Σελίδες

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Τα νεωτερα απο τις ΗΠΑ στελνουν τον Μπαιντεν στον Καιαδα, εχουμε συνεχως εξελιξεις ! ! !

Δεκαέξι πολιτείες δήλωσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο ότι υποστηρίζουν την προσπάθεια του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας Ken Paxton να μηνύσει για να αντιστρέψει αποτελεσματικά την  νίκη του Joe Biden στο Electoral College.



Η κατάθεση πραγματοποιήθηκε μια μέρα αφότου ο Paxton ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστήριο την άδεια να μηνύσει τη Γεωργία, το Μίσιγκαν, την Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν για τα αποτελέσματα των εκλογών τους, τα οποία κέρδισε ο Μπάιντεν...

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέβαλε πρόταση παρέμβασης στην υπόθεση «υπό την προσωπική του ιδιότητα» ως προεδρικός υποψήφιος.

Ο Τραμπ νίκησε τον Μπάιντεν στη δημοφιλή ψήφο των κρατών που υποστηρίζουν την προσφορά του Paxton.

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε να συμμετάσχει στη νομική προσπάθεια του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας, Ken Paxton στο Ανώτατο Δικαστήριο για να αντιστρέψει τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές.

Ο γιος του εκλεγμένου Προέδρου Joe Biden, Hunter Biden, αποκάλυψε ότι βρίσκεται υπό έρευνα από τον ανώτατο ομοσπονδιακό εισαγγελέα στο Ντελαγουέρ για τους φόρους του.

Οι Πολιτειες που υποστηρίζουν την αγωγή, τα οποία όλα έχουν γενικούς εισαγγελείς, είναι τα παρακάτω……Μισούρι, Αλαμπάμα, Αρκάνσας, Φλόριντα, Ιντιάνα, Κάνσας, Λουιζιάνα, Μισισιπή, Μοντάνα, Νεμπράσκα, Βόρεια Ντακότα, Οκλαχόμα, Νότια Καρολίνα, Νότια Ντακότα, Τενεσί, Γιούτα και Δυτική Βιρτζίνια.




πηγη