Σελίδες

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Οι λοιμοξιωλογοι ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ και το Καθεστως ΕΚΤΕΛΕΙ ! ! ! Κλεινουν τα σχολεια...(Ποιος μας κυβερνα αραγε;)

Το κλείσιμο των δημοτικών, των νηπιαγωγείων και των βρεφονηπιακών σταθμών σε όλη τη χώρα επιβεβαίωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Άκης Σκέρτσος μιλώντας στον ΣΚΑΪ....



Όπως αποκάλυψε, 15 μέλη της επιτροπής των Λοιμωξιολόγων και των Επιδημιολόγων εισηγήθηκαν το κλείσιμο των σχολείων σε όλη την Ελλάδα και 8 πρότειναν να περιοριστούν μόνο στη Βόρεια Ελλάδα, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση λαμβάνει πάντα υπόψη της τις εισηγήσεις των επιστημόνων.

«Συνεδρίασε χθες η επιτροπή των Λοιμωξιολόγων και των Επιδημιολόγων και η εισήγηση ήταν 15-8.

15 επιστήμονες εισηγήθηκαν να κλείσουν τα δημοτικά, τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί σε όλη τη χώρα και 8 ότι θα πρέπει να περιοριστούν στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτές τις εισηγήσεις επεξεργάζεται το κυβερνητικό επιτελείο, οπότε θα γίνουν ανακοινώσεις από τους αρμόδιους υπουργούς αργότερα μέσα στη μέρα. 

Η κυβέρνηση λαμβάνει πάντα υπόψη τις εισηγήσεις της Επιτροπής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκέρτσος. 

Μάλιστα, εξήγησε τους λόγους που θα ανακοινωθεί το κλείσιμο των σχολείων σημειώνοντας ότι παρόλο που το ποσοστό των κρουσμάτων στα σχολεία ανέρχεται μόλις στο 0,1% του συνολικού πληθυσμού, παρατηρείται έντονη κινητικότητα γύρω από τα σχολεία, η οποία πρέπει να μειωθεί για να αρθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα περιοριστικά μέτρα.




πηγη