Σελίδες

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Στο σκαμνί στις 20 Μαϊου η Σακελαροπούλου μετά την αγωγή απο τον επικεφαλη της ΕΛΑΣΥΝ και Ευρωβουλευτου Γ.Λαγου....

Το ειπε και το εκανε..

Τολμησε αυτο που δεν τολμουν αλλοι...



Όταν η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, λειτουργεί. Το γοργόν και χάρην έχει για την περίπτωση της εκδίκασης της αγωγής που άσκησα κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας , Κατερίνας Σακελλαροπούλου. 

Δηλώνω ευθαρσώς ότι έγινε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να αποφευχθεί αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη με την άσκηση της αγωγής ενάντια στον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα της Χώρας, ωστόσο η εν γένει συμπεριφορά της κυρίας Σακελλαροπούλου, δεν μου άφησε πολλά περιθώρια εξεύρεσης εναλλακτικών λύσεων. 

Είναι ενδεικτικό το ότι αμέσως μετά τις ανεκδιήγητες δηλώσεις της οι οποίες καταστρατηγούσαν βάναυσα το τεκμήριο της αθωότητας , την προσωπικότητα αλλά και το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού μου, ο δικηγόρος μου, Κώστας Πλεύρης, προέβη στις αποστολή δύο εξωδίκων προς την ΠτΔ καλώντας την , έστω και εκ των υστέρων, να αποκαταστήσει αυτή τη θεσμική εκτροπή. Δυστυχώς, η κυρία Σακελλαροπούλου, με τρόπο αντιδημοκρατικό, ο οποίος δεν αρμόζει στον ρόλο της, αρνήθηκε να απαντήσει σε έναν εκλεγμένο από 131.000 Έλληνες, Ευρωβουλευτή, την στιγμή , μάλιστα, που το αξίωμα της ίδιας είναι, ουσιαστικά, προϊόν διορισμού και όχι λαϊκής ετυμηγορίας. 

Η συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες, λοιπόν, προκειμένου, αυτή τη φορά να κερδίσει και η Δικαιοσύνη εκτός από την “Δημοκρατία”.






πηγη