Σελίδες

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Να οι παραβασεις των Μητσοτακηδων σε μια μερα, αλλα προστιμα πληρωνουν....μονο οι κοινοι θνητοι ! ! !

Ουτε ο Κιμ Γιονκ Ουν δεν συμπεριφερεται ετσι...

Οι Κουληδες τον εχουν ξεπερασει...

Διαβαστε τι εκαναν οι Κουληδες...



Παράβαση 1η: Δεν φοράει κανένας μάσκα. Ουδείς στη φωτογραφία ή στο βίντεο, φοράει μάσκα. Ούτε καν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκείνη τη στιγμή κανένας δεν αθλείται.

Παράβαση 2η: Συνωστισμός. Στη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που δημοσιεύθηκε πρώτη, εμφανίζονται έξι τουλάχιστον άτομα αγκαλιασμένα να φωτογραφίζοντσαι, ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράβαση 3η: Απαγορεύεται η άθληση για πάνω από τρία άτομα. Είναι προφανές πως πρόκειται για σχεδόν δέκα άτομα, που δεν κρατούν αποστάσεις ακόμα και όταν αθλούνται.

Παράβαση 4η: Η Μαρέβα Μητσοτάκη οδηγά μηχανή μεγάλου κυβισμού φορώντας ακατάλληλο κράνος ποδηλάτου.

Παράβαση 5η: Απαγορεύεται εντός του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας τέτοιου είδους κυκλοφορία μηχανοκίνητων οχημάτων. Συγκεκριμένα ο Κανονισμός Λειτουργίας Εθνικού Δρυμού προβλέπει πως απαγορεύεται «η χρησιμοποίηση του δικτύου δρόμων για κάθε είδους δοκιμές και αγώνες αυτοκινήτων και δικύκλων, καθώς και η ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας και εκκωφαντικών θορύβων σ' όλους τους δρόμους».

Tην ώρα δηλαδή που η ίδια κυβέρνηση έχει μετατρέψει την αστυνομία σε όργανο επιβολής «κεφαλικού» φόρου ο πρωθυπουργός και η σύζυγος προχωρούν σε παραβάσεις για τις οποίες ένας απλός πολίτης θα έπρεπε να πληρώσει εκατοντάδες ευρώ. 




πηγη