Σελίδες

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Η Μελοντολογος-Μεντιουμ Παγωνα προβλεπει: Μέχρι τον Ιούνιο το 50% με 60% του πληθυσμού της Ελλαδος...

Βγηκαν οι λοιμωξιολογοι στα καναλια...

Καβαλησαν ενα καλαμι με φουντα και νομιζουν οτι εγιναν κυβερνηση....



Η…μελλοντολόγος- Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, προέβλεψε ότι θα εμβολιαστεί μέχρι τον Ιούνιο το 50% με 60% του πληθυσμού, με την προοπτική όμως να είναι αποδοτική η όλη διαδικασία έναντι του ιού από του χρόνου το φθινόπωρο.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα πάμε με μάσκα, τόνισε η Παγώνη, ενώ άδειασε τον Κικίλια που είπε ότι δεν επιβλήθηκε η χρήση μάσκας νωρίτερα στον πληθυσμό λόγω ζέστης. «Δεν είναι απάντηση αυτή. Τον Σεπτέμβριο δεν έκανε ζέστη και μπορούσε να εφαρμοστεί». (Ούτε μεταξύ τους δεν συμφωνούν).

Για τα σχολεία, η άποψή της είναι ότι δεν έχει νόημα να ανοίξουν για μία εβδομάδα, καθώς υπάρχει το πρόβλημα της κινητικότητας των γονιών και των παππούδων που θα κάνουν μετακινήσεις και θα προκαλούν συνωστισμούς. «Μετά τις γιορτές ας ανοίξουν τα σχολεία» όπως είπε.

Από την άλλη ο Πέτσας  ανακοίνωσε θλιμμένος ότι θα έρθουν μόνο 300.000 δόσεις εμβολίου που σημαίνει ότι μέσα στον Ιανουάριο θα εμβολιαστούν μόλις 150.000 άτομα.

Επιβεβαίωσε επίσης την Παγώνη πως οι μάσκες, οι αποστάσεις και όλα τα άλλα μέτρα ασφαλείας, δεν πρόκειται να μας εγκαταλείψουν για αρκετούς μήνες μέσα στο 2021.

Τέλος συνεχίζοντας και ενισχύοντας την μεθοδευμένη πλέον τρομοκρατία, προανήγγειλε σκληρότερα μέτρα σε περιφερειακές ενότητες όπου τα κρούσματα δεν υποχωρούν, ή παρατηρούνται αναζωπυρώσεις. Όπως είπε χαρακτηριστικά, σε αυτές τις περιοχές είναι πιθανό να υπάρξει και ολικό lockdown.




πηγη