και το πλοίο μπήκε στην απαγορευμένη περιοχή χωρίς άδεια, είπε, προσθέτοντας ότι δεν υπήρχαν όπλα στο πλοίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από την Anadolu Agency, το πλήρωμα είναι σε καλή κατάσταση.




πηγη