Σελίδες

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Επισημα στοιχεια του ΕΟΔΥ για θανατους απο γριπη στην Ελλαδα τα προηγουμενα χρονια....



Κάθε χρόνο στην Ελλάδα πεθαίνουν από διάφορες αιτίες 125.000 άνθρωποι. Αρα κάθε ημέρα πεθαίνουν στην Ελλάδα 343 άνθρωποι. Και μας έχουν ζαλίσει εννιά μήνες με καθημερινή τρομολαγνεία και πλύση εγκεφάλου για 300 500 1000 νεκρούς και αυτοί χωρίς να αποδειχτεί ότι πέθαναν από κορωνοιό, απλά προσθέτουν αριθμούς χωρίς να υπάρχει καμία εργαστηριακή ιατροδικαστική εξέταση....

Θα στο πω αλλιώς.. πέρυσι πέθαναν από απλή γρίπη 158 επιβεβαιωμένοι εργαστηριακά αποδεδειγμένα με νεκροψίες.

Και άλλοι 1.000 με εκτίμηση από γρίπη. Άρα πάνω από 1100 πέθαναν από γρίπη.

Φέτος απαγόρεψαν τις νεκροψίες, άρα όλοι οι θάνατοι από Κορωνοιό είναι υποθέσεις!!!! ΘΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ !!

Μόλις εμφανίστηκε ο κορωνοιός αμέσως απαγόρεψαν όλες τις νεκροψίες, δήθεν γιατί είναι πολύ μεταδοτική θανάσιμη ασθένεια. Θυμόμαστε όλοι που μας παρουσίαζαν να θάβουν τους νεκρούς μέσα σε ερμητικά κλειστά φέρετρα. 

Ένα τεράστιο ψέμα ώστε να τρομοκρατηθεί ο γενικός πληθυσμός, ειδάλλως δεν θα υπάκουγε στις προσταγές τους. Ένας δεύτερος λόγος είναι διότι κάνοντας νεκροψία θα αποδειχτεί από τι ακριβώς πεθαίνει ο ασθενής, και αυτό ήθελαν να το αποκρύψουν, διότι θα κατέρεε αμέσως το μεγάλο τους μυστικό, ότι μας κοροιδεύουν όλους.

Γιατί οι εισαγγελείς δεν διατάσσουν εισαγγελική έρευνα στα νοσοκομεία της Ελλάδας και νεκροψίες ώστε να επαληθευτούν τα κρούσματα και οι θάνατοι από Κορωναιό;

Για να μην κολλήσουν;

Μα σύμφωνα με το σύνολο των "έγκριτων" επιστημόνων τύπου Τσιόδρα-Χαρδαλιά γέμισε η Ελλάδα από κορωνοιόπληκτους και εκατοντάδες θανάτους. Τότε τι φοβούνται να κάνουν νεκροψίες; μην πάθουμε ΠΑΝΔΗΜΙΑ; αφού μας λένε ότι έχουμε ήδη πανδημία...

Παγκοσμιοποίηση το λένε..σχεδόν όλοι οι πολιτικοί κρατών έχουν το ίδιο αφεντικό και εκτελούν τα σχέδια των αφεντικών τους, τα οποία εδρεύουν τώρα στην Κίνα διότι εκεί μεταφέρουν το νέο σύστημα διακυβέρνησης του πλανήτη.

Λοιπόν για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους :

-ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ εκπορεύθηκε από τον Π.Ο.Υ. !!!

-Στην Λομβαρδια οι ιατροδικαστές που επέμεναν να κάνουν νεκροτομές προπηλακίστηκαν,ενώ στη γερμανια πρόσφατα, έκαναν κάποιο περιορισμένο αριθμό εν κρυπτώ και έπεσαν από τα σύννεφα με τα ευρήματα !!!

-Πάντως τους θρόμβους τους ανακάλυψαν με τις 2-3 ΚΡΥΦΕΣ νεκροτομές που έγιναν στο Bergamo, ενώ μέχρι τότε ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ εν ΨΥΧΡΩ τους διασωληνωμένους, γιατί φυσικά αγνοούσαν την δημιουργία των θρομβώσεων !!!

-Υπάρχουν πλήστες-όσες καταγγελίες Ιταλών ιατροδικαστών,καθως και σχετικά videos με επιστημονικές ομιλίες τους !

-Πάντως είναι για να ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ, για το ΕΠΙ ΣΚΟΠΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ του Π.Ο.Υ....με την απαγόρευση των νεκροτομών,τη στιγμη που η ανθρωπότητα αντιμετώπιζε μια καινούργια ιογενή νόσο !!!

-Πως θα την μελετούσε και πως θα έβγαζε συμπεράσματα για τις αιτίες της, τις συνέπειες της, τις επιπλοκές της, τις παρενέργειες των δοκιμαστικών εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων, την αποτελεσματικοτητα των θεραπειών κλπ, χωρίς ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΣ και ΜΑΖΙΚΕΣ νεκροτομές ???

Η κοινή λογική είναι αναγκαία σε ΟΛΟΥΣ, είτε είναι γιατροί, είτε είναι περιπτεράδες, είτε είναι λαχειοπώλες, είτε είναι βενζινάδες και φυσικά...είτε είναι υπουργοί, είτε είναι πρωθυπουργοί !!!




πηγη