Σελίδες

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ο Covid-19 πεθαίνει σε 48 ώρες, μπορείς να τον σκοτώσεις. Υπάρχει θεραπεία λέει ο Καθηγητής, ο εφευρέτης του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας....

Η συνέντευξη που έδωσε ο διεθνούς φήμης καθηγητής Giulio Tarro, εξέπληξε τους πάντες. Εάν όντως είναι έτσι -και το όντως τοποθετείται για τους τύπους εφ’ όσον οι τίτλοι του καθηγητή δεν το δικαιολογούν-, τότε η απειλή από τον Covid-19 αποτελεί παρελθόν.

«Πάμε! Υπάρχει θεραπεία. Μπορείς να τον σκοτώσεις σε 48 ώρες. Υπάρχει θεραπεία και λειτουργεί, σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Ο ναπολιτάνος καθηγητής Giulio Tarro, μαθητής του μεγάλου Albert Sabin, ο εφευρέτης του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας, ήταν αρκετές φορές υποψήφιος για το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής.      

Του απονεμήθηκε το βραβείο του ιολόγου της χρονιάς από τη Διεθνή Ένωση των καλύτερων επαγγελματιών στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2018.

Είναι πρόεδρος της Επιτροπής για τη βιοτεχνολογία της ιόσφαιρας WABT που δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα της UNESCO και συγγραφέας πολλών ερευνών σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Την ημέρα του βραβείου, μία από τις φωτογραφίες του τοποθετήθηκε στην Time Square της Νέας Υόρκης, αλλά στις ιταλικές εφημερίδες δεν γράφτηκε ούτε μονόστηλο.

Ο καθηγητής έχει επανειλημμένα επικρίνει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους ισχυρισμούς των εμπειρογνωμόνων για τη διαχείριση της πανδημίας του Covid-19. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν εκλήθη σε καμία από τις δεκάδες ιταλικές ομάδες για την αντιμετώπιση της ασθένειας.

Πρώτα υπήρχε ο Paolo Ascierto, από το Ινστιτούτο Pascale της Νάπολης, ο οποίος χορήγησε στους άρρωστους ασθενείς του στο Covid-19 ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες που χρησιμοποιείται ακριβώς για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα (Tocilizumab) επιτυγχάνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα ακόμα και σε ήδη διασωληνωμένα  άτομα και τώρα έρχεται να μας εκπλήξει ο Tarro.





πηγη