Σελίδες

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Και μολις η Αγγλια μιλησε για βιαια αποχωρηση απ την Ε.Ευρωπη, ενας ιος μεταλαχθηκε εκει και την αποκλειουν ολοι απο παντου...

Ειναι συμπτωση; 

Αποκλειεται....

Κι αλλες φορες εγιναν μεταλλαξεις του ιου αυτου....

Στο ντουκου περασαν ολες...

Και τωρα μολις η Αγγλια τους ζορισε, η  επικεφαλης παλιογρια Γερμαναρου την Φραου Μερκελ, διεταξε να αποκλεισουν την Αγγλια....

Αποδειξη για τα ανωτερω;

Δειτε τι λεει ο καθηγητης Λεόντιος Κωστρίκης ! ! ! 



Πολύ επιφυλακτικός σε σχέση με τον πανικό που επικρατεί στην ΕΕ για  την μετάλλαξη του στελέχους του κορωνοϊού σην Μεγάλη Βρετανία παρουσιάστηκε μιλώντας στο OMEGA και στην εκπομπή ΑΙΧΜΕΣ οπ καθηγητής Λεόντιος Κωστρίκης.

Όπως μάλιστα είπε χαρακτηριστικά δεν μπορεί να καταλάβει από επιστημονικής απόψεως πώς αυτή η μετάλλαξη «σερβιρίστηκε» στον κόσμο ως πολύ μεταδοτική.

Αναλυτικά ο κ. Κωστρίκης επισήμανε στις ΑΙΧΜΕΣ σε σχέση με το νέο στέλεχος του κορωνοϊού  και την αναστάτωση που προκλήθηκε στο παγκόσμιο:

«Με την εμφάνιση του ιού στις αρχές του χρόνου υπήρχαν μεταλλάξεις που έχουν δημοσιευθεί.

Αυτή η συγκεκριμένη μετάλλαξη για κάποιο  που δεν καταλαμβάνω από επιστημονικής άποψης σερβιρίστε στο κοινό ως ένας πολύ μεταδοτικός ιός.

Στην μοριακή ιολογία είναι πολύ συγκεκριμένα πειράματα που μπορεί να κάνει  κάποιος για να το αποδείξει αυτό. Αυτά τα αποτελέσματα δεν τα έχω δει.

Αυτό που υπάρχει είναι αδρή επιδημιολογική ΄ένδειξη ότι είναι πάρα πολλοί οι ασθενείς που μολύνονται με αυτό το στέλεχος. Κάποτε αμφιβάλω και ανακοινώσεις από διεθνείς οργανισμούς.

Μιλούν για στέλεχος ενός ιού το οποίο μεταδίδεται πολύ πιο εύκολα.

Δεν ξέρω πως καταλήξαν στο ότι είναι 70 % πιο μεταδοτικός.

Δεν έχω δει ακόμα τα πειράματα που να αποδεικνύουν αυτά που έχουν πει και να σχετίζονται με την ανταπόκριση που έχει αυτό το στέλεχος  με το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτή η συσχέτιση είναι πολύ λανθασμένη.







πηγη